• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی سس سویا ⭐️ جهت اخذ مجوز و وام (0 تا 100 تولید)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی انواع سس

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس سویا با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید سس سویا را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ آشنایی دقیقتر با محصول در طرح توجیهی سس سویا و انواع چینی و ژاپنی آن !


آشنایی دقیقتر با سس سویا

سس سویا با کد آیسیک 15141317 و تعرفه گمرکی 210310000 ، نوعی سس تخمیر شده است که از سویا، غلات برشته شـده، آب و نمـک  تهیـه مـی شـود. معمولاً در غذاهای آسیایی از این نوع سس استفاده می شود.

اگر چه سس سویا انواع مختلفی دارد اما تمام آنها شورمزه بوده و قهوه ای رنگ می باشند که برای مزه دار کردن غذاها هنگـام پخـت و یـا سـر میـز مورد استفاده قرار می گیرند.

سس سویا با چه غذاهایی مصرف میشود !

همانطور که میدانیم سس ها بعنوان تکمیل کننده طعم غذا محسوب شده و به همراه آن مورد استفاده قرار می گیرند ولی باید گفت که در جهان صدها نوع سس وجود دارد که هـر کـدام از آنها برای کاربردهای مختلف تهیه می گردند. به عبارت ساده تر ، هر سـس بـرای اسـتفاده بـه همـراه غذاهای خاص و تعریف شده ای مورد استفاده دارد و لذا مورد استفاده سس سویا نیز به همراه غـذاهای زیر می باشد.

  • گوشت سفید (ماهی ، میگو ، مرغ)
  • انواع کباب ها ی گوشتی
  • انواع کباب های سبزی ها
  • انواع کوکوها

سس سویا اولین بار در کشور چین ابداع شد؛ اما امروزه در سراسر قاره آسیا به خـصوص کـشور ژاپـن و حتی در دیگر نقاط دنیا از آن استفاده می شود. البته سس سویایی که مردمان ژاپن در تهیه غذایشان به کار می برند با سس سویای چینی بسیار متفاوت است که در ادامه به معرفی نوع چینی و ژاپنی سس سویا میپردازیم.

✳️ آشنایی با انواع سس سویای چینی :

آشنایی با انواع سس سویای چینی :

این نوع سس سویا را با استفاده از دانه  ی سویا به عنوان منبع اصلی و از غلات دیگـر بـه مقـدار کمتـر تهیه می کنند و دو نوع دارد :

الف ) سس سویای تازه / روشن :

نوعی سس رقیق و به رنگ قهوه ای روشن می باشد. ایـن سـس در تهیه ی اغلب غذاها به کار می رود و از آنجا که رنگ آن روشن است، زیاد رنگ غـذا را تغییـر نمی دهد.

ب ) سس سویای قدیمی / تیره :

نوعی سس تیره و غلیظ است که تخمیر شدن آن، مدت طـولانی تری طول کشیده است. رنگ آن هم قهوه ای تیره می باشد. به این نوع سس سویا ، شیره قند اضـافه می کنند تا ظاهر متمایزی نسبت به دیگر انواع این نوع سس داشته باشد. معمولاً از این سس بـرای تزئین روی غذاها استفاده می شود. این سس سویا عطر و طعم بهتری نسبت به سس سویای رقیـق دارد؛ به علاوه نمک کمتری هم دارد.

✳️ آشنایی با انواع سس سویای ژاپنی  :

آشنایی با انواع سس سویای ژاپنی

سس سویای ژاپنی سنتی را به پنج گروه تقسیم می کنند که این دسته بندی بر اساس مواد به کار رفتـه در تهیه سس و طرز تهیه ی آن انجام گرفته است. در انواع سس های سویای ژاپنی، گنـدم بـه عنـوان ماده اصلی وجود دارد. بنابراین، سس سویای ژاپنی باید قاعدتاً از سس سویای چینی شیرین تر باشد. سس سویای ژاپنی شامل چند دسته بوده که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.

الف ) دسته اول : کویکوچی

این نام از منطقه ی کانتو در ژاپن گرفته شده است. ابتدا تنها در ایـن منطقه از این نوع سس استفاده می شد اما سرانجام تمام ژاپنی ها آن را بـه کـار بردنـد. تقریبـاً 80 درصد سس سویای تولید شده در ژاپن از این نوع می باشد. استفاده از این نوع سس سویا میان مردمـان ژاپن رایج است. برای تهیه ی آن از مقادیر کاملاً مساوی گندم و سویا استفاده می کنند.

ب ) دسته دوم : یوسوکوچی

این سس به خصوص در ناحیه ی کانزای ژاپن بسیار به کار می رود و نسبت به سس کویکوچی شورتر و کم رنگ تر است. کم رنگ تر بودن سس سویای یوسوکوچی به ایـن دلیـل است که در تهیه ی آن از شیره ای که از برنج تخمیر شده به دست می آید استفاده می کنند بنابراین برنج یکی از اجزای مهم در درست کردن این نوع سس سویا می باشد.

‌ج ) دسته سوم : تاماری

در تهیه این نوع سس سویا به طور عمده از سـویا و تنهـا مقـدار کمـی گنـدم استفاده می شود. این نوع سس نسبت به کویکوچی تیره تر بوده و عطر بهتری دارد. این نوع سس را سس سویای اصلی می نامند، چون طرز تهیه آن به سس سویایی که دسـتورالعمل آن  اولـین بـار از چین به ژاپن آمد، بسیار شبیه می باشد.

د ) دسته چهارم : شیرو

شیرو نوعی سس سویای کمرنگ است که بر خلاف سس تاماری، در تهیـه آن بیشتر از گندم و فقط کمی از سویا استفاده شده و همین مسئله باعث می شود که ایـن سـس کمرنگ بوده و طعم شیرینی داشته باشد. 

ی ) دسته پنجم : سایشیکومی

این نوع سس سویا را به جای آب نمک با سس سویا تهیه مـی کننـد در نتیجه رنگ آن نسبت به کویکوچی تیره تر بوده و عطر بهتری هم دارد.

در نهایت باید گفت که سس سویا معمولاً شور است و استفاده از آن برا ی برخی افراد مناسب نیست. البته اخیراً سـس سـویای کم نمک برای کسانی که رژیم غذایی خاصی دارند به بازار آمده است.

لازم به ذکر است که سس سویای کم نمک را نمیتوان یکی از انواع سس سویا به حساب آورد، چون هر کدام از انواع سس سویا را می توان با نمک کم هم تهیه نمود. در هر حال، نمی توان این سس را بی نمک تهیه کرد و کسانی کـه مـصرف مقـادیر بـسیار کـم از نمک هم برایشان مضر است، نباید از این سس استفاده کنند.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید سس از سویا


فرایند تولید سس از سویا

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن با احتساب 80 درصد راندمان تولید در سال به قرار زیر میباشد :

  • سویا : 1400 تن
  • گندم : 380 تن
  • نمک : 100 تن
  • شکر : 100 تن
  • مخمر : 20 تن
  • نگهدارنده های شیمیائی : 2 تن

در صنعت غذا ، بسیاری از فرایندهای تولیدی حالت یکسان داشته و به نوعی مـی تـوان گفـت کـه الزام اداره نظارت بر مواد غذائی ( وزارت بهداشت ) و موسسه استاندارد روی اجـرای فراینـدهای فـوق وجود دارد.

لذا آنچه در این فرایندها سبب ایجاد اختلاف در کیفیت محصولات تولیـدی شـرکت هـای مختلف می گردد ، فرمولاسیون تولید ( ترکیب درصد واقعی مواد اولیه و افزودنی هـای آن ) و همچنـین کیفیت مواد اولیه مصرفی می باشد.

بنابراین دقت عمل واحد تولیدی در انتخاب مواد ، نگهداری آن تـا زمان ورود به خط تولید و فرمولاسیون ساخت عوامل اصلی تعیین کیفیت محسوب می گردنـد کـه هـر تولید کننده لازم است آن را رعایت کند.

✳️ فرایند تولید سس سویا به سه مرحله اصلی زیر تقسیم می گردد :

فرایند تولید سس سویا

مرحله اول : تهیه کوچی به شرح زیر میباشد :   

در این مرحله مواد اولیه که شامل سویا، گندم و کپک ( مخمر ) آسپرژیلوس می باشد با همدیگر ترکیب و تشکیل کوچی را می دهند . لازم به ذکر است که از مقداری آب نیز برای ترکیب این مواد استفاده می گردد .  

مرحله دوم : تخمیر نمکی به شرح زیر میباشد :    

در این مرحله که تحت دما و شرایط نگهداری خاصی تهیه می شود ، یک ترکیب نیمه مایع قرمز مایل به قهوه ای از خمیر سویا و گندم تهیه و تخمیر می گردد .عمل تخمیر سبب ایجاد طعم مورد نیاز در خمیر می شود .  

مرحله سوم : تصفیه به شرح زیر میباشد :    

پس از تخمیر خمیر که همان سس خام مورد نظر می باشد ، بخشی از سویا و گندم بدون تخمیر و به شکل دانه های ابتدائی آن باقی می ماند . لذا در این مرحله با عبور خمیر از صافی های پارچه ای باقی مانده سویا و گندم از خمیر جدا شده و خمیر صاف و یک دست حاصل می گردد.   

اصلی ترین پارامترهای کنترل کیفی در تولید این محصول موارد زیر است :  

  • آزمون میزان نمک ( 16-13 درصد محلول نهایی )
  • آزمون PH ( در حدود 2/5 – 6/4 )
  • آزمون میزان شکر (حدود 6 درصد )

✳️ علاوه بر مراحل اصلی ذکر شده ، فعالیت های عمومی زیر نیز در مورد سس سویا انجام می گیرد :  

1 - عملیات حرارتی ( استریلیزاسیون ) :  

کلیه مواد غذائی کن سروی لازم است پس از قوطی شدن ، تحت دمـا و زمـان مشخـصی اسـتر یلیزه گردند . این عمل سبب از بین رفتن کامل میکرو ارگانیسم های محتوی غذا شده و آن را بـرای نگهـداری بلند مدت آماده می سازد . در مورد محصولات مورد مطالعه دمـای استر یلیزاسـیون حـدود 90 درجـه سانتی گراد و زمان حدود 20 دقیقه است .  

2 - لیبل زنی شیشه ها :  

ظروف شیشه ای سس ها  پس از پایان مرحله استریل ، بوسیله ماشین مخصوص لیبل چـسبانی مـی شوند . 

3 - بسته بندی شرینگ :  

بسته بندی معمول در این صنعت ، شرینگ است که در این حالـت قـوطی هـا بـصورت 12 عـددی توسط پلاستیک روشن و تحت حرارت حاصل از هوای داغ ، شرینگ می گردد .   

4 - قرنطینه محصول به مدت معین :

محصولات غذائی پس از تولید لازم است به مـدت معینـی در انبـار محـصول قرنطینـه شـده و در صورت عدم مشاهده هر گونه آلودگی میکروبی ، راهی بازار مصرف گردند .

کپک زدگی ، تغییـر طعـم ، وجود آلودگی های میکروبی در سس ها ، هواکشیدن شیشه ها و موارد دیگـر قابـل مـشاهده و کـشف است . در مورد محصول مورد مطالعه زمان قرنطینه حدود دو هفته می باشد .   

5 - ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول :

پس از پایان دوران قرنطینه ، محصول برای فروش به انبار محصول تحویل می شود.  

مقایسه روش تولید سس سویا در ایران با دیگر کشورهای جهان :  

روش  تولید محصول مورد مطالعه در بند قبل شرح داده شد بنابراین در صورتی که این روش تولید با روش های تولید مورد استفاده در سایر کشورها مورد مقایسه قرار گیرد نتایج زیر حاصل خواهد شد: 

تکنولوژی و روش تولید عنوان شده در سایر کشورها همان روشی اسـت کـه در کـشور مـا انجـام می گیرد لیکن فرمولاسیون ساخت که در برگ یرنده تعداد و مقدار مواد اولیه و افزودنی ها می باشـد ، در کشورهای مختلف و حتی شرکت های مختلف ، متفاوت است و همین امر سـبب تولیـد سـس بـا طعـم متفاوت و مختلف می گردد . 


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن در سال


ماشین آلات کارخانه تولید سس از سویا

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • دستگاه بوجاری گندم و سویا : 1 دستگاه
  • ماشین کوبش ، آسیاب و آماده سازی گندم و سویا برای خمیر سازی : 2 دستگاه
  • ماشین خمیر سازی : 2 دستگاه
  • تانک های تخمیر : 2 دستگاه
  • تانک میکس افزودنی ها : 1 دستگاه
  • فیلتر های صاف کردن خمیر : 4 دستگاه
  • ماشین پرکن شیشه : 1 دستگاه
  • ماشین درب بند شیشه : 1 دستگاه
  • کانوایر انتقال شیشه ها به اتو کلاو : 1 دستگاه
  • اتو کلاو استرلیزاسیون با استفاده از آب داغ : 1 دستگاه
  • دستگاه لیبل زن شیشه : 1 دستگاه
  • دستگاه شرینگ پک : 1 دستگاه

✳️ شرکت های سازنده ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید سس از سویا به قرار زیر میباشد :

  • شرکت ماشین سازی آذری     
  • شرکت ماشین سازی پیمان توس           
  • ماشین سازی حداد              
  • ماشین سازی کیان ایده                                  
  • آذرسایش

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق : توان KW 300 هزینه های انشعاب و تجهیزات لازم
  • دیگ بخار : سه تن ظرفیت با متعلقات جانبی
  • هوای فشرده : فشار 7 بار به همراه کلیه تجهیزات لازم
  • آب
  • سوخت : شامل تانک سوخت و یا انشعاب گاز 
  • کولر آبی : ظرفیت 10000 برای خنک کردن انبار سبزی
  • تلفن و ارتباطات
  • تأسیسات گرمایشی و سرمایشی

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 576000 کیلووات
  • آب مصرفی : 2000 مترمکعب
  • گازوئیل : 300 مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیریت : 1 نفر
  • کارشناس فنی : 2 نفر
  • کارشناس اداری – مالی : 2 نفر
  • کارشناس فروش : 1 نفر
  • تکنسین فنی : 4 نفر
  • کارگر فنی ماهر : 4 نفر
  • کارگر فنی نیمه ماهر: 7 نفر
  • کارمند اداری : 2 نفر
  • منشی – راننده - نگهبان : 4 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید سس از سویا با ظرفیت 1600 تن در سال

 کارخانه تولید سس از سویا

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سس از سویا به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 3500 مترمربع
  • فضای سبز : 875 مترمربع
  • خیابان کشی و پارکینگ و محوطه ها : 1050 مترمربع
  • دیوارکشی : 500 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید سس از سویا به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 600 مترمربع
  • انبارها: 300 مترمربع
  • ساختمان پشتیبانی تولید : 60 مترمربع
  • اداری – خدماتی : 60 مترمربع
  • سایر : 40 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس سویا ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید سس سویا


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع سس 7000 تن+بسته بندی حبوبات 6000 تن+بسته بندی خشکبارفرآوری شده 5000 تن+تولید میوه جات خشک 300 تن+تولید انواع ادویه فرآوری شده 200 تن+کامفار مجموعا 147 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر ) داغ
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:39
حجم فايل 4.92 MB
دانلود 114

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سس از سویا 59 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:23
حجم فايل 854.31 KB
دانلود 256

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سس ماهی 85 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:26
حجم فايل 1.47 MB
دانلود 254

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories