طرح توجیهی تولید کنسانتره انار را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید کنسانتره انار چه می خوانیم ؟
در این بخش از مطالب به معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کنسانتره انار خواهیم پرداخت . انار میوه ای است که حاوی آهن بوده و سبب رفع کم خونی ، دفع کننده چربی ، دفع عفونت های بدن و به درمان بسیاری از بیماری های دیگر کمک می کند .
همانطور که در طرح توجیهی کنسانتره انار ذکر شده است ، از میوه ، پوست و گل و سایر قسمت های انار در صنعت پزشکی ، صنعت رنگرزی و صنعت دباغی استفاده می شود . کنسانتره انار در واقع مایعی است که از تغلیظ شدن آب انار به دست می آید . از کنسانتره انار برای تولید انواع نوشیدنی های الکلی و نوشیدنی های غیر الکلی استفاده می شود .
محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره انار دارای کد آیسیک 15491513 و شماره تعرفه گمرکی 20094910 با حقوق ورودی 15 درصد می باشد . کشور ایران با توجه به تنوع سطح زیر کشت انار دارای مقام اول در جهان می باشد . استاندارد های شماره 1813 ، 2616 ، 5662 ، 6083 ، 6083 ، 262 ، 6409 ، 6902 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره انار می باشند .
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره انار در ذیل آمده است :
- انار
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره انار در ذیل آمده است :
- دستگاه پاستوریزاتور
- تونل خنک کننده بسته های آبمیوه
- مخزن تک جداره دو تنی جهت آب مصرفی تونل
- دستگاه پلیت کولر
- مخزن تک جداره 3 تنی
- مخزن دوجداره بافر 3 تنی
- دستگاه بالابر شکر
- دستگاه ردیف کن
- دستگاه پاکتساز
نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی کنسانتره انار شامل موارد زیر است :
- اپراتور دستگاه
- نگهبان
- حسابدار
- منشی
- بازاریاب
- تکنسین
- مدیریت بازرگانی
( تعداد نیروها در طرح توجیهی تولید کنسانتره انار ذکر شده است . )