• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی دوغاب آماده سرامیک و کاشی ⭐️ دوغاب میکروسیلیس

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید دوغاب آماده سرامیک و کاشی ( دوغاب میکروسیلیس )

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دوغاب آماده سرامیک و کاشی ( دوغاب میکروسیلیس ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید دوغاب آماده سرامیک و کاشی ( دوغاب میکروسیلیس ) که طرح آرشیوی و قدیمی هست را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


معرفی طرح توجیهی دوغاب میکروسیلیس و دوغابهای آماده سرامیک و کاشی


در اثر اختلاط آب با پودرهای میکرونیزه صنعتی و معدنی ، با نسبت های مشخص ، ماده ای خمیری بدست میآید که به آن دوغاب میکرونیزه میگویند . موضوع این طرح توجیهی ، کسب و کاری است که در آن به تولید دوغاب های آماده پرداخته میشود.

به عنوان مثال از اختلاط سیمان سفید و آب و افزودنیهای دیگر ، با نسبتهای مشخص ، دوغاب آماده سرامیک و کاشی تولید میشود که جهت درزگیری کاشی و سرامیک به کارمیرود .

دوغاب های آماده سرامیک و کاشی قابلیت چسبندگی به انواع سطوح سیمانی،کاشی،سرامیک،گچ و سطوح آهنی و گالوانیزه را دارند و معمولا بدون بو و عوارض شیمیایی و صد درصد آنتی باکتریال میباشند .

دوغاب میکروسیلیس چیست ؟

دوغاب میکروسیلیس چیست ؟

از اختلاط آب با پودر میکروسیلیس ، میتوان دوغاب میکروسیلیس با درصد میکروسیلیس 42% تا 60% بدست آورد که از آن در در تولید بتن و جهت بهبود خواص مکانیکی و افزایش دوام بتن استفاده میشود  ، همینطور مصرف دوغاب میکروسیلیس در تولید بتن ، باعت کاهش مصرف سیمان و صرفه جویی در آن میگردد .

میکروسیلیس نیز از محصولات فرعی کارخانجات تولید فروسیلیس میباشد ، که به شکل پودری نرم و سبک و به رنگ خاکستری روشن تا تیره بوده که به خودی خود مناسب اختلاط با بتن نیست چون به خوبی در آن پخش نمیشود و حتما باید به صورت دوغاب میکروسیلیس درآمده تا مناسب استفاده در تولید بتن شود.

دوغاب های میکروسیلیس معمولا بدون افزودنی روان کننده ی بتن ساخته میشوند تا به تولید کننده ی بتن این امکان را بدهند تا خود ، روان کننده ی دلخواه خود را برای بتن انتخاب نماید.

کد آیسیک دوغاب میکرونیزه 24112450 بوده و کد تعرفه گمرکی آن 32072090 و حقوق ورودی آن 60 درصد میباشد.

✳️ سایر موارد کاربرد دوغاب های میکرونیزه مانند دوغاب آماده سرامیک و کاشی و دوغاب میکروسیلیس به قرار زیر میباشد :

کاربرد دوغاب های میکرونیزه

  • جهت عملیات آب بندی دیواره های تونل جهت کاهش نفوذ پذیری سفره های آب زیرزمینی
  • جهت عمليات تزریق تحکیمی و تماسی در پروژه های مختلف
  • جهت ایجاد پرده تزریق و آب بند در سازه سدها
  • تزریق دوغاب و بنتونیت در عملیات گمانه زنی چاه های نفتی و آبی در پروژه های نمونه برداری
  • تزریق دوغاب جهت عملیات زهکشی و کانال کشی
  • تزریق دوغاب جهت افزایش مقاومت سنگ و خاک غیر قابل تراکم

معرفی و بررسی ماشین آلات خط تولید در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب میکروسیلیس و دوغاب آماده کاشی و سرامیک )


 آسیاب گلوله ای پیوسته

✳️ معرفی انواع مدلهای آسیاب در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

1- آسیاب گلوله ای پیوسته خشک با لاینر فلزی مدل ( DND.SM) :

این آسیاب ها با لاینرهای چدنی و خرد کننده گلوله ای به صورت پیوسته برای آسیاب مواد معدنی خشک و برای مواد معدنی که خورندگی پایین دارند و به اکسیدهای فلزی حساس نمی باشند به کار می رود .

2- آسیاب گلوله ای خشک پیوسته با لاینر سرامیکی مدل ( DID.SM) :

این آسیاب ها با لاینرهای سرامیکی و خردکننده های گلوله ای به صورت پیوسته برای آسیاب مواد معدنی خشک عاری از اکسیدهای فلزی بکار می روند .

3- آسیاب گلوله ای پیوسته تر با لاینر لاستیکی جهت تهیه دوغاب مدل ( CWD.SM ) :

این آسیاب ها با لاینرهای لاستیکی و خرد کننده گلوله ای به صورت پیوسته تر برای آسیاب مخلوط آب و مواد معدنی جهت تولید دوغاب بدنه کاشی و سرامیک به کار می روند .

4- آسیاب گلوله ای ناپیوسته بالاينر لاستیکی مدل (BWD.SM) :

این آسیاب ها با لاینرهای لاستیکی پاسنگی و ساینده گلوله ای به صورت ناپیوسته برای آسیاب مخلوط آب و مواد معدنی جهت تولید دوغاب بدنه کاشی و سرامیک به کار میروند .

5- آسیاب گلوله ای نا پیوسته با لاینر سرامیکی برای تهیه لعاب وانگوب مدل (BGD.SM) :

این آسیاب ها با لاینرهای سرامیکی و خردکننده گلوله ای به صورت ناپیوسته کار می کنند و برای آسیاب مخلوط آب و مواد معدنی جهت تولید دوغاب ، بدنه و مواد رنگی جهت رنگ و نیز تهیه لعاب مورد مصرف و پروسه های تغلیظ مواد معدنی در صنایع کاشی به کار می روند.

6- آسیاب کلاسیفایر :

این مجموعه جهت میکرونیزه کردن مواد معدنی - شیمیایی با سختی زیر mohs 3 و دانه بندی خروج 5-50  میکرون مورد استفاده قرار می گیرد .دانه بندی ورودی به این آسياب حداکثر 20 میلی متر می باشد .

سیستم تغيير دانه بندی این مجموعه توسط یک دستگاه فرکانس اینورتور ، جهت تغییر سرعت دورانی روتور کلاسیفایر و نیز تغییر در دبی هوای خروجی از مجموعه انجام می گیرد.

سیستم خردایش بر اساس ضربه ایجاد شده توسط تیغه های روتور آسیاب و کوبیدن به بدنه آسیاب که بوسیله زره ( لاينر ) پوشیده شده است انجام می گیرد .

لاینر ها و تیغه ها و روتور آسیاب از فولادهای منگنزی سخت شده می باشند جنس روتور کلاسیفایر نیز از فولادهای زنگ نزن فنری می باشد .

محدوده کاربردی این مجموعه شامل مواد معدنی نرم ، رنگ های پودری - پیگمنت های آلی و معدنی رزین های ملامین ، فنولیک ، پلی استر ، اپوکسی و ... می باشند .

سیستم فوق می تواند با هوای گرم جهت خشک کردن مواد مرطوب و آسیاب کردن همزمان و نیز با هوای خنک جهت مواد حساس به حرارت جهت پودر کردن مواد شیمیایی که نقطه ذوب پایین دارد عمل نماید .

✳️ معرفی دستگاه فیدر در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

معرفی دستگاه فیدر

در کلیه خطوط فرآوری مواد اولیه دستگاه خط ، فیدر تغذیه می باشد که این فیدر معمولا دارای یک سیلوی تغذیه و شبکه بالای آن می باشد و متناسب با ظرفیت خط ، حجم سیلو انتخاب می گردد.

انواع فیدرهایی که در شرکت دیرین صنعت باختر ساخته می شوند ، شامل :

1- فیدر شاتونی ، با دهنه 400 الی 1200 میلی متر به همراه مکانیزم تغییر در جهت کنترل دبی

2 - فیدر ویبره ، با مکانیزم جرم خارج از مرکز جهت تغذیه سنگ های درشت با ظرفیت های مورد درخواست

3- فیدر تسمه ای ، جهت تغذیه سنگ های درشت و تفکیک اولیه خاک از سنگ

4- فیدر ویبره به شکل سینی دار و لوله ای جهت تغذیه پودر و گرانول و خاک های کوچک تر از 5 میلی متر

انتخاب نوع فیدر به مشخصات فیزیکی سنگ و نوع پروسه بستگی دارد که طراح معمولا با توجه به شرایط فوق ، نوع فیدر را انتخاب می نماید و شرکت دیرین صنعت باختر نیز با توجه به ظرفیت مورد درخواست فیدر مورد نظر را طراحی و اجرا می نماید.

✳️ معرفی انواع همزن ها و بلانچرها در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

همزن بلانجر

بلانجرها :

بلانجرها همزن هایی هستند که با سازه ای قوی ساخته و جهت مخلوط کردن ، هموژن کردن و در برخی موارد از هم باز کردن پودرهایی که به هم چسبیده اند و یا پرس شده اند، بکار می رود.

مجموعه فوق شامل یک سیستم یاتاقانبندی قوی ، شافت و پروانه توربینی می باشد و سیستم انتقال نیرو از موتور بصورت تسمه V می باشد. پروانه ها از جنس S.S ریخته گری شده و شافت نیز از فولادهای معمولی ساخته می شود.

این همزن ها معمولا دارای دو سرعت می باشند که ابتدا با سرعت کم کلوخه ها و بیستکویت های پرس شده را باز و سپس با دور بالا هموژن و مخلوط می نمایند

همزن لعاب :

همزن ها در صنایع کاشی جهت هموژن نگه داشتن لعاب و دوغاب مصرف می شود و با توجه به موقعیت و شرایط مصرف با پروانه های متفاوت طراحی می گردد که معمولا پروانه ها از چوب سخت اشباع شده ، آلومینیوم ، استن لس استهل ریخته گری شده و یا ورق و یا فولاد های کربنی که با اپکسی پوشش داده شده است، ساخته می شوند.

مجموعه همزن ها شامل : شافت ، گیربکس های حلزونی که به صورت سیستم کوپل است و پروانه می باشند که در مخازن زیر زمینی بتنی و یا مخازن هوایی نصب می گردند.

✳️ معرفی انواع نوار نقاله در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

نوار نقاله

تسمه نقاله ها :

این شرکت تسمه نقاله به عرض های متفاوت، از عرض 400 الی 1200 میلی متر با ظرفیت های متفاوت برای مواد مختلف می سازد.

شاسی تسمه های فوق می تواند از ورق خم شده و یا پروفیل های ناودانی ، قوطی و لوله بنا بر شرایط کار ساخته شود ، پایه رولیک ها و رولیک های آن تمیز مطابق استاندارد از ناودانی، تسمه و نبشی با مقطع V یا تخت ساخته می شوند.

رولیک ها با قطر های 63mm و mm   79و ... با سیستم گرد گیر پلی آمید ضد غبار و آب می باشند که حداقل 10/000 ساعت کاری گارانتی میباشند.

بالابرهای ساخت این شرکت نیز با توجه به ظرفیت و ارتفاع مورد نیاز پروسه ها طراحی می گردند درامهای پایین بالابر ها از نوع پره ای مخروطی جهت تخلیه خاک ما بين درام و تسمه می باشند و سیستم پایین دارای سیستم تنظیم کشش اتوماتیک می باشد .

قاشقک های مورد استفاده نیز با توجه به نوع مواد قابل انتقال می تواند از جنس فولاد ، استیل ویا پلاستیکی باشد . بدنه بالابر مجهز به سه هود کشش غبار و یا بخار و نیز دریچه بازدید، جهت تعویض قاشقک می باشد.

نقاله حلزونی :

حلزونی های ساخته شده در شرکت دیرین صنعت باختر در دو مدل U و لوله ای و با قطر های مختلف ساخته می شوند. قطر لوله اصلی و نیز گام پره ها تابعی از ظرفیت می باشد که متناسب برای مواد مختلف طراحی می گردد . سیستم یاتاقان بندی سر و ته کاملا در مقابل غبار عایق بندی می باشد که همین مسئله باعث افزایش عمر یاتاقان بندی می گردد .

✳️ معرفی انواع غبار گیرها یا فیلترها در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

1- غبارگیر خشک ( Bag filter ):

غبارگیر خشک

این دستگاه در صنایع مختلف معدنی نظیر کاشی ، چینی ، پودر های میکرونیزه ، صنایع سیمان ، فولاد و ... کاربرد دارد.

در این دستگاه غبار ایجاد شده از دستگاه های مختلف توسط هود ها و کانالها از منافذ غبارخیز جمع آوری و به صورت شناور در بستر سیال عامل به سمت دستگاه غبارگیر انتقال داده می شوند که این انتقال توسط یک دستگاه فن با ایجاد فشار منفی در داخل شبکه و دستگاه ها انجام می گیرد .

 سرعت انتقال در داخل کانالها تابع از خواص فیزیکی ذرات غبار می باشد ولی محدوده مجاز طراحی بین 10_20 متر بر ثانیه در نظر گرفته می شود .

غبار به همراه هوا وارد محفظه اصلی دستگاه ( اتاق کثیف ) می گردند و پس از عبور از کیسه ها که از جنس اليباف با خواص و دانسیته متفاوت ساخته شده اند ، غبار را روی کیسه ها به جای می گذارند و هوای تصفیه شده پس از عبور از محفظه تمیز وارد فن و از اگزوز خارج می گردد .

کیسه ها پس از مدت زمان خاصی توسط غبار پوشیده خواهند شد و در این زمان سنسور اختلاف فشار که اختلاف فشار هوا قبل و بعد از کیسه را کنترل می نماید ، فرمان تمیز کاری را صادر می کند ، سیستم تمیز کاری شامل یک دستگاه میکروکنترلر منبع هوای فشرده ، شیرهای برقی جهت عبور هوای تمیز کاری ، شبکه لوله های هوای فشرده و ونتوری های مربوطه می باشد .

به این ترتیب وقتی که میزان افت فشار قبل و بعد از کیسه ها به مقدار مشخصی برسد میکروکنترلر فرمان باز شدن به شیر برقی را صادر می نماید و شیر برقی در زمانی حدود 100 تا 250 هزارم ثانیه باز و هوای فشرده با فشار 6 بار از طریق لوله ها به دهنه کیسه که ونتوری می باشد، هدایت می گردد که باعث ایجاد یک موج ضربه روی کیسه ها و تخلیه غبار کیسه ها می گردد.

این عمل آنقدر ادامه پیدا می کند که اختلاف هد کیسه ها به میزان دلخواه برسد و کیسه ها تمیز گردد . کیسه ها در این دستگاه معمولا دارای ابعاد 120×2500 و 3000 × 160 و 3500 × 160 میلی متر می باشند که به صورت ردیفی در مجموعه 8 تایی و 12 تایی چیده می شوند و هر دریف را یک شیر برقی تغذیه می نماید .

محدوده مجاز سرعت تصفیه روی کیسه ها از  0/5الی 4/5 متر بر دقیقه می باشد که سرعت فوق بستگی به قطر ذره و خواص فیزیکی و میزان خورنده بودن ذره غبار دارد .

میزان افت فشار داخل دستگاه نیز تابعی از سرعت تصفیه جنس پارچه ها است که در محدوده 250 – 100 میلی متر آب می باشد .

جرم غبار معلق در هر متر مکعب هوای قبل از فیلتر معادل 120 گرم در متر مکعب می باشد که پس از تصفیه به 5 میلی گرم در یک متر مکعب می رسد .

در صورتی که جرم غبار بیش از مقدار فوق باشد نیاز به استفاده از سیکلون قبل از فیلتر می باشد .

سرعت مجاز هوا در کانال های ورودی دستگاه ( شبکه غبارگیری ) معمولا بین m/s 10_20 طراحی می گردد که این نیز به دانسیته و سایز ذرات غبار وابسته میباشد.

ظرفیت دستگاه معمولا بر اساس متر مربع سطح فیلتراسیون بیان می گردد که پارامتر ذکر شده تابعی از حجم هوای مکش شده و میزان غبار موجود می باشد.

این شرکت قابلیت طراحی وساخت فیلتر کیسه ای با ظرفیت های مختلف را دارا میباشد.

غبارگیر خشک

2 - غبارگیر تر :

در دستگاه غبارگیر تر ، غبار مکش شده توسط فن وارد قسمت ابتدایی دستگاه ( ونتوری) می گردد . خود مجموعه ونتوری از سه قسمت اصلی ورودی ، گلویی و خروجی تشکیل گردیده است .

هوای غبار آلوده در سطع گلویی سرعتی نزدیک به 70 تا 120 متر بر ثانیه پیدا خواهد کرد و از طرف دیگر آب توسط نازل در گلویی نیز به روی غبار پاشیده می گردد .

آب در مقطع گلویی به دلیل فشار و سرعت بالا متمایز می گردد و روی ذرات غبار می نشیند ، غبار خمیس که در اثر آب پاشیده شده سنگین تر شده است به صورت مماسی وارد محفظه اصلی دستگاه می گردد و پس از تماس با سطح آب ، غبار ها در مخزن آب به جای می گذارد و هوای تمیز که همراه با مقداری آب و غبارهای سوپر فاین می باشد به سمت بالا حرکت می نماید که از آنجا وارد واحد سپراتور می گردد که در این واحد هوا و غبار و آب در معرض یک میدان چرخش شديد قرار می گیرد و غبار و آب به سمت جداره حرکت کرده و هوای تمیز از اگزوز خارج می گردد.

میزان افت فشار در خود دستگاه با توجه به افزایش و یا کاهش سرعت در گلوگاه ونتوری متغیر می باشد که در محدوده 200 تا 400 میلی متر آب متغیر می باشد .سرعت در گلوگاه نیز تابعی از دانسیته و قطر ذرات غبار می باشد . این دستگاه جهت تصفیه گاز محلول در آب نیز مورد استفاده می گردد .

3 - غبارگیرهای سیکلون :

این نوع غبارگیرها عموما در موارد ذیل کاربرد دارند :

  • در مواقعی که بار غبار هوای ورودی به فیلترهای کیسه ای بیش از ظرفیت آنها باشد قبل از غبارگیر کیسه ای از سیکلون برای کاهش بار غبار استفاده می شود .
  • زمانی که ذرات معلق در هوا دارای جرم حجمی بالا باشند .
  • در مواقعی که ذرات معلق درشت باشند .

غبارگیرهای سیکلونی بیشتر قابلیت جذب ذراتی را دارند که ابعاد آنها حداقل 20 میکرون باشد و ذرات کوچکتر معمولا همراه هوای خروجی از سیکلون خارج می شود .

در شرایط معمولی راندمان سیکلون ها حدودا 85 % می باشد که بستگی به شرایط مختلفی از جمله میزان و ابعاد ذرات معلق ، سرعت هوا و ابعاد و طرح سیکلون دارد.

در مواردی که حجم هوای مورد تصفیه بالا باشد جهت افزایش دبی هوای عبوری از غبارگیر بدون اینکه فشار افت زیادی داشته باشد از چند سیکلون بصورت موازی استفاده می شود .

افت فشار در این دستگاهها حدودا 80 الی 150 میلی متر آب می باشد که بستگی به نوع سیکلون و سرعت تصفیه در سطح مقطع سیکلون دارد .

سرعت تصفیه در سطح مقطع ( مؤلفه عمودی جریان هوا ) معمولا بین 2 تا 4/5 متر بر ثانیه انتخاب می گردد .افزایش این مؤلفه با افزایش راندمان و افت بیشتر فشار همراه است .

سرعت جریان هوا در داخل سیکلون که برابر با سرعت ورودی آن فرض می شود معمولا بین 20 الی 25 متر بر ثانیه انتخاب می گردد .

افزایش این سرعت به بیش از 30 متر بر ثانیه و یا کاهش آن به کمتر از 15 متر بر ثانیه باعث افت قابل ملاحظه راندمان می گردد .

✳️ معرفی انواع سپراتورها در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

شرکت دیرین صنعت باختر علاوه بر جداکننده های توربو ، دو نوع دیگر سپراتور برای دانه بندی سایز های متوسط را با توجه به درخواست مشتریان و موارد مصرف ارائه می کند:

  • سپراتور درشت (corsep)
  • سپراتور نرم (medsep)

این جدا کننده ها برای تهیه محصول پودری مواد معدنی تا ابعاد 400 مش (38 میکرون) کاربرد دارند که بر حسب میزان تولید و درصد پودر میکرونیزه مورد نیاز طراحی و ساخته می شوند که این سپراتورها نیاز به فن و فیلتر ندارد و مواد بدون جریان هوا وارد و بدون جریان هوا خارج می گردند . مواد زبر خروجی این دستگاه نیز توسط یک انتقال دهنده به آسیاب منتقل می گردد.

1 - سپراتور DS,corsep ( سپراتور درشت ) :

این سپراتور جهت جدایش ، از چند طبقه پره و صفحه توزیع کننده با سرعت پایین استفاده می کند که سرعت دورانی صفحه توزیع کننده و پروانه اصلی می تواند متفاوت و متغیر باشد و به همین خاطر با حد جدایش دقیق ترولی حددانه بندی محدودتری عمل می نماید. رنج دانه بندی این دستگاه بین 63 - 500 میکرون می باشد و دارای این مزیت است که می توان برای مواد خورنده مانند سیلیس و فلدسپار استفاده گردد و نیز درصد محصولی که همراه مواد زبره بر می گردد بسیار ناچیز می باشد و عمل تفکیک در هر دو خروجی ( زبره و محصول ) کامل انجام می گیرد.

2 - سپراتور DS.medsep ( سپراتور نرم ) :

این سپراتور جهت جداسازی مواد نرم و با حد تفکیک جنبی بالا در محصول استفاده می گردد و معمولا همراه مواد برگشتی ( زيره ) حدود 30-25 درصد از مواد نرم برگشت می گردد ولی در عوض حد جدایش در محصول فوق العاده دقیق می باشد.

رنج دانه بندی این دستگاه در محدوده 30-100 میکرون می باشد سرعت دورانی دستگاه فوق به نسبت DS,Corsep بالاتر و ممیزان خوردگی نیز بیشتر می باشد.

✳️ معرفی انواع کلاسیفایرها در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

کلاسیفایرها در خط تولید دوغاب میکرونیزه

مواد معدنی و شیمیایی به شکل موجود در طبیعت دارای مصرف و کاربردهای محدودی می باشند. یک روش جهت افزایش کاربرد آنها انجام عملیات شیمیایی نظیر تغلیظ و یا ترکیب های مختلف و ایجاد محصول جدید با خواص جدیدتر و بهتر می باشد .

روش دیگر انجام عملیات فیزیکی که عملا شامل آرایش یک طیف و یا منحنی خاص دانه بندی می باشد که این عمل فیزیکی موجب افزایش کاربرد های این مواد در صنایع می گردد .

توزيع دقیق دانه بندی مواد معدنی در یک محدوده خاص می تواند باعث افزایش کیفیت و بهبود پروسه مصرف گردد . روش دستیابی به این آرایش مواد از طریق عملیات های زیر ممکن می شود.

1- خرد کردن 2- خشک کردن 3 - آسیاب کردن 4 - جدا کردن

همانگونه که گفته شد آسیاب ها معمولا دارای قابلیت تولید پودر با یک رنج وسیعی از دانه بندی می باشند . به عنوان مثال خروجی آسیاب گلوله ای دارای یک منحنی توزیع دانه بندی از 5 – 0 میلی متر می باشد که به خودی خود قابل مصرف در اکثر صنایع نمی باشد .

کلاسفایر ها معمولا پودر خروجی آسیاب را تحویل می گیرند و سپس آن را به منحنی های ( دانه بندی های ) مورد نیاز تفکیک و آماده مصرف می نماید . محصول ورودی این کلاسیفایر ها می تواند از 5-0 میلی متر باشد و خروجی محصول آنها معمولا می تواند از 5 تا 100 میکرون باشد .

کلاسیفایرهای تولید شرکت دیرین صنعت باختر عمدتا به دو دسته تقسیم می شوند :

  • کلاسیفایر توربو پلاکس جهت دانه بندی تا 400 الی 2500 مش
  • کلاسیفایر های میکرو که تا دانه بندی 100 الی 425 مش عمل می نمایند .

این دستگاه در یک سیکل باز عمل می نماید و اجراء آن به شرح زیر می باشد :

  1. کلاسیفایر
  2. سیکلون
  3. فیلتر کیسه ای
  4. فن
  5. ایرلاک ها
  6. کانالهای ارتباطی
  7. فیدر ورودی

✳️ معرفی فن سانتریفیوژ در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

فن سانتریفیوژ دستگاهی می باشد که با ایجاد فشار دینامیک عامل انتقال یک سیال از یک نقطه به نقطه دیگر می باشد که کاربردهای مختلف در واحد های صنعتی دارا می باشد .

شرکت دیرین صنعت باختر بر اساس خواسته های مشتری و نیز شرایط لازم پروسه با استفاده از نرم افزار طراحی فن ، سیستم مورد نیاز پروسه را طراحی و با توجه به شرایط طرح فن مورد نیاز را ساخته و تحویل مشتری می نماید، در نرم افزار طراحی فن این شرکت ، فن کل فن های سانتریفیوژ از لحاظ سرعت ویژه که عددی بی بعد و تابعی از دبی و فشار می باشد به 6 دسته تقسیم و با انتخاب دبی و فشار کلیه پارامترهای مورد نیاز محاسبه و به صورت نقشه آماده در اختیار کارگاه ساخت قرار می دهد .

شرکت دیرین صنعت باختر بر اساس درخواست فن های خاص با هد 20000 - 500 پاسکال و دبی 500/000 _ 1000 متر مکعب در ساعت را طراحی و ساخت و تحویل می نماید . سیستم یاتاقان بندی فن ها که بصورت to Back Back و بلبرینگ NU مناسب تا 3000r.p.m و قابلیت روغنکاری با گریس و روغن می باشد.

مواد مصرفی در صنایع بنا بر شرایط تولید و با شرایط محیطی دارای رطوبت می باشند که این رطوبت می بایست جهت مصرف و یا انجام مرحله بعدی پروسه از مواد گرفته شود که این مسئله وجود خشک کن در پروسه را قطعی می نماید.

پروسه خشک کردن  :

اساس کار خشک کردن مواد شامل تولید حرارت جهت تبخير آب و انتقال آب تبخیر شده از داخل خشک کن توسط سیال عامل می باشد ، در بعضی موارد که مواد به حرارت حساس باشند می توان اساس طراحی خشک کن بر اساس انتقال جرم صورت می گیرد که توام با ایجاد فشار منفی در داخل دستگاه می باشد .

معمولا خشک کن ها بر اساس رطوبت ورودی و خروجی و نیز ظرفیت و سایز مواد ورودی و حساسیت مواد به حرارت طراحی می گردند .

در مواردی که مواد به حرارت حساسند و یا در اثر گرما تغییر رنگ می دهند از حرارت غیر مستیقم استفاده می شود که در این نوع خشک کن ها عمده مسئله خشک کردن با انتقال جرم ( transfer mass ) انجام می گیرد ، هوای محیط در یک واحد هوا ساز ( hot gas generator ) تا درجه حرارت مورد نیاز گرم شده و توسط یک دستگاه فن در داخل استوانه خشک کن جریان می یابد .

داخل دستگاه با توجه به پروسه خشک کردن ، به چند ناحيه ( Zone ) تقسیم شده و در هر ناحيه پره های هدایت مواد flights)) با زاویه ای متفاوت ، عمل پراکنده کردن مواد را در سطح مقطع خشک کن و در مقابل هوا ، انجام می دهند و با این ترتیب سطح انتقال حرارت و انتقال جرم به حداکثر می رسد، سیال عامل گرم پس از عبور از میان مواد امکان انتقال حرارت ( heat transfer ) و انتقال جرم ( mass transfer ) را افزایش می دهند.

یک پارامتر مهم در طراحی ، سرعت جرمی سیال ( gas mass velocity ) می باشد که افزایش پارامتر فوق باعث افزایش راندمان خشک کن و نیز افزایش سرعت انتقال جرم در خشک کن و باعث فرار مواد از خشک کن می گردد .

شیب خشک کن ها معمولا بین 4-1 درجه می باشد و سرعت دورانی آنها بین r.p.m  1_5می باشد .

این پارامتر را با توجه به خواص فیزیکی مواد باید در یک نقطه بهینه نمود و معمولا برای مواد درشت در محدوده (kg / m²_h  ) 25000 - 2000 انتخاب می شود . هوای خروجی از خشک کن نیز توسط یک دستگاه مولتی سیکلون و فیلتر کیسه ای تصفیه می گردد .

نکته مهم دیگر در طراحی خشک کن ، جهت حرکت هوا و مواد می باشد که انتخاب سیستم فوق نیز تابعی از شرایط فیزیکی و شیمیایی مواد و پروسس می باشد .

به طور کلی خشک کن های دوار از لحاظ تماس مواد با هوای محترقه به دو دسته تقسیم می شوند :

خشک کن های دوار

  • خشک کن های مستقیم (Direct) که مواد و هوای داغ در تماس با یکدیگر می باشند.
  • خشک کن های غیر مستقیم (Indirect) که هوای داغ و مواد با هم در تماس نمی باشند .

خشک کن های مستقیم و غیر مستقیم نیز به دو دسته تقسیم و به شرح زیر ساخته می شوند :

  • هم جهت Cocurrent که مواد و سیال عامل در یک جهت حرکت می کنند.
  • غیر هم جهت Counter Current که مواد و سیال عامل مخالف جهت یکدیگر حرکت می کنند .

خشک کن های طراحی شده در شرکت دیرین صنعت باختر براساس نوع پروسه می باشد که می تواند از قطر 1000 الی 4000 و طول 6000 الی 45000 میلیمتر دارا باشد .

دبی هوا و میزان کیلو کالری مشعل نیز بر اساس ظرفیت و رطوبت مواد از 300/000 الی 5/000/000 کیلو کالری تعیین می گردد.

✳️ معرفی دستگاه کیسه پر کن در طرح توجیهی دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب کاشی و سرامیک و دوغاب میکروسیلیس )

دستگاه کیسه پر کن در مدل های تک شمیره و دو شميره ساخته می شود که برای بسته بندی مواد زیر 1 میلی متر استفاده می گردد و محدوده ظزفیت برای هر شیر 10 کیسه در دقیقه می باشد که این ظرفیت به میزان چابکی اپراتور دستگاه وابسته است.

سیستم توزین دستگاه فوق از نوع مکانیکی می باشد و با دقت 200 - 100 گرم در هر کیسه تنظیم می گردد. سیستم کیسه گیر و قطع کن به صورت پنوماتیک و اتوماتیک بوده و با فعال کردن یکی توسط اپراتور همه مراحل اتوماتیک انجام می گیرد.


ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید انواع دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب میکروسیلیس ، دوغاب آماده کاشی و سرامیک )


ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه

✳️ مواد اولیه مصرفی در توليد انواع دوغاب ميكرونيزه :

  • انواع سنگ های معدنی و صنعتی : 30000
  • سایر افزودنی ها : 1500

✳️ ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید دوغاب میکروسیلیس و دوغاب آماده کاشی و سرامیک ( بررسی خط تولید محصول طرح توجیهی انواع دوغاب میکرونیزه )

1 - آسیاب ها

  • آسیاب بالمیل پیوسته خشک و تر در ظرفیت های مختلف ولاينرهای مختلف
  • آسیاب بالميل ناپیوسته از 500Lit _ 43000Lit

2- کلاسیفایر ها

  • توربو کلاسیفایر با مدل های مختلف تا دانه بندی 425 مش
  • سپراتور میکرو و ونتو پلاکس تا دانه بندی 425 مش

3- خشک کن های دوار مستقیم و غیر مستقیم

4- کوره های اکسید روی و کوره های کلسیناسیون

5- فن های سانتریفیوژ با دیی و فشارهای مختلف

6- سیستم های غبارگیر

  • فیلتر کیسه ای جت پالس
  • فیلتر تر ونتوری

7- سیستم های انتقال مواد

  • انواع تسمه نقاله با عرض های متفاوت از 400 الی 1200 میلی متر و شاسی ساخته شده از ورق ، قوطی با مقطع V و تخت
  • بالابر قاشقکی در مدل های متفاوت متناسب با ظرفیت مورد نیاز از نوع تسمه لاستیکی ، برزنتی و زنجیری
  • حلزونی با قطر های متفاوت از نوع لوله ای و مدل U

8- انواع همزن های دور سريع ( بلانجر ) و دور کند برای همزدن دوغاب و لعاب

9- انواع میکسر جهت همزدن پودرهای جامد و مایع

10 - انواع مخازن فولادی و استیل جهت ذخیره مواد

11 - انواع سنگ شکن های فکی ، چکشی ، مخروطی

12 – انواع سرندهای تخت و دورانی

13 - انواع فیدر جهت تغذیه خاک و سنگ شامل فیدرهای شاتونی ، ویبره ، زنجیری و تسمه ای

خلاصه دستگاه ها و تجهیزات خط تولید دوغاب آماده سرامیک و کاشی :

  • پر کن به همراه سیستم توزیع : 1 عدد
  • سیستم مانیتورینگ و ثبات تزریق : 1 عدد
  • آسیاب بالمیل پیوسته خشک و تر : 1 عدد
  • آسیاب بالميل نا پیوسته : 1 عدد
  • توربو کلاسیفایر : 1 عدد
  • سپراتور میکرو و ونتو پلاكس : 1 عدد
  • خشک کن های دوار مستقیم : 1 عدد
  • کوره اکسید روی : 1 عدد
  • فن سانتریفیوژ : 1 عدد
  • سیستم های غبارگیر : 1 عدد
  • فیلتر کیسه ای جت پالس : 1 عدد
  • فیلتر تر ونتوری : 1 عدد
  • تسمه نقاله : 1 عدد
  • بالابر قاشقکی : 1 عدد
  • همزن های دور سريع ( بلانجر ) و دور کند برای همزدن دوغاب و لعاب : 1 عدد
  • میکسر جهت همزدن پودرهای جامد و مایع : 1 عدد
  • مخازن فولادی و استیل جهت ذخیره مواد : 5 عدد
  • سنگ شکن های فکی ، چکشی : 2 عدد
  • سرندهای تخت و دورانی : 1 عدد
  • فیدر جهت تغذیه خاک و سنگ شامل فیدر های شاتونی ، ویبره ، زنجیره‌ای و تسمه‌ای : 1 عدد

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب میکروسیلیس و دوغاب آماده کاشی و سرامیک )

  • سیستم گرمایش
  • سیستم سرمایش
  • اگزوز فن تهویه هوا
  • فن تهویه و نصب و راه اندازی
  • اجرای B
  • اجرای شبکه گاز
  • خرید حمل اجرا شبکه توزیع هوای فشرده
  • خرید و نصب خط تلفن
  • حق انشعاب آب و لوله کشی
  • خرید و نصب تجهیزات تصفیه و سخت گیری آب

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه این کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب میکروسیلیس و دوغاب آماده کاشی و سرامیک )

  1. برق مصرفی سالانه : 90000 کیلووات
  2. آب مصرفی سالانه : 1500 مترمکعب
  3. سوخت مصرفی سالانه :
  • بنزین : 4320 لیتر
  • گاز : 20000 مترمکعب
  • گازوئیل : 19500 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب میکروسیلیس و دوغاب آماده کاشی و سرامیک )
  • مدیر عامل : 1 عدد
  • مهندس تولید : 1 عدد
  • امور مالی و اداری : 1 عدد
  • پشتیبانی : 3 عدد
  • حسابداری : 1 عدد
  • نگهبان : 1 عدد
  • کارگر ماهر : 2 عدد
  • کارگر ساده : 5 عدد

زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه ( مانند دوغاب میکروسیلیس و دوغاب آماده کاشی و سرامیک )

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 9030 مترمربع
  • دیوار کشی و حصار کشی محوطه : 2000 متر مربع
  • خاک ریزی و تسطیح : 5000 متر مکعب
  • پارکینگ ، خیابان و پیاده رو سازی : 648 متر مربع
  • ایجاد فضای سبز و روشنایی محوطه : 336 متر مربع

✳️ ساختمان سازی تولیدی و اداری کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه به قرار زیر می باشد :

  • سوله سالن تولید و دفاتر فنی تولید : 1200 متر مربع
  • انبار مواد اولیه و محصول : 480 متر مربع
  • انبار ابزار و قطعات : 50 متر مربع
  • اتاق تاسیسات : 50 متر مربع
  • اداری و رفاهی : 130 متر مربع
  • نگهبانی : 30 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دوغاب آماده سرامیک و کاشی ( دوغاب میکروسیلیس ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید.


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید دوغاب آماده سرامیک و کاشی ( دوغاب میکروسیلیس )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید دوﻏﺎب ﻣﻴﻜﺮوﻧﻴﺰه 103 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 16 آبان 1396 13:26
حجم فايل 977.8 KB
دانلود 138

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories