• 09126277388
  • سفارش طرح توجیهی : 09127975250
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید و بسته بندی پنیر لیقوان

(1 vote, average 5 out of 5)

Ligwan cheese2

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید و بسته بندی پنیر لیقوان ، این صفحه را مطالعه نمایید . پنیر لیقوان یکی از انواع پنیر های سنتی بسیار پرطرفدار در جهان می باشد ، که با استفاده از شیر تازه گوسفند تولید می شود .

معرفی طرح توجیهی تولید و بسته بندی پنیر لیقوان :

پنیر لیقوان نوعی پنیر سنتی آذربایجان می باشد ، به همین جهت در جهان به نام پنیر سفید آذربایجانی شناخته شده است .

پنیر لیقوان اغلب با استفاده از شیر تازه گوسفند به همراه 20 تا 30 درصد شیر بز و بدون مایه کشت تولید می شود .

این نوع پنیر از طعم ملایم نمکی و اسیدی و همچنین عطر و بوی مطلوب برخوردار می باشد .

پنیر لیقوان دارای طعم ترد و شور بوده و دارای سوراخ هایی به اندازه نخود می باشند .

تقریبا برای تولید هر یک کیلوگرم پنیر لیقوان ، 3 کیلوگرم شیر گوسفند لازم می باشد .

پس از تولید پنیر لیقوان تقریبا به مدت 2 ماه آن را درون آب نمک قرار می دهند ، بدین طریق طعم پنیر بهتر شده و پنیر عاری از میکروب ها می شود .

انواع پنیر لیقوان :

پنیر سوپر لیقوان یا پنیر لیقوان اعلاء :

این نوع پنیر با استفاده از شیر تازه گوسفندانی که در چراگاه های طبیعی لیقوان پرورش می یابند و آبی که از چشمه ای معدنی لیقوان بدست می آید ( دارای کمترین آهک ، نمک و رسوب ) تولید می شود .

برای تولید پنیر لیقوان اعلاء ، شیری که دوشیده می شود ، در مدت زمان کمتر از یک ساعت به کارگاه تولید پنیر می رسد .

این پنیر دارای طعم مطلوب و ترد بوده و در داخل آن حباب هایی به اندازه عدس وجود دارند .

پنیر لیقوان معمولی :

این پنیر با استفاده از شیر گوسفندانی که در شهر های اطراف تبریز و آذرزبایجان هستند ، تولید می شود .

پس از دوشیدن شیر تا رساندن شیر به کارگاه تولید پنیر چند ساعت طول می کشد ، به همین جهت این پنیر نسبت به پنیر لیقوان اعلاء دارای کیفیت پایین تری می باشد .

پنیر تبریزی :

برای تولید پنیر تبریزی نیز از شیر گاو و یا مخلوط شیر گاو و گوسفند استفاده می شود .

این پنیر دارای رنگ متمایل به زرد و کیفیت پایینی بوده و در هنگام حمل و نقل خرد می شود .

به علاوه این پنیر دارای نرمی و سفتی نامتعادلی بوده دارای حباب های ریز می باشد .

کد آیسیک و تعرفه گمرکی پنیر لیقوان :

  • کد آیسیک پنیر لیقوان : 1520512348
  • شماره تعرفه گمرکی پنیر لیقوان : 04069000

فرایند تولید پنیر لیقوان شامل مراحل زیر می باشد :

  1. تنظیم دمای شیر خام در حدود 23 درجه سانتی گراد
  2. اضافه کردن رنت به میزان 0.001% جهت ایجاد لخته در طول مدت تقریبا 2 ساعت
  3. ریختن لخته در پارچه های 80*80 سانتی متر و نگهداری آن به مدت 1 تا 1.30 ساعت
  4. برش لبه های نازک لخته و انتقال آن به وسط لخته و دوباره بستن پارچه با ابعاد 65*65 سانتی متر و نگهداری به مدت 1 تا 1.30 ساعت
  5. قراردادن وزنه 6تا 12 کیلوگرمی روی بسته پارچه ای حاوی لخته به مدت 1 تا 1.30 ساعت
  6. برش لخته در ابعاد حداقل 10*10 سانتی متر
  7. قرار دادن قطعات در آب نمک 18 تا 24% به مدت 4 تا 6 ساعت
  8. انتقال قطعات به تشت های مخصوص و پاشیدن دانه های نمک بر روی قطعات 6 بار در طول 3 تا 6 روز
  9. قرار دادن قطعات در حلب های 17 کیلوگرمی و پرکردن حلب با آب نمک 11%
  10. نگهداری حلب ها در غارهای حدود 10 درجه سانتی گراد به مدت حدود 1 ماه
  11. انبار کردن به مدت 3 تا 12 ماه در دمای 1 تا 5 درجه سانتی گراد
  12. باز کردن حلب های بزرگ و بسته بندی در بسته های کوچکتر

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید و بسته بندی پنیر لیقوان ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipکتاب آموزش روش تولید و بسته بندی پنیر فتای فراپالایشی و انواع پنیر لیقوان 76 صفحه
تاريخجمعه, 31 تیر 1401 16:37
حجم فايل 4.86 MB
دانلود 16

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

آخرین مقالات کارآفرینی

© 2025 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories