• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق

(4 votes, average 5 out of 5)

Peanut Cultivation

جهت آشنایی با طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق و همینطور طرح امکان سنجی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق این صفحه را مطالعه نمایید .

معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق

بادام زمینی ماده غذایی بسیار خوشمزه ای می باشد که ، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر می باشد . البته بادام زمینی دارای چربی زیادی بوده و در مصرف آن باید اعتدال رعایت شود . برای رشد گیاه بادام زمینی باید از خاک هایی که ، شن کمی در آن ها وجود دارد استفاده شود . توجه داشته باشید که در خاک هایی که رسی هستند گیاه بادام زمینی رشد نخواهد کرد .

فندق دارای درختچه ای می باشد که ، ارتفاع آن بین 5 تا 7 متر می باشد . برگ های درخت فندق به صورت پهن و نوک تیز می باشند ، رنگ این برگ ها سبز می باشد . گل های درخت فندوق در دو نوع نر و ماده می باشند . گل های نر دارای 3 تا 8 پرچم بوده ، همچنین میوه درخت فندق که همان فندق نام دارد ، در ابتدای رشد دارای پوستی سبز رنگ می باشد . به مرور زمان پوست سبز خشک می شود و از فندق جدا می شود . فندق دارای ارقام متفاوتی می باشد . از فندق در آجیل ها ، تولید شکلات و همچنین تولید روغن فندق استفاده می شود . روغن فندوق علاوه بر مصارف خوراکی در صنایع عطر سازی و نقاشی استفاده می شود . معمولا پس از گذشت 3 تا 4 سال از کاشت فندق ، درخت شروع به گلدهی می کند . البته اغلب اوقات باردهی درختان 5 تا 6 سال پس از کاشت فندق شروع می شود . مدت باردهی درخت نیز بین 10 تا 20 سال می باشد .

فرایند کاشت بادام زمینی جهت اجرای طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق به شرح زیر می باشد :

برای کشت بادام زمینی باید خاک حداقل دارای درجه حرارت 10 درجه سانتی گراد باشد که بذر بتواند جوانه بزند . خاک باید نرم و زهکشی باشد و بهتر است که به آن کود داده شود . در صورتی که خاک خیلی سفت باشد ، باعث می شود که گیاه کوتاه شود . از هنگامی که بذر جوانه بزند ، تا زمانی که جوانه گل ها تشکیل بشود ، باید به صورت مرتب به گیاه آب داده شود . بذر بادام زمینی را باید در زمانی که خطر یخ زدگی زمین گذشته باشد در زمین کاشت . در هر ردیف دانه ها باید بایکدیگر بین 15 تا 18 سانتی متر فاصله داشته باشند . ردیف ها نیز باید با یکدیگر 1 متر فاصله داشته باشند . در صورتی که بخواهید سریع تر به مرحله برداشت برسید ، می توانید در مدت زمان 2 تا 4 هفته قبل از آخرین سرما گیاه را در مکانی دیگر بکارید ، سپس هنگامی که آخرین سرما گذشت گیاه را به زمین اصلی انتقال بدهید . دوره رشد گیاه بادام زمینی بین 130 تا 140 روز می باشد . توجه داشته باشید که بذر خاصی برای کشت بادام زمینی وجود ندارد و بادام زمینی خام به عنوان بذر در زمین کاشته می شود . همچنین باید علف های هرز را در زمین از بین ببرید . برای این کار می توانید قبل از کاشت محصول از علف کش هایی از قبیل امولسیون استفاده نمایید که ، تا 2 یا 3 ماه پس از کاشت بادام زمینی ، علف های هرز در زمین رویش نکنند .

فرایند کاشت فندق جهت اجرای طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق به شرح زیر می باشد :

برای کاشت بذر فندق باید زمینی انتخاب نمایید که ، دارای خاک حاصلخیز ، عمیق و همچنین دارای زهکشی باشد . زیرا خاک های عمیق حاوی مقدار زیادی آب و مواد غذایی می باشند . برای کاشت فندق از دو روش کاشت بذر و یا ازیاد رویشی استفاده می شود . در روش کاشت بذر ، هنگامی که فندق با پریکارپ خیلی زود پس از برداشت کاشته شود ، جوانه زنی به مقدار زیاد کاهش خواهد یافت . در صورتی که پوسته بذر حذف شود ( مانند حذف شدن پریکارپ ) قدرت جوانه زنی بذر 81 درصد افزایش خواهد یافت . اگر فندق دیر برداشت شود به دلیل سفت شدن پریکارپ ، یک دوره استراتیفیکاسیون گرم در 20 درجه سانتی گراد انجام می شود ، سپس بذر ها یک دوره سرما می بینند .
روش دیگر برای کاشت فندق که آسان تر می باشد پاجوش نام دارد ، در این روش ابتدا خاک پای درخت فندق را کنار می زنند ، سپس شاخه هایی که از طریق جوانه زدن نا به جای ریشه درست شده اند ، قطع می کنند و در زمین مورد نظر می کارند .
به علاوه می توان از روش پیوند زدن برای کاشت فندق استفاده نمود .
پس از کاشت فندق ، در هر سال باید درختان هرس شوند . سپس هر سال باید به درختان کود دامی ، سولفات آمونیوم ، سوپر فسفات ، سیانید کلسیم و نیترات آمونیوم داده شود . در طول سال باید 3 تا 4 مرتبه پاجوش های درخت قطع شوند . پس از این که فندق ها برسند روی زمین ریخته و براثر رطوبت زمین تغییر رنگ خواهند داد ، به همین جهت باید پوست میوه ها جدا شود . در طول فصل برداشت باید دو یا سه بار میوه ها از روی زمین برداشت شوند . اگر از یک هکتار زمین 2200 کیلوگرم فندق برداشت شود ، درختان محصول خوبی داشته اند .

خواص محصولات تولیدی پس از اجرای طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق عبارتند از :

• بادام زمینی نرم کننده سینه می باشد .
• بادام زمینی سبب افزایش شیر مادران شیرده می شود .
• بادام زمینی سبب از بین رفتن درد معده می شود .
• بادام زمینی سبب افزایش کلسترول خوب خون می شود .
• بادام زمینی سبب برطرف شدن سرفه خشک می شود .
• فندق سبب افزایش فسفر مغز می شود .
• فدق برای افرادی که دارای بیماری قند هستند مفید می باشد .
• فندق دارای اثر تقویتی بالایی می باشد .
• فندق حاوی مقدار زیادی پروتئین ، کلسیم ، آهن ، پتاسیم و ... می باشد .

مواد اولیه مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق :

• علف زن
• دستگاه برداشت
• بیل
• اره

تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق :

• کود دامی
• کود شیمیایی
• سموم
• علف کش
• بذر بادام زمینی
• بذر فندق
• خاک اره

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی

:: دانلود طرح توجیهی احداث گلخانه توت فرنگی

:: آموزش گام به گام ثبت نام سامانه سیتا جهت گرفتن وام بند الف تبصره 18 جهاد کشاورزی

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی مزرعه کشت بادام زمینی و فندق ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories