• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کارخانه سنگبری ⭐️ فرآوری سنگ مرمر سال 1402

(3 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه سنگبری و فرآوری سنگ مرمر

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه سنگبری و فرآوری سنگ مرمر ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ کارخانه کارخانه سنگبری و فرآوری سنگ مرمر را با آپدیت سال 1400 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه سنگبری و فرآوری سنگ مرمر در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات خط سنگبری و فرآوری سنگ مرمر ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی و نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرایند برش و فراوری سنگ مرمر می‌باشد.

پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .


✔️ آشنایی جامع با ایده سرمایه گذاری طرح توجیهی کارخانه سنگبری مرمر


آشنایی جامع با ایده سرمایه گذاری طرح توجیهی کارخانه سنگبری مرمر

✳️ سنگ مرمر چیست ؟

سنگ مرمر از دگرگونی سنگ های مرمریت حاصل می شود و معمولا به رنگ های سفید ؛ سبز ، زرد ، لیمویی و سایر رنگها دیده می شود و نوع مرغوب آن از ارزش صادراتی برخوردار می باشد.

این سنگ ها قابلیت صیقل پذیری بالایی دارند و تا حد جلای آیینه ای صیقل پذیرند در حالی که سنگ مرمریت اینگونه نیست. از زمان قدیم تاکنون در ساختمان سازی کاربری داشته است. به طور خاص در نمای ساختمان ، نمای داخلی ، داکوراسیون ، پله ها ، ستون و کف به کار می برند.

خصوصیات شاخص در مرمر شامل رنگ ، بافت ، سختی ، تخلخل ، حلالیت ، مقاومت و قدرت می باشند. محصول فرآوری مرمر شامل سنگ های اسلب در ابعاد مختلفی در عرض بین یک و نیم تا دو متر و در اندازه طولی بین دو و نیم تا سه متر می باشند و ابعادی که وارد بازار می شود باید بزرگ باشد چون نمای سنگ را دوچندان می کند.

تفاوت سنگ مرمر با سنگ مرمریت :

سنگ مرمریت و سنگ مرمر صرفا در نام با هم شباهت دارند اما از نظر ماهیت ، دونوع سنگ متفاوت میباشند . از عمده تفاوت های آنها میتوان به خاصیت عبور نور در سنگ مرمر اشاره کرد که سنگ مرمریت در نازکترین برش های خود نیز ، این قابلیت را ندارد. سنگ مرمر گرانترین سنگ تزئینی ساختمانی میباشد و قیمت بالاتری نسبت به سنگ مرمریت دارد.

✳️ کاربردهای سنگ مرمر :

از قطعات کوچک آراگونیت برای ساخت مصنوعات سنگی نظیر قندان ، گلدان، لیوان و ... استفاده می شود. همچنین نخاله های این سنگ دانه بندی شده و برای موزاییک سازی و خاکه آن برای تولید پودر سنگ استفاده می شود. لذا این ماده معدنی به هیچ عنوان پرت و دورریز نداشته و از همه اجزا آن برای تهیه انواع محصولات استفاده خواهد شد.

عمده کاربرد سنگ مرمر در ساختمان سازی است. از سنگ مرمر برای نماکاری بیرونی ساختمان ها، نمای داخلی ساختمان ها، نماکاری انواع دیوارها و ... استفاده می شود.

در حال حاضر با گسترش ساخت وساز در شهرها و افزایش پروژه های عمرانی مصرف سنگ مرمر روز به روز در حال افزایش می باشد در استفاده از سنگ مرمر پارامترهایی همچون جذب آب و میزان تخلخل ، مقاومت فشاری تک محوری در حالت تر ، مقاومت فشاری تک محوری در حالت خشک ، دانسیته ، رنگ و ... دارای اهمیت می باشد.

سنگ مرمر بهترین و گران ترین سنگ ساختمانی و تزئینی در دنیاست که در رنگ ها و طرح های طبیعی متنوع در معادن ایران موجود است.

ابعاد بزرگ سنگ اسلب باعث کاربرد این سنگ در کف ساختمان های لوکس و حیات منازل ویلایی ، کف تالارها و همچنین در دیواره ها و بخش های مختلف سالن های کنفرانس و غیره استفاده نمود. نوع فرآوری سنگ نقش تعیین کننده ای در قیمت سنگ مرمر دارد.

نوع رزین یا اپوکسی ، استفاده از تکنولوژی UV ، دقت دربرش و گونیا بودن سنگ ، میزان ساب و پولیش سنگ ، توری پشت سنگ و نوع بسته بندی و حمل ونقل سنگ های مرمریت در قیمت سنگ های مرمر تأثیر خواهد داشت.

کاربردهای سنگ مرمر

آشنایی با سنگ های مرمر از بعد زمین شناسی :

سنگ های مرمر شامل موادی هستند که صرف نظر از نحوه تکوین و پیدایش ، از کانیهایی تشکیل شده اند که درجه موهس آن ها از 4 الی 5 تجاوز نمی کند. صنعت سنگ بین مرمریت های کریستالی و مرمریتهای سنگ آهکی تمایز قائل می شود.

مرمریتهای کریستالی ازلحاظ زمین شناسی مرمریت متامورفیکی هستند که در عمل با ظاهر کریستالی خود مشخص می شوند ولی ساختار کریستالی مرمریت های سنگ آهکی بدون چشم مسلح قابل مشاهده نیست.

ماده معدنی مورد نظر ازلحاظ ترکیب شیمیایی کربنات کلسیم با فرمول شیمیایی CaCO3 می باشد که در اصطلاح عمومی به آن آهک گفته می شود.

لیکن با توجه به نوع تبلور ماده معدنی ، نام علمی آراگونیت گرفته است. بافت و رنگ زیبا ، کوپ دهی مناسب ، امکان استفاده از قطعات کوچک این سنگ در صنایع مختلف ، وجود مشتریان داخلی و خارجی و قیمت نسبتا بالای سنگ کوپ مرمر باعث شده تا بتوان آن را به عنوان یک ماده معدنی با ارزش استخراج و استحصال نمود.

رنگ این ماده معدنی بسته به نوع شبکه بلوری و یون های موجود در شبکه به رنگ های سفید ، شیری ، سبز ، نارنجی ، قهوه ای ، کرم و حتی خاکستری دیده می شود.

کد آیسیک و تعرفه گمرکی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سنگبری مرمر :

کد ISIC برش سنگ مرمر 2696412305 می باشد اما از آنجا که خط تولید این کارخانه در این طرح توانایی تولید برش به صورت اسلب و تایل را دارد بنابراین هردوی این محصولات در نظر گرفته شده اند.

کد آیسیک و تعرفه گمرکی سنگبری مرمر :

✳️ مواد اولیه مورد نیاز و ظرفیت کارخانه برش و تولید سنگ مرمر در این طرح توجیهی :

مواد اولیه کارخانه کوپ سنگ مرمر در حد 5 تا 20 تن خواهد بود و در صورت شش بر برش بودن آن ، فرایند فرآوری بهتر صورت می گیرد.

این کارخانه به مدت 300 روز به صورت تک شیفت که هر شیفت  8 ساعت ( 7 صبح تا  15) در نظر گرفته شده است، کار می کند. تولید کارخانه ، فرآوری حدود 10000 تن کوپ در سال در نظر گرفته شده است که محصول خروجی هر تن کوپ به طور میانگین حدود  9 مترمربع اسلب و تایل خواهد بود.


✔️ ایران از نظر ذخایر سنگ مرمر چه جایگاهی در جهان دارد؟ ( بخش مطالعاتی طرح توجیهی کارخانه سنگبری )


ایران از نظر ذخایر سنگ مرمر چه جایگاهی در جهان دارد؟ ( بخش مطالعاتی طرح توجیهی کارخانه سنگبری )

ایران اگرچه پس از ایتالیا ، چین و هند در جایگاه چهارم تولید سنگ تزیینی در دنیا قرار دارد ، ولی با توجه به نبود تکنولوژی روز دنیا کماکان نتوانسته سهم سرانه صادرات این بخش را به حد این کشورها برساند.

سنگ های مرمر برش خورده و فراوری شده حاصل دو عمل اصلی شامل برش قله در سایزهای موردنیاز بر روی قله سنگ های استخراجی معادن و صیقلی کردن و قطعه قطعه کردن آن ها می باشد.

مراحل تولید این سنگ ها شامل حمل از معدن به کارخانه ، انبار سازی کوپ های سنگ یا بلوک های سنگ ، حمل توسط جرثقیل و ریل های حمل به زیر دستگاه قله بر، برش توسط دستگاه قله بر ، صیقلی کردن توسط دستگاه ساب ، برش طولی یا کله بری ، برش عرضی و درنهایت انبار محصول و فروش آن می باشد.

ذخایر سنگ مرمر در خراسان شمالی قابل توجه بوده و می توان گفت که در چند سال اخیر، تقریبا یک روند صعودی در میزان تولید و استخراج سنگ مرمر در خراسان شمالی وجود داشته است. علت اصلی افزایش روند تولید در خراسان شمالی افزایش بازار مصرف و کاربردهای مختلف این ماده معدنی در انواع نماکاری ها می باشد.

در حال حاضر با گسترش ساخت وساز در شهرها و افزایش پروژه های عمرانی مصرف سنگ مرمر روزبه روز در حال افزایش می باشد.

با وجود ذخایر قابل توجه سنگ های تزئینی در خراسان شمالی ، متأسفانه این استان در خصوص تکنولوژی فراوری این گونه سنگ ها بسیار ضعیف می باشد و اغلب این نوع مواد معدنی به صورت خام به منظور فراوری به سایر استان ها ارسال می شوند.

با توجه به موقعیت جغرافیایی - زمین شناسی خراسان شمالی ، پتانسیل معدنی قابل توجه و با کیفیت مناسب ، وجود بازار مصرف مناسب ، قیمت مناسب ماده معدنی در بازار و همچنین اشتغال زائی و محرومیت زدایی ، ضرورت اجرای طرح فوق را توجیه پذیر می کند.

براساس آمارهای بین المللی ، کشور ایران ازنظر تعدد ، تنوع و غنای ذخایر سنگ ساختمانی در ردیف 10 کشور عمده دارای ذخایر سنگ های تزئینی و نمای جهان به شمار می آید و از لحاظ تنوع سنگ ؛ ما پس از کشورهای چین و هند ، دارای رتبه سوم جهان هستیم.

 مطابق همان آمارها کشور ایران طی چند سال گذشته با تولید سالانه حدود 10 تا 15 میلیون تن سنگ تزیینی چیزی حدود 8 درصد تولید جهانی را به عنوان چهارمین تولیدکننده عمده سنگ های تزئینی و نما در جهان ، از آن خود کرده است.

ایران تقریبا 15% از کل معادن سنگ جهان رادار است ، ولی با وجود بیش از 6 هزار کارخانه سنگ بری و فراوری ، فقط %1 از صادرات سنگ در جهان را به خود اختصاص داده است.

سنگ ایران به کشورهای ایتالیا ، آلمان ، انگلستان ، فرانسه ، بلژیک ، لهستان ، ژاپن و آمریکا ، کانادا و استرالیا و ... صادر می گردد ولی حجم صادرات سنگ ایران رقم پایینی است پس مشخص است که آنها متقاضی سنگ ایران هستند ، ولی مسائل بانکی بزرگ ترین مانع است. حال به این مسائل بانکی ، ترس از تحریم و غیره هم اضافه می شود.

برآوردها نشان داده کشورمان سالانه از توان صادرات یک میلیارد دلار سنگ تزئینی برخوردار است اما به طور متوسط نزدیک به 350 میلیون دلار صادرات از این بخش انجام شده است.

موقعیت جغرافیایی ایران ازنظر به دست آوردن بازارهای خارجی نیز بسیار مناسب است ؛ زیرا کشورهای حاشیه خلیج فارس ، به مناسبت اینکه رهنمون های زمین شناسی محدودی دارند و کشورهای اروپایی و خاور دور به دلیل مسائل زیست محیطی ، امکانات کمتری برای گسترش معدنکاری و صنایع سنگین از جمله صنعت سنگ را دارند و بالاخره به دلیل گرانی انرژی و نیروی کار ، مزیت نسبی ای مانند ایران برای توسعه این صنعت را ندارند.

لذا ایران می تواند تولید و همچنین بازار بهتری برای رونق صنایع پایین دستی سنگ های تزئینی و نما را برای صادرات داشته باشد.


✔️ خلاصه مطالعات بازار طرح توجیهی سنگبری مرمر ( سنگ مرمر برش خورده به شکل تایل و اسلب )


مطالعات بازار طرح توجیهی سنگبری مرمر

همچنان که نمودارها و جدول میزان تقاضای سنگ مرمر نشان می دهد ، تقاضا تا سال 1404 به صورت صعودی می باشند به طوری که از سال 1399 به سال  1402 حدود 15000 تن تقاضا اضافه می شود که می تواند با تولید در کشور برآورده گردد.

حال اگر فرض کنیم کارخانه های با درصد پیشرفت بالای 75 درصد به تولید برسند ( حدود 5500 تن طبق جدول فوق ) ، کمبود تقاضای کشور 9500 تن خواهد بود. شایان گفتن است که ظرفیت کارخانه موردنظر  10000 تن است. لذا با توجه به افزایش  20000تن صادرات از سال 1399 تا  1402 می توان روی صادرات برنامه ریزی نمود.

با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید سنگ مرمر برش داده شده به صورت تایل و اسلب ، میزان تولید از سال های 1400 تا  1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

به طوری که این میزان از سال 1399 تا  1402 حدود  55000تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح 5500 تن است ) ، نیاز کشور تا  1402 حدود  55000تن می باشد.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه 10000 تن می باشد ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد.

نمودار پیش بینی تقریبی تولید سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تولید سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی صادرات سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی صادرات سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی واردات سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی واردات سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تقاضای داخلی سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تقاضای داخلی سنگ مرمر برش خورده به صورت تایل و اسلب تا سال 1404


✔️ ماشین آلات ، تجهیزات خط تولید و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه سنگبری و فراوری سنگ مرمر باظرفیت 10000 تن کوپ یا بلوک در سال


 ماشین آلات ، تجهیزات خط تولید و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه سنگبری و فراوری سنگ مرمر

✳️ لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ در سال

  • اره ( سوپر 1000 از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • ساب 16 کله ( سوپر 2000 از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • پیش ساب 10 کله ( سوپر 2000 از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • فینگر _ جک اسلب ( دوکاره از شرکت ماهان ) ( 3 عدد )
  • خط رزین با کوره ( 24 متری )
  • کله بر ( عرض 80 ) ( 2 عدد )
  • حکمی بر ( 6 تیغ ) ( 1 عدد )
  • میز برقی ( از شرکت ماهان ) ( 6 عدد )
  • یووی ( از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • واگن حمال ( از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • میز ذوزنقه‌ای ( از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • قله بر مولتی دیسک ( PLC,110kw ) ( 1 عدد )
  • قله بر ( تک تیغ ) ( 1 عدد )
  • کف بر چهارپایه ( فول اتوماتیک از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • ساب 16 کله ( سوپر 2000 از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • ساب کالیبر 3+6 ( PLC از شرکت ماهان ) ( 1 عدد )
  • کله بر ( 400 تا 1200 عرض برش ) ( 2 عدد )
  • حکمی بر 3 تیغ ( 7/5Kw ) ( 1 عدد )
  • میز برقی ( 5 عدد )
  • خط رزین ( 24 متری کامل )
  • جرثقیل دروازه ای ( 30 تنی ) ( 1 عدد )

 ماشین آلات و تجهیزات کارخانه سنگبری

✳️ فرایند سنگبری مرمر

مانند سایر سنگ های طبیعی ، بلوک های بزرگ سنگ مرمر مستقیما از معادن استخراج می شوند و سپس به واحدهای فراوری آورده می شوند. در کارخانه های سنگ بری از سنگ های کوپ و قواره ، پلاک های مختلفی تهیه می شود.

یک کارخانه سنگبری برای برش قواره به ورق هایی باضخامت مختلف ، برش ورقه ها به اشکال هندسی دلخواه و ابعاد سفارش شده ( اسلب و تایل ) ، تقویت ورقه ها ، بهبود کیفیت سنگ ، ساب و صیقل و پرداخت نهایی قسمت های مختلفی ممکن است داشته باشد.

بعد از برش ورقه های سنگ به صورت پلاک وارد دستگاه ساب می شود. درصورتی که سنگ خردشده یا داری ترک باشد باید قبل از ورود به دستگاه ساب «توری رزین» شود ؛ یعنی قبل از ورود به دستگاه سنگ را به وسیله شبکه توری و ماده ای که چسب توری معروف است می چسبانند. این کار باعث می شود که سنگ استحکام و یکپارچگی خود را در حین ساب حفظ نماید.

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ در سال

  • تاسیسات برق رسانی ( انشعاب برق 240 کیلووات و هزینه های جانبی ، ترانس و تابلوهای برق اصلی )
  • تاسیسات آب رسانی ( انشعاب آب 1 اینچ و هزینه های جانبی ، لوله کشی ، اتصالات ، شیرآلات ، سرویس ها و کانال کشی )
  • تاسیسات سوخت رسانی ( انشعاب گاز 100 مترمکعب در ساعت ، شمارنده و سایر هزینه های جانبی )
  • وسایل سرمایش و گرمایش ( بخاری کارگاهی و کولر گازی )

✳️ وسایل نقلیه مورد نیاز کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ در سال

  • لیفتراک ( 5 تن کوماتسو ) ( 1 عدد )
  • وانت نیسان ( ایران خودرو ) ( 1 عدد )
  • سواری ( پژو پارس ) ( 1 عدد )

✳️ آب و انرژی مصرفی کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ در سال

  • آب مصرفی : 6000 مترمکعب در سال
  • برق مصرفی : 800000 کیلووات ساعت در سال
  • گاز مصرفی : 70000 مترمکعب در سال
  • سوخت مصرفی ( گازوئیل ) : 70000 لیتر در سال
  • بنزین : 5000 لیتر در سال

✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های مود نیاز جهت احداث کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ یا بلوک در سال


کارخانه سنگ بری مرمر

✳️ مساحت زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه سنگبری

  • زمین : 4518 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 1200 مترمکعب
  • حصار کشی و درب : 306 متر
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 226 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) : 45 مترمربع

✳️ ساختمان های مورد نیاز کارخانه سنگبری

  • سالن تولید ( سوله ) :  1700 مترمربع
  • انبار مواد اولیه ( سوله ) : 700 مترمربع
  • انبار محصول ( سوله ) : 550 مترمربع
  • ساختمان اداری ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 48 مترمربع
  • رفاهی و نگهبانی ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 12 مترمربع

✳️ جدول زمانبندی طرح توجیهی احداث کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ در سال

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه سنگبری مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ در سال


✔️ نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز کارخانه سنگبری و فراوری سنگ مرمر با ظرفیت 10000 تن کوپ یا بلوک در سال


نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز کارخانه سنگبری و فراوری سنگ مرمر

✳️ پرسنل اداری مورد نیاز کارخانه سنگبری و فراوری سنگ مرمر عبارتند از :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : -
  • کارمند اداری و مالی : 1 نفر
  • مسئول تدارکات : 1 نفر
  • نگهبانی : 2 نفر

✳️ کارکنان تولیدی کارخانه سنگبری و فراوری سنگ مرمر به قرار زیر میباشند :

  • مدیر فنی : 1 نفر
  • سرپرست انبار : 1 نفر
  • کارشناس برنامه ریزی و تولید : 1 نفر
  • سرپرست نگهداری و تعمیرات : 1 نفر
  • کارشناس کنترل کیفیت : 1 نفر
  • کارگر انبار مواد اولیه : 2 نفر
  • کارگر انبار محصول : 2 نفر
  • راننده وسایل نقلیه : 1 نفر
  • اپراتور خط : 1 نفر

✔️ فرایند کنترل کیفیت در کارخانه سنگ بری مرمر

فرایند کنترل کیفیت در کارخانه سنگ بری مرمر

لازم است سیستم کنترل کیفیت واحد و رعایت استانداردهای لازم بررسی شود. ارائه مراحل بازرسی در بخش های مختلف از جمله مواد اولیه ، محصول ، فاضلاب و غیره با ذکر پارامترهای کنترلی هر مرحله و نتایج استحصالی از آن و نحوه اعمال نتایج در فرآوری مواد از اهمیت عمده ای برخوردار بوده و توضیح آن ضروری می باشد.

کنترل کیفیت سنگ در حین عملیات فرآوری و بعد از تولید محصول صورت می گیرد. با توجه به سفارشات مشتری ، موارد زیر باید توسط تیم QC بازرسی شوند : پولیش یا پولیش نبودن سطح سنگ ، تلورانس در اندازه طول و عرض ، تلورانس در ضخامت ، گونیا بودن ، بسته بندی داخل جعبه و پالت.

✳️ تأثیرات اجرای طرح احداث کارخانه سنگ بری مرمر بر محیط زیست

فعالیت سنگبری ها در حاشیه شهرها دارای آلودگی هایی در ابعاد مختلف است که از جمله آنها می توان به گردوغبار حاصل از فعالیت این سنگ بری ها ، پسماندها و ضایعات آنها اشاره کرد.

گردوغباری که در هنگام برش و یا تراشیدن سنگ به وجود می آید می تواند مضر باشد چرا که این غبارها حاوی سیلیس هستند. این ذرات می تواند به قسمت های عمقی ریه برسد و باعث سرطان سیلیکوزیس شود. البته باید توجه داشت آلودگی هوا بیشتر در سنگبری هایی ملموس است که بدون آب فعالیت می کنند.

دوغاب حاصل از تولید سنگ شامل مخلوط آب و ذرات بسیار ریز سنگ ( پودر سنگ ) از دیگر پسماندهای سنگبری ها است. این دوغاب به صورت شیرهای رقیق است که به راحتی جریان می یابد و در همه قسمت های خط تولید وجود دارد و سپس به حوضچه های ترسیب منتقل می شود.

ضایعات کارخانه سنگ از دیگر پسماندهای حاصل از فعالیت سنگبری ها است. این ضایعات در مراحل مختلف تولید ایجاد می شود که بخشی از آن قابلیت استفاده و بازیافت در کارخانه های سنگ کوبی را دارند که باید به این امر از سوی متولیان توجه شود.

آب ناشی از فعالیت سنگبری ها تبدیل به پودری می شود که در اثر پخش شدن آن در بافت خاک یا در رودخانه ها موجب آلوده شدن محیط زیست شده و خاک را به سمت قلیایی شدن می برد و این آلودگی ها تأثیر سوئی روی رشد گیاهان دارد . شایان گفتن است که کارخانه دارای رده زیست محیطی 3 می باشد ، لذا باید تمامی الزامات این رده رعایت گردد.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه سنگبری و فرآوری سنگ مرمر ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه سنگبری و فرآوری سنگ مرمر


✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده حتی طرحهای تیپ سال 1400 و بالاتر ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarمطالعات امکان سنجی مقدماتی کارگاه سنگبری با ظرفیت تولید 12 هزار متر مربع در سال- مساحت زمین 4 هزار متر مربع- 18 صفحه (سال 1400، فرمت pdf+word)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخچهارشنبه, 22 شهریور 1402 16:48
حجم فايل 1.29 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار برش انواع سنگ مرمر 90000 تن 36 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 18:20
حجم فايل 1008.72 KB
دانلود 8

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی کارگاه سنگ بری در زمینی به مساحت 24500 متر مربع سال 1399 ( 39 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخشنبه, 11 شهریور 1402 10:41
حجم فايل 8.32 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی برش، شکل دادن و پرداخت سنگ با ظرفیت تولید 50،000 مترمربع در سال - مساحت زمین 6 هزار متر مربع- 52 صفحه (سال 1399، فرمت PDF+WORD)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخسه شنبه, 21 شهریور 1402 08:16
حجم فايل 1.1 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید و فراوری سنگ مرمریت 77 صفحه
تاريخجمعه, 21 تیر 1398 17:52
حجم فايل 1.02 MB
دانلود 24

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories