• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی قطعات بتنی پیش ساخته ⭐️ کامفار + پشتیبانی 6 ماهه

(5 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی قطعات بتنی پیش ساخته

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش ساخته با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش ساخته را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ در بررسی تخصصی طرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش ساخته می خوانیم چرا این محصول جزو اولویت های سرمایه گذاری است !


 بررسی تخصصی طرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش ساخته

بتن در مفهوم وسیع به هر ماده یا ترکیبی که از یک ماده چسبنده با خاصیت سیمانی شدن تشکیل شده باشد ، اطلاق می شود. این ماده چسبنده عموما حاصل فعل و انفعال سیمان های هیدرولیکی و آب می باشد .

بتن ممکن است از انواع مختلف سیمان و نیز پوزولان ها، سرباره کوره ها ، مواد مضاف ، گوگرد ، مواد افزودنی ، پلیمر ها ، الیاف و غیره تهیه شود . همچنین در نحوه ساخت آن ممکن است حرارت ، بخار آب ، اتوکلاو ، خلا ، فشارهای هیدرولیکی و متراکم کننده های مختلف استفاده شود .   

با تولید هرچه بیشتر بتن ، از هدر رفتن سیمان و بتن در سازه های ساختمانی جلوگیری می شود . اختلاط بتن طبق روش های بومی انجام شده و از مواد افزودنی ، استفاده بهتری می شود .

در ژاپن بیش از 80 درصد سیمان تولیدی کشور ، در بخش بتن و قطعات بتنی مصرف می شود ، در آمریکا بیش از 60 درصد ، روسیه حدود 70 درصد و آلمان نزدیک 80 درصد از کل سیمان تولید شده ، توسط بخش فرآوری صنعتی مصرف می گردد.سهم کشور ما در مصارف بتن و مصنوعات و قطعات بتنی پیش ساخته با احتساب مصارف عمرانی بزرگ از قبیل سد سازی کمتر از 30 درصد است.

تکنولوژی های نوین اعم از بتن های پلیمری ، بتن های سبک سازه ای و حضور نانو تکنولوژی برای آنکه جامعه از نتایج آن بهره مند شود نیازمند آن است که وارد چرخه صنعت شود و این مساله نیازمند تاسیس و تقویت کارخانه تولید قطعات بتنی است.

کد آیسیک صنعت تولید بتن 26951311 می باشد .

✳️ ایستگاه تولید بتن چیست ؟

ایستگاه تولید بتن چیست ؟

ایستگاه های تولید بتن کارگاه هایی هستند که بتن را با مقیاس صنعتی و یا تحت شرایط ویژه تهیه کرده و به مصرف کننده عرضه می کنند. در پروژه های بزرگ عمرانی مانند راهسازی ، سد سازی و برج سازی ، پیمانکاران نیاز به یک ایستگاه تولید بتن با مقیاسی متناسب با نیاز پروژه در منطقهٔ عملیاتی خود دارند.

در مدیریت ایستگاه تولید بتن علاوه بر مباحث تئوری و آزمایشگاهی پیرامون بتن و تکنولوژی و طرح اختلاط آن ، مباحث دیگری مانند تولید بهینه ، مدیریت زمان ، مهندسی سیستم ، حسابداری و بازاریابی نیز اهمیت دارد. 

محصولات تولیدی در ایستگاه های تولید بتن ، به طور کلی در یکی از این رده ها طبقه بندی می شوند: 

  • بتن یا بتن معمولی (برای پروژه های متداول و معمول عمرانی)
  • بتن روسازی (برای روسازی خیابان ، بزرگراه ، فرودگاه و جدارهٔ کانال ها)
  • بتن حجیم (برای سازه هایی که نیازمند بتن ریزی در مقیاس بزرگ هستند مانند سد سازی)
  • فراورده های بتنی (مانند لوله، بلوک و بلوک های کفسازی)  

✔️ انواع مصنوعات و قطعات بتنی قابل تولید در طرح توجیهی کارگاه تولید قطعات بتنی کدامند !


قطعات بتنی

انواع محصولات تولیدی در کارخانه تولید قطعات بتنی پیش ساخته به شرح زیر می باشد :

✳️ 1- تیر، ستـون و فونداسیون پیش ساخته :

بطور کلی هر نوع قطعه سازه ای بتنی که موارد پیش ساختگی در آن لحاظ گردد ، قابل تولید توسط این شرکت می باشد .

تعدادی ازمزایای استفاده از قطعات بتنی پیش ساخته در سازه های مختلف ، نسبت به بتن ریزی درجا به قرار زیر می باشد :

  • کنترل دقیق از نحوه بتن ریزی
  • عمل آوری مناسب
  • انجام آزمایشات لازم و بموقع
  • کنترل و برنامه ریزی مدون در ساخت و نصب
  • عدم نیاز به تجهیز کارگاه گسترده
  • سرعت در عملیات ساخت و نصب
  • بالا بودن کیفیت تولیدات به علت شرایط مناسب تولید
  • انجام بازرسی فنی پس از تولید

✳️ 2- باکس و کانالهای U شکل به همراه روکش بتنی و قطعات بتنی پوشش تونل پیش ساخته :

نظر به اینکه این نوع قطعات عمدتا جهت استفاده های تاسیساتی و یا جمع آوری آبهای سطحی می باشد ، لذا بکار گیری این نوع قطعات در پروژه ها ، علاوه بردارا بودن مزایای ذکر شده ، دارای فواید دیگری چون بکار گیری ورق ، نبشی و سایر اتصالات فلزی در قطعه جهت نصب تاسیسات و همچنین استفاده دو یا چند منظوره از آنها  را ذکر نمود .  

✳️ 3- دیوارهای بتنی محوطه و دیوارهای جانبی سوله :

کاهش عملیات اجرائی در محل ، ایجاد طرحهای متنوع در نمای دیوارها و همچنین قابلیت تعویض و جابجائی آسان این نوع قطعات ، سبب شده تقاضا و استفاده از این نوع قطعات در سالهای اخیر بطور قابل ملاحظه ای افزایش یابد ؛ این نوع دیوارها با استفاده از اتصالات پیچ و مهره  به سازه سوله متصل می شود و عمده مزیت این نوع قطعات علاوه بر موارد ذکر شده سهولت در نصب می باشد .  

✳️ 4- دیوارهای جداکننده داخلی :

این نوع دیوار، عمدتاً جهت ساختمانها و سالن های صنعتی که کنترل گرمایش و سرمایش وهمچنین کاهش آلودگی صوتی در آنها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد ، مورد استفاده قرار می گیرد که به علت دو جداره بودن علاوه بر سبکی و کاهش وزن مرده به کاهش انتقال آلودگی صوتی کمک می نماید .

مکانیزم عمل این دیوارها ، بر اساس مستهلک نمودن انتشار امواج صوتی و حرارتی با استفاده از یک ماده مناسب می باشد ، بدین منظور عمدتاً از دو ماده فوم و یا پلی اورتان استفاده می شود .

در مورد مواد پلی اورتان باید خاطر نشان نمود که تزریق این ماده بین دوجداره دیوارپیش ساخته ، باعث تولید یک دیوار جداکننده عایق در مقابل امواج صوتی و حرارتی خواهد شد ، که قابل نصب در محلهای مورد نیاز می باشد . درصورتیکه در دیوارهای جدا کننده از فوم استفاده گردد ، ورقهای فوم در هنگام بتن ریزی در آکس ضخامت دیوارجاسازی شده و پس از بتن ریزی و عمل آوری قابل نصب می باشد .  

✳️ 5- سقف پیش تنیده :

این تولیدات در سایزهای مختلف و حداکثر تا دهانه 10 مترو 3 ضخامت 15 ، 20 و 25 سانتی متری قابل تولید می باشد . این گونه سقفها عمدتاً جهت پوشش سقف ساختمانهای مسکونی، اداری ، صنعتی ( سوله ها) مورد استفاده قرار می گیرد .

به علت عدم نیاز به ایجاد داربست و همچنین شمع گذاری و سهولت و سرعت نصب بالا ، اینگونه سقفها نسبت به روش سنتی توجیه اقتصادی بیشتری خواهد داشت ، لذا با توجه به موارد ذکر شده فوق ، تقاضا جهت بکارگیری این گونه سقفها در ساختمانها روز به روزافزایش خواهد یافت .  

✳️ 6- سقف پریدال :

 استفاده از پریدال ها در سازه ها به علت عدم نیاز به قالببندی و ایجاد داربست زیر سقف ، در پروژه های بزرگ مرسوم بوده و مهمترین مزیت اینگونه سقف ها ، کاهش زمان اجرا و کاهش هزینه ساخت می باشد. در اجرای اینگونه سقف ها تنها یک لایه به ضخامت 5 سانتمتر بتن ریزی خواهیم داشت که این خود باعث کاهش هزینه در مقایسه با سقفهای تیرچه بلوک می شود.  

✳️ 7- سقف مجوف تیرچه ای بدون بلوک :

 نسل دوم قطعات پریدال ، سقف مجوف تیرچه ای بدون بلوک می باشد . این نوع سقفها نیازی به بتن ریزی در محل ( به جز در محل اتصالها) نداشته و به جهت آنکه سطوح این گونه سقف ها بدلیل قالب بندی در شرایط مناسب در کارخانه کاملاً صیقلی است ، ضخامت کف سازی کاهش خواهد یافت .

همچنین به جهت عدم نیاز به بلوک چینی ، بار مرده این سقفها نسبت به سقف تیرچه بلوک کمتر می باشد ، که این امر در کاهش وزن سازه و کاهش مقاطع سازه و در نتیجه کاهش هزینه طرح بسیار موثر است . از مزایای دیگر اینگونه سقفها می توان اجرای همزمان و پیوسته چند سقف متوالی ، عدم نیاز به داربست و شمع بندی ، سرعت بالای نصب و کاهش زمان را نام برد .  

✳️ 8- قطعات نما :

از خصوصیات عمده اینگونه نماها علاوه بر موارد ذکر شده ، می توان به امکان ایجاد طرحهای متنوع و زیبا با توجه به خصلت شکل پذیری بتن اشاره کرد .  

✳️ 9- قطعات نیوجرسی ، جداول و کانیو پیش ساخته :

توسعه روزافزون جاده های ارتباطی و گسترش راههای کشور، نیاز به این نوع قطعات که به علت سهولت در امر نصب ، مورد توجه می باشد را افزایش خواهد داد . 

✔️ مواد اولیه مصرفی جهت تولید بتن و انواع مصنوعات بتنی

مواد اولیه مصرفی در تولید بتن و انواع مصنوعات بتنی با ظرفیت ( انواع سنگ فرش : 262,800 مترمربع - انواع جدول : 3,796,000 عدد – بتن آماده: 4,500 مترمربع ) در سال به قرار زیر میباشد :

  • سیمان : 40734 تن
  • ماسه : 28908 تن
  • ماسه نخودی : 111033 تن
  • ماسه بادامی : 59787 تن
  • آب

✔️ کیفیت مواد اولیه تولید بتن چه تاثیری در کیفیت قطعات بتنی پیش ساخته دارد !


قطعات بتنی پیش ساخته

✳️ کیفیت آب در کیفیت تولید بتن و مصنوعات و قطعات بتنی چه تاثیری دارد !

کیفیت آب در بتن از آن جهت حائز اهمیت است که ناخالصی های موجود در آن ممکن است در گیرش سیمان اثر گذاشته و اختلالاتی به وجود آورند . همچنین آب نامناسب ممکن است روی مقاومت بتن اثر نامطلوب گذاشته و سبب بروز لکه هایی در سطح بتن و حتی زنگ زدن آرماتور بشود.

 در اکثر اختلاط ها ، آب مناسب برای بتن ، آبی است که برای نوشیدن مناسب باشد . مواد جامد چنین آبی به ندرت بیش از 2000 قسمت در میلیون ppm خواهد بود و به طور معمول کمتر از 1000 ppm می باشد. این مقدار به ازای نسبت آب به سیمان 0.5 معادل 0.05 وزن سیمان می باشد.

لازم به ذکر است معیار قابل آشامیدن بودن آب برای اختلاط ، مطلق نیست و ممکن است یک آب آشامیدنی به جهت داشتن درصد بالایی از یونهای سدیم و پتاسیم که خطر واکنش قلیایی دانه های سنگی را به همراه دارد ، برای بتن سازی مناسب نباشد.

به عنوان یک قاعده کلی هر آبی که ph (درجه اسیدیته) آن بین 6 الی 8 بوده و طعم شوری نداشته باشد می تواند برای بتن استفاده شود. رنگ تیره و بو لزوما وجود مواد مضر در آب را به اثبات نمی رساند. 

✳️ کیفیت سنگدانه ها در کیفیت تولید بتن و مصنوعات و قطعات بتنی چه تاثیری دارد !

سنگدانه ها در بتن تقریبا سه چهارم حجم آنرا تشکیل می دهند از اینرو کیفیت آنها از اهمیت خاصی برخوردار است. در حقیقت خواص فیزیکی، حرارتی و پاره ای از اوقات ، شیمیایی آنها در عملکرد بتن تاثیر می گذارد. دانه های سنگی طبیعی معمولا بوسیله هوازدگی و فرسایش و یا به طور مصنوعی با خرد کردن سنگ های مادر تشکیل می شوند.  

 کانیهای مهم و متداول سنگدانه ها در زمینه استفاده در بتن عبارتند از: کانی های سیلیسی (کوارتز، اوپال ، کلسه دون ، تریمیت ، کریستوبالیت) فلدسپاتها ، کانیهای میکا ، کانیهای کربناتی ، کانیهای سولفاتی ، کانیهای سولفور آهن ، کانیهای فرومنیزیم ، کانیهای اکسید آهن ، زئولیت ها و کانیهای رس .     

بتن عموما از سنگدانه هایی به اندازه های مختلف که حداکثر قطرآن بین 10 میلیمتر و50 میلیمتر می باشد ، ساخته می شود. عموماً از سنگدانه هایی با قطر 20 میلیمتر استفاده می شود . توزیع اندازه ذرات به نام "دانه بندی سنگدانه" مرسوم است.

به طور کلی دانه های با قطر بیشتر از چهار یا پنج میلیمتر به نام شن و کوچکتر از آن به نام ماسه نامگذاری شده اند که این حد فاصل توسط الک 5 میلیمتری یا نمره چهار مشخص می گردد . حد پایین ماسه عموما 0.07 میلیمتر یا کمی کمتر می باشد.

مواد با قطر بین 0.06 میلیمتر و 0.02 میلیمتر به نام لای (سیلت) و مواد ریزتر رس نامگذاری شده اند. گل ، ماده نرمی است که شامل مقادیر نسبتا مساوی ماسه و لای و رس می باشد. 

✳️ کیفیت مواد افزودنی و مواد ترکیبی چه تاثیری در کیفیت تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته دارد !

این امکان وجود دارد که به جای استفاده از یک سیمان بخصوص ، بعضی از خواص سیمان های معمولی مورد استفاده را ، به وسیله ترکیب کردن ان با یک افزودنی تغییر داد .

لازم به ذکر است نباید عبارات "مواد ترکیبی" و "مواد افزودنی" با معانی مترادف به کار روند ، زیرا مواد ترکیبی موادی هستند که در مرحله تولید ، به سیمان اضافه می شوند در حالیکه مواد افزودنی ، در مرحله مخلوط کردن به بتن اضافه می شوند .

انواع افزودنی های شیمیایی که در استانداردهای ASTM و BS به ترتیب تحت عنوان تیپ های A ، B و C  طبقه بندی شده اند ، به قرار زیر می باشند :

  • تقلیل دهنده های آب
  • کندگیر کننده های گیرش
  • تسریع کننده های گیرش

در ضمن افزودنی های دیگری نیز وجود دارند که هدف اصلی از کاربرد آنها ، محافظت بتن از اثرات زیان آور یخ زدگی و ذوب یخ می باشد .  

✳️ تقلیل دهنده های آب (روان کننده ها) به چه منظوری در تولید بتن استفاده می گردند !

  • رسیدن به مقاومتی بالاتر به وسیله کاهش نسبت آب به سیمان
  • رسیدن به کارایی مشخص با کاهش مقدار سیمان مصرفی و در نتیجه کاهش حرارت هیدراتاسیون در توده بتن
  • سادگی بتن ریزی به وسیله افزایش کارایی در قالب هایی با آرماتور انبوه و موقعیت های غیرقابل دسترسی

افزودنی های تقلیل دهنده آب تحت عنوان تیپ A دسته بندی می شوند؛ اگر افزودنی ها همزمان با کاهش نیاز به آب ، باعث تاخیر در گیرش نیز بشوند تحت عنوان تیپ D طبقه بندی می شوند و اگر این روان کننده ها ، باعث تسریع در گیرش شوند تیپ E نامیده می شوند.     

✳️ فوق روان کننده ها چه هستند و چه کاربردی در تولید بتن دارند !

این مواد از قویترین انواع تقلیل دهنده های آب هستند که در امریکا به عنوان روان کننده قوی و در استاندارد ASTM به عنوان تیپ F نام گذاری شده اند. افزودنی هایی نیز هستند که در ضمن تقلیل شدید آب ، باعث مقداری تاخیر در گیرش نیز می شوند و به عنوان تیپ G طبقه بندی شده اند.

اساسا استفاده از اسیدهای سولفاته شده ، باعث تسریع عمل پراکنش می شود چون در سطح ذرات سیمان ، جذب شده و به آنها بار منفی می دهند واین باعث دفع ذرات از یکدیگر می شود. این فرایند کارایی را در یک نسبت آب به سیمان مشخص ، افزایش می دهد.  دو نمونه از روان کننده های قوی، ملامین فرمالدئید سولفاته شده تغلیظ شده و یا نفتالین فرمالدئید سولفاته شده تغلیظ شده می باشند.

✳️ کندگیر کننده ها به چه منظوری در تولید بتن استفاده می گردند !

کندگیر کننده ها ، افزودنی هایی هستند که زمان گیرش بتن را به تاخیر می اندازند. این مواد ، در هوای خیلی گرم ، که زمان گیرش معمولی بتن کوتاه می شود استفاده می گردد ، همچنین برای جلوگیری از ایجاد ترک های ناشی از گیرش در بتن ریزی های متوالی مفید می باشند.

 به عنوان چند نمونه از کندگیر کننده ها می توان از شکر، مشتقات هیدروکربنی ، نمک های محلول روی و براتهای محلول نام برد.  به عنوان مثال اگر با یک کنترل دقیق 0.05 وزن سیمان ، شکر به بتن اضافه کنیم ، حدود چهار ساعت گیرش آنرا به تاخیر می اندازد. مصرف 0.2 تا یک درصد وزن سیمان ، ازگیرش سیمان جلوگیری به عمل می آورد.  

✳️ تسریع کننده ها به چه منظوری در تولید بتن استفاده می گردند !

تسریع کننده ها ، افزودنی هایی هستند که سخت شدگی بتن را تسریع می کنند و مقاومت اولیه بتن را بالا می برند.

 چند نمونه از تسریع کننده ها عبارتند از :

کربنات سدیم ، کلرورآلومینیوم ، کربنات پتاسیم ، فلوئورور سدیم ، آلومینات سدیم ، نمک های آهن و کلرور کلسیم .  


✔️ فرایند تولید محصول در طرح توجیهی تولید بتن و انواع قطعات بتنی پیش ساخته


فرایند تولید بتن و انواع قطعات بتنی پیش ساخته

✳️ تولید بتن به دو روش زیرانجام می شود :

  • اختلاط خشک
  • اختلاط تر

فرایند تولید بتن به روش اختلاط خشک به قرار زیر می باشد :

در این روش ، در ایستگاه تولید ، سیمان و سنگدانه ها با یکدیگر طی نسبت های وزنی مورد نیاز ، به صورت خشک ترکیب شده و پس از انتقال به مخلوط کن ، به مخلوط خشک ، آب اضافه شده و با چرخیدن میکسر، مخلوط بتن آمادهٔ بهره برداری می گردد. در کامیون های مخلوط کن که برای حمل بتن تولید شده به این روش استفاده می شود ، باید مخزن نگهدارندهٔ آب نیز بر روی آن نصب شده باشد. 

فرایند تولید بتن به روش اختلاط تر به قرار زیر می باشد :

در این روش ، دانه های سنگی، سیمان و آب در دیگ بتن که در ایستگاه تولید قرار دارند ، ترکیب شده و بتنی که به کامیون مخلوط کن (تراک میکسر) منتقل می شود ، بلافاصله آمادهٔ استفاده است. در ایران سیستم طرح اختلاط تر ، متداول تر از سیستم طرح اختلاط خشک است.

نگاه کلی به فرآیند تولید قطعات بتنی پیش ساخته : 

اصول کلی تولید قطعات بتنی همانگونه که در دیاگرام تولید آورده شده ترکیب مواد اولیه شامل مواد فـولادی و مواد سنگی پس از طی مراحلی در قسمتهای مربوطه بصورت قابل استفاده در سـالن تولیـد میباشـد کـه در آنجـا پس از انجام پروسه تولید وارد کیورینگ شده و بعد از خشک شدن دپرو آماده حمل میگردد .

با توجـه بـه تنـوع قطعات پس از طراحیهای لازم و محاسبه فرمول بتن  و آرماتوربندی مـورد نیـاز و تهیـه قالـب ، قطعـه مـود نظـر تولید میگردد .علت عمده انتخاب فرآیند پیشنهادی قابلیت انعطـاف و امکـان تولیـد قطعـات مناسـب بـا حـداکثر ظرفیت تولید بصورت همزمان میباشد . 

طراحی فرآیندهایی که بتواند تنوع تولید را در حد بسیار وسیعی بالابرد با توجه به شرایط فعلـی کشـور و نیـاز در زمینه های گوناگون مسکونی یا صنعتی و کشاورزی بسیار حائز اهمیت است .


✔️ کارگاه های مختلف یک واحد تولید بتن


کارخانه تولید قطعات بتنی

بطور کلی کارخانه تولید قطعات بتنی قسمت های ذیل را شامل میشود : 

  1. کارگاه تولید مصالح سنگی دانه بندی شده
  2. کارگاه آرماتوربندی
  3. کارگاه قالب سازی
  4. کارگاه تولید بتن
  5. کارگاه بتن ریزی و پرداخت قطعات ( سالن تولید )
  6. قسمت کیورینگ قطعه
  7. قسمت دکفره کردن قالبها
  8. حمل و نقل داخلی
  9. کنترل کیفیت

✳️ 1 – کارگاه تولید مصالح سنگی دانه بندی شده :

با در نظر گرفتن نابسامانی هایی کـه در تولیـد و توزیـع مصـالح سـنگی وجـود دارد و همچنـین احتیـاج مبـرم بـه دانه بندی خاص جهت قطعات مختلف در طرح بتن ، مثلاً دانه های درشت برای قطعات سنگین تر و دانه بنـدی های بسیار ریز جهت قطعات فروسمنت و هزینه های متغییر تولید که صرف خرید شن و ماسه میگـردد ، احـداث یـک واحد سنگ شکن و ماسه شویی در حد رفع نیاز کارخانه ( در فاز تکاملی سیستم ) بسیار ضروریسـت .

در فـاز اول تولید جهت کاهش حجم سرمایه گذاری ، مصالح سنگی مورد نیاز با دانه بندی های مختلف خریـداری و در محوطـه کارخانه دپو میگردد . 

✳️ 2 - کارگاه آرماتوربندی :

با توجه به حجم تولیدی مورد نظر کارخانه ، احداث کارگاه آرماتوربندی ضروری می باشد  .

تجهیـزات مـورد نیـاز این کارگاه عبارتند از قیچی برقی دستگاه آجدار کردن آرماتور کلیات کار در این کارگاه به این صـورت اسـت کـه در رابطه بانوع قطعه ای که در خط تولید قرار دارد بر طبق نقشه ای از طرف واحد ارائه شده قطعـات آرماتوربنـدی شده و روی هم قرار میگیرند تا مرتب به سالن تولید حمل گردند . 

در این کارگاه از سیستم نقطه جوش اتوماتیک هم استفاده می شود . 

✳️ 3 - کارگاه قالب سازی :    

یکی از قسمت های بسیار عمده کارخانه های تولید قطعات بتنی پیش ساخته واحد قالب سازی اسـت .

زیـرا همـراه با دریافت سفارشات جدید ساخت قالب جهت این قطعات که قبلاً در خط تولید نبوده اند اجتناب ناپذیر میگـردد . هر چند طرح اجرایی در نظر دارد با توجه به محدودیتهایی که در تهیـه مـواد اولیـه سـاخت قالـب وجـود دارد ، طراحی قالبها را بنحوی انجام دهد که حداکثر استفاده از قالب ها به عمل آید .

به نحوی که هر قالب از قطعاتی مجـزا تشکیل شود که بسته به شکل مورد نیاز بتوان آن را مونتاژ کرد و در مواردی نیز ایجـاد امکانـات انعطـاف پـذیری چه در جهت طولی و جه در عرضی با یک قالب بتوان قطعـاتی بـا ابعـاد متفـاوت تولیـد نمـود .

امـا در برخـی از قطعات خاص و نیز سفارشات معین ساخت قالب ضروری است . بعلاوه ترمیم و نگهداری قالب هـای مـورد اسـتفاده در خط تولید از وظایف این واحد است . 

تجهیزات کارگاه مذکور در حالت عادی شامل دستگاه برش ورق ، اره برقی ، موتور جوش و یک دستگاه جرثقیـل دستی میباشد . 

✳️ 4 - کارگاه تولید بتون :

کارگاه تولید بتن قسمتهای ذیل را شامل میشود : 

کارگاه تولید بتن قسمتهای ذیل را شامل میشود

الف: سیلوهای ذخیره سیمان  ب : منبع ذخیره آب  ج ـ سانترال بتون  

بر حسب نوع بتن مورد نیاز مقادیر لازم از مواد اولیه بر اساس نسبتهای وزنی از قسمت های فـوق وارد قسـمت بـتن ساز شده و مخلوط میشوند . اپراتور اتاق فرمان ، کنترل مقادیر مواد اولیـه بـتن را به عهـده دارد .

ضـمناً قسـمتهای فوق مرتباً پر میشود . پس از ورود مواد اولیه به دستگاه مخلوط کن بتن با عیار معین و با کیفیت عـالی سـاخته و آماده میشود . بتن آماده شده توسط واگنهایی از محل کارگاه تولید بتن به سالن های تولید قطعات حمـل میشـوند .

✳️ 5 - کارگاه بتون ریزی و پرداخت قطعات :

بتن آماده شده توسط دستگاه بتن مرکزی با واگنهای مخصوصی که در واقع همان باکت های بـتن ریـزی هسـتند که در قاعده پائین آنها دربهایی جهت خروج بتن تعبیه شده است . بر روی ریل توسط ویـنچ حرکـت کـرده و در مقابل سالن تولید میآید و سپس این باکت ها توسط جرثقیل سقفی به بالای میزهای تولید هدایت میشوند . 

بر روی میزهای تولید قالب ها بصورت مرتب و درامتداد ( بسته به طـول خـط تولیـد ) قرارگرفتـه و سـپس قطعـات آرماتوربندی شده در کارگاه مربوط پس از حمل به این قسمت درون قالب ها که قبلاً بوسیله روغن و مـواد مناسـب جداکننده دیگر اندود شده است ( جهت دکفره کردن قالب ) قرار میگیرند .

سپس عمل بتن ریزی توسـط باکتهـا از بالا درون قالب انجام میگردد و قطعه به میز ویبره هدایت شده و پس از طی مرحلـه ویبراسـیون سـطح آزاد در صورت نیاز ماله کشی شده و قطعه آماده انتقال به اتاق بخار میگردد . 

قبل از بتن ریزی قطعه میتوان پیش بینی هـای لازم ، جهـت تعبیـه لولـه هـای تاسیسـاتی ، ا تصـالات قطعـات بـه یکدیگر ، اتصال قطعه با درب و پنچره و یا هر مورد خاص دیگری که در سفارش قطعه آورده شـده اسـت را انجـام داد . 

✳️ 6 - کیورینگ قطعات :

پس از بتن ریزی و ویبراسیون ، قطعه به قسمت کیورینگ منتقل میشود تا پروسـه گیرایـی و هیدراسـیون بـتن تسریع شود .

گرچه با استفاده از فضای آزاد و انرژی تابشی خورشید نیـز بـتن بتـدریج بـه مقاومـت نهـایی خـود میرسد ، اما در عمل جهت افزایش میزان تولید و کاهش مقدار قالبها استقرار واحد کیورینگ را مقـرون بـه صـرفه میسازد .

بطور خلاصه قسمت کیورینگ عبارتست از محفظه ای با ابعاد مناسب با ظرفیت تولید قطعات بتن ریـزی شده در آن قرار گرفته و توسط دستگاه مولد بخار دما و میزان رطوبت محفظه افزایش میباشد و این عمـل باعـث تسریع در هیدراسیون بتن میشود .

به عنوان مثال در حالیکـه بـتن در هـوای آزاد معمـولاً پـس از 28 روز بـه حـد نهایی مقاومت خود میرسد ، با استفاده از کیورینگ میتوان همین مقاومت را ظرف مدت 28 سـاعت بدسـت آورد .

مدت کیورینگ بستگی به عواملی چون نوع محصول مصرفی ، اسلمپ بتن ، نوع سـیمان ، ضـخامت قطعـه دارد اما به طور کلی در رابطه با قطعات تولیدی ابتدا یک مدت زمان پیش بخار دادن بـا افـزایش یکنواخـت بـه میـزان 20 درجه سانتیگراد در هر ساعت و سپس یک مدت زمان حرارت دادن با دمای ثابت لازم و سپس سرد کـردن و خروج قطعه از اتاق کیورینگ پیش بینی میشود .

اما از آنجائیکه گیرایی بتن تا حد دکفره کردن قالب مـورد نظـر است ، میزان دقیق مدت کیورینگ و نحوه آن در عمل با آزمایش و تجربه . جهت هر قطعه بهتر مشـخص خواهـد شد.

لازم به توضیح است که کیورینگ تا حد زیادی تولید را از تاثیر عوامـل جـوی دور نگاهداشـته و مسـائلی ازقبیل یخ زدگی بتن در فصل سرما را حل مینماید و هزینه نگهداری قطعه بعد از بتن ریزی را نیز کاهش میدهد. 

با توجه به مطالب فوق ، در انتهای خط تولید یک اتاق کیورینگ سـاخته میشـود و دسـتگاه مولـد بخـار میتوانـد بوسیله گاز یا گازوئیل کار کند و بخار لازم را تامین نمایـد . از امکانـات ایسـتگاه های تولیـد بخـار میتـوان جهـت گرمایش سالنهای تولید و بقیه قسمتهای کارخانه نیز بهره جست.

✳️ 7 - قسمت دکفره کردن قالب ها :

پس از اتمام مراحل کیورینگ ، قطعات خارج شده از اتاق بخـار از قالبهـا خـارج و توسـط تـاور کـرین بـه محـل نگهداری منتقل میشود . اگر قطعه به حد نهایی مقاومت خود نرسیده باشد تـا مـدتی عمـل آب دادن بـتن ادامـه پیدا میکند و سپس به محل انبار و دپو قطعات منتقل میشود . تا به بازار مصـرف ارائـه گـردد .

پـس از بـاز شـدن قالبها کاملاً تمیز شده و روغنکاری میشوند و به ابتدای خط تولید عودت داده میشـوند تـا مجـدداً مـورد اسـتفاده قرار میگیرند . 

✳️ 8 - حمل و نقل قطعات :

بعد از اتمام تولید و دپو قطعات در محوطـه کارخانـه ، قطعـات بوسـیله جرثقیلهـای سـبک در کامیونـت کفیهـا بارگیری میشوند . از محسنات این قطعات با توجه به وزن 300 تا 350 کیلو گرمی ، بارگیری و حمل آسان  آنهـا میباشد.

به طوریکه هر قطعه را میتوان براحتی توسط 4 الی 6 نفر جابجا کرد .

با استفاده از یک سرویس کامیونـتکفی 20 تا 24 تنی میتوان 70 تا 80 عدد از این قطعات را به محل اجراء حمل نمود که ایـن امـر در مقایسـه بـا سیستم های دیگر بناسازی حمل و نقل را تقلیل میدهد .

بدین معنی که اگر بـرای احـداث یـک واحـد 150 متـر مربعی احتیاج به 130 قطعه از این نوع باشد با دو سرویس میتوان کلیه قطعات مورد لزوم این واحـد را بـه محـل ساختمان حمل نمود . 

✳️ 9 - کنترل کیفیت :

کیفیت فرآورده های صنعتی عامل مهمی در جذب بازار و رقابت با سایر محصـولات مشـابه میباشـد .

لـذا ملـزوم شدن به رعایت استانداردهای بین المللی که نزد کلیه صنعتگران و مصـرف کننـدگان از اعتبـار قطعـی برخـوردار میباشد بعنوان اصل اساسی و پذیرفته شده و معیاری برای سنجش تولیدات واخدهای صنعتی ، شـناخت عوامـل و شرایط اعمال کنترل جهت حصول به کیفیتهای لازمه در محصول را ایجاب می نمایئد .  

کنترل کیفی در هر واحد تولیدی ، بازرسی ، نظارت ، و احیاناً انجام آزمایشاتی پیرامون مواد اولیه ،  فرآیند تولیـد و محصول نهایی را در نیل به شرایط و توصیه های استاندارد در بر میگیرد . 

جهت تکمیل کیفیت در این واحد تولیدی قسمتی تحت عنوان آزمایشگاه کنتـرل کیفیـت پیشـنهاد میشـود . در قسمت اول با استفاده از حداقل امکانات آب و با استفاده از سرند ، دانه بنـدی های نمونـه هـای گونـاگون جهـت بـتن کنترل میشود . 

در قسمت دوم ، با استفاده از چکشها و دستگاههای مخصوص نمون ههای مشخص از بتن های مصـرفی متناسـب بـاتولید هر قطعه گرفته شده ، تحت فشار و آزمایشهای گوناگون قرار میگیرد .

همچنین تعدادی از قطعات تولیـدی بصورت نمونه تحت بارگذاری های شرایط اجراء قرار گرفته و عکـس العملهـای آن قطعـه در شـرایط اجرایـی مـورد مطالعه قرار میگیرد .

در بخش کنترل مواد اولیه سیمانهی تحویل شده به کارگاه مرتبـاً کنتـرل میشـوند کـه نـوع آنها تغییر نیافته باشد .

از این سیمان ها با تواتربالنسیه کم آزمایش فیزیکی و مکانیکی و با تواتر خیلی کـم آزمـایش شیمیایی بعمل میآید و نتایج با مشخصات فنی تعیین شده مقایسه میشوند .

در صـورتیکه آب مـورد مصـرف ، آب چاه باشد در مواقع تغییر فصل که شدت بارندگیها دفعتاً کم و زیاد میشوند ، نمونه هـایی از آب ، اخـتلاط آزمـایش و نتایج حاصل طبق ضوابط مربوطه بررسی میگردد .

از فولادی که بـه کارخانـه تحویـل مشـود نمونـه بـرداری و آزمایش بعمل آمده و پس از حصول اطمینان از مناسب بودن آن اجازه مصـرف داده میشـود .در صـورتیکه بـرای ساختن شبکه های آرماتور از جوش استفاده شود ، طبق برنامه معین از قسـمتهای جـوش شـده نمونـه بـرداری و آزمایش بعمل میآید .

قطعات اتصال طبق نظام مشخص مورد نمونه بـرداری و آزمـایش قـرارداده شـده و انطبـاق آنها با مشخصات بررسی میشود . قالبها بازدید و صحت ابعاد و آب بندی درزهای آنه کنترل میشود . آرماتوربنـدی و صحت قطر میلگردها ، تعداد ، شکل و موقعیت آنها کنترل میگردد . شرایط تمیز بـودن آرماتورهـا بایـد موکـداً رعایت شود .

تعداد ، شکل ، موقعیت قطعاتی که باید در داخل بتن کارگذاشـته شـوند و غلافهـای کابلهـای پـیش تنیدگی ، در صورتی که موجود باشند مورد کنترل قرار گرفته و از صحت تثبیـت آن در قالـب ، بطوریکـه در موقـع بتن ریزی جابجا نشود اطمینان حاصل میشود . پس از انجام بازرسیهای فـوق در صـورتیکه نتـایج رضـایت بخـش باشد اجازه ساخت داده میشود .

نظارت در حین ساخت قطعات بطور اساسی بـه ارزیـابی روش تهیـه ، ریخـتن و جادادن بتن از طریق کنترل یکنواختی بتن و مشخصات آن محدود میشود . کنتـرل یکنـواختی بـتن کـه بیشـتر بمنظور تقلیل سیمان به عمل میآید ، کاری حساس و دقیق بوده و به شرح زیر انجام میپذیرد .

روزانه سـه نمونـهاز بتن بوزن 8 تا 10 کیلوگرم بلافاصله پـس از خـروج از بتونسـاز و سـه نمونـه از بـتن پـس از ریخـتن در قالـب برداشت میگردد . از هر نمونه یک کیلوگرم را بدقت وزن کرده و پس از گسـتردن در طتشـتکها در حـرارات 150 تا 200 درجه سانتی گراد تا رسیدن به وزن ثابت خشک مـی نماینـد .

از ایـن طریـق مقـدار آب در مخلـوط بـتن بدست میآید . از باقی مانده هر نمونه 5 تا 7 کیلو جدا کرده و آنرا روی الک 4/1 اینچ که در زیر آن الـک نمـره 6 قرار داده شده است ، می شویند.

مصالح حاصل از شستشو را خشک کـرده و مصـالح مانـده روی الـک 4/1 ایـنچ را بعنوان شن و مصالح مانده بین الکهای 4/1 اینچ و نمره 16 را بعنوان ماسه قبول می «ماید و وزن ماسه را با توجـه به درصد مصالح گذشته از الک نموه 16 موجود در ماسه مصرف شده افزایش میدهند .

بـا در دسـت داشـتن وزن شن ، ماسه و درصد آب وزن سیمان را در نمونه بدست میآورند . از مقایسه نتـایج آزمایشـها بـا هـم و بـا فرمـول کارگاهی ، یکنواختی بتین و قابلیت تغییر این یکنواختی را ارزیابی می نمایند . 

مراحل تولید بتن و انواع مصنوعات و قطعات بتنی پیش ساخته

علاوه بر کنترل یکنواختی ، بررسی های زیر نیز روی بتن به عمل می آید :  

  • روانی بتن اندازه گیری و کارآیی آن ارزیابی میشود .
  • تراکم بتن ریخته شده در قالب بررسی و تناسب میزان وزنش با روانی بتن ارزیابی میگردد .
  • مقدار درصد هوای موجود در بتن اندازه گیری میشود .

از نمونه های بتن های ساخته شده درکارگاه ، نمونه های آزمایشس تهیه میشـوند . تعـدادی از ایـن نمونـه هـا را میتوان در آزمایشگاه و در شرایط استاندارد نگهداری و آزمایش نمود . 

نظارت پس از ساخت نیز شامل مراحل زیر میباشد :  

  • بازرسی قطعه بلافاصله بعد از بازکردن قالب و یادداشت کردن عیـوبی کـه ممکـن در سـطوح تمـاس بـا غالـبموجود باشد . 
  • اندازه گیری ابعاد و ضخامت قطعات و موقعیت وسائلی که برای نصب قطعه در داخـل بتـون کـار گذاشـته شـده است .
  • کنترل نحوه انبار کردن و مراقبت بتن تا موقعی که دیگر به مراقبت خاصی احتیاج نداشته باشد .
  • کنترل عملیات بارگیری .

علاوه بر این تعدادی از قطعات طبق آئین نامه های مربوط به قطعات پیش ساخته تحت آزمایش بارگـذاری تـا حـد گسیختگی قرار می گیرند . 

✳️ آزمایشگاه کنترل کیفیت کارخانه : 

آزمایشات متعددی بر روی مصالح ورودی( شن و ماسه ) و محصولات خروجی ( بتن ) در این کارخانه باید انجام شود که همگی بر عهده این واحد بوده و این آزمایشات که در استاندارد مربوط به بخش بتن و سنگدانه ها نیز مستقیماٌ ذکر شده و تمامی مراحل این استانداردها می بایست رعایت می شوند تا محصول نهائی استاندارد تولید شوند .

در زیر اهم این آزمایشات را مشاهده می فرمائید :  

الف – آزمایشات شن و ماسه  

  • دانه بندی
  • تعیین درصد رطوبت
  • آزمون SE

ب – آزمایشات بتن   

  • اسلامپ
  • دمای بتن
  • هوای بتن
  • نمونه گیری جهت مقاومت فشاری
  • وزن مخصوص بتن
  • تعیین مقاومت در محل توسط چکش اشمیت

✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و تاسیسات کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته با ظرفیت ( انواع سنگ فرش : 262,800 مترمربع - انواع جدول : 3,796,000 عدد – بتن آماده: 4,500 مترمربع ) در سال


اشین آلات کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته

✳️ ماشین آلات خط تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته به قرار زیر میباشد :

  • پمپ بتن جهت پمپاژ به ارتفاع : 1 عدد
  • سیلوی اختلاط : 3 عدد
  • سیلوی مواد : 2 عدد
  • سیستم توزین مواد اولیه شن و ماسه و سیمان و اختلاط : 1 عدد
  • دستگاه مادر (قالب) : 1 دستگاه
  • دستگاه خشک کن : 1 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته به قرار زیر می باشد :

  • سیستم گرمایش
  • سیستم سرمایش ساختمان
  • اگزوز فن تهویه هوا
  • فن تهویه و نصب و راه اندازی
  • اجرای F
  • اجرای شبکه گاز
  • خرید حمل اجراء شبکه توزیع هوای فشرده
  • خرید و نصب خط تلفن
  • حق انشعاب آب و لوله کشی

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته به قرار زیر می باشد :

  • آب مصرفی سالانه : 8000 متر مکعب
  • برق مصرفی سالانه : 584.000 کیلو وات
  • گاز مصرفی سالانه :292.000 متر مکعب
  • گازوئیل : 23.360 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته به قرار زیر می باشد :

چارت سازمانی تولید کننده قطعات بتنی

  • مهندس تولید : 1 نفر
  • امور مالی و اداری : 1 نفر
  • نگهبان : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 1 نفر
  • کارگر ساده : 3 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته با ظرفیت ( انواع سنگ فرش : 262,800 مترمربع - انواع جدول : 3,796,000 عدد – بتن آماده: 4,500 مترمربع ) در سال

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 5000 مترمربع
  • دیوار کشی و حصار کشی محوطه : 1,125 مترمربع
  • خاک ریزی و تسطیح : 800 مترمکعب
  • پارکینگ ، خیابان و پیاده رو سازی : 500 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز و روشنایی محوطه : 750 مترمربع

✳️ ساختمان سازی تولیدی و اداری کارگاه تولید بتن و قطعات بتنی پیش ساخته به قرار زیر می باشد :

ساختمانهای صنعتی

  • سوله سالن تولید و دفاتر فنی تولید : 500 مترمربع
  • انبار مواد اولیه : 250 مترمربع
  • انبار ابزار و قطعات و قالب ها : 100 مترمربع
  • انبار محصول : 250 مترمربع

ساختمانهای جنبی

  • اداری و رفاهی : 200 مترمربع
  • نگهبانی : 50 مترمربع
  • کارگری : 150 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش ساخته ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید قطعات بتنی پیش ساخته


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی مجتمع بزرگ تولید همزمان بتن آماده و آسفالت در زمینی به مساحت 70000 متر مربع با ظرفیت ( 617142 تن بتن آماده + 384000 تن آسفالت ) سال 1401 (با کامفار جمعا 131 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخسه شنبه, 29 فروردين 1402 22:24
حجم فايل 3.48 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بتن آماده 111 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:47
حجم فايل 3.37 MB
دانلود 439

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بتن آماده 41 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:46
حجم فايل 1.23 MB
دانلود 256

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بتن آماده با قابلیت پاشش در ارتفاع 88 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:42
حجم فايل 860.96 KB
دانلود 223

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بتن آماده و انواع مصنوعات بتنی 100 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:31
حجم فايل 1.02 MB
دانلود 299

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بتن سبک 91 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:43
حجم فايل 885.47 KB
دانلود 255

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید خانه پیش ساخته ی بتنی و دیوار 27 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:28
حجم فايل 311.83 KB
دانلود 193

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید خانه ی پیش ساخته ی بتنی 70 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:03
حجم فايل 1.17 MB
دانلود 254

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قطعات بتنی سبک پیش ساخته 42 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:59
حجم فايل 542.42 KB
دانلود 211

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پنل های سبک پیش ساخته ی گازی 85 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:53
حجم فايل 797.46 KB
دانلود 211

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید گاز بتن 92 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:57
حجم فايل 1003.36 KB
دانلود 196

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

 

zipطرح توجیهی توليد بتن سبک اتوكلاو شده آپدیت 95 داغ
تاريخسه شنبه, 06 آذر 1397 18:13
حجم فايل 881.47 KB
دانلود 194

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید توليد فوم بتن آپدیت 96 داغ
تاريخسه شنبه, 06 آذر 1397 18:16
حجم فايل 393.84 KB
دانلود 169

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قطعات سبک بتنی یا هبلکس 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخپنج شنبه, 19 دی 1398 11:58
حجم فايل 2.65 MB
دانلود 223

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش تنیده 21 صفحه سال 93 داغ
تاريخپنج شنبه, 19 دی 1398 12:02
حجم فايل 2.89 MB
دانلود 217

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories