جهت آشنایی با طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات، این صفحه را مطالعه نمایید. یکی از روش های افزایش ماندگاری میوه جات جهت صادرات و یا مصرف داخلی، پودر کردن آن و تولید پوره از آن می باشد. برای تولید پوره، ابتدا میوه ها خشک و پودر می شوند. مزیت تولید پوره از میوه جات نسبت به سایر روش ها، کاهش هزینه ها در این روش می باشد.
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دمنوش های گیاهی و میوه ای با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید دمنوش های گیاهی و میوه ای سال 1400نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
جهت دانلود طرح توجیهی تولید پودر ماهی و روغن ماهی ، تدوین شده در سال 98 ، به انتهای صفحه مراجعه نمایید . پودر ماهی و روغن ماهی از فراورده های ماهی می باشند ، که علاوه بر مصارف خوراکی ، در صنعت رنگسازی ، تولید لوازم آرایشی و به عنوان خوراک آبزیان ، دام و طیور دارای کاربرد می باشد .