• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پودر پروتئین وی از آب پنیر ⭐️ سال 1402 (pdf+doc)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پودر پروتئین وی از آب پنیر ( به روز + کامفار )

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF ، جهت اخذ مجوز و یا ارائه به بانک ، با گزارش نرم افزار کامفار ، این مطلب را مطالعه نموده و در پایان با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر وی پروتئین را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


✔️ معرفی طرح توجیهی پروتئین وی یا پودر کنسانتره آب پنیر ، محبوب ترین و عضله ساز ترین مکمل ورزشی بدنسازی


معرفی پودر کنسانتره آب پنیر یا پروتئین وی

پروتئین آب پنیر یا پروتیین وی چیست؟

کنسانتره پروتئین آب پنیر یا WPC که در بین ورزشکاران به پروتئین وی معروف می باشد ، یکی از محصولات آب پنیر بوده که به رنگ سفید تا کرم روشن و با طعمی ملایم است و به وسیله خشک کردن و حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر پاستوریزه به دست می آید و حاوی 50 % تا 80 % پروتئین خالص وی میباشد. کد آیسیک پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر 1520512732 میباشد .

ترکیبهای غیر پروتئینی به وسیله روشهای جداسازی فیزیکی مانند رسوب دادن، فیلتراسیون یا دیالیز جدا میشوند. همچنین از ترکیبات مناسب با pH متعادل ، برای تعدیل اسیدیته این محصول استفاده میشود.

کنسانتره پروتئین آب پنیر به دلیل دارا بودن خصوصیاتی مانند قابلیت هضم و حلالیت بالا، ایجاد ویسکوزیته ، قابلیت تشکیل ژل ، امولسیون کنندگی ، قابلیت زدن و تشکیل کف از ارزش بالایی برخوردار میباشد .

این محصول که از حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر به دست میآید، میتواند حاوی درصدهای مختلف پروتئین از 50 % تا 80 % باشد و به صورت مایع یا پودر در دسترس خواهد بود. خواص عمل کنندگی آن در مواد غذایی بسته به درصد پروتئین آن متفاوت خواهد بود.

✳️ کاربردهای محصول طرح توجیهی پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر یا وی

کاربردهای پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر

کنسانتره پروتئین آب پنیر کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف غذایی نظیر صنایع لبنی ، صنایع نانوایی ، فرآورده های نانوایی و قنادی ، فرآورده های گوشتی و غیره دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می نماییم :

  • به عنوان پرکننده و برای بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده های غذایی
  • جهت تولید پروتئین وی معمولی و پروتئین وی ایزوله ، به و سیله ی بالا بردن درجه خلوص پروتئین در آن
  • غنی کردن فرآورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها
  • در تولید پایدار کننده های ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول
  • غنی کننده در تولید ماکارونی ، چاشنی ، پودینگ ، بستنی و پنیر
  • تولید شیرخشک نوزادان و یا شیر نوزاد بازسازی شده
  • تولید فرآورده های گوشتی برای بالا بردن پروتئین محصول و همچنین به عنوان اتصال دهنده
  • درکاهش بیاتی نان

✳️ دلایل توجیه اقتصادی ، فنی و بازار تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر :

با توجه به تولید سالانه 450 هزار تن پنیر درکشور توسط واحدهای لبنی و متناسب با حجم بالای آب پنیر تولیدی توسط این شرکتها به میزان 2 تا 3 میلیون تن در سال ، اولا تبدیل آب پنیر به پودر پروتئین سود اقتصادی زیادی خواهد داشت و از سوی دیگر از رهاسازی آن در طبیعت به عنوان پساب که منجر به آلودگی زیست محیطی شدیدی میشود جلوگیری خواهد نمود.

بنابراین تبدیل این حجم از آب پنیر به محصولات دیگر مانند کنسانتره پروتئین ، میتواند موجب افزایش قابل توجه ارزش افزوده این محصول فرعی کارخانجات پنیر سازی شود.


✔️ روش برآورد هزینه ، درامد و سود طرح توجیهی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر


برآورد هزینه ، درامد و سود طرح توجیهی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر

قبل از هر چیز باید بگوییم که هزینه احداث و درآمد و سود کارخانه پروتئین وی از آب پنیر ، به مواردی همچون ظرفیت کارخانه ، ماشین آلات و دستگاه های آن و همینطور مکان احداث کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر و ... بستگی دارد و رقم ثابتی نمیتوان برای آن ذکر کرد.

فقط در طرح توجیهی کارخانه پروتئین وی از آب پنیر که توسط کارشناسان ما تدوین میگردد میتوان به براوردی تخصصی از درامد و سود و هزینه ساخت کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر رسید.

اما در اینجا ما روشی را به شما ارائه میکنیم که بتوانید به صورت سرانگشتی و تقریبی ، این اقلام را محاسبه کنید.

هزینه راه اندازی این کارخانه در طرح توجیهی تولید پروتئین وی از آب پنیر چقدر است ؟!

برای این منظور سه مورد از مهمترین اقلام سرمایه ثابت پروژه را به شما معرفی میکنیم که شما با جمع کردن این 3 مورد میتوانید به صورت حدودی هزینه ساخت کارخانه پروتئین وی از آب پنیر خود را محاسبه نمایید !

مهمترین اقلام هزینه های ثابت احداث کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر به قرار زیر میباشند :

  1. هزینه زمین و احداث کارخانه «که معمولا با یک استعلام قیمت زمین و سوله میتوان به آن برسید. متراژهای لازم در ادامه مطلب آورده شده»
  2. هزینه ماشین آلات خط تولید «این هزینه را میتوانید از شرکتی که قصد تامین تکنولوژی خود را از آنجا دارد بپرسید»
  3. هزینه ی تاسیسات زیر بنایی و تجهیزات آزمایشگاه و کارگاه «این اقلام را هم با استعلام قیمت از تاسیسات چیان و بازار قابل گرفتن میباشد»

قیمت دستگاه های خط تولید پروتئین وی از آب پنیر چقدر است؟

قیمت ماشین آلات و دستگاه های خط تولید پروتئین وی از آب پنیر به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و مقدار ثابتی نمیتوان برای آن تعیین کرد. داخلی یا خارجی بودن خط تولید پروتئین وی از آب پنیر و سطح اتوماتیک بودن آن تاثیر مستقیمی در قیمت آن دارد.
اما در صورتی که نیاز به خط تولید پروتئین وی از آب پنیر دارید میتوانید با کارشناس ارشد واحد تامین ماشین آلات ما در این صفحه تماس بگیرید.

میزان درامد و سود کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر چقدر است !

برای محاسبه درامد کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر ، باید قیمت روز پروتئین وی از آب پنیر را در ظرفیت تولید سالانه خود ضرب کنید تا به درامد سالانه خود برسید.

اما برای محاسبه سود کارخانه پروتئین وی از آب پنیر باید هزینه های جاری کارخانه پروتئین وی از آب پنیر را هم بشناید که ما به سه مورد از مهمترین این هزینه ها اشاره میکنیم :

  1. هزینه مواد اولیه مصرفی سالانه (میزان مواد اولیه مورد نیاز در ادامه آورده شده) !
  2. هزینه نیروی انسانی مصرفی کارخانه (تعداد پرسنل مورد نیاز در ادامه آورده شده)!
  3. هزینه سوخت و انرژی مصرفی سالانه (یوتیلیتی مصرفی و میزان سالانه مورد نیاز آنها در ادامه آورده شده)!

با جمع کردن 3 هزینه ی بالا میتوانید به صورت حدودی هزینه های جاری کارخانه پروتئین وی از آب پنیر را محاسبه نمایید. حال با کم کردن این هزینه ها از درامد سالانه میتوانید به سود تقریبی سالانه کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر برسید.

نکته بسیار مهم این است که بسیاری از اقلام هزینه ای مانند هزینه استهلاکات ، هزینه تعمیر و نگهداری ، هزینه های سربار و هزینه ی مالیات و ... در این براورد قید نشده بنابراین براورد حاصل بسیار تقریبی و با واریانس بالا خواهد بود.

برای انجام یک براورد حرفه ای از هزینه احداث و درامد و سود کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر ، باید بیزنس پلن تخصصی کارخانه پروتئین وی از آب پنیر برای شما و بر اساس مختصات دقیق کسب و کار تدوین شود که برای این منظور میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.


✔️ تدوین طرح توجیهی راه اندازی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر برای اخذ مجوز و وام بانکی ! 


تدوین طرح توجیهی راه اندازی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر برای اخذ مجوز و وام بانکی !

در این قسمت به بررسی روش اخذ مجوز کارخانه پروتئین وی از آب پنیر و همینطور ارائه توضیحاتی درباره وام بانکی و توجیه اقتصادی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر میپردازیم.

چگونه مجوز کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر را بگیریم ؟

برای شروع کار باید به «سامانه مجوزها» مراجعه نمایید. در آنجا کلمه « پروتئین وی از آب پنیر » را سرچ کنید تا لیست مجوزهایی که امکان صدور آنها برای تولید پروتئین وی از آب پنیر وجود دارد ظاهر شود ، روی مجوز مد نظر خود کلیک کرده و مراحل ثبت نام را طی نمایید. پس از تکمیل سامانه مجوزها به سامایه بهین یاب انتقال داده میشوید تا ثبت نام را کامل نمایید.

به طور معمول در صورتی که نیاز به اخذ تاییدیه های دیگر، مانند تاییدیه های بهداشت یا منابع طبیعی و... نباشد، فرایند صدور مجوز کسب و کار بین 2 هفته تا 1 ماه زمان میبرد. اما در صورت نیاز به مجوز بهداشت و ... نیز باید از طریق سامانه آنها اقدام نمایید و در صورت عدم وجود سامانه ، از طریق مراجعه به دفاتر آن سازمانها در محل زندگی خود اقدام نمایید.

مقدار وام بانکیِ راه اندازی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر چقدر است؟

معمولا مقدار از پیش تعیین شده ای وام برای احداث کاخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر وجود ندارد و میزان وام بر اساس ظرفیت تولید کارخانه و رقمی که در طرح توجیهی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر شما نوشته شده مشخص میشود. معمولا میزان وام بانکی برای یک کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر میتواند بین 60 تا 70 درصد حجم سرمایه گذاری ثابت آن باشد.

به همین دلیل ضرورت دارد که شما قبل از هر گونه اقدام عملی، نسبت به نگارش طرح توجیهی احداث کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر با نرم افزار کامفار اقدام نمایید.

آیا راه اندازی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر توجیه اقتصادی دارد؟

از نظر علمی ، تقریبا هر طرحی را در یک ظرفیت تولید خاص میتوان به توجیه اقتصادی رساند، در مورد کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر نیز وضع به همین صورت است اما این وظیفه ی مدیریت و تیم بازاریابی و فروش کارخانه پروتئین وی از آب پنیر است که ظرفیت فروشی که در طرح توجیهی برای آنها براورد شده را محقق کنند.

برای این منظور باید یک پلن فروش موفق (Marketing Plan) برای کسب و کار تولید پروتئین وی از آب پنیر خود داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با پلن فروش و بازاریابی و سفارش یک مارکتینگ پلن تخصصی اینجا کلیک نمایید.

مطالعات بازار پروتئین وی از آب پنیر چه اطلاعاتی به ما میدهد ؟

در مطالعه بازار یا همان تحقیقات بازار پروتئین وی از آب پنیر ، عرضه و تقاضای داخلی و خارجی پروتئین وی از آب پنیر بررسی میشود. ، با استفاده از استعلاماتی که از سازمان صنایع و ارگانهای مرتبط دیگر گرفته میشود کلیه رقبای فعال شما شناسایی شده و به همراه ظرفیت تولیدشان به شما معرفی میشود.

حتی شرکت هایی که جواز تاسیس تولید پروتئین وی از آب پنیر گرفته اند و در سالهای آتی به بهره برداری میرسند نیز شناسایی شده و بدین ترتیب میتوانید براوردی از ظرفیت تولید پروتئین وی از آب پنیر کشور در چند سال آینده داشته باشید.

همچنین با استعلاماتی که از اداره گمرک کشور گرفته می شود، میزان صادرات و واردات پروتئین وی از آب پنیر نیز در چند سال گذشته، استخراج شده و در مطالعات بازار پروتئین وی از آب پنیر قرار میگیرد و در نهایت نتایج مطالعات بازار پروتئین وی از آب پنیر ، مبنی بر توجیه یا عدم توجیه بازار برای راه اندازی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر بدست میآید که به صورت یک گزارش کامل و جامع به شما ارائه میشود

نتایج مطالعات بازار پروتئین وی از آب پنیر میتواند به شما در تصمیم گیری درست درباره راه اندازی یا عدم راه اندازی کارخانه تولید پروتئین وی از آب پنیر کمک شایانی کند و ریسک سرمایه گذاری شما را کاهش دهد.

پیشنهاد میکنیم قبل از انجام هر کاری اقدام به تهیه مطالعات بازار پروتئین وی از آب پنیر کنید و برای این کار میتوانید از طریق شماره های موجود در این صفحه با کارشناسان ما تماس بگیرید.


✔️ فرآیند تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر


فرآیند تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر

پودر کنسانتره پروتئین آبپنیر با روش اولترافیلتراسیون ( فرا پالایش ) و کروماتوگرافی تبادل یونی یا روش های غشایی دیگر نظیر نانوفیلتراسیون و با حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر  و سپس خشک کردن تولید میشود و در روش فرا پالایش ، کنسانتره پروتئین حاوی حداقل 50 و حداکثر 80 درصد پروتئین به صورت پودر بوده و رنگ و عطر مناسبی دارد .

امکان تولید کالا با درصد پروتئین های دیگر نیز هست . این محصول دارای قابلیت حلالیت بالا ، قابلیت تشکیل ژل ، خاصیت امولسیون کنندگی ، و نیز تشکیل کف است.


✔️ تجهیزات و ماشین آلات خط تولید پودر کنسانتره آب پنیر


تجهیزات و ماشین آلات خط تولید پودر کنسانتره آب پنیر

دسترسی به دانش فنی و تکنولوژی تولید پروئتین آب پنیر ، از یکی ازشرکت های داخلی و تعدادی خارجی امکانپذیر بوده و تعداد پرسنل مورد نیاز در دوره بهره برداری ، 50 نفر میباشد.

ماشین آلات خط تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر به شرح زیر میباشند :

  • واحد تغليظ کننده فيلم ريزشی سه مرحله ای
  • مخزن دوجداره بيست هزار ليتری استيل
  • غشا نانو سراميکی با ظرفيت 1 تن در روز آب پنير ( MF )

در صورت تمایل به مطالعه کاملتر ، میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر پروتئین وی را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

 


✔️ بخشی از برآورد های مطالعات بازار پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در سال 97


برآورد های مطالعات بازار پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر

✳️ برآورد تقاضای پودر آب پنیر در ایران

در حال حاضر بیش از 1000 شرکت تولید مواد لبنی در کشور در حال فعالیت هستند که سالانه 450 هزار تن پنیر تولید میکنند. حجم آب پنیر تولیدی توسط این شرکتها به میزان 2 تا 3 میلیون تن در سال میرسد.

تبدیل آب پنیر به پودر( کاری که چند سالیست کارخانجات انجام می دهند ) موجب ضرر اقتصادی است و از سوی دیگر رها سازی آن در طبیعت به عنوان پساب نیز، آلودگی زیست محیطی شدیدی را در پی دارد . بنابراین تبدیل این حجم از آب پنیر به کنسانتره پروتئین میتواند موجب افزایش قابل توجه ارزش افزوده این محصول لبنی شود .

✳️ میزان صادرات و واردات پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در سه سال گذشته

میزان واردات پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در سالهای 94 و 95 و 96 به ترتیب مقایر 323 تن ، 75 تن و 152 تن بوده است ، همینطور میزان صادرات این محصول در همین سه دوره ، به ترتیب مقادیر 0 تن و 0 تن و 350 تن بوده است .

✳️ میزان تولید سالانه پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در کشور

تا کنون طبق آخرین آمار وزارت صنعت ،معدن و تجارت در استان گلستان تاکنون هیچ جواز و پروانه تولید کنسانتره پروتئین آب پنیر صادر نگردیده است.اما درکشور یک جواز با پیشرفت فیزیکی 90 درصد و تعداد 6 پروانه بهره برداری با ظرفیت اسمی 320 تن وجود دارد .

با این حال مطالعات میدانی و اطلاعات اخذ شده از کارشناسان متخصص در این زمینه نشان می دهد تاکنون هیچ واحد تولیدی این محصول را تولید نمی کند وفرصت دراین زمینه وجود دارد.

در صورت تمایل به مطالعه کاملتر ، میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر پروتئین وی را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید پروتئین سویا 64 صفحه

:: نگارش اختصاصی طرح توجیهی احداث کارخانه تولید اسید لاکتیک از آب پنیر جهت دریافت جواز تاسیس و وام بانکی با نرم افزار کامفار

    ✍️ در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر ( کاملا به روز + کامفار ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر


فايل‌ها:
zipطرح توجیهی پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر 100 تن در سال ، 11 صفحه سال 97
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 07:07
حجم فايل 1.79 MB
دانلود 77

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر لاکتوز 1000 تن در سال ، 14 صفحه سال 97 داغ
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 07:11
حجم فايل 1.49 MB
دانلود 110

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories