• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه 38 صفحه

(1 vote, average 5 out of 5)

6

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه با 38 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه چه می خوانیم ؟

در طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه می خوانید که ، آنزیم یک ماده آلی می باشد که ، سبب تقویت فرایند شیمیایی در یک موجود زنده ، یا سازواره می شود اما خودش تغییر نمی کند . آنزیم هایی که در صنایع استفاده می شوند 6 نوع می باشند که 4 گروه از آن ها استفاده بیشتری دارند که عبارتند از : اکسید رودکتازها ، هایدرولاز ها ، لیاز ها و ایزومراز ها ، که توضیحات مرتبط با هریک در طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه موجود می باشد . درجه حرارت ، ph ، غلظت آنزیم ، زمان و غلظت بستر عواملی می باشند که در فعالیت آنزیم ها مؤثر می باشند . در صنایع تولید آبمیوه از آنزیم های پکتولیتیک ، آمیلاز ها ، سلولاز ها ، همی سلولاز ها ، آراباناز ها و دکستراناز ها استفاده می شود . هدف استفاده از انزیم ها در صنایع آبمیوه سازی ، افزایش آبدهی و شفاف سازی آبمیوه می باشد . محصول مورد بررسی در طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه دارای کد آیسیک 24113010 می باشد . پکتین استراز از گروه 3 هایدرولاز ها و زیر گروه کاربوهایدراز ها می باشد . پکتین پکتیل هایدرولاز نام مترادف و شیمیایی آنزیم پکتین استراز می باشد . پکتین پکتیل هایدرولاز دارای شماره بین المللی EC 3.1.1.11 با منبع استخراجی قارچ های آسپرژیلوس و رایزوپوس می باشد . آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه ها استفاده می شود . آنزیم پکتین استراز که به صورت محلول می باشد ، در بطری های 250 گرمی بسته بندی شده و باید در دمای کمتر از 1 درجه سانتی گراد و شرایط استریل نگهداری شود . با اجرای این پروژه با صرف هزینه پایین و عدم نیاز به استفاده از تکنولوژی های گران قیمت ، همچنین با استفاده از مواد زائد کشاورزی از قبیل سبوس گندم و برنج ، امکان تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه و کنسانتره فراهم می شود . استاندارد های شماره 9-2200 ، 1-2200 ، 4656 ، 4869 و CAC/MISC 4- 1993 برای تولید آنزیم پکتین استراز تعریف شده اند .

مواد اولیه ، ماشین آلات ، تاسیسات ، ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه :

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه در ذیل آمده است :

  • سبوس برنج
  • سبوس گندم
  • آب استریل
  • تیوپ حاوی آسپرژیلوس نایجر
  • بطری های 250 میلی لیتری
  • مواد شوینده

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه در ذیل آمده است :

  • مجموعه دریافت مواد سلولزی
  • دستگاه هوادهی
  • اتوکلاو
  • اوپراتور تحت خلاء
  • سینی کشت
  • دستگاه توزین
  • انکوباتور
  • دستگاه اسپری آب
  • دستگاه بسته بندی و دربندی
  • یونیت شستشوی تجهیزات
  • لوله ، اتصالات ، شیر و سایر لوازم جانبی

تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه مورد نیاز است ، عبارتند از :

  • برق
  • برق اضطراری
  • آب
  • تصفیه فاضلاب
  • سوخت
  • سرمایش و گرمایش
  • باسکول
  • سیستم اعلام و اطفاء حریق
  • ارتباطات

ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه دیده شده به شرح زیر است :

  • عملیات دیوارکشی و نرده گذاری
  • جدول گذاری محوطه
  • گود برداری و خاکبرداری
  • خاکبرداری و تسطیح
  • زیرسازی و آسفالت
  • فضای سبز
  • درب ورودی
  • روشنائی محوطه
  • ساختمان های تولید
  • انبار مواد اولیه و محصول
  • دپوی مواد نیمه فرآوری شده
  • آزمایشگاه
  • ساختمان اداری
  • تاسیسات
  • نگهبانی

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

دانلود فایل طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای تولید آبمیوه


صنایع غذایی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories