• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پودر لاکتوز سال 1400 (PDF و Word)(کامفار و مشاوره)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پودر لاکتوز ( کاملا به روز + کامفار )

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر لاکتوز از آب پنیر و شیر ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1400 با فرمت Word و PDF ، جهت اخذ مجوز و یا ارائه به بانک ، با گزارش نرم افزار کامفار ، این مطلب را مطالعه نموده و در پایان با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر لاکتوز را با آپدیت سال 97 ، صرفا جهت مطالعات اولیه ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


لاکتوز چیست ؟


لاکتوز چیست ؟

ماده ی ( لاکتوز ) در واقع قند موجود در شیر بوده که دستگاه گوارش برخی افراد به علت فقدان آنزیم لاکتاز قادر به هضم وجذب آن نبوده و در اذهان عموم از محبوبیت خوبی برخوردار نیست ، ولی این کربوهیدرات از اجزای مهم شیر بوده و نقش مهمی را در فیزیولوژی گوارش و جذب برخی مواد مانند کلسیم بر عهده دارد . کد آیسیک پودر لاکتوز 15201282 میباشد.

 

کاربرد های لاکتوز :

کاربردهای صنعتی لاکتوز بسیار زیاد بوده که از جمله آنها میتوان به کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف ، از جمله صنایع تولید محصولات لبنی ، صنایع نانوایی و فرآورده های دارویی و پزشکی اشاره کرد.


دلایل توجیه طرح تولید پودر لاکتوز :


  • سود آوری بالا
  • کمک به کاهش آلودگی محیط زیست ( رها شدن آب پنیر در طبیعت )
  • از نظر محاسبات مالی: الف) بازگشت سرمایه در طی دو نیم سال و ب) نرخ بازده داخلی %32 
  • وجود چندین کارخانه شیر در کشور
  • وجود دامداریهای صنعتی و سنتی زیاد در کشور 
  • کاهش صادرات پودر لاکتوز که در حال حاضر معمولا از آلمان وارد میشود : با توجه به اینکه بهای آماده به فروش پودر لاکتوز داخلی تقریبا نصف مشابه خارجی در کشور خواهد بود ،به همین دلیل ، قیمت تمام داروها و مکملهای غذایی که از پودر لاکتوز ساخته میشوند کاهش خواهد یافت که در این حالت هم  برای مصرف کننده توجیه دارد و هم برای تولید کننده
  • در صورت افزایش تولید و اشباع بازار با توجه به بهای تمام شده پایینتر این محصول نسبت به کالاهای مشابه خارجی و همینطور وجود مواد اولیه انبوه در سطح کشور ، می توان مبادرت به صادرات نیز نمود و درامد زایی ارزی نیز ایجاد کرد.

بخشی از برآورد های مطالعات بازار پودر لاکتوز در سال 97 :

بخشی از برآورد های مطالعات بازار پودر لاکتوز

برآورد تقاضای پودر لاکتوز :

با توجه به میزان واردات این محصول از کشورهای مختلف به میزان حدود 2 میلیون تن در سال 94 برآورد تقاضای واقعی به میزان 1.9 میلیون تن بوده است ، در سال95 ، 2 میلیون تن و در سال 96 این مقدار تقریبا ثابت بوده است. 

برآورد صادرات پودر لاکتوز در 3 سال گذشته :

به دلیل عدم تولید و صرفا وارداتی بودن این محصول ، هیچگونه صادراتی نداشتیم.

براورد واردات پودر لاکتوز :

میزان واردات در سال 94 یک میلیون نهصد هزار تن بود که در سال 95 به حدود دو میلیون تن افزایش یافته و در سال 96 تقریبا ثابت بوده است.

میزان تولید سالانه پودر لاکتوز :

در حال حاضر هیچگونه تولیدی صورت نمی گیرد.

جهت مطالعات کاملتر میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر لاکتوز را با آپدیت سال 97 ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


درآمد و هزینه و سود حاصل از احداث کارخانه تولید پودر لاکتوز از آب پنیر :

با فرض اینکه نرخ یورو را 10000 تومان در سال 97 در نظر بگیریم و ظرفیت تولید را 1000 تن در سال فرض کنیم ، خلاصه طرح توجیهی تولید پودر لاکتوز از آب پنیر به شرح زیر میباشد :

  • سرمایه ثابت : 56003 میلیون ریال
  • سرمایه در گردش : 8847 میلیون ریال
  • درصد میزان تولید در نقطه سر به سر : 27%
  • نرخ بازده سرمایه گذاری کل ( IRR ) : 32%

جهت مطالعات کاملتر میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر لاکتوز را با آپدیت سال 97 ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

 

مواد اولیه تولید لاکتور :

شیر : هر 100 گرم شیر دارای 5 گرم لاکتوز است بنابراین برای تولید 600 تن لاکتوز حاصل از شیر ، در سال به 3000 تن شیر نیاز است . البته شیر علاوه بر لاکتوز ،  جهت تولید پنیر و ماست و کره و خامه و غیره نیز استفاده می شود .

آب پنیر : 1334 تن آب پنیر پس از اشباع شدن و تبخیر بصورت بلور در آمده و در داخل ظرف خاص تخلیه شده و آب مازاد آن نیز خارج می گردد ، لاکتوز به دست آمده مجددا شستشو و خشک شده و سرانجام 400 تن پودر لاکتوز در سال بدست می آید.


فرآیند تولید پودر لاکتوز از آب پنیر شامل دو مرحله میباشد :


فرآیند تولید پودر لاکتوز از آب پنیر

  1. تغلیظ آب پنیر با یا بدون گرفتن چربی ، پروتئین ، املاح و... 
  2. جدا سازی لاکتوز به روش تبلور و ترسیب

جدا سازی لاکتوز از آب پنیر: 

  • پس از تغلیظ آب پنیر ،  برای تبلور لاکتوز آنرا سرد می کنند.
  • از نمک فلزات به خصوص فلزات قلیایی خاکی برای رسوب لاکتوز استفاده می شود.
  • از الکل برای جدا سازی لاکتوز و رسوب آن استفاده می گردد ،
  • تغلیظ آب پنیر به روش اسمز معکوس ، در واحدهای بزرگ صنعتی استفاده میشود و هزینه بر هست.

%29 لاکتوز در مرحله جدا سازی پروتئین و بیش از 39% آن به شکل بلور ناخالص لاکتوز ، از آب پنیر جدا می شود ، بدین ترتیب تا 68%  پودر لاکتوز تولیدی قابل مصرف برای انسان و 32% جهت تغذیه دام استفاده می شود .

ضمنا لازم به ذکر میباشد که مواد اولیه و دانش فنی تولید پودر لاکتوز از آب پنیر ، کاملا داخلی میباشد و نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه ی تولید پودر لاکتوز ، در مرحله ی بهره برداری 25 نفر میباشد .

جهت مطالعات کاملتر میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید پودر لاکتوز را با آپدیت سال 97 ، از انتهای همین صفحه دریافت نمایید .


در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید پودر لاکتوز ( کاملا به روز برای سال 1400 + کامفار ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


 

دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر لاکتوز

 

مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر پروتئین وی از آب پنیر 11 صفحه سال 97

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ 45 صفحه

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .


صنایع غذایی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories