• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش و تکثیر درخت انار

(1 vote, average 5 out of 5)

آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش و تکثیر درخت انار

جهت آشنایی با روش های علمی احداث باغ انار ، این صفحه را مطالعه نمایید همینطور میتوانید جهت دانلود جامعترین بانک کتاب ها و جزوات آموزش کاشت و داشت و برداشت انار ، به انتهای این صفحه مراجعه نمایید .انار یكی از مهمترین میوه های بومی ایران میباشد ، كه رقمهای زیادی از آن كشت و كار میشود . میوه ها به طـور گسـترده به صورت تازه و فرآوری شده از جمله آب میوه ، مربا و غیره مصرف میشوند . پوست میوه انار به عنوان یك فرآورده جانبی صنعت آب میـوه گیـری ، منبـع غنی از تركیبات زیست فعال محسوب میشود .

انار میوه ای گرمسیری تا نیمه گرمسیری است و در نواحي ساحلي و مرطوب به صورت همیشه سبز مي باشد ، ولي در نواحي خشک با زمستان های سخت بصورت خزان كننده است . اكثر محققین نوشته اند كه انار بومي ايران است و بتدريج در مناطق آسیای مركزی تا هیمالیا ، خاورمیانه ، آسیای صغیر و حوزه مديترانه گسترش يافته است ، در واقع میوه انار حاوی اکثر ویتامین های A ،B و C و مواد معدنی مختلف مانند ترکیبات پتاسیم و منیزیم است که برای تصفیه ، تنظیم و گردش خون فوق العاده نافع است .

در این صفحه ، کاملترین بانک فایلهای آموزشی را درباره کشت انار ، روشهای آبیاری انار ، روشهای سم پاشی و مبارزه با آفات و بیماری ها و علفهای هرز انار ، کود دهی و تغذیه انار و نکات تخصصی دیگر ، در اختیار شما کاربران محترم وبسایت گسترش کارآفرینی ایران قرار میدهیم .جهت سهولت استفاده شما کاربران محترم ، ما این اطلاعات را در چند شاخه تخصصی به شرح زیر دسته بندی نموده ایم .


1 - آموزشهای مربوط به کاشت و داشت و برداشت انار که به شرح زیر میباشد :


آماده کردن زمین و کاشت نهال انار : ابتدا باید سطح زمین را از گیاهان دیگر پاک کرده و تمام سطوح باغ را با تراکتور شخم زد چنانچه لایه های خاک سفت و سنگین باشد حتماً باید آنرا شکست و قابل نفوذ کرد . در مناطقی که زمین شیب دار باشد زمین را تراس بندی می کنند بدین گونه که سنگ های زمین را جمع آوری کرده و سپس زمین را تسطح و در مکان های خاصی دیواره بندی می کنند به نحوی که زمین پلکانی شکل شود آنگاه به تهیه نقشه باغ مبادرت می ورزند .

معمولاً باغداران به طور سنتی زمین خود را به صورت جوی و پشته مرتب می کنند و انار کاری آنها در 2-3 سال اول به صورت نهری است . در این سیستم پس از شروع باروری نهال ها ، نهرها را به صورت کرت در می آورند . عده ای از باغداران زمین خود را به صورت مسطح باقی گذاشته و آبیاری را از ابتدا به صورت کرتی انجام می دهند . برخی نیز فقط به طریق جوی و پشته انار کاری می کنند . آنچه مسلم است در روش جوی و پشته ای ، میزان مصرف آب به مراتب کمتر از روش کرتی است .

در خصوص تعیین فاصله ردیف ها برای کاشت درختان عواملی از قبیل نوع پایه ، عمق ، حاصلخیزی خاک ، مقدار آب در دسترس ، آب و هوای منطقه یا سیستم تربیت و هرس درختان و سیستم بهره برداری از عوامل مهم و موثر می باشند که معمولاً 5 × 5 متر یا 6 × 6 متر مناسب است . عمق کاشت بستگی به ارتفاع نهال و نوع و جنس خاک دارد . به همین منظور باید چاله هایی به ابعاد 70 × 70 × 70 سانتی متر آماده کرد .

هنگام کندن چاله ، خاکهای زیرین از یکدیگر جدا می شوند . هنگام کاشت ، خاک رویی و کود حیوانی پوسیده به نسبت 2 به 1 مخلوط و در نصف عمق چاله ریخته می شود سپس نهال در داخل چاله قرار می گیرد آنگاه از خاکهای رویی نزدیک گودال برای پر کردن آن استفاده می شود . در محل هایی که بادهای شدید می ورزد قیم یا چوب برای کمک به استقرار نهال لازم است به این ترتیب که چوبی در کنار نهال در خاک فرو کرده و نهال را با نخ پنبه ای به آن می بندند .


2 - آشنایی با ارقام مختلف انار که میتوانید در قسمت ارقام فایل های مربوط به آن را دانلود نمایید . این فایلها به شرح زیر میباشند :


انار شیرین پوست قرمز- انار ملس ساوه - انار ملس پوست سرخ – انار ملس یزدی – انار پوست سفید دزفول – انار دم امبروتی – انار زاغ یزدی – انار ترش شهوار کاشمر – انار ترش شهوار فروس – انار شیشه کب فردوس – انار شیرین پوست سفید – انار شیرین دانه قرمز – انار فردوس – انار ساوه پوست سفید – انار ساوه پوست قرمز – انار لیلی پوست کلفت – انار خزر بجستانی –

انار بزمانی پوست کلفت – انار آقا مندلی ساوه – انار ملس پوست نازک – انار شکرنار پوست کلفت – انار محلی پرند گرگان – انار ملس دانه سیاه رامهرمز – انار ملس دانه سفید – انار رامهرمز – انار گرج شهوار یزدی – انار پوست سیاه ابرندآباد – انار ملس معمولی سرجو – انار ملس پربار سروان – انار مزاریع بجستانی – انار لیلی پوست نازک – انار بجستانی پوست نازک


3 - آموزش روش آبیاری انار  که به شرح زیر میباشد :


نیازمندی درخت انار به آب از اغلب درختان کمتر و مقاومتش به کم آبی ، بیشتر از سایر درختان میوه می باشد . دور آبیاری به نوع خاک ، اقلیم و شرایط آب و هوایی بستگی دارد و بهتر است در اواخر فصل بهار با شروع فصل گرما و در صورت کمبود رطوبت در خاک اقدام به آبیاری باغات انار نمود و به مرور که خشکی محیط بیشتر می شود ، دور آبیاری را کوتاهتر نمود  به طوریکه گیاه رطوبت مورد نیاز خود را همیشه در اختیار داشته باشد .

اگر چه بهترین روش آبیاری ، سیستم قطره ای می باشد ولی با توجه به امکانات محلی می توان آبیاری نشتی و یا تشتکی را جهت تأمین آب مورد نیاز درختان انار طراحی نمود . در این سیستم ، آب بدون آنکه به تنه درختان برخورد نماید ، به طریق نشتی رطوبت مورد نیاز را در اطراف درختان و میر ریشه های فعال گیاه تأمین می نماید .


4 - آشنایی با آفات و بیماریها و علفهای هرز انار و روش های سم پاشی و مبارزه بیولوژیک با آفات که برخی از سرفصلهای آن شامل موارد زیر میباشد :

  • شناسایی و مبارزه زراعی ، بیولوژیکی با آفات  کرم گلوگاه انار ، کرم خراط  و شته انار
  • شناسایی و روشهای پیشگیری بیماری های درخت انار مانند پلاست سیاه ریشه ، نماتد انگل ریشه ، بیماری ریشه گره ای ، بیماری پوسیدگی طوقه درخت انار
  • پیشگیری و مدیریت بیماری ترشیدگی و پوسیدگی میوه انار و بیماری پوسیدگی آرمیالریایی ریشه انار

5 - آشنایی با کود و تغذیه و محلول پاشی در باغ انار که به شرح زیر میباشد :

کوددهی به درختان انار یکی از فاکتورهای مهم مدیریتی جهت داشتن یک محصول مطلوب از نظر کمی و کیفی می باشد به طور کلی انار به کود حیوانی جهت بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی خاک و تأمین بخشی مواد غذایی و نیز تسریع و بهبود جذب عناصر معدنی نیاز دارد . انار از میان عناصر معدنی بیشتر به ازت ، روی ، آهن احتیاج دارد . شایان ذکر است بهترین راه توصیه کودی توجه به حاصلخیزی خاک ، سن درخت ، شرایط آب و هوایی مخصوصاً تأمین رطوبت لازم و روش آبیاری و آنالیز خاک می باشد .

مع الوصف در یک توصیه کلی می توان برای باغات انار عناصر غذایی را به صورت چالکود در سایه چکان درخت با ایجاد چاله هایی ( حدود 4 چاله ) با عمق 30-20 سانتی متر در اختیار درختان انار قرار داد که این کار پس از برطرف شدن سرمای زمستان و قبل از بیدار شدن درختان انجام می گیرد که به شرح ذیل می باشد :

1- برای نهال های 5-1 ساله به ازای هر درخت،  15-5 کیلوگرم کود حیوانی کاملاً پوسیده ، به صورت یک تا دو سال در میان به همراه 75 گرم سولفات آمونیوم به ازای هر سال سن درخت به صورت هر ساله توصیه می شود .

2- برای درختان بارور به ازای هر درخت ، 70-30 کیلوگرم کود حیوانی کاملاً پوسیده به صورت یک سال در میان بسته به سن درخت تا 30 سالگی همراه با کودهای معدنی در زمستان به صورت چالکود و به شرح ذیل مصرف می گردد :

ابتدا در کف چاله ها کود حیوانی توصیه شده را ریخته و سپس کود شیمیایی سولفات آمونیوم حداکثر تا 5/2 کیلوگرم در دو نوبت مصرف خواهد شد . در نوبت اول 50% میزان توصیه شده همراه با سایر کودهای پایه و 50% باقیمانده نیز پس از ظهور گل ها به صورت سرکه مصرف می گردد .

سایر کودهای شیمیایی پایه شامل سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم هر یک به میزان 5/0 کیلوگرم توصیه به مصرف خواهند شد ضمناً چون درختان انار علاوه بر کودهای فوق به عناصر ریز مغذی به ویژه آهن و نیز روی نیاز دارند ، بهتر است در مصرف کودهای پایه این عناصر کم مصرف نیز به خاک افزوده شود که میزان آن تا 200 گرم به صورت یکسال در میان توصیه می گردد .

محققین برای تشخیص وضعیت تغذیه ای در باغات میوه و از جمله در باغهای انار ، تجزیه برگ و حتی میوه را بهترین روش می دانند . در آنالیز برگ از تعداد 50 برگ انار در تیر ماه و از شاخه های یکساله غیر بارده برای تجزیه استفاده می شود . توصیه می گردد مصرف کودهای فوق الاشاره بر اساس آنالیز نتایج نمونه های خاک و برگ و توصیه آزمایشگاهی باشد .

تغذیه : انار به شرایط متفاوت خاکی مقاوم بوده ولی بهترین رشد را در خاک های لومی شنی تا لومی با پی اچ بین 5/6 تا 5/7 دارد و تا 5/4 دسی زیمنس بر متر به شوری مقاومت نشان می دهد . قبل از کشت درختان آماده نمودن خاک و اضافه نمودن اصالح کننده های خاک و کود از اهمیت زیادی برخوردار است .

خاک می بایستی تا حد امکان شخم زده شود و کلیه علف های هرز در رقابت تغذیه ای با گیاه اصلی حذف گردند . اضافه نمودن کودهای آلی کاملاً پوسیده یا کمپوست تا عمق یك متر نیز توصیه می گردد . در صورت عدم پوسیدگی کامل کود آلی ، زمان مصرف آن می بایستی زودتر در پاییز انجام پذیرد ، و در طی زمستان و اوایل بهار کاربرد اوره به میزان 20 تا 55 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار ، موجب تسریع پوسیدن ماده آلی و آزاد شدن سایر عناصر غذایی در خاک میگردد .

در حفره کاشت درخت نباید کود آلی نپوسیده ، مستقیم استفاده شود ، چون خطر پوسیدن ریشه وجود دارد . مهمترین عنصر غذایی در مراحل اولیه رشد درختان نیتروژن می باشد . در خاک های آهکی کاربرد نیتروژن از منبع سولفات آمونیوم به دلیل بهبود پی اچ خاک توصیه میگردد .

در شرایط نبود تجزیه خاک و نمونه های برگی مقدار کود مورد توصیه برای درختان انار در سنین 2 سال شامل 5 کیلوکود آلی ( کاملاً پوسیده ) ، 250 گرم نیتروژن ، 125 گرم فسفر ، و 125 گرم پتاسیم  ، در سن 3 سال 10 کیلوگرم ماده آلی ، 500 گرم نیتروژن ، 125 گرم فسفر و 250 گرم پتاسیم ، در سن 4 سال 26 کیلوگرم کود آلی ، 500 گرم نیتروژن ، 125 گرم فسفر و 250 گرم پتاسیم ، در سن 5 سالگی 20 کیلوگرم ماده آلی ، 500 گرم نیتروژن ، 125 گرم فسفر و 250 گرم پتاسیم و از سن 5 سال به بالا  30 تا 40 کیلوگرم ماده آلی ، 625 گرم نیتروژن ، 250 گرم فسفر و 250 گرم پتاسیم قابل توصیه می باشد .

وجود پنج عنصر وانادیم ، کبالت ، سیلیکن ، نیکل ، و سدیم نیز در خاک ضروری است که تقریباً هیچگاه کمبود آنها حس نمیشود . چنانچه بدون توجه به نسبت عناصر در خاک اقدام به افزایش کمی تعداد از عناصر نماییم ، نه تنها تاثیری بر عملکرد درخت نخواهد داشت بلکه در مواردی به نتایج معکوس منجر خواهد شد . اطلاع  از نسبت عناصر موجود در خاک مناسب درختان انار از راه تجزیه ماده خشك آن حاصل میگردد که میتواند در مدیریت تغذیه گیاهان راه گشا باشد .

6 - برخی از موارد دیگری که میتوانید در این بانک جامع اطلاعاتی بیابید به شرح زیر میباشد :

آشنایی با ناهنجاری های انار  و روش های پیشگیری آن از جمله تركیدگی میوه انار ، سرمازدگی درختان انار ، انواع هرس از جمله هرس فرم و هرس باردهی ، مدیریت تلفیقی کود و آب و مشکلات و چالشهای مطرح در تغذیه انار .

نکته مهم : تمام سرفصل های بالا تنها گوشه ای از اطلاعات موجود در چند فقره از فایلهای قابل دانلود در این صفحه میباشند . سایر کتب و مقالات موجود در این صفحه نیز شامل هزاران صفحه اطلاعات کاربردی در زمینه ی کشت انار میباشند که به شکل میکرو طبقه بندی شده در اختیار کاربران سه ماهه و بالاتر وبسایت قرار گرفته اند .

 

:: موضوعات زیر نیز میتواند برای شما جذاب باشد :

:: آموزش مرحله به مرحله و تصویری ثبت نام در سامانه سیتا جهت اخذ وام تبصره 18 جهاد کشاورزی

:: دانلود طرح توجیهی تولید آب انار 80 صفحه سال 95

:: طرح توجیهی احداث کارخانه رنگ طبیعی از ضایعات کارخانه کنسانتره انار

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید کنسانتره انار به همراه فرآیند تولید

:: طرح توجیهی واحد تولیدی فراوری انار و رب انار به روش صنعتی 68 صفحه

:: طرح توجیهی مزرعه باغ انار و زیتون جهت سرمایه گزاری در سال 1400

:: دانلود فایل های کاشت و پرورش و تکثیر درخت انار

فايل‌ها:
zipکتاب جامع آموزش کاشت ، داشت و برداشت انار 268 صفحه
تاريخجمعه, 31 تیر 1401 21:15
حجم فايل 29.64 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

کاشت و پرورشکود و تغذیهآفات و بیماریهاارقامنکات تکمیلی

zipka - آشنایی با کاشت ، داشت و برداشت انار در مازندران 22 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:54
حجم فايل 6.14 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آشنایی با کاشت و داشت و برداست و ارقام انار در خوزستان 12 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:55
حجم فايل 986.97 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش احداث و مدیریت باغ انار 29 صفه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:57
حجم فايل 1.5 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش اصول فنی احداث باغ انار 25 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:58
حجم فايل 1.73 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش اصول فنی برداشت ، سورت و بسته بندی و انبارداری انار 21 صفجه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:00
حجم فايل 1.53 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش اصول فنی مدیریت باغ انار ( شخم ، هرس ، آبیاری و کوددهی و مبارزه با آفات و بیماری ها ) 29 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:02
حجم فايل 3.07 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت ، داشت و برداشت انار 34 صفجه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:03
حجم فايل 24.26 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipku - اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر کیفیت انار ملس ساوه 11 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:05
حجم فايل 528.28 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipku - دستورالعمل فنی تغذیه انار 56 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:06
حجم فايل 2.26 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - آموزش مدیریت کرم گلوگاه انار 20 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:29
حجم فايل 827.93 KB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - استفاده از پرتو گاما در کنترل کرم گلوگاه انار 11 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:27
حجم فايل 207.11 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - بررسی تغییرات دمایی و تاثیر آن بر برخی از نابسامانی های فیزیولوژیک در انار 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:32
حجم فايل 1.68 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - بررسی پر کردن گلوی انار جهت کنترل کرم گلوگاه انار 9 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:30
حجم فايل 525.31 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - تاثیر تنظیم کننده های رشد بر کیفیت میوه انار در شرایط تنش خشکی 15 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:33
حجم فايل 277.76 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - تاثیر حذف پرچم در کنترل خسارات کرم گلوگاه انار 9 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:34
حجم فايل 209.26 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - تاثیر کائولین بر کنترل مگس مدیترانه ای روی انار 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:37
حجم فايل 225.64 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - تاثیر کائولین و پرچم زدایی در کنترل خسارات کرم گلوگاه انار 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:38
حجم فايل 189.59 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - تعیین زمان مناسب پوشش دادن تاج انار برای کنترل کرم گلوگاه 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:40
حجم فايل 188.31 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - روش کنترل آفتاب سوختگی انار 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:41
حجم فايل 528.43 KB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - مبارزه با کرم گلوگاه انار 17 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:45
حجم فايل 3.86 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - مدیریت بیماری ها و ناهنجاری‌های مهم انار 26 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:47
حجم فايل 407.07 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - مدیریت نماتد مولد گره ریشه انار 23 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:50
حجم فايل 561.89 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغهای انار 10 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:48
حجم فايل 485.48 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - نوسانات جمعیت کرم گلوگاه انار در لرستان 10 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:51
حجم فايل 252.18 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - کاربرد میکوریزا در انار 12 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:43
حجم فايل 290.72 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - کنترل خسارات سرمازدگی انار با گرمادهی متناوب 6 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:44
حجم فايل 249.21 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipar - آشنایی با انار رقم اشکفتو 13 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:20
حجم فايل 15.52 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipar - معرفی 30 رقم انار ایران و مقایسه خواص فیزیکی پوست آنها 7 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:22
حجم فايل 163.51 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipar - معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول 11 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:24
حجم فايل 448.51 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipar - مقایسه میزان آریل و آبمیوه در 21 رقم مختلف انار ایران 11 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 15:25
حجم فايل 765.82 KB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آمار میزان تولید انار و فرآورده های انار با ذکر واحدهای تولید کننده 33 صفحه سال 94
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:29
حجم فايل 1.33 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آموزش تهیه رب انار 9 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:31
حجم فايل 6.45 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - اثر تیمار گلاسین بتائین در مقابله با سرمازدگی انار در زمان انبارمانی 9 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:09
حجم فايل 602.1 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - استفاده از ضایعات انار در تغذیه جوجه های گوشتی 11 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:20
حجم فايل 118.21 KB
دانلود 6

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - استفاده از ضایعات انار در تغذیه جوجه های گوشتی 11 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:20
حجم فايل 118.21 KB
دانلود 6

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - افزایش عمر ماندگاری دانه انار با پوشش دهی و اسانس دارچین 22 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:28
حجم فايل 777.71 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - بررسی اثر ضد قارچی انار در کنترل قارچ کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی آلوده و دیابتی 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:33
حجم فايل 875.08 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - بررسی جذب سطحی رنگزای راکتیو آبی 19 توسط کربن فعال با منشا پسماند انار 8 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:35
حجم فايل 576.06 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تاثیر اتیلن و متیل سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی انار 13 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:37
حجم فايل 274.57 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تاثیر تیمار آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر عمر انبارمانی انار 9 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:39
حجم فايل 228.45 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار 22 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:40
حجم فايل 791.54 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار 10 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:41
حجم فايل 177.27 KB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - عوامل موثر بر صادرات انار ایران 16 صفحه
تاريخشنبه, 26 مهر 1399 16:42
حجم فايل 218.65 KB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

آموزشهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories