• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

آموزش صفر تا صد کشت و پرورش کاکتوس علوفه ای

(1 vote, average 5 out of 5)

آموزش صفر تا صد کشت و پرورش کاکتوس علوفه ای

جهت آشنایی با متد علمی کشت و پرورش گیاه کاکتوس علوفه ای ، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید ، همچنین میتوانید جهت دانلود جامعترین بانک کتاب ها و جزوات آموزش کاشت و داشت و برداشت کاکتوس علوفه ای و سایر علوفه ها ، به انتهای این صفحه مراجعه نمایید .

كاكتوس ها ، از گياهان گوشتي و بسيار مقاوم به كم آبي و خشکي بوده كه نسبت به ساير گياهان علوفه ای و با توجه به حداقل هزينه ، شرايط ناهنجار سرزمين و ... علوفه خوشخوراك با عملکرد مطلوبي را توليد مي نمايند . همچنين علاوه بر توليد علوفه ، استفاده از ميوه و ساير اندام های آن در بخش صنعت و محصوالت داروئي ، بهداشتي و ... نيز مورد توجه قرار ميگيرد .

كاكتوس ها از گياهان گوشتي و از رده دولپه ای های جدا گلبرگ بوده و سردسته تيره ویژه ای بنام (Cactaceae) می باشند و با تيره های ديگر دو لپه اي ها، تفاوت كلي دارند ، زيرا ساقه اين گياهان بسيار ضخيم بوده و از حالت استوانه ای خارج شده و برگ ها نيز شکل اصلي خود را از دست داده و به صورت خار و تيغ های كوچکي درآمده اند .

بطور خلاصه اهميت كشت كاكتوس بشرح ذيل مي باشد :

  • به منظور بيابان زدايي و توليد علوفه در مزارع با هزينه اندك كشت می گردد .
  • گياه چند منظوره مي باشد. برای توليد علوفه ، ميوه جات و محصولات صنعتي و زينتي مورد بهره برداری قرار مي گيرد .
  • نسبت به شرايط سخت محيطي و بويژه خشکسالي ، از خود بردباری قابل توجهي شان مي دهد .
  • در خاك های به شدت فرسوده به خوبي مي رويد .
  • كاكتوس ها به خوبي در دمای داغ و گرم رشد كرده و در دمای 50 درجه سانتيگراد و بالاتر ، حداكثر دوام را دارد .

در این صفحه ، کاملترین بانک فایلهای آموزشی را درباره کشت کاکتوس علوفه ای ، روشهای سم پاشی و مبارزه با آفات و بیماری ها و علفهای هرز کاکتوس علوفه ای و نکات تخصصی دیگر ، در اختیار شما کاربران محترم وبسایت گسترش کارآفرینی ایران قرار میدهیم . جهت سهولت استفاده شما کاربران محترم ، ما این اطلاعات را در چند شاخه تخصصی به شرح زیر دسته بندی نموده ایم .


1 - آموزشهای مربوط به کاشت و داشت و برداشت کاکتوس علوفه ای که به شرح زیر میباشد :


خاک ها و ديگر شرايط مناسب کشت  :

خاك مناسب برای كاشت كاكتوس علوفه ای بايد حداكثر15-20 درصد رس داشته باشد و دارای زهکشي مناسب بوده و عميق و سبك بوده و شوری بالا نداشته باشد .

بهترين PH برای كاكتوس علوفه ای ، حدود 2/8 تا 5/8 بوده و به منظور بهره برداری بهينه ، زمين كشت كاكتوس در نزديکي محل دامداری انتخاب مي گردد تا دسترسي مناسب جهت انتقال علوفه فراهم گردد .

عمق كاشت بذرها عموماً دو برابر قطر هر بذر مي باشد .

بهترين روش استقرار كاكتوس علوفه ای برخالف ساير كاكتوسها ، بسيار ساده بوده  و به روش استفاده از پدها ( قطعات كوچك كاكتوس ) مي باشد . پدهای مورد نياز برای تکثير از بوته ای سرحال و سالم تهيه شده و در انتهای فصل رشد و با اعمال يك تنش ملایم خشکي برداشت گرديده و اندازه آنها متوسط تا بزرگ مي باشد .

پدها پس از برداشت در سايه و محيط خشك به مدت دو هفته نگهداری و به منظور جلوگيری از پوسيده شدن ، آنها را ضدعفوني مي نمايند .

پرورش کاکتوس ها :

نوع خاك زراعي كاكتوس ها ، بايد شني رسي و يا درصد بيشتری از شن يا سنگريزه را دارا باشد . كاكتوس های علوفه ای در ابتدای رشد ، نياز به آب مناسبي دارند. كاكتوس ها در مناطق گرم و پر نور رشد مي كنند ( بومي آمريکای لاتين ). كاكتوس ها به نور زيادی احتياج دارند و در محيط های كم نور معمولا رشد علفي كرده و تيپ ظاهری آنها از حالت رختي و بوته ای خارج مي شود .

روش نشاءِ کاکتوس های دانه زاد در ايستگاه ها، مراتع و مزارع  : زماني كه كاكتوسهای دانه زاد ( روييده از بذر ) تا اندازه ای بزرگ شوند كه خطر از بين رفتن آنها وجود نداشته و بستر كاشت نيز آماده شده باشد ، زمينه انتقال و نشاءِ پايه ها فراهم خواهد بود .

جهت نشاءِ كاكتوس ، نخست بستر كاشت آبياری مي گردد تا خاك تر شده و آسيبي به ریشه ها وارد نگردد . سپس آنها رابا فاصله معين در مزارع نشاء مي نمايند . فاصله كاشت كاكتوس ها بستگي به نوع استفاده از آن دارد .

چگونگي مراقبت و نگهداری کاکتوس ها : پرورش و نگهداری كاكتوس ها بسيار آسانتر از ساير گياهان مي باشد .  پوشش سخت و خشن بیرونی کاکتوس ها و داشتن خار ريز ، مانع بزرگي در برابر حمله حيوانات است .

همچنين ساقه های گوشتي اين گياهان ، اندازه زيادی آب را در خود ذخيره كرده كه هنگام خشکی و کم آبی از آن سود می برند .

با اين همه ، كاكتوس ها نيز به مراقبت های ويژه ای نيازمندند ، تا گونه های گياه ، رشد كافي و اندازه های متناسب خود را حفظ نمايند . در غير اين صورت گياه از رشد مطلوبي برخوردار نخواهد بود.  بيشتر كاكتوس ها سرمای شب و دمای نزديك به صفر درجه را تحمل مي نمايند و بسياری از آنها نيز مناسب كاشت در كنار تپه ها ، بين صخره ها و زير درختان و درفضای باز می باشند .

تکثير پاره ای از كاكتوس ها و گياهان گوشتي به وسيله بذر در فروردين ماه آغاز مي شود . گرمای هوا عامل بسيار شناخته شده برای كاشت بذر كاكتوس ها و اطمينان از سبز شدن آنها مي باشد . كاكتوس ها ، نور دوست و روشنايي پسند هستند ، همچنين ذخيره آب در بافت های كاكتوس دارای اهميت ويژه ای است ، اما اگر در رطوبت زياد و بدون تهويه قرار گيرند احتمال پوسيدگي آنها افزايش مي يابد.  كاكتوس ها با جذب فراوان آب و مواد غذايي سريع الرشد ، شاداب ، خوش رنگ و ...می گردد .

در ماه دو كشت ، رشد پاره ای از كاكتوس ها بطور چشمگيری افزايش مي يابد ، كاشت بذر برخي از كاكتوس هايي كه به گرمای بيشتر هوا نياز دارند ، در ارديبهشت ماه انجا مي گيرد . همچنين ازدياد گياه از راه قلمه زدن در اين ماه بسيار مناسب است .

هرس و جداسازی بخشهای پژمرده و خشك گياه و پيوند اكثر گونه های متفاوت كاكتوس در ابتدای فصل تابستان صورت گرفته و در جهت تقويت آنان از كودهای مناسب استفاده مي شود . گروهي از كاكتوس ها نظير ماميالريا به دليل گرمای تير ماه به خواب رفته كه در اين حالت كوددهي متوقف مي گردد.  

بذر كاكتوس ها و برخي ديگر از گياهان گوشتي در نيمه تابستان رسيده كه جهت بذركاری جمع آوری مي گردند . پاجوش كاكتوس جهت پرورش و ازدياد گياه در اين زمان تهيه مي گردد.  در مرداد ماه خطر حمله كنه قرمز ( آفت كاكتوس ها ) بيشتر مي باشد ، زيرا در هوای گرم و خشك كنه ها فعاليت بيشتری دارند . به همين دليل تهيه وسايل پيشگيری و درمان بيماری در اين ماه صورت مي پذيرد .

در ماه پاياني تابستان كاكتوس ها همچنان از نور فراوان خورشيد بهره مند مي باشند . بذر كاكتوس هايي كه در ابتدای تابستان در خزانه و يا نهالستان كشت شده اند در شهريور ماه به رشد كافي رسيده و قابل انتقال مي باشند . به دليل سرد شدن هوا و افزايش هوای ابری ، ميزان نياز آبي كاهش يافته اما امکان حمله آفات و بيماري ها افزايش مي يابد  .

در پايان تابستان ، فصل رويش سريع كاكتوس ها به پايان رسيده و گياه كم كم به نور و درجه حرارت پايين تر عادت كرده كه اين كار در اصطلاح باغباني ، آماده سازی گياه به شرايط سخت و نامساعد ناميده مي شود .

در ابتدای فصل پائيز تابش نور آفتاب تا اندازه ای كاهش يافته كه مناسبترين نور مورد نياز كاكتوس ها شناخته شده است . تابش آفتاب مستقيم مهرماه برای كاكتوس ها خوشايند بوده ، و در زير پرتو آن گياهان خود را برای گذراندن شرايط سخت زمستان آماده و مواد مورد نياز را در بافتهای دروني خود ذخيره مي سازند . در مهرماه رفته رفته تبخير گياه كمتر و به همان نسبت ميزان آب مورد نياز كاهش مي يابد .

در نيمه دو پائيز غالب كاكتوس ها به تدريج به خواب زمستانه رفته ، لذا نياز غذايي و رطوبت كاهش مي يابد . ميزان دمای مورد نياز گياه در اين زمان حدود 20-15 درجه سانتيگراد است . رطوبت زياد در اين برهه موجب پوسيدگي سريع گياه مي گردد . نهال های جوان در اين فصل نياز آبي بيشتری دارند .

فصل برداشت کاکتوس علوفه ای  :

كاكتوس علوفه ای را در انتهای فصل رشد ، برداشت كرده و به وسيله داس وچاقو از بوته ها جدا مي شوند . ميزان برداشت به نوع كاكتوس و سن گياه بستگی دارد ، در سال اول ، برداشت 4-2 پد از هر بوته امکانپذیر بوده كه در محيط خشك و سايه نگهداری و به منظور جلوگيری از پوسيدگي هر 6-4 هفته زير و رو مي گردند .

همچنين سطح آنها را با كاه و كلش به قطر 10-5 سانتي متر پوشش مي دهند . در مناطق نيمه خشك مركزی مکزيك ، علوفه برداشت شده كاكتوس های علوفه ای ( پدها ) را به مدت 6 ماه نگهداری كرده که در شرایط سخت خشکسالی بیش از 30-25 درصد نياز دام كشور را تأمين مي نمايد .

ميزان توليد علوفه بستگي به سن گياه ، تراكم گياه ، نوع و ميزان بارندگي منطقه دارد . گونه كاكتوس با توجه با بارندگي متوسط ساليانه كشور( 150 میلی متر ) به عنوان گياه سازگار با محیط و متحمل در برابر تنشهای محيطي و گرمای بالای 50 درجه و رطوبت اندک ، متناسب با شرايط طبيعي اكثر مراتع كشور مي باشد .

کاشت کاکتوس در مراتع  :

مراتع مسطح با شيب حداكثر 3 درصد ، با خاك شني سبك با حداكثر رس 20-15 درصد و زهکش مناسب ، فاقد شوری و آب ايستادگي و 5/8 -2/8 PH= مناسب كشت كاكتوس بوده و ترجيحاً دسترسي به جاده و نزديکي به تأسيسات دامداری جهت نگهداری علوفه توليدی ، مناطق مساعد را معرفي مي نمايند . حذف علف های هرز و درختچه های مزاحم در سطح مراتع و ايجاد جوی و پشته ( فارو ) بمنظور استفاده بيشتر از روان آب در استقرار گياهان كاشته شده مفيد واقع مي گردد .

تراكم كاشت بين 8000-300 بوته در هر هکتار ، بسته به ويژگي های اگرو اكولووژيکي متفاوت بوده و بوته های آماده شده در خرانه ( بصورت پد ) در حاشيه رديف های احداثي ( فارو ) غرس مي گردند ، بطوريکه 3/2 آنها در زير خاك قرار می گیرند .

جهت آماده سازی زمين مرتعي و حصول عملکرد بهتر ، باید قبل ازکاشت اقدام به کوددهی نمود . كودهای شيميايي نسبت به كود حيواني سهو الوصول تر بوده اما كودهای حيواني دوام بيشتری دارند . استعمال 20 تن كود گاوی در هکتار و در هر دو سال برابر با مصرف 90-40 كيلوگر كود ازته و فسفره در هر سال است.

استفاده از كود ازته در طول فصل و حین بارندگي صورت میگیرد كه نيمي از آن در ابتدای فصل و نيمي ديگر 45 روز بعد مورد بهره برداری قرار مي گيرد . زمان كاشت ، هنگامي است كه حداقل خطر يخ زدگي وجود داشته باشد، زيرا اندام های هوايي كه نسبت به سرمازدگي بسيار حساس مي باشند ، دو تا سه هفته ای پس از كاشت رشد مي نمايند .

كاكتوسها نسبت به سرما واكنش سريع نشان داده و حداقل حرارت قابل تحمل 5 - درجه سانتيگراد برای عموم آنها مي باشد . لذا زمان كاشت بسته به نوع اقليم منطقه انتخاب مي گرد .

انواع واريته های بدون خار برای تولید علوفه مناسب بوده ، بطوریکه حمل و نقل ، نگهداری و استفاده از آنها آسان تر است . برخي گونه هوای كاكتوس در نوجواني بصورت سبزی مورد استفاده انسان قرار مي گيرد .


2 - آشنایی با ارقام مختلف کاکتوس علوفه ای :


  • کاکتوس علوفه ای آريوکارپوس
  • کاکتوس علوفه ای آستروفیتوم

3 - آشنایی با آفات و بیماریها و علفهای هرز کاکتوس علوفه ای و روش های سم پاشی و مبارزه بیولوژیک با آفات که برخی از سرفصلهای آن شامل موارد زیر میباشد :


  • آشنایی با آفات مهم کاکتوس علوفه ای و روش های مبارزه با آنها مانند شته ، شته سپردار ، شپشك های آرد آلود ، تريپس و کنه ها ، حلزون های صدفدار و بي صدف
  • آشنایی با بیماری های قارچي کاکتوس علوفه ای و روش مبارزه با آن

نکته مهم : تمام سرفصل های بالا تنها گوشه ای از اطلاعات موجود در فایل آموزش کاشت ، داشت و برداشت کاکتوس علوفه ای میباشند که در اختیار کاربران سه ماهه و بالاتر وبسایت قرار گرفته است .

:: موضوعات زیر نیز میتواند برای شما جذاب باشد :

:: آموزش مرحله به مرحله و تصویری ثبت نام در سامانه سیتا جهت اخذ وام تبصره 18 جهاد کشاورزی

:: طرح توجیهی تولید سرکه و علوفه دامي از ملاس چغندر قند 36 صفحه

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی احداث مزرعه کشت علوفه هیدروپونیک

:: تدوین طرح توجیهی اختصاصی احداث مزرعه کشت و پرورش گیاه سالیکورنیا با آب شور دریا جهت تولید روغن و علوفه مرغوب

 

:: دانلود فایل های کشت و پرورش کاکتوس علوفه ای

کاشت و پرورش علوفه هاآبیاریآفات و بیماریهاگیاه شناسی علوفه هانکات تکمیلی

فايل‌ها:
zipka - آموزش جامع زراعت کاکتوس علوفه ای و روش های تکثیر ، مصرف و فرآوری آن 65 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 13:58
حجم فايل 1.74 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت ، داشت و برداشت سورگوم دانه ای و معرفی انواع آن 24 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 13:59
حجم فايل 1.94 MB
دانلود 6

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت ، داشت و برداشت شبدر ، زمان و روش مناسب سیلو کردن آن 44 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 14:00
حجم فايل 627.5 KB
دانلود 11

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت اسپرس در اراضی کم بازده 7 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 14:01
حجم فايل 1.21 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت خریت ( گیاه مناسب برای تولید علوفه در مراتع مناطق خشک ) 58 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 18:05
حجم فايل 8.06 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت سورگوم علوفه ای جامبو مناسب مناطق سرد 8 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 18:06
حجم فايل 4.14 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - آموزش کاشت و داشت و برداشت و اهمیت کلزای علوفه ای 41 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 18:07
حجم فايل 699.31 KB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - دستورالعمل فنی کشت گیاه مرتعی پوکسینلیا دیستنس 37 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 18:08
حجم فايل 2.06 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - دستورالعمل کاشت، داشت و برداشت البرز رقم جدید شبدر لاکی 9 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 18:09
حجم فايل 3.92 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - دستورالعمل کاشت، داشت و برداشت علوفه ارزن دم روباهی باستان 6 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 18:10
حجم فايل 323.13 KB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - راهنمای جامع کاشت،داشت و برداشت گیاه علوفه ای اسپرس و نکات اساسی در ذخیره سازی آن 22 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:48
حجم فايل 13.29 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - راهنمای زراعت ماشک مراغه ، گیاه علوفه ای مناسب کشت در دیم زارهای کشور 8 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:49
حجم فايل 43.58 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - راهنمای کاشت، داشت و برداشت کوشیا با منابع آب بسیار شور 20 صفحه
تاريخشنبه, 08 آذر 1399 23:01
حجم فايل 4.11 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - راهنمای کشت سورگوم در مناطق خشک و نیمه خشک 28 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:50
حجم فايل 1.56 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - معرفی گیاهان علوفه ای مرتعی مقاوم به خشکی و راهنمای کشت آنها در دیم زارهای کم بازده مناطق نیمه استپی 19 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:52
حجم فايل 223.45 KB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipka - کاشت ، داشت و برداشت نسیم ؛ رقم جدید شبدر قرمز 11صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:51
حجم فايل 2.88 MB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipku - راهنمای آبیاری قطره ای نواری در زراعت سورگوم علوفه ای و مقایسه آن با دیگر روش های آبیاری 50 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:53
حجم فايل 7.52 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.



zipaf - آموزش جامع گیاه‌پزشکی سورگوم و شناسایی و کنترل آفات ،بیماری ها و علف های هرز آن 189 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 13:52
حجم فايل 3.98 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipgs - راهنمای جامع آشنایی با 26 گونه گیاه علوفه ای جدید 137 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:56
حجم فايل 1.87 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipgs - راهنمای گیاه شناسی و زراعت سورگوم در مناطق خشک و نیمه خشک 28 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:58
حجم فايل 5.49 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipgs - راهنمای گیاه شناسی گیاه علوفه ای اسپرس 21 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:57
حجم فايل 8.52 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipgs - گیاه شناسی و آموزش زراعت شبدر ایرانی مناسب مناطق سرد و معتدل 4 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 19:59
حجم فايل 2.71 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipar - گیاه شناسی و توصیه های مربوط به کشت گیاه ماشک لامعی (نوعی از علوفه های دامی ) مناسب کشت پاییزه در دیمزارهای سردسیر و معتدل سرد 10 صفحه
تاريخجمعه, 14 آذر 1399 19:46
حجم فايل 631.09 KB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


zipgs - گیاه شناسی و توصیه های زراعی گیاه علوفه ای جدید به نام ارزن نوتریفید (مروارید) 15 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:00
حجم فايل 862.15 KB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آشنایی با ساخت و ساز و عمل آوری سیلوی علوفه 23 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 13:54
حجم فايل 37.06 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آموزش روش های جمع آوری خار شتر به منظور تهیه علوفه 15 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:01
حجم فايل 7.96 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آموزش روش های فراوری کاه و کلش و اهمیت و مزایای آن 16 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:02
حجم فايل 2.84 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آموزش ساخت انواع سیلو و زمان برداشت و خصوصیات گیاهان علوفه ای برای سیلو کردن 29 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 13:55
حجم فايل 39.7 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - آموزش ساخت سیلو ، فواید آن و روش صحیح سیلو کردن علوفه 21 صفحه
تاريخدوشنبه, 26 آبان 1399 13:56
حجم فايل 5.33 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - تولید شربت سورگوم شیرین و کاربرد آن در فرآورده های آردی 22 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:03
حجم فايل 1.11 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - دستورالعمل تولید بذر سورگوم دانه ای 22 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:04
حجم فايل 689.29 KB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - دستورالعمل فنی تولید لگوم‌های علوفه ای دیم در اقلیم‌های مختلف کشور 12 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:05
حجم فايل 327.34 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - راهنمای افزایش تولید علوفه از طریق کشت مخلوط ارقام شبدر ایرانی ( دستورالعمل علمی فنی حاصل از دستاورد پژوهشی ) 28 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:06
حجم فايل 10.25 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - راهنمای اندازه گیری کمی میزان اسید پروسیک در نمونه های گیاهی خانواده سورگوم 24 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:07
حجم فايل 1.18 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - راهنمای تولید علوفه با منابع آب بسیار شور 88 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:08
حجم فايل 17.14 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipmk - کتابچه ارزش غذایی سورگوم علوفه ای و استفاده از آن در تغذیه دام 60 صفحه
تاريخپنج شنبه, 29 آبان 1399 20:09
حجم فايل 3.07 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

آموزشهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories