• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی 64 صفحه

(2 votes, average 5 out of 5)

165

طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی 64 صفحه را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی چه می خوانیم ؟

ما قصد داریم در این بخش محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت و مربای کیوی را معرفی نماییم . کمپوت کیوی هم به صورت مستقیم مصرف می شود و هم از آن در تهیه برخی سالاد ها ، تهیه اردو ها و گاهی به عنوان صبحانه مصرف می شود . مربای کیوی نیز به عنوان صبحانه مصرف می شود . برای واردات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت و مربای کیوی از شماره تعرفه های 2008 و 2007 استفاده می شود . محدودیت خاصی جهت واردات و صادرات کمپوت ها و مربا ها وجود ندارد ، اما برای واردات کمپوت میوه باید حقوق ورودی آن که بین 45 تا 55 درصد است پرداخت شود . همچنین حقوق ورودی برای انواع مرباجات 65 درصد می باشد . تولیدکنندگان کمپوت و مربای میوه باید استاندارد های شماره 8898 و 214 و 4776 را رعایت نمایند . کشور های چین ، نیوزلند ، ایران ، پاکستان ، هند و مالزی از عمده تولیدکنندگان محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت و مربای کیوی هستند .

فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات و نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای این طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی :

فرایند تولید که در طرح توجیهی کمپوت و مربای کیوی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. شستشو و تمیز کردن
  2. درجه بندی
  3. پوست گیری
  4. بلاچینگ
  5. پرکردن در قوطی
  6. اگزاستینگ و درب بندی
  7. فرایند حرارتی
  8. سرد کردن قوطی ها
  9. بسته بندی شرینگ

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی در ذیل آمده است :

  • میوه تازه كیوی
  • شكر
  • وانیل
  • پكتین
  • اسید سیتریك
  • قوطی فلزی 500 گرمی
  • شیشه 330 گرمی با درب و غلاف دور آن

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی کمپوت و مربای کیوی در ذیل آمده است :

  • كانوایر سورت اولیه كیوی
  • تانك اختلاط مواد مربا
  • تانك های شستشوی میوه
  • ماشین پركن قوطی
  • ماشین پوست گیری كیوی
  • ماشین درب بند قوطی فلزی
  • ماشین برش و آماده سازی كیوی
  • كانوایر انتقال قوطی ها به اتو كلاو
  • اتو كلاو استرلیزاسیون با استفاده از آب داغ
  • ماشین بلانچ در دمای 85 – 80 درجه
  • تانك تهیه شربت كمپوت
  • دستگاه لیبل زن قوطی
  • تانك تهیه شربت مربا
  • دستگاه شرینگ پك

نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی کمپوت و مربای کیوی شامل موارد زیر است :

  • مدیریت
  • كارشناس فنی
  • كارشناس اداری – مالی
  • كارشناس فروش
  • تكنسین فنی
  • كارگر فنی ماهر
  • كارگر فنی نیمه ماهر
  • كارمند اداری
  • منشی
  • راننده
  • نگهبان

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

دانلود فایل طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories