• 09126277388
  • سفارش طرح توجیهی : 09127975250
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی ⭐️ هزینه ساخت (pdf+doc)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی

 

در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی که اغلب روی پشت بام های ساختمانهای مسکونی و کارگاه های و برای تامین برق آنها اجرا میشود با برآورد هزینه ساخت و درآمد و سود پروژه آشنا خواهید شد.

 

✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی)

✔️ طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چیست ؟

✔️ دلایل اجرای طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی

✔️ هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چقدر است ؟

✔️ درآمد نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چقدر است ؟

✔️ پنل خورشیدی و سلول خورشیدی چیست ؟

✔️ چه پنل های خورشیدی مناسب نصب روی سقف پشت بام منازل هستند؟

✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی

 


✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن ساخت نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی !


طرح توجیهی احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی

✳️ طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چیست ؟

طرح توجیهی و بیزنس پلن نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی اولین گام در احداث این نیروگاه است که برآوردهای تخصصی از هزینه احداث و تجهیزات نیروگاه 20 کیلوواتی و همینطور درآمد و سود آن به شما میدهد و برای اخذ مجوز ساتبا و وام نیز استفاده میشود.

مراحل نوشتن طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی :

  • تعیین اهداف پروژه
  • برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات و زمین و ساخت و مستحدثات نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی
  • برآورد همه ی هزینه های ثابت احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی
  • برآورد هزینه های جاری نیروگاه خورشیدی مانند هزینه های نیروی انسانی و ....
  • برآورد درآمد نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی
  • محاسبه نقطه سر به سر پروژه
  • براورد صورت های مالی مانند صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد و تراز نامه در دوران بهره برداری
  • برآورد دوره بازگشت سرمایه (Period of Payback)
  • برآورد ارزش فعلی خالص (Net Present Value)
  • برآورد نرخ بازده داخلی (Internal Rate of Return)
  • برآورد توجیه مالی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی بر اساس تحلیل شاخصه های مالی

دلایل اجرای طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی

دلایل اجرای طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی :

نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی یک سیستم تولید برق در ابعاد کوچک است که برای نصب روی پشت بام منازل مسکونی و بعضا برای نصب روی پشت بام صنایع و کسب و کارهای کوچک مناسب است.

از آنجایی که طبق قوانین جدید صنایع و حتی آپارتمانها و برج های بلند تا چند سال آینده باید برق خود را به صورت انرژِی خورشیدی و از طریق احداث نیروگاه خورشیدی تامین کنند ، ظرفیت هایی مانند 20 کیلووات تا 200 کیلووات را میتوان نیروگاه های کوچک خانگی و کارگاهی برشمرد که مناسب تامین برق این واحد ها میباشند.

طبق اعلامیه ساتبا این منازل مسکونی و یا صنایع و کسب و کارهای میتوانند با نصب پنل های خورشیدی روی پشت بام منازل و کارگاه های خود برق مورد نیاز خود را تولید کرده و به شبکه برق سراسری وارد نمایند و در طول شبانه روز معادل آن را از شبکه برق دریافت کنند.

به این برقی که توسط نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی شخصی شما تولید شده و به شبکه برق تزریق میشود و برای استفاده منزل مسکونی و یا کارگاه شما مجددا توسط شبکه سراسری به شما داده میشود «برق هموار» گفته میشود.

به هر حال با توجیه به احتمال افزایش قیمت برق در آینده ای نزدیک ، احداث نیروگاه خورشیدی کوچک 20 کیلوواتی در پشب بام اکثر مجتمع های آپارتمانی و کارگاه ها ، برای تامین برق مورد نیاز خود ، امری منطقی و شاید ضروری به نظر میرسد.

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی دارید میتوانید با کارشناسان «وبسایت گسترش کارآفرینی» با مدیریت «مهندس ایمان حبیبی» تماس بگیرید.

هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چقدر است ؟

✳️ هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چقدر است ؟

از آنجا که نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی عموما بر روی سقف منازل و کارگاه های ساخته میشود میتوان عمدتا قیمت زمین را در محاسبات صفر در نظر گرفت و هزینه ی ساخت نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی عموما برابر میشود با هزینه ی تجهیزات و پنلهای آن + هزینه ی نصب و راه اندازی.

تجهیزات یک نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی عمدتا شامل پنل های خورشیدی مونوکریستال ، اینورتر یا معکوس ساز برق ، ترانسفورماتور ، استراکچرهای نصب پنلها ، کابل های مورد نیاز و ... میباشد.

هزینه پنلها و سایر تجهیزات نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی بسته به اینکه از چه نوعی و با چه توانی و از چه شرکتی خریداری شود متفاوت میباشد اما در صورتی که از پنلهای مونوکریستال 720 واتی که بسیار کیفیت مناسبی دارند استفاده نمایید هزینه ی تجهیزات نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی حدودا بین 4800$ تا 5200$ بوده که البته هزینه های بازرگانی و سود فروشنده نیز به آن اضافه میشود.

هزینه نصب و راه اندازی پنلها و اتصال آن به شبکه نیز بسیار متفاوت است و میتوانید آن را از شرکتهای دارای گرید اجرایی برای نصب و راه اندازی نیروگاه خورشیدی استعلام بگیرید.

درآمد نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چقدر است ؟

✳️ درآمد نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی چقدر است ؟

با وجود اینکه نیروگاه های خورشیدی 20 کیلوواتی عمدتا برای تامین برق یک واحد مسکونی یا کارگاه کوچک و روی پشت بام این واحدها ساخته میشوند اما اگر فرض کنیم که نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی یک واحد مستقل برای فروش برق است میتوانید درآمد آن را به صورت زیر محاسبه کنیم.

نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی که متصل به شبکه باشد و در مناطق پرتابش کشور باشد که به طور میانگین 10 ساعت تابش مفید در روز دارد و 300 روز آفتابی هم در سال دارد میتواند روزانه حدود 120 کیلووات برق تولید نماید.

با توجه به نرخ خرید تضمینی برق توسط دولت که در سال 1404 ، برای نیروگاه های زیر 200 کیلووات 3820 تومان اعلام شده ، درآمد روزانه و سالانه نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی حدودا معادل 458400 تومان در روز و 137 میلیون و پانصد هزار تومان در سال میباشد.

پنل خورشیدی و سلول خورشیدی چیست ؟

✳️ پنل خورشیدی و سلول خورشیدی چیست ؟

در نگاه اول، سلول خورشیدی به صورت یک صفحه کوچک آبی یا سیاهرنگ دیده میشود، در حالی که پنل خورشیدی مجموعهای از این سلولهاست که در قاب آلومینیومی محکمی قرار گرفته و با شیشه محافظت میشود.

از نظر عملکردی، یک سلول به تنهایی ولتاژ کمی (حدود 0.5 ولت) تولید میکند، اما وقتی دهها سلول به صورت سری به هم وصل شوند، پنلی تشکیل میدهند که میتواند 30 تا 40 ولت برق تولید کند. این تفاوت در مقیاس عملکرد، دلیل اصلی ترکیب سلولها در قالب پنل است.

هر سلول خورشیدی مانند یک مبدل کوچک عمل میکند که نور را مستقیماً به الکتریسیته تبدیل مینماید. این سلولها معمولاً از جنس سیلیکون ساخته میشوند که خاصیت نیمه رسانایی دارد.

وقتی فوتونهای نور خورشید به این سلولها برخورد میکنند، الکترونها را به حرکت درمیآورند و این حرکت همان جریان الکتریکی است که ما از آن استفاده میکنیم.

اندازه معمول هر سلول حدود 156 در 156 میلیمتر است و یک پنل معمولی بین 60 تا 72 سلول دارد. سلولهای خورشیدی را میتوان به چشم معجزه ای از علم فیزیک نگاه کرد که بدون هیچ قسمت متحرکی، انرژی خورشید را مهار میکنند.

از طرفی پنل خورشیدی مانند یک نیروگاه کوچک است که روی پشت بامها یا زمینهای وسیع نصب میشود. این صفحه های مسطح که از ترکیب چندین سلول خورشیدی ساخته شده اند، مأموریت جذب نور خورشید و تبدیل آن به برق قابل استفاده را بر عهده دارند.

پنلهای خورشیدی معمولاً در ابعاد مختلفی تولید میشوند و میتوانند از چند وات تا چندصد وات برق تولید کنند. جالب است بدانید که یک پنل استاندارد خانگی حدود 200 تا 400 وات توان دارد و برای تأمین برق یک خانه معمولی، به چندین عدد از این پنلها نیاز است. این فناوری سبز، امروزه به یکی از محبوبترین راههای تولید انرژی پاک در جهان تبدیل شده است.

چه پنل های خورشیدی مناسب نصب روی سقف پشت بام منازل هستند؟

✳️ چه پنل های خورشیدی مناسب نصب روی سقف پشت بام منازل هستند؟

برای نصب روی پشت بام منازل، پنل های خورشیدی باید دارای ویژگی های خاصی باشند تا هم بازدهی مناسبی داشته باشند و هم از نظر ابعاد و وزن با سازه ساختمان سازگار باشند.

پنل های مونوکریستال به دلیل بازدهی بالا (18-22%) و ابعاد جمع و جور، گزینه ایده آلی برای پشت بام ها هستند. این پنل ها در شرایط کم نور نیز عملکرد نسبتاً خوبی دارند و فضای کمتری اشغال می کنند.

پنل های پلی کریستال با بازدهی متوسط (15-17%) و قیمت مناسب تر نیز می توانند گزینه اقتصادی تری باشند، هرچند به فضای نصب بیشتری نیاز دارند.

ویژگی های مهم پنل های خورشیدی خانگی:

  • وزن سبک (حدود 18-25 کیلوگرم) برای جلوگیری از فشار اضافی به سقف
  • ابعاد مناسب (معمولاً 1×1.6 تا 1×2 متر) برای نصب آسان
  • قاب آلومینیومی مقاوم در برابر باد و باران
  • شیشه ضد انعکاس برای جذب بهتر نور
  • گارانتی حداقل 10 سال برای عملکرد مطمئن
  • توان بین 300 تا 400 وات برای تأمین نیازهای معمول خانگی

پنل های نوع نیم سلولی (Half-Cell) نیز به دلیل کاهش تلفات حرارتی و استحکام بیشتر، برای نصب روی پشت بام گزینه مناسبی هستند. قبل از نصب، بررسی استحکام سقف و زاویه مناسب (معمولاً 30 درجه) برای حداکثر جذب نور خورشید ضروری است.

✳️ مطالب زیر نیز احتمالا برای شما جذاب هستند:

 

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید  


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی


✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

جهت دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث نیروگاه خورشیدی ، کلیک کنید.


کسب و کارهای پر طرفدار

آخرین مقالات کارآفرینی

© 2025 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories