• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

آموزش جامع کاشت و پرورش و تکثیر درخت کیوی و احداث باغ کیوی

(1 vote, average 5 out of 5)

آموزش جامع کاشت و پرورش و تکثیر درخت کیوی و احداث باغ کیوی

جهت آشنایی با روشهای علمی احداث باغ کیوی فروت ، با ما تا پایان این مقاله همراه باشید ، همینطور میتوانید جهت دانلود جامعترین بانک کتاب ها و جزوات آموزش کاشت و داشت و برداشت کیوی فروت ، به انتهای این صفحه مراجعه نمایید .

کیوی فروت گیاهی دو پایه ، نیمه گرمسیری و بالارونده با شاخه های ماشوره ای و از گروه تاکها محسوب می شود . این محصول که از نظر عناصر معدنی و ویتامین ها به ویژه ویتامین ث دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی می باشد . در حال حاضر از بین پنج رقم ماده کیوی فروت شامل ابوت ، آلیسون ، برونو ، مانتی و هایوارد ، بخش اعظم سطح زیر کشت ، به رقم هایوارد اختصاص دارد این رقم از بازارپسندی و قابلیت انبارمانی بسیار بالایی برخوردار است .

در این صفحه ، کاملترین بانک فایلهای آموزشی را درباره کشت کیوی فروت ، روش آبیاری کیوی فروت ، تغذیه کیوی فروت و نکات تخصصی دیگر ، در اختیار شما کاربران محترم وبسایت گسترش کارآفرینی ایران قرار میدهیم . جهت سهولت استفاده شما کاربران محترم ، ما این اطلاعات را در چند شاخه تخصصی به شرح زیر دسته بندی نموده ایم .


1 - آموزشهای مربوط به کاشت و داشت و برداشت کیوی فروت که به شرح زیر میباشد :


 انتخاب نهال سالم و مناسب :

یکی از اساسی ترین مسائل در احداث باغ کیوی فروت ، انتخاب نهال هایی است که ضمن داشتن اندازه ای متناسب از رشدی قوی برخوردار بوده و دارای ریشه های سالم و فراوان باشند .

از طرفی لازم است تنه اصلی نهال به صورت مستقیم و یکنواخت رشد کرده و در طول دوران تولید نهال از پیچ خوردگی آن جلوگیری شده باشد . بدیهی است که قوی و صاف بودن ساقه اصلی در کسب محصول مرغوب و فراوان نقش مهمی دارد .

آماده سازی زمین :

بعد از انتخاب محل باغ باید زمین آن را آماده کرد . اگر باغ جدید جایگزین یک باغ قدیمی می شود خاک آن باید قبل از کندن درختان قدیمی ، از نظر آلودگی مورد ارزیابی قرار بگیرد .

انجام آزمایش حاصل خیزی خاک مرحله بعدی کار است . آزمون حاصل خیزی خاک باید بعد از کندن و پاکسازی زمین از بقایای ریشه درختان قدیمی صورت بگیرد . نمونه برداری از خاک بعد از شخم زنی و تسطیح زمین انجام می گردد ، زیرا در این مرحله خاک زیرین با خاک سطحی مخلوط شده است .

بهتر است شخم زمین در دو جهت عمود بر هم انجام شود تا به این ترتیب لایه های سخت زیرین خاک شکسته شود . برای اطلاع از وضعیت زمین مطالعه نیمرخ خاک از اهمیت زیادی برخوردار است . در صورتی که خاک از نفوذپذیری خوبی برخوردار نبوده و زهکش مناسبی نداشته باشد لازم است جوی هایی در جهت شیب زمین ایجاد شود تا آب اضافی از دسترس ریشه ها خارج گردد .

بستر کاشت نهال باید بافتی سبک به عمق 5/1 تا دو متر داشته و مخلوطی از خاک مرغوب زراعی ، ماسه رودخانه ای و کود دامی پوسیده باشد .

دفع علف های هرز دائمی یکی دیگر از عملیات مهم باغداری کیوی فروت است که باید قبل از کاشت نهال مورد توجه قرار بگیرد . برای اجرای این کار می توان در ماه های تابستان یا پاییز از علف کش های مناسب مانند گلایفوزیت ( رانداب ) استفاده کرد .

پس از شخم زدن زمین و نرم شدن خاک باید ردیف های کاشت را توسط بیل مکانیکی به ارتفاع تقریبی 70 تا 80 سانتی متر بالا آورده و به اصطلاح پشته سازی کرد .

کاشت نهال کیوی فروت :

برای احداث باغ کیوی فروت اغلب از نهال های یک ساله یا دوساله استفاده می شود . نهال های گلدانی را اگرچه می توان در هر موقع از سال کشت کرد اما بهترین زمان کاشت اواخر شهریور و همچنین اواخر اسفندماه است .

اگر منطقه ، دارای زمستانهای ملایم و بدون یخبندان باشد نهال در شهریور ماه مناسب تر است زیرا اعتدال حرارت هوا و رطوبت خاک در این زمان رشد قابل توجهی را موجب شده و از طرف دیگر ، در بهار آینده رشد آنها از نهال های کاشته شده در اسفندماه خیلی بیشتر خواهد بود زیرا فعالیت ریشه کیوی فروت از اواسط بهمن ماه شروع شده و در طول تابستان نیز ادامه دارد و در این فاصله ریشه در لایه های عمیق تر خاک نفوذ کرده و باعث رشد بهتر گیاه و کاهش خطر آفتاب سوختگی و سوختگی برگ و رکود رشد تابستانه به دلیل قدرت بیشتر نهال ها می شود .

در مناطق سردسیری که احتمال بروز یخبندان بهاره وجود دارد ، بهتر است کاشت نهال را به بعد از برطرف شدن خطر سرمازدگی موکول کرد . در هنگام کاشت نهال های گلدانی ، انجام هرس ملایم ریشه توصیه می شود . به این ترتیب در صورتی که انتهای ریشه ها دچار پوسیدگی شده باشد و یا پیچ خوردگی در ریشه ها دیده شود می توان نسبت به اصلاح ریشه اقدام و مانع از توقف یا کندی رشد نهال در زمین اصلی شد .

روش های کاشت نهال های کیوی فروت در باغ :

برای به دست آوردن محصول مرغوب از درختان کیوی فروت باید پایه های نر به تناسب با پایه های ماده و در مکانهای مناسب باغ کاشته شود تا گرده افشانی به خوبی انجام گرفته و درصد تشکیل میوه و همچنین رشد میوه ها که تابع تعداد دانه های درون میوه است در حد عالی باشد .

برای رسیدن به این مقصود ، طرح های مختلفی برای تعیین چگونگی توزیع نهال های نر در میان پایه های ماده ارائه گردیده است که مشهورترین آنها نسبت 8:1   است که در آن برای هر هشت پایه ماده یک پایه نر در نظر گرفته می شود .  

بدیهی است که علاوه بر نسبت موجود بین نهال های نر و ماده ، محل استقرار پایه های نر نیز از اهمیت زیادی در میزان موفقیت گرده افشانی و سهولت دسترسی گل های ماده به دانه های گرده گل های نر برخوردار است .

از آنجایی که زنبورهای عسل اغلب پرواز در خط مستقیم را به مسیرهای زیگزاگی ترجیح می دهند ، بهتر است که در تمام ردیف ها به تعداد مناسب ، تاک نر وجود داشته باشد . در انتخاب پایه نر باید میزان تطابق تاریخ گل دهی و دوام گلها را در نظر داشت .

داربست و انواع آن :

کیوی فروت یک گیاه رونده است و از ابتدایی ترین مراحل تولید نهال به قیم و سیستم های نگهدارنده تاج نیازمند است . با توجه به وزن زیاد شاخه های حامل میوه در تاک های بالغ ، لازم است که پایه های مورد استفاده برای تربیت نهال ها از استحکام کافی برخوردار باشد تا در اثر وزن زیاد تاج دچار شکستگی و یا خمیدگی نشود .

از نظر اصول فنی باغداری بهتر است که نصب پایه ها قبل از کشت نهال ها در زمین اصلی انجام شده باشد . باید توجه داشت که پایه ها در جهت مخالف وزش بادهای محلی نصب شوند . برای هدایت درختان کیوی فروت معمولاً سه سیستم داربست شامل : صلیبی ، آلاچیقی و حصاری یا دیواری مرسوم است .

هدایت نهال کاشته شده : تولید محصول در کیوی فروت زمانی به حداکثر می رسد که تنه حالت مستقیم و شاخساره ها به صورت قرینه روی سیم لیدر و در نهایت سیم های داربست رشد کنند . ایجاد تنه ای مستقیم در کیوی فروت ، نقل و انتقال آب و مواد غذایی جذب شده از ریشه به برگها را آسان تر و سریع تر می کند . بطور یقین در صورت پیچش های غیر متعارف تنه و نظام آوندی کیوی فروت جذب آب و مواد غذایی از ریشه به اندام ها با سرعت کمتر صورت می گیرد و از طرف دیگر با توجه به میزان تعرق درختان کیوی فروت ، پژمردگی برگ را به ویژه در روزهای گرم تابستان افزایش می دهد . علاوه بر آن تنه غیر مستقیم اجرای سایر عملیات مدیریتی مانند تغذیه ، آبیاری ، برداشت و غیره را مشکل می سازد .

تربیت اولیه درختان کیوی فروت :

در دو سال اول احداث باغ و کاشت نهال کیوی فروت ، اول ایجاد تنه ای مستقیم و تشکیل دو شاخه لیدر قرینه و پس از آن رویش مناسب شاخه ها بر روی لیدرها مورد توجه می باشد .

بطور کلی برای هدایت نهال های جوان روی سیم و تربیت آنها برای داشتن درختی مناسب ، بدین روش عمل می کنند که ابتدا یک قیم سبک ( نی خیزران ) را در کنار نهال قرار داده و یک شاخه قوی را روی آن هدایت می کنند تا نزدیک سیم لیدر که در ارتفاع 150 سانتیمتر قرار دارد ، سر برداری صورت می گیرد .

این تنه مستقیم طوری باید تربیت شود که به دور قیم نپیچد و هیچگونه انشعابی نداشته باشد و تمام شاخه های جانبی حذف می شوند . در محل سربرداری شده ، دو شاخه جانبی را در امتداد سیم میانی انتخاب و به سیم ها می بندند تا شاخه های اصلی یا شاخه های لیدر را به وجود آورند ، یعنی در این حالت دو شاخه در دو جهت به عنوان هادی ( لیدر ) نگهداری می شوند و سپس شاخه های جانبی را با زاویه 90 درجه در امتداد طرفین شاخه هادی می بندند این شاخه ها در سال بعد بازوهای بارده خواهند بود .

درختان کیوی فروت در سال دوم شروع به گلدهی می کنند . اجازه تولید محصول در چنین سنی به درخت ، موجب کاهش رشد رویشی می شود و علاوه بر آن قدرت باردهی درخت را در آینده کم  می کند ، بنابراین زمانی که غنچه های گل آشکار شدند ، می بایست حذف شوند .


2 - آشنایی با روش تولید نهال که به شرح زیر میباشد :


الف ) تکثیر از طریق بذر :

در این روش که به منظور تولید پایه برای انجام پیوند اجرا می شود ، بذرها به صورت سطحی روی بستری از ماسه ضدعفونی شده رودخانه پخش می شود . با توجه به ریز بودن اندازه بذرها لازم است قبلاً بذرها را با ماسه مخلوط کرده باشیم تا پخش بذرها در بستر به صورت یکنواخت انجام شود .

پس از سبز شدن بذرها لازم است که گیاهچه های بذری در مرحله چهاربرگی از بستر خزانه خارج و به گلدان های نایلونی حاوی ترکیب خاکی مناسب ( نسبتهای مساوی از ماسه رودخانه ای ، کود پوسیده دامی و خاک مرغوب زراعی ) منتقل شوند .

یکی ازموارد مهم در تولید نهال عبارت از دقت در تک شاخه شدن و عدم پیچ خوردگی ساقه اصلی است که با استفاده از قیم گذاری و بستن تنه نهال در فواصل کوتاه به قیم و حذف سریع هر گونه انشعاب فرعی امکان پذیر است .

هنگامی که اندازه قطر ساقه نهال های بذری به حدود یک سانتی متر ( معادل قطر یک مداد معمولی ) برسد می توان رقم مورد نظر را با استفاده از روش اسکته ، روی آنها پیوند و نهال پیوندی را پس از رشد کافی به زمین اصلی انتقال داد . بدیهی است که با توجه به دو پایه بودن کیوی فروت هیچگاه نمی توان نهال های بذری را به صورت مستقیم در باغ مورد استفاده قرار داد .

ب ) تکثیر از طریق قلمه :

تکثیر قلمه ای کیوی فروت متداول ترین شیوه مورد استفاده در کشورهای مختلف جهان است که موجبات توسعه سریع باغها ، پیش رس شدن نهال ها و تسریع باردهی نهال ها را فراهم می آورد . تجربه نشان داده است که نهال های بذری پیوند شده کیوی فروت در سال پنجم یا ششم بعد از پیوند و نهال های قلمه ای در سال سوم بعد از قلمه زنی شروع به باردهی خواهند کرد .

یکی از نکات مهم در تهیه قلمه عبارت از لزوم دقت در گیاه مادری قلمه است . به عبارت دیگر گیاهی که از آن قلمه تهیه می شود باید از رقم مورد نظر بوده و از لحاظ رشد و نمو و همچنین کمیت و کیفیت باردهی از وضعیت مطلوبی برخوردار باشد . نهال های اکثر باغهای کیوی فروت شمال کشور از طریق قلمه تولید شده اند .


3 - آموزش روش آبیاری کیوی فروت که به شرح زیر میباشد :


درخت کیوی فروت به آب فراوانی احتیاج دارد ولی در عین حال مصرف زیاد آن توسط گیاه مضر است ، بر این اساس آبیاری آن در تابستان مستلزم دقت است . آبیاری را باید به طور متناوب و کوتاه مدت انجام داد ، به گونه ای که خاک همیشه حالت نیمه مرطوب داشته باشد .

در کل باید سعی نمود که برگهای گیاه هرگز حالت پلاسیدگی به خود نگیرد زیرا در این صورت صدمه خیلی زیادی به رشد و تولید میوه آن وارد می آید . در زمین هایی که آب نمی تواند به طور کامل نفوذ نماید ، جوی هایی در جهت شیب زمین ایجاد نموده و آب مازاد را به نحوی از دسترس ریشه خارج میکنند .

در سال اول ریشه ها باید به طور دائم در خاک کاملاً مرطوب نگهداری شوند به طوری که اطراف ریشه ایجاد لجن نگردد . در هر صورت نهال های جوان کیوی فروت در فصول خشک سال نسبت به خشکی هوا بسیار حساس هستند بنابراین مسئله آبیاری و نگهداری رطوبت خاک برای احداث باغات کیوی فروت بسیار حائز اهمیت است .

از میان سه روش آبیاری متداول ، شامل آبیاری بارانی و آبیاری میکروجت و آبیاری قطره ای در باغات شمال کشور ، روش آبیاری میکروجت توسعه زیادی یافته و از دو روش دیگر مناسب تر می باشد ، البته این روش آبیاری باید توسط متخصص سیستم آبیاری پیاده و اجرا شود ، تا تمام سطح باغ به صورت یکنواخت آبیاری شود .

در این روش یک شاخه لوله اصلی را در جهت عمود بر ردیفهای کاشت در زمین نصب نموده و در محل هر ردیف کاشت نهال یک انشعاب فرعی یا شیرفلکه قرار می دهند ، سپس با لوله پلی اتیلینی انشعابی در راستای هر ردیف گرفته و آنرا در ارتفاع 90 سانتیمتری زمین و از یک طرف به ستونهای داربست و از طرف دیگر به سیمی که در این ارتفاع تعبیه شده وصل می گردد تا سنگینی لوله به طور یکنواخت در تمام مسیر پخش شود .


4 - آشنایی با تغذیه باغ کیوی فروت که به شرح زیر میباشد :

کیوی فروت از گیاهان بسیار پرتوقع است . تغذیه صحیح و به موقع از عوامل بسیار مهم کشت موفقیت آمیز این محصول می باشد . بهترین نوع خاک برای رشد کیوی فروت خاکهای شنی هوموس دار است . باید در نظر داشت که کمبود مواد غذایی خاک را باید قبل از کاشت نهال و پس از آزمایش خاک تأمین نمود تا میزان مصرف کودهای ازته ، فسفره ، پتاسه ، و عناصر کم مصرف در هر فصل براساس سن درختان و میزان باردهی آنان تعیین شود .

باید دقت نمود که کمبود و زیادی کود در هر دو حالت برای درختان مضر می باشد . این گیاه به خوبی مواد غذایی خاک را جذب نموده و چنانچه کمبود املاح و مواد غذایی در خاک به وجود آید گیاه بلافاصله علائم این کمبود را نشان می دهد .

 کود را میتوان هنگام آبیاری و همراه با آب به درختان داد ، مخصوصاً در مواقع کمبود که با این روش از خسارت به محصول جلوگیری می شود . استفاده از کود دامی پوسیده هر سه سال یکبار در پای درخت توصیه می شود .

نکته مهم : تمام سرفصل های بالا تنها گوشه ای از اطلاعات موجود در فایل آموزش کاشت ، داشت و برداشت کیوی فروت میباشند که در اختیار کاربران سه ماهه و بالاتر وبسایت قرار گرفته است .

:: موضوعات زیر نیز میتواند برای شما جذاب باشد :

:: آموزش مرحله به مرحله و تصویری ثبت نام در سامانه سیتا جهت اخذ وام تبصره 18 جهاد کشاورزی

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید کمپوت و مربای کیوی 64 صفحه

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی احداث واحد پرورش ، فراوری و بسته بندی کیوی و انبه با کامفار

 

:: دانلود فایل های کاشت و پرورش و تکثیر درخت کیوی و احداث باغ کیوی

کاشت و داشت و برداشتکود و تغذیهآفات و بیماریهاDefaultنکات تکمیلی

فايل‌ها:
zipka - آموزش عملیات کاشت ، داشت و برداشت باغ کیوی ‌فروت 24 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:48
حجم فايل 1.94 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - راهنمایی برای آنجه یک باغدار کیوی فروت باید بداند 21 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:51
حجم فايل 2.45 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipku - تغذیه باغ های کیوی فروت 33 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:52
حجم فايل 1.55 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - بیماری شانکرباکتریایی کیوی در گیلان (تشخیص و مدیریت بیماری) 65 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:30
حجم فايل 1.25 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - تشخیص و مدیریت بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه کیوی در استان گیلان 30 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:32
حجم فايل 664.49 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - راهنمای فنی عوامل پوسیدگی طوقه و ریشه کیوی فروت در شمال ایران 14 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:36
حجم فايل 643.04 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - شناسایی ، کنترل و مبارزه با بیماری های طوقه و ریشه کیوی فروت 14 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:37
حجم فايل 2.22 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - شناسایی ، کنترل و مبارزه با پوسیدگی میوه کیوی فروت در سردخانه 12 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:37
حجم فايل 1.74 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - شناسایی و مدیریت آفات درختان کیوی فروت در شمال ایران 24 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:38
حجم فايل 2.45 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - شناسایی و مدیریت بیماری های طوقه و ریشه کیوی ‌فروت 14 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:39
حجم فايل 6.33 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - لکه برگی، بلایت و پوسیدگی کیوی 1 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:40
حجم فايل 138.1 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - مبارزه با نماتد ریشه گرهی کیوی فروت 12 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:41
حجم فايل 1.15 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - پیشگیری ، کنترل و مقابله با بیماری شانکر باکتریایی کیوی فروت 16 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:31
حجم فايل 1.25 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipaf - پیشگیری ، کنترل و مقابله با نماتدهای مولد گره ریشه در کیوی فروت و مدیریت آن‌ها 17 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:31
حجم فايل 321.35 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش عملیات کاشت ، داشت و برداشت باغ کیوی ‌فروت 24 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:48
حجم فايل 1.94 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - راهنمایی برای آنجه یک باغدار کیوی فروت باید بداند 21 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:51
حجم فايل 2.45 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تاثیرات روش های مختلف کوددهی بر خواص کمی و کیفی میوه کیوی 12 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:54
حجم فايل 231.57 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تربیت و هرس تاک‌های کیوی فروت 37 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 14:55
حجم فايل 3.41 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تولید برگه کیوی 10 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:01
حجم فايل 161.64 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تیمار پس از برداشت کیوی 7 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:02
حجم فايل 170.52 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - حمل و نقل کیوی 14 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:17
حجم فايل 378.27 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - زمان مناسب برداشت و انبارداری کیوی 8 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:18
حجم فايل 117.56 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - زنبور پارازیتوئید سپردار سفید کیوی 5 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:19
حجم فايل 304.96 KB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - فرآوری کیوی 14 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:20
حجم فايل 1.32 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - فلزات سنگین در کیوی 11 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:21
حجم فايل 307.3 KB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - مدیریت گل و میوه های نافرم در کیوی فروت 15 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:22
حجم فايل 1.16 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - مزیت نسبی صاردات کیوی 16 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:42
حجم فايل 145.96 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - هرس تابستانه و محلول پاشی کیوی 14 صفحه
تاريخیکشنبه, 09 آذر 1399 15:42
حجم فايل 338.81 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

آموزشهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories