• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پارکت چوبی ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100 تولید)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پارکت چوبی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید پارکت چوبی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید پارکت چوبی را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده نو سرمایه گذاری طرح توجیهی تولبد پارکت ، محصولی پرمصرف با حاشیه سود بالا در صنعت ساختمان !


پارکت چیست

پارکت چیست ؟

اصطلاحاً پارکت به یک صفحه شکیل اطلاق می گردد که از مواد گوناگونی مانند چرم - چوب - لاستیک و پلاستیک های مختلف ساخته می شود و عموما جهت کفپوش منازل و سالن هل و غیره به کار برده می شود.

پارکت ها از نظر مشخصات فنی فیزیکی و کابرد، دارای انواع بسیار متنوع می باشد که برای هر کدام از این نوع ، استانداردهای خاصی نیز تدوین گردیده است.

اساساً پارکت تولید شده را می توان بر چندین مبنا طبقه بندی نمود که مهم ترین و شاخص ترین آن ها ، طبقه بندی براساس کاربرد می باشد. به علاوه در بسیاری از موارد نیز این نوع تقسیم بندی خود نشان از ویژگی های فنی و فیزیکی پارکت های تولید شده خواهد بود.

پارکت های مورد مصرف در ایران در اندازه ها و شکل های مختلف تولید می شوند این شکل ها و اندازه ها ضمن این که به ظاهر مرتبط است ولی در مرتبه مهم تر به نوع کاربرد آن ها ارتباط پیدا می کند و بسته به نوع پارکت های کاری و یا پارکت های مجلسی دارای کاربرد ها و خصوصیات گوناگون است.

✳️ معرفی محصول طرح توجیهی کارخانه تولید پارکت چوبی ساختمانی !

معرفی پارکت های چوبی ساختمانی !

پارکت های چوبی ساختمانی در گروه کالاهای مصالح ساختمانی ، صنعتی قرار می گیرند ، بنابراین بازار مصرف بالقوه بسیار بالایی برای آن ها وجود دارد ، لذا احداث کارخانه تولید پارکت چوبی میتواند دارای توجیه اقتصادی منطقی باشد.

از آن جا که تولید تمامی انواع پارکت های چوبی ساختمانی به دلیل تفاوت روش های ساخت آن ها در یک واحد تولیدی صنعتی امکان ندارد ، طرح حاضر احداث واحدهایی که عمده ترین انواع پارکت ها را تولید می نمایند مد نظر دارد.

مهم ترین ویژگی های تولید پارکت های چوبی ساختمانی ماهیت کارگاهی ، ناپیوسته و سیکلی بودن آن است. پارکتها از مواد مختلفی تشکیل شده که هر یک از این مواد به فراخور نیاز به روش مناسبی تهیه میگردد و در نهایت با عملیات فراورش کلیه مواد با یکدیگر پارکت نهایی آماده می گردد. مواد به صورت ناپیوسته اما مداوم و سیکلی در یک یا چند مرحله تولید می شود و پس از ساخته شدن انبار می گردد.

در طرح حاضر جهت انجام محاسبات نمونه با توجه به حیطه فراگیری محصولات واحد ، هدف بهره گیری از حداکثر تنوع تولیدات به منظور برخوردار بودن واحد از حداکثر انواع ماشین آلات و تجهیزات تولیدی در چهار چوب حیطه فعالیت آن بوده است و بدین وسیله کارخانه، به صورت بالقوه قادر به تولید طیف گسترده ای از پارکت های چوبی ساختمانی بر حسب انواع تقاضا خواهد بود.

اما در نهایت سرمایه گذاری های علاقمندان دراین صنعت می تواند برای انواع پارکت ها در انواع ظرفیت ها، با افزایش یا کاهش و یا حذف برخی از ماشین آلات و تجهیزات تولیدی اقدام نمایند. این امر اگر با دقت کارشناسی انجام گیرد تاثیر بسیار ناچیزی در کارایی و شاخص های اقتصادی واحد خواهد داشت.

کارخانه تولید پارکت چوبی

برخی از جنس های مختلف پارکت چوبی عبارت اند از :

  • پارکت های تولید شده از چوب بلوط : ممتاز قرمز ، ممتاز ساده ، نوع A ، نوع A سیر، سوزنی روشن ، گره دار یا نوع B ، نوع C باخته.
  • پارکت های تولید شده از چوب گردو : مشکی ، مخلوط روشن ، گل دار ، سفید ، گره دار یا نوع B ، نوع C.

هر جنس از پارکت های فوق می تواند در انواع پنج تایی یا شش تایی نیز تولید شوند :

پارکت پنج تایی : پارکت پنج تایی که نوع معمول پارکت می باشد دارای ابعاد 0.8×2.4×12 سانتی متر است و در هر مربع 12×12 سانتی متر پنج عدد از این پارکت ها جای می گیرد.

پارکت شش تایی : پارکت شش تایی که نوع دیگری از انواع پارکت می باشد ، پس از پارکت پنج تایی معمول ترین نوع پارکت است و دارای ابعاد 0.8×2×12 سانتی متر می باشد که در هر مربع 12×13 سانتی متر ، شش عدد از این پارکت ها جای می گیرد.

استانداردهای صنعت تولید پارکت چوبی به قرار زیر میباشند :

  • استاندارد ملی ایران : 806
  • استاندار جهانی : ISO/R631

✳️ آشنایی با محصولات طرح توجیهی کارخانه ی پارکت سازی مورد بررسی این مقاله !

آشنایی با محصولات کارخانه ی پارکت سازی

پارکت هایی که در این طرح تولید خواهند شد عبارت اند از پارکت پنج تایی بلوط یا گردو ، فتیله ، قرنیز و نبشی.

پارکت پنج تایی دارای ابعاد و مشخصات فنی زیر می باشد :

  • نام محصول : پارکت پنج تایی
  • ابعاد هر پارکت : 12 × 2.46 × 0.8
  • ابعاد هر ورق پارکت در مرحله بسته بندی :  x 0.8548 × 48
  • ابعاد هر کارتن بسته بندی : 49 x 49 × 24
  • مساحت پارکت موجود در یک کارتن : شش مترمربع
  • وزن هر کارتن پارکت : 32 کیلوگرم

✳️ بررسی روش های بسته بندی انواع پارکت در طرح توجیهی تولید پارکت چوبی !

مواد بسته بندی تشکیل شده است از : کارتن ، باندرول (چسب کاغذی) ، مواد چسب ، طناب پلاستیکی و رول کاغذ

در پارکت نوع بلوطی از کارتن و رول کاغذ بسته بندی و بانرول و مواد چسب استفاده می گردد. فتیله و قرنیز و نبشی نیز توسط طناب بسته بندی می گردد.


✔️ معرفی فرایندهای های مختلف تولید پارکت چوبی و تشریح روش بهینه !


روش تولید پارکت چوبی

روش های قدیمی دستی به علت گران بودن و کند بودن روش کار ، از رده خارج شده است.

روش مورد استفاده در کارخانه مورد نظر روش اتوماتیک می باشد. در این روش پارکت و قالب طراحی شده به صورت جداگانه و تمام اتوماتیک تولید می گردد و ضایعات فقط شامل قطعات کوچک چوب و مقداری مواد بسته بندی در محل سالن تولید و بسته بندی می باشد. در طراحی این محصول سعی می شود کیفیت و زیبایی و موارد بهداشتی آن کاملا رعایت شود.

در این طرح تولید پارکت در شکل طراحی شده به صورت جداگانه و یا در اتصال با همدیگر است. در این روش مقدار چوب به اندازه طراحی پارکت است و به غیر از قطعات کوچک چوب ضایعات دیگری نداریم.

در صورت استفاده از ماده اولیه و پروسس صحیح پارکت تولیدی از فرم خارج نمی شود و همچنین در طراحی قالب سعی شود موارد بهداشت و سلامت ایمنی رعایت شود. هر دو شکل عمل ، روش نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک پارکت در حال توسعه است بیشترین سهم تولید پارکت به روش تولید تمام اتوماتیک تعلقت دارد.

شکل دوم یعنی تولید پارکت به روش تمام اتوماتیک ، موضوع این طرح است.

برای پارکت یک روش منحصربه فرد موجود می باشد. به طور کلی اتصالاتی که ساخته شده از چوب می باشد ، توسط فراورش و فرم دهی توسط اره و رنده و فرز صورت می گیرد.

در طی مدت زمان استفاده از روش اتوماتیک تنها تکنولوژی توانسته است تغییراتی جزئی در خود سیستم  بدهد ، ولی از لحاظ کلی روش همان روش سابق می باشد.

در روش قبلی مواد پس از وارد شدن در سیستم و دستگاه های فراورش شده و توسط اره و رنده و فرز ، پس از عبور از دستگاه ها وارد قسمت رنگ آمیزی و خشک کن می شود. پس از آن که قطعه خنک شده ، طرح پارکت که بر روی گیره هیدرولیک نصب است ، باز شده قطعه توسط عمل سیستم پران از قالب خارج می گردید.

امروزه با وجود تکنولوژی جدید ماشین های فراورش توسط یک سیستم مرکزی به توسط کامپیوتر و تکنولوژی الکتریکی کنترل می گردد. همچنین می توان توسط یک سیستم مرکزی چندین ماشین را همزمان کنترل نمود.

✳️ شرح فرآیند منتخب تولید پارکت های چوبی ساختمانی !

فرآیند تولید پارکت های چوبی ساختمانی

تمامی خطوط تولید پارکت یکی است و تنها بسته به نوع محصول و فراورش دارد.

برای تهیه انواع پارکت روش تولید بدین گونه می باشد که مواد اولیه را به مناسبت نیاز از انبار مواد اولیه تهیه کرده و طبق نظر قسمت کنترل کیفیت مواد اولیه ، مواد انتخاب می گردید و توسط دستگاه ها عمل آوری شده و به اشکال مور نظر تبدیل و عملیات مقاوم سازی و تزئین و رنگ انجام می گیرد و سپس در ظرفی که دارای حجم استاندارد و مشخص است بسته بندی شده و بر چسب کارخانه تولیدی به همراه مشخصات پارکت روی آن چسبانده خواهد شد و سپس در کارتن قرار گرفته و به انبار محصول هدایت خواهد شد.

نکته مهم در خرید مواد اولیه است که در هربار خرید مواد اولیه ممکن است که کیفیت مواد اولیه تفاوت داشته باشد و یا عوامل جوی و محیطی روی آن اثر گذاشته باشد بنابراین قبل از هرگونه تولید انبوه مقداری از مواد اولیه تولید آزمایشگاهی خواهد شد و سپس تولید انبوه انجام می گیرد و درصدهای مواد طبق آزمایش انجام شده خواهد بود.

ویژگی های عملکرد هر یک از ماشین آلات به کار رفته در خط تولید پارکت و شرایط خاص حاکم بر صنعت تولید این محصولات ، ضوابط ویژه ای را برای استقرار ماشین آلات و تجهیزات مربوطه به همراه خواهد داشت. که خلاصه ای از آن ها به قرار زیر است.

1 - قرار گرفتن هر یک از ماشین آلات در سالن تولید باید به گونه ای باشد که گردش مواد خط تولید با سهولت هر چه  بیشتر و اتلاف وقت و نیروی کمتری صورت گیرد.

بدین ترتیب مواد اولیه از یک طرف وارد سالن تولید گشته و مراحل مختلف عملیات به ترتیب با استقرار ماشین آلات مربوطه انجام خواهد شد. که در نهایت محصول از نقطه ای دیگر وارد انبار نگهداری محصول می گردد.

2 - دستگاه های برش ، دستگاه های فراورش و آماده سازی مواد در فاصله کمتری از یکدیگر قرار داشته باشند. بدین ترتیب می توان این بخش از سالن تولید را از سایر بخش ها به کمک یک دیوار شیشه ای جدا نمود.

3 - بخش فراورش پارکت ، مجهز به دستگاه های آخرین مدل فراورش پارکت ، بهتر است در مجموعه ای مجزا از سایر دستگاها نصب گردد تا بدین ترتیب خط تولید از حداقل آلودگی برخوردار گردد.

4 - البته لازم به ذکر است که تجهیزات هر یک از این دستگاه ها به سیستم جمع آوری ذرات حاصل از فرآیند وجود دارد.

5 - سایر بخش های خط تولید نیز به لحاظ عدم دارا بودن شرایط خاص محدود کننده می توانند در یک محل نصب گردند که در نهایت منتهی به انبارهای نگهداری محصول خواهد شد.

سیستم استقرار هر یک از دستگاه ها علاوه بر دارا بودن شرایط فوق باید به گونه ای باشد که ایجاد هیچ گونه محدودیتی در تردد ، حمل و نقل پرسنل و مواد ننموده و اعمال مربوط به تغذیه و تخلیه دستگاه ها به سهولت انجام پذیرد.

نقشه جانمایی معمولاً برای واحد تولید پارکت با توجه به شرایطی ویژه از هر یک از تجهیزات موجود ، و همچنین فضای مورد نیاز در اطراف هر دستگاه به صورت شکل در صفحات بعدی ترسیم و ارائه شده است.

تکنولوژی جدید : در این طرح به علت نیاز مبرم خط تولید واحد تولیدی به عملیات نهایی خط سنگ زنی و سنباده زنی اتوماتیک به همراه خط رنگ و خشک کن اتوماتیک اضافه گردیده است که به علت سود آوری بیشتر و عملیات تکمیلی و همچنین رقابت و ایجاد کیفیت زیاد تر و گاها عملیات ارسال صادراتی صد درصد موثر خواهد بود.

در انتهای هر یک از نمودارهای تولید ، خط سنگ زنی ، سنباده زنی ، رنگ و خشک کن افزوده می گردد.

شرح فرآیند منتخب تولید پارکت های چوبی ساختمانی

فرایند تولید قرنیز

فرایند تولید نبشی

شرح فرآیند منتخب تولید پارکت های چوبی ساختمانی

✳️ بررسی فرایند کنترل کیفیت در کارخانه تولید پارکت های چوبی !

کنترل کیفیت در حین عملیات تولید از اهمیت بسزایی برخوردار است که این امر توسط آزمایشگاه کارخانه در چندین مرحله انجام می گیرد.

به هنگام خرید مواد اولیه خلوص و کیفیت آن ها مورد آزمایش قرارگرفته و از نظر بسته بندی و نحوه نگهداری مورد بررسی قرار گیرد.

در موقع تولید ضمن ارائه دستورالعمل های لازم جهت کنترل صحیح شرائط عملیاتی از نقطه نظر کیفیت تولیدی قبلا ز بسته بندی مورد آزمایش قرار می گیرد و در صورت مطلوب نبودن فراورش بیشتری جهت جداشدن مواد بر اساس کیفیت داده می شود.

پس از بسته بندی محصول از نقطه نظر کیفیت بسته بندی و شرایط نگهداری مورد بررسی مجدد قرار می گیرد.

مواد ضایعاتی کارخانه از نقطه نظر مقدار خاک اره و نحوه انبارسازی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد و طبق استانداردهای زیست محیطی جهت دفن به خارج از کارخانه ارسال می شود.

✳️ جدول زمانبندی احداث کارخانه در طرح توجیهی تولید پارکت چوبی در زیر ارائه شده است :

جدول زمانبندی احداث کارخانه تولید پارکت چوبی


✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال !


 ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید پارکت چوبی

✳️ دستگاه ها و تجهیزات کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

  • اره رام نیمه اتوماتیک : 1 دستگاه
  • اره فلکه A100 : 3 دستگاه
  • اره قطع کن : 2 دستگاه
  • دستگاه چنداره مخصوص : 1 دستگاه
  • رنده اتوماتیک : 2 دستگاه
  • 15 اره : 1 دستگاه
  • گنده گیر 63 سانتی : 1 دستگاه
  • فرز 70 سانتی : 1 دستگاه
  • اره فلکه A80 : 1 دستگاه
  • خط کانوا پر : 2 دستگاه
  • دستگاه بسته بندی اتوماتیک : 1 دستگاه
  • اره موتوری : 1 دستگاه
  • سنباده و خط رنگ : 1 دستگاه
  • خشک کن خط رنگ : 1 دستگاه

✳️ تأسیسات عمومی مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

  • تأمین برق از شبکه سراسری : 2759 کیلووات
  • برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور : 1900 کیلووات
  • ایجاد تأسیسات لازم جهت تأمین آب : 139 متر مکعب در روز
  • تاسیسات سوخت
  • تأسیسات گرمایش ساختمان ها : 14300 متر مربع
  • تأسیسات سرمایش و تهویه ساختمان ها : 14300 متر مربع
  • تاسیسات تصفیه شیمیایی آب (بدون املاح) : 10 متر مکعب در ساعت
  • دیگ بخار : 20 تن در ساعت
  • تاسیسات اطفاء حریق
  • تاسیسات تصفیه پساب : فاضلاب انسانی
  • سیستم ارتباطی تلفن : 3 خط
  • سایر تأسیسات اضافی غیر مذکور : باسکول های توزین گازی های دستی

✳️ لی اوت ماشین آلات و دستگاه های کارخانه تولید پارکت چوبی به قرار تصویر زیر می باشد :

لی اوت ماشین آلات و دستگاه های کارخانه تولید پارکت چوبی

1- ماشین آلات برش

2- ماشین رنده

3- ماشین آلات فرز

4- ماشین آلات کانوایر

5- پالت های نگهدارنده

6- دستگاه دیگ بخار

7- مخلوط کن چسب

8- دستگاه های فرآورش

9- ماشین آلات فرآورش

10- خط رنگ 


✔️ مواد اولیه، پرسنل و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 150000 مترمربع پارکت چوبی!


پرسنل کارخانه تولید پارکت چوبی

✳️ مواد اولیه مصرفی سالیانه مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

  • گرده بینه بلوط : 5400 متر مکعب ، (ضایعات : 30%)
  • ورق کاغذ : 157900 متر مربع ، (ضایعات : 5%)
  • کارتن : 26316 عدد ، (ضایعات : 5%)
  • طناب پلاستیکی : 78950 متر ، (ضایعات : 5%)
  • مواد چسب : 1500 کیلو گرم ، (ضایعات : 5%)
  • رنگ : 1500 کیلو گرم ، (ضایعات : 5%)

✳️ یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

  • برق : 367 مگاوات در سال
  • آب خام : 3132 متر مکعب در سال
  • گاز طبیعی : 323.5 هزار متر مکعب در سال
  • گازوئیل : 24.3 متر مکعب در سال
  • بنزین : 16200 لیتر در سال
✳️ براورد پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

نیروی انسانی تولیدی مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

  • خط تولید : 18 نفر
  • آزمایشگاه : 2 نفر
  • انبار مواد اولیه : 1 نفر
  • انبار محصول : 1 نفر
  • جمع پرسنل : 22 نفر

نیروی انسانی غیر تولیدی مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال

  • مدیریت : 1 نفر ، (مدیر عامل که مدیریت کلی تولید ، امور مالی ، فروش و بازرگانی را بر عهده دارد)
  • اداری و مالی : 3 نفر ، (یک نفر کارمند اداری ، یک نفر کارمند مالی ، یک نفر تدارکات)
  • تأسیسات و تعمیرگاه : 1 نفر ، (تکنسین فنی جهت تعمیرات جزئی دستگاه ها و تاسیسات)
  • خدمات : 2 نفر ، (سرایدار ، نگهبان)
  • جمع پرسنل غیر تولیدی : 7 نفر

 


✔️ مساحت زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز کارخانه تولید پارکت چوبی با ظرفیت 150000 مترمربع در سال !

کارخانه تولید پارکت چوبی

✳️ مساحت زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 150000 مترمربع پارکت چوبی

  • مساحت زمین : 4100 متر مربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 2400 متر مربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 400 متر مربع
  • فضای سبز : 800 متر مربع
  • دیوارکشی : 540 متر مربع

✳️ مساحت ساختمان های مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 150000 مترمربع پارکت چوبی

  • ساختمان تولید : (مساحت سر پوشیده : 1200 متر مربع)
  • ساختمان انبار : (مساحت سر پوشیده : 492.5 متر مربع)
  • ساختمان های اداری ، رفاهی و خدماتی (مساحت سر پوشیده : 200 متر مربع) شامل :
    • ساختمان های اداری و خدماتی : 80 متر مربع
    • نگهبانی و سرایداری : 40 متر مربع
    • سالن غذا خوری و نمازخانه : 60 متر مربع
    • رفاهی و بهداشتی : 20 متر مربع
  • ساختمان تأسیسات و تعمیرگاه : (مساحت سر پوشیده : 101 متر مربع) ، (مساحت فضای باز : 20 متر مربع)
  • ساختمان آزمایشگاه : (مساحت سر پوشیده : 30 متر مربع)

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پارکت چوبی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پارکت چوبی


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پارکت 107 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:36
حجم فايل 2.16 MB
دانلود 186

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories