• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پودر پروتئین وی از آب پنیر سال 1400 (PDF و Word)(کامفار و مشاوره)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پودر پروتئین وی از آب پنیر ( به روز + کامفار )

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1400 با فرمت Word و PDF ، جهت اخذ مجوز و یا ارائه به بانک ، با گزارش نرم افزار کامفار ، این مطلب را مطالعه نموده و در پایان با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر پروتئین وی را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


معرفی پودر کنسانتره آب پنیر یا پروتئین وی :


معرفی پودر کنسانتره آب پنیر یا پروتئین وی

کنسانتره پروتئین آب پنیر یا WPC  که در بین ورزشکاران به پروتئین وی معروف میباشد ، یکی از محصولات آب پنیر بوده که به رنگ سفید تا کرم روشن و با طعمی ملایم است و به وسیله خشک کردن و حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر پاستوریزه به دست میآید و حاوی 50 % تا 80 % پروتئین خالص وی میباشد. کد آیسیک پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر 1520512732 میباشد .

ترکیبهای غیر پروتئینی به وسیله روشهای جداسازی فیزیکی مانند رسوب دادن، فیلتراسیون یا دیالیز جدا میشوند. همچنین از ترکیبات مناسب با pH متعادل ، برای تعدیل اسیدیته این محصول استفاده میشود.

کنسانتره پروتئین آب پنیر به دلیل دارا بودن خصوصیاتی مانند قابلیت هضم و حلالیت بالا، ایجاد ویسکوزیته ، قابلیت تشکیل ژل ، امولسیون کنندگی ، قابلیت زدن و تشکیل کف از ارزش بالایی برخوردار میباشد .

این محصول که از حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر به دست میآید، میتواند حاوی درصدهای مختلف پروتئین از 50 % تا 80 % باشد و به صورت مایع یا پودر در دسترس خواهد بود. خواص عمل کنندگی آن در مواد غذایی بسته به درصد پروتئین آن متفاوت خواهد بود.


کاربردهای پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر :


کاربردهای پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر

کنسانتره پروتئین آب پنیر کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف غذایی نظیر صنایع لبنی، صنایع نانوایی، فرآورده-های نانوایی و قنادی، فرآوردههای گوشتی و غیره دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره مینماییم :

  • به عنوان پرکننده و برای بهبود ارزش تغذیهای فرآوردههای غذایی 
  • جهت تولید پروتئین وی معمولی و پروتئین وی ایزوله ، به و سیله ی بالا بردن درجه خلوص پروتئین در آن
  • غنی کردن فرآورده های ذرت و غنی کردن شیرینیها 
  • در تولید پایدار کننده های ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول
  • غنی کننده در تولید ماکارونی ، چاشنی ، پودینگ ، بستنی و پنیر
  • تولید شیرخشک نوزادان و یا شیر نوزاد بازسازی شده
  • تولید فرآورده های گوشتی برای بالا بردن پروتئین محصول و همچنین به عنوان اتصال دهنده 
  • درکاهش بیاتی نان

دلایل توجیه اقتصادی و فنی و بازار تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر :


با توجه به تولید سالانه 450 هزار تن پنیر درکشور توسط واحدهای لبنی و متناسب با حجم بالای آب پنیر تولیدی توسط این شرکتها به میزان 2 تا 3 میلیون تن در سال ، اولا تبدیل آب پنیر به پودر پروتئین سود اقتصادی زیادی خواهد داشت و از سوی دیگر از رهاسازی آن در طبیعت به عنوان پساب که منجر به آلودگی زیست محیطی شدیدی میشود جلوگیری خواهد نمود.

بنابراین تبدیل این حجم از آب پنیر به محصولات دیگر مانند کنسانتره پروتئین ، میتواند موجب افزایش قابل توجه ارزش افزوده این محصول فرعی کارخانجات پنیر سازی شود.


بخشی از برآورد های مطالعات بازار پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در سال 97 به شرح زیر میباشد :

برآورد های مطالعات بازار پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر

برآورد تقاضای پودر آب پنیر در ایران :

در حال حاضر بیش از 1000 شرکت تولید مواد لبنی در کشور در حال فعالیت هستند که سالانه 450 هزار تن پنیر تولید میکنند. حجم آب پنیر تولیدی توسط این شرکتها به میزان 2 تا 3 میلیون تن در سال میرسد.

تبدیل آب پنیر به پودر( کاری که چند سالیست کارخانجات انجام می دهند ) موجب ضرر اقتصادی است و از سوی دیگر رها سازی آن در طبیعت به عنوان پساب نیز، آلودگی زیست محیطی شدیدی را در پی دارد . بنابراین تبدیل این حجم از آب پنیر به کنسانتره پروتئین میتواند موجب افزایش قابل توجه ارزش افزوده این محصول لبنی شود .

میزان صادرات و واردات پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در سه سال گذشته :

میزان واردات پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در سالهای 94 و 95 و 96 به ترتیب مقایر 323 تن ، 75 تن و 152 تن بوده است ، همینطور میزان صادرات این محصول در همین سه دوره ، به ترتیب مقادیر 0 تن و 0 تن و 350 تن بوده است .

میزان تولید سالانه پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر در کشور :

تا کنون طبق آخرین آمار وزارت صنعت ،معدن و تجارت در استان گلستان تاکنون هیچ جواز و پروانه تولید کنسانتره پروتئین آب پنیر صادر نگردیده است.اما درکشور یک جواز با پیشرفت فیزیکی 90 درصد و تعداد 6 پروانه بهره برداری با ظرفیت اسمی 320 تن وجود دارد .

با این حال مطالعات میدانی و اطلاعات اخذ شده از کارشناسان متخصص در این زمینه نشان می دهد تاکنون هیچ واحد تولیدی این محصول را تولید نمی کند وفرصت دراین زمینه وجود دارد.

در صورت تمایل به مطالعه کاملتر ، میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر پروتئین وی را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


فرآیند تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر :

فرآیند تولید پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر

پودر کنسانتره پروتئین آبپنیر با روش اولترافیلتراسیون ( فرا پالایش ) و کروماتوگرافی تبادل یونی یا روش های غشایی دیگر نظیر نانوفیلتراسیون و با حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر  و سپس خشک کردن تولید میشود و در روش فرا پالایش ، کنسانتره پروتئین حاوی حداقل 50 و حداکثر 80 درصد پروتئین به صورت پودر بوده و رنگ و عطر مناسبی دارد .

امکان تولید کالا با درصد پروتئین های دیگر نیز هست . این محصول دارای قابلیت حلالیت بالا ، قابلیت تشکیل ژل ، خاصیت امولسیون کنندگی ، و نیز تشکیل کف است.


تجهیزات و ماشین آلات خط تولید پودر کنسانتره آب پنیر :


تجهیزات و ماشین آلات خط تولید پودر کنسانتره آب پنیر

دسترسی به دانش فنی و تکنولوژی تولید پروئتین آب پنیر ، از یکی ازشرکت های داخلی و تعدادی خارجی امکانپذیر بوده و تعداد پرسنل مورد نیاز در دوره بهره برداری ، 50 نفر میباشد. ماشین آلات خط تولید نیز به شرح زیر میباشند :

  • واحد تغليظ کننده فيلم ريزشی سه مرحله ای
  • مخزن دوجداره بيست هزار ليتری استيل
  • غشا نانو سراميکی با ظرفيت 1 تن در روز آب پنير ( MF )

در صورت تمایل به مطالعه کاملتر ، میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر پروتئین وی را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر ( کاملا به روز برای سال 1400 + کامفار ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید پروتئین سویا 64 صفحه

:: نگارش اختصاصی طرح توجیهی احداث کارخانه تولید اسید لاکتیک از آب پنیر جهت دریافت جواز تاسیس و وام بانکی با نرم افزار کامفار

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

:: دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر

طرح توجیهی پودر کنسانتره پروتئین آب پنیر 100 تن در سال ، 11 صفحه سال 97

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

طرح توجیهی تولید پودر لاکتوز 1000 تن در سال ، 14 صفحه سال 97

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


صنایع غذایی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories