• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی اسنک برنج ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی اسنک برنج

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید اسنک برنج با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید اسنک برنج را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ اسنک برنج یکی از پر طرفدارترین فراورده های برنج !


اسنک برنج یکی از پر طرفدارترین فراورده های برنج

وعده های غذایی کوچکی که بین وعده های اصلی غذا وجـود دارد را اسـنک مـی نامند. کلیه اسنک ها مانند اسنک برنج به غذاهایی اطلاق می شوند که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا(صـبحانه ، ناهار، شام) مصرف نمی شود؛ بلکه میان وعده ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کند.

معمولاً اسنک برنج و دیگر انواع اسنک ها را طوری تهیه می کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آنها طولانی تر بوده و زود فاسد نشوند. بنابراین اغلب، مواد نگهدارنده، شیرین کننده و دیگر مواد افزودنی دلخواه همچون شکلات، بادام زمینی و انواع اسانس ها را به آنها اضافه می کنند.

اسنک برنج یک میان وعده محسوب مشود که با توجه به خواص مغزی برنج جزو میان وعده های مغزی به شمار میرود با توجه به این که سهم میان وعده ها در تامین انرژی و مواد مغذی ضـروری، برای همه گروه سنین به  ویژه برای دانش آموزان حائز اهمیـت اسـت بنابراین مـصرف اسنک برنج بـرای تمامی گروه سنین تاکید میشود.

با وجود اینکه اسنک برنج جزو اسنک های مغذی و رژیمی محسوب میشود اما اسنکهای مغذی دیگر که فاقد چربی و نمک میباشد به عنوان کالاهای جایگزین اسنک برنج در بازار وجود دارند.

در زیر به برخی از این کالاهای جایگزین اسنک برنج اشاره میکنیم : 

  • اسنک گندم و غلات حجیم شده
  • اسنک مغزهای حجیم شده و فاقد شکلات (بادام – گردو)
  • اسنک ذرت
  • اسنک ماهی (با توجه به وجود امگا 3 سرشار از مواد مغذی است)

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید اسنک برنج


فرایند تولید اسنک برنج

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برنج : 40 تن
  • روغن زیتون : 40 تن
  • انواع شکلات : 30 تن
  • پودر پنیر : 5 تن
  • انواع پودر بیسکوئیت : 40 تن
  • بسته بندی : 5 تن

✳️ فرایند تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به شرح زیر میباشد :

در میکسر، مواد اولیه با یکدیگر و آب ترکیب شده و خمیر با رطوبت مناسب آمـاده مـی شـود سـپس این خمیر به دستگاه اکسترودر منتقل شده ، در این مرحله باید مراقب بود که دسـتگاه اکـسترودر به صورت خالی فعال نشود. 

در این دستگاه مواد اولیه به طور کامل فشرده شده به حدی کـه دیگـر امکـان فـشردن آن هـا وجـود نداشته باشد سپس مواد با عبور از دستگاه اسکرو چرخ شده و در این هنگام با اضافه شدن دما حجـم این مواد افزایش پیدا می کند پس از خروج از این مرحله خمیر مربوطه بر اساس دستور صادره و یـا نوع سفارش بر اساس طول و یا وزن برش داده می شود. 

خمیر برش خورده بر روی کانوایر عبوری از دستگاه پخت ، پخته شده و کاملا حجیم می گردد. 

حال این اسنک با روغن با دمای 130 درجه و پوششهای مورد نیاز ماننـد شـکلات ، بیـسکویت و ... پوشش داده شده و به دستگاه بسته بندی ارسال می شود. 

پیشنهاد می شود که یک سیلو جهت ذخیره سازی مابین دستگاه بـسته بنـدی وخـط تولیـد نـصب شود این مورد برای زمانی مناسب است که سرعت خط تولید بالا باشد و دستگاه بسته بنـدی بـا آن سرعت مطلوب نرسد. 

نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم تولید اسنک برنج در ایران چیست!

یکی از نقاط ضعف در تولید فرآورده های غلات حجیم در ایران رویکرد کـاملا تجـاری در تولیـد و فروش اینگونه محصولات است. در ایران انواع کیک در اشکال متفاوت با ترکیبات یکسان تولیـد وعرضه میشود در حالیکه تولید اسنک هایی که از لحاظ مواد اولیه پایه، غنی تر و با ارزش ترند چنـدان مرسوم نیست.

از آنجا که مصرف کنندگان عمده این گونه تنقلات عموما کودکان و جوانان هستند بازنگری در برنامه تولید اینگونه فرآورده ها ضروری به نظر میرسد. 

شرکت های تولید کننده داخلی تجهیزات و خط تولید غلات حجیم، ماشین آلات مربوط به اسنک هایی که با مغزی پر میشوند و در فرآیند پخت آنها از اجاق های مادون قرمز استفاده میـشود را در داخـل کشورتولید نمیکنند.

البته ممکن است تجهیزات مذکوربه صورت مـوردی سـاخته و در کنـارهـم قرار داده شوند که در این صورت قیمت تمام شده خط تولید بالاتر خواهد رفت. 

از جمله نقاط ضعف در فرآیند تولید، استفاده از بسته بندی با کیفیت نسبتا پایین اسـت. اینگونـه فرآورده ها باید در بسته بندی های کاملا غیر قابل نفوذ نسبت بـه رطوبـت نگهـداری شـده و در بسته بندی آن ها از سیستم های تزریق گاز ازت استفاده شود تا علاوه بر بالا رفـتن زمـان مانـدگاری، محصولات شکل خود را حفظ کرده، خرد نشوند.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید اسنک برنج

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • خط کامل کیک غلات : 1 خط
  • ابزار آلات کارگاهی : 2 خط
  • هزینه نصب و راه اندازی : 1 خط

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • تاسیسات و گرمایش سالن های تولید و اداری شامل کانال کولر و رادیاتور و هواساز و بخاری
  • کنتور آب 1 اینچ و لوله کشه های مربوطه
  • سیستم گرمایش و سرمایش پکیج و چیلر،شوفاژ
  • هزینه انشعاب برق و لوازم اندازه گیری تابلو KW 300
  • سیستم حفاظتی؛ایمنی
  • سیستم اطفاء حریق
  • هزینه ترانس ولوازم جانبی
  • لوله کشی گاز به همراه هزینه کنتور لوله کشی اختصاصی برای خط تولید
  • کمپرسور 6 بار
  • دیگ بخار و لوله کشی های بخار

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی :000 کیلووات
  • آب مصرفی : 120000 مترمکعب
  • گاز:000 مترمکعب

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال


جانمایی ماشین آلات خط تولید اسنک برنج

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 4000 مترمربع
  • خاكبرداري و تسطيح : 4000 مترمربع
  • حصار کشی : 260 مترمربع
  • آسفالت و پیاده رو سازی : 600 مترمربع
  • ایجاد فضای سبزو روشنائی : 1000 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید ( سوله ) : 1500 مترمربع
  • انبار (مواد اولیه) - (اسکلت فلزی) : 250 مترمربع 
  • انبار (مواد محصول) – ( سوله ) : 250 مترمربع
  • اداری (اسکلت فلزی) : 100 مترمربع
  • آشپزخانه (اسکلت فلزی): 25 مترمربع
  • رخت کن و نمازخانه (اسکلت فلزی): 50 مترمربع
  • سرویس ها (اسکلت فلزی) : 100 مترمربع
  • ساختمان نگهبانی (اسکلت فلزی) : 100 مترمربع

✔️ براورد نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال!

کارخانه تولید اسنک برنج

✳️ نیروی انسانی اداری مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • حسابدار : 1 نفر
  • راننده : 1 نفر
  • نگهبان : 1 نفر
  • کارمند دفتری : 1 نفر
  • پرسنل خدماتی : 1 نفر
✳️ نیروی انسانی تولید مورد نیاز کارخانه تولید اسنک برنج با ظرفیت 150 تن در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • پرسنل کنترل کیفیت : 5 نفر
  • پرسنل تعمیرات : 2 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • کارگر فنی : 2 نفر
  • کارگر ساده : 7 نفر
  • سرپرست تولید : 1 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید اسنک برنج ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید اسنک برنج


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید اﺳﻨﮏ ﺑﺮﻧﺞ 46 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:04
حجم فايل 751.38 KB
دانلود 112

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories