• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز ⭐ 0 تا 100 تولید + وام کارآفرینی

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز

هدف از نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی آنزیم پکتین استراز این است که آیا این کارخانه با توجه به شرایط اقتصادی ‌امروز توجیه پذیری فنی و اقتصادی ، مالی و بازار دارد یا خیر ! بعد از مطالعه این مقاله ، جهت تدوین طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز با پشتیبانی 6 ماهه ، گرید و رتبه کانونی به صورت اختصاصی جهت دریافت وام بانکی و جواز تاسیس از سامانه مجوزها با ما تماس بگیرید.


✔️ معرفی طرح توجیهی کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز !


طرح توجیهی کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز

✳️ آنزیم پکتین استراز چیست و چه کاربردی دارد؟

آنزیم پکتین استراز که ذیل کد آیسیک 24113010 طبقه بندی میشود یکی از مهمترین آنزیم ها در صنعت است که برای تجزیه پکتین به کار می رود. آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آب میوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر صنایع غذایی کاربرد دارد.

آنزیم پکتین استراز در بازار به صورت محلول پرشده در بطری های 250 میلی لیتری است ، که باید در شرایط استریل و در دمای کمتر از 1 درجه سانتی گراد نگهداری گردد.

✳️ چرا باید به سمت اجرای طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز رفت؟

هم اکنون به جای آنزیم پکتین استراز ، هم از مواد شیمیایی و روش های فیزیکی برای شفاف سازی آب میوه استفاده می گردد و هم حجم بالایی از واردات این آنزیم را شاهد هستیم ، که قیمت بالای آنزیم پکتین استراز عملا مصرف آن را در عین کارایی فوق العاده آن محدود نموده است.

بنابراین با اجرای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید پکتین استراز میتوان این خلا را جبران کرد و کشور را از این نیاز وارداتی نجات داد.

پروژه طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز در صورتی که با یک مدیریت صحیح و کارامد اجرا شود میتواند توجیه اقتصادی مناسبی را برای سرمایه گذاران به ارمغان آورد.

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز

✳️ استانداردهای ملی و بین المللی صنعت در طرح توچیهی تولید آنزیم پکتین استراز !

نوع ، شماره و استانداردهای یافت شده برای آنزیم پکتین استراز ، در لیست زیر درج شده است ؛ ولی از آن جایی که محصول تولیدی فرآورده جدیدی در تولیدات داخلی است ، استاندارد ویژه ای در خصوص آن یافت نشد :

لیست استاندارهای ملی و بین المللی آنزیم پکتین استراز :

  • پکتیناز - روش اندازه گیری فعالیت های آنزیمی : «شماره استاندارد : 9-2200» ، «مرجع : استاندارد ملی ایران»
  • آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگی ها و روش های آزمون : «شماره استاندارد : 1-2200» ، «مرجع : استاندارد ملی ایران»
  • آئین کار ، کاربرد انزیم های خوراکی مجاز در صنایع آبمیوه و کنسانتره : «شماره استاندارد : 4656» ، «مرجع : استاندارد ملی ایران»
  • فهرست بندی آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی و کاربرد آن ها : «شماره استاندارد : 4869» ، «مرجع : استاندارد ملی ایران»
  • دسته بندی غذای انسان و خوراک دام : «شماره استاندارد : 1993-4CAC/MISC » ، «مرجع : codex»

✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز !


دانش فنی طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز

✳️ مواد اولیه مصرفی مورد نیاز کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز با ظرفیت تولید سالیانه 320 تن !

  • سبوس گندم : 875 تن در سال ، «ضایعات : 1%»
  • سبوس برنج : 875 تن در سال ، «ضایعات : 1%»
  • آب استریل : 1750 تن در سال ، «ضایعات : 1%»
  • تیوب حاوی آسپرژیلوس نایجر : 350000 عدد در سال
  • بطری های 250 میلی لیتری : 1.4 میلیون عدد در سال ، «ضایعات : 1%»
  • مواد شوینده : 500 کیلو گرم در سال

✳️ ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز با ظرفیت تولید سالیانه 320 تن !

لیست ماشین آلات خط تولید پکتین استراز :

  • مجموعه دریافت مواد سلولزی : 1 دستگاه
  • دستگاه هوادهی : 1 دستگاه
  • اتوکلاو : 1 دستگاه
  • اواپراتور تحت خلا : 1 دستگاه
  • سینی کشت : 10000 عدد
  • دستگاه توزین : 1 دستگاه
  • انکوباتور : 1 دستگاه
  • دستگاه اسپری آب : 2 دستگاه
  • دستگاه بسته بندی و دربندی : 1 دستگاه
  • یونیت شست و شوی تجهیزات لوله ، اتصالات ، شیر و سایر لوازم جانبی : 1 دستگاه

✳️ تجهیزات و تاسیسات عمومی این کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز :

  • تاسیسات برق
  • تاسیسات برق اظطراری
  • تاسیسات آب
  • تاسیسات تصفیه فاضلاب
  • تاسیسات سوخت
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش
  • باسکول
  • سیستم اعلام و اطفاء حریق
  • ارتباطات

✳️ وسایل حمل و نقل مورد نیاز این کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز :

  • اتوموبیل سواری : 1 دستگاه
  • وانت نیسان : 1 دستگاه
  • لیفتراک 2 تن : 1 دستگاه

✳️ تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی و کارگاهی این کارخانه تولید پکتین استراز :

  • تجهیزات عمومی آزمایشگاه شیمیایی شامل مواد شیمیایی و سایر
  • تجهیزات عمومی آزمایشگاه میکروبی شامل محیط های کشت و سایر
  • اون 55 لیتری : 1 دستگاه
  • انکوباتور : 1 دستگاه
  • اتوکلاو : 1 دستگاه
  • آب مقطر گیری : 1 دستگاه
  • هود : 1 دستگاه
  • همزن مغناطیسی هایدولف : 1 دستگاه
  • PH متر رو میزی : 1 دستگاه
  • بن ماری جوش : 1 دستگاه
  • کلنی کانتر : 1 دستگاه
  • ترازو (0.001) : 1 دستگاه
  • سانتریفوژ : 1 دستگاه
  • تجهیزات کارگاهی : 1 دستگاه

✳️ آب و برق و سوخت و انرژی مصرفی این کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز :

  • برق مصرفی : 81000 کیلووات در سال
  • آب مصرفی : 15750 متر مکعب در سال
  • گازوئیل : 17500 لیتر در سال
  • بنزین : 7500 لیتر در سال
  • ارتباطات

✔️ فرایند تولید و بسته بندی آنزیم پکتین استراز !


✳️ روش تولید آنزیم پکتین استراز به شرح زیر می باشد :

  • پس از تهیه ماده اولیه سلولزی که می تواند انواع مواد زائد اجباری (نظیر سبوس گندم و سبوس برنج) باشد ، آن را با قرار دادن در روی نوار نقاله مشبک و استفاده از اسپری های آب مورد شست و شو قرار می دهیم.
  • رطوبت را بین 85 تا 87 درصد تنظیم می نماییم.
  • ماده اولیه را با قرار دادن آن در اتوکلاو با دمای 121 درجه سانتی گراد به مدت 60 دقیقه استریل می کنیم.
  • مواد بستر را از آب خارج کرده و آب گیری اولیه را انجام می دهیم و آن را با هوادهی تا دمای 25 درجه سانتی گراد خنک می کنیم.
  • سبوس گندم و برنج را به میزان مساوی و مجموعاً یک کیلوگرم در سینی های مخصوص کشت با ابعاد 50 سانتی متر در 50 سانتی متر و به عمق 10 سانتی متر که قبلاً با آب جوش تمیز شده اند ، قرار می دهیم.
  • بستر کشت آماده شده را با سوش مخصوص تولید آنزیم (آسپرژیلوس نایجر) تلقیح می کنیم. میکروب مورد نظر در تیوب های 5 گرمی همراه با محیط کشت PDA موجود می باشند.
  • سپس از این بستر کشت تلقیح شده قبل از رشد کامل سیسلیوم برای تلقیح 5 بستر دیگر استفاده می کنیم.
  • سینی ها را در انکوباتور با تنظیم دما و رطوبت تا رشد کامل میسلیوم نگهداری می کنیم. در این انکوباتور دمای هوا باید بین 35 درجه سانتی گراد ، و رطوبت هوا 70% باشد.
  • نگهداری و انکوباسیون سینی های کشت را تا رشد کامل میسلیوم ادامه می دهیم. اما قبل از باردهی قارچ رشد را متوقف می نماییم.
  • بستر همراه با بیومس را با آب استریل شست و شو کرده و آب خروجی که حاوی آنزیم می باشد را جمع آوری می نماییم. به ازای هر کیلوگرم بستر ، یک لیتر آب استریل مورد نیاز است.
  • آنزیم جمع آوری شده را در دمای کمتر از 60 درجه سانتی گراد و تحت خلا تا میزان یک چهارم حجم اولیه تغلیظ می کنیم.
  • آنزیم تغلیظ شده را در بطری های 250 سی سی بسته بندی و در بندی می نماییم.
  • بطری ها را در شرایط استریل و در دمای کمتر از 1 درجه سانتی گراد نگهداری می نماییم حالا محصول آماده عرضه به بازار است.

فرایند بسته بندی آنزیم پکتین استراز :

همانطور که گفتیم آنزیم پکتین استراز در بطری بسته بندی می گردد ، و می بایست از بطری های 250 میلی لیتری سالم ، تمیز و متحد الوزن و متحد الشکل استفاده نمود و در ضمن درب بطری ها باید با دستگاه در بند به طور کامل بسته شود ، و هیچ گونه نشتی در آن مشاهده نگردد.

در موقع حمل و نقل بایستی دقت شود که وسیله نقلیه عاری از هرگونه آلودگی بوده و در حین حمل و نقل نیز در معرض آلودگی قرار نگیرد.

در واقع بسته بندی فرآورده های آنزیمی باید از جنس مجاز و نفوذ ناپذیر که کیفیت آن را تا زمان مصرف در برابر تغییرات کیفی و ضربه پذیری حفظ می نماید ، باشد.

همچنین نشانه های زیر باید روی هر بطری با خط خوانا و پاک نشدنی به زبان فارسی و در صورت صادرات، به زبان انگلیسی و یا به زبان کشور خریدار نوشته و یا برچسب زده شود :

  • نام ، نوع و درجه فرآورده
  • وزن خالص محتوی (250 سی سی)
  • عبارت «مورد مصرف در صنایع غذایی»
  • نام و نشانی تولید کننده یا صادر کننده فرآورده و نشانه تجارتی
  • ذکر عبارت محصول ایران تاریخ تولید یا بسته بندی
  • تاریخ انقضا
  • سری یا کد ساخت
  • ذکر شرایط نگهداری (دمای کمتر از 1 درجه سانتی گراد)
  • کد بهداشتی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
  • فعالیت آنزیمی

✔️ پیش شرط های تولید آنزیم پکیتین استراز در کارخانه


قبل از بررسی تکنولوژی تولید آنزیم پکتین استراز باید نکاتی را مد نظر قرار داد.

✳️ در استفاده از ضایعات کشاورزی نظیر سبوس برنج و سبوس گندم ، برای پرهیز از فساد بستر کشت ، نگهداری و انبار کردن شرایط ویژه ای دارد که باید به آن توجه نمود :

  • مواد زائد بعد از برداشت و قبل از بسته بندی کاملاً خشک باشند.
  • دور از باد ، باران و نور شدید و مستقیم خورشید نگهداری شوند.
  • در هنگام بسته بندی با مواد خارجی مخلوط نشوند.
  • دقت شود که در انبار حتی یک بسته آلوده و کپک زده در بین بسته های سالم وجود نداشته باشد ، زیرا که باعث توسعه آلودگی در انبار می گردد.

الف ) انتخاب محل کشت :

عمل کشت قارچ باید در شرایطی انجام گیرد که دما و رطوبت محیط مناسب بوده و محل انتخابی نیز باید از عوامل آلوده کننده و کوران هوا دور باشد.

بنابراین انبارهای سرپوشیده ، سالن های پیش ساخته ، گلخانه های سنتی و هر مکانی که در آن ها دما ، رطوبت ، تهویه و نور قابل کنترل باشد ، به عنوان محل کشت مناسب هستند.

ب ) ایجاد شرایط کشت و اتاق کشت قارچ :

قارچ مانند یک موجود زنده نیازمند عوامل مناسب حیاتی برای رشد است. از جمله این عوامل می توان به ماده غذایی مناسب ، دما ، رطوبت ، pH ، نور و هوای کافی برای تنفس و رشد اشاره نمود.

بستر کشت یا ماده غذایی قارچ علاوه بر داشتن منابع قابل توجهی از سلولز و لیگنین باید سالم و عاری از آلودگی با رطوبت مناسب بیش از 70% و pH برابر 6.8 باشد.

نم مناسب و مطلوب برای رشد قارچ 80 تا 90% است که البته در رطوبت اشباع نیز رشد خوبی را نشان می دهد اما در اثر ایجاد شبنم در نقاط مختلف بستر باعث بروز آلودگی در آن نقطه شده ، و در صورتی که رطوبت زیر حد مطلوب باشد آب خود را از دست داده و خشک می گردد.

و تهویه و نور نیز از آن جایی که هدف تولید میوه قارچ نبوده و تنها رشد میسلیوم ها مد نظر است ، نقش چندانی در تولید این محصول ندارند. نبود خلل و فرج زیاد در کف سقف و دیوارهای سالن و محیط کشت وجود توری در پنجره ها ، نبودن درب اتاق در جهت جریان مستقیم‌هوا ، و رعایت کلیه نکات بهداشتی از لزومات اساسی تولید فرآورده مذکور می باشد.

ج ) تامین میکروارگانیزم لازم :

از آن جایی که تهیه میکروب آسپرژیلوس نایجر کار تخصصی و پیچیده ای است ، بنابراین فقط در آزمایشگا های اختصاصی انجام می گیرد. لذا توصیه می گردد که برای تامین میکروب مناسب و بدون آلودگی به مراکز مناسب تولید کننده مراجعه شود.

این مواد به صورت تیوب های استریل قابل تهیه می باشند ، که در داخل هر یک 5 گرم میکروارگانیزم همراه با محیط کشت PDA موجود است.

پس از اطلاع از پیش شرط های تولید این محصول می توان به شرح کامل تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آب میوه در صنعت آب میوه سازی و سایر موارد مصرفی غذایی پرداخت.


✔️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز با ظرفیت تولید 320 تن در سال

✳️ پرسنل اداری کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی مدیر مالی واداری : 1 نفر
  • مسئول تدارکات : 1 نفر
  • حسابدار : 1 نفر
  • منشی و تایپیست : 1 نفر
  • آبدارچی و نظافتچی : 1 نفر

جمع : 7 نفر

✳️ پرسنل تولیدی کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز :

  • کارشناس برنامه ریزی تولید : 1 نفر
  • مدیر تضمین و کنترل کیفیت : 1 نفر
  • مسئول فنی صنایع غذایی : 1 نفر
  • کارشناس آزمایشگاه : 1 نفر
  • انباردار : 1 نفر
  • کارگر ماهر خط تولید : 1 نفر
  • کارگر ساده خط تولید : 5 نفر
  • کارشناس تعمیرات و نگهداری : 1 نفر
  • راننده لیفتراک : 1 نفر

جمع : 13 نفر


✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز با ظرفیت تولید سالیانه 320 تن !

✳️ زمین و محوطه سازی کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز:

  • زمین : 2530 متر مربع
  • دیوار کشی و نرده گذاری : 300 متر مربع
  • گود برداری و خاکبرداری : 630 متر مکعب
  • خاکبرداری و تسطیح : 2000 متر مربع
  • زیر سازی و اسفالت : 820 متر مربع
  • فضای سبز : 350 متر مربع
  • درب ورودی : 1 باب

✳️ ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی این کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز:

  • ساختمان های تولید : 430 متر مربع
  • انبار مواد اولیه و محصول : 350 متر مربع
  • دپوی مواد نیمه فرآوری شده : 300 متر مربع
  • آزمایشگاه : 100 متر مربع
  • ساختمان اداری : 100 متر مربع
  • تأسیسات : 50 متر مربع
  • نگهبانی : 30 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید.


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید آنزیم پکتین استراز


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید آنزیم های صنعتی 39 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:07
حجم فايل 455.38 KB
دانلود 187

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه 38 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:12
حجم فايل 268.35 KB
دانلود 253

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید آنزیم های صنعتی 142 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 10 آذر 1396 20:12
حجم فايل 2.95 MB
دانلود 382

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز 39 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 16 آبان 1396 14:58
حجم فايل 296.25 KB
دانلود 185

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories