• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کارگاه تولید شیره خرما ⭐️ سال 1401 (word و pdf)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارگاه تولید شیره خرما

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه تولید شیره خرما ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید  فایل pdf طرح های توجیهی قدیمی احداث کارخانه تولید شیره خرما را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید.

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره  احداث کارخانه تولید و بسته بندی شیره خرما در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .

این اطلاعات شامل اطلاعات کامل راجع به شیره خرما ، ماشین آلات خط تولید و بسته بندی شیره خرما ، مساحت زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید شیره خرما ، مواد اولیه مورد نیاز ، آب و برق و سوخت مورد نیاز و همینطور فرآیند تولید و بسته بندی شیره خرما می‌باشد.


شیره خرما چیست و چه انواعی دارد؟


کالای تولیدی این طرح ، « شیره خرما » با کد آیسیک 15131924 می باشد. شیره خرما یا Syrup عبارت است از مایع غلیظی که در نتیجه پرس کردن و حل شدن شیره و شربت آن در آب و عمل دیفرزیون بدست می آید. این مایع تمامی خواص خرما را داراست و داری کاربردهای زیادی می باشد.

شیره خرما یک ماده غذایی ، بسیار غنی از کربوهیدرات ها می باشد که به عنوان یک ماده غذایی انرژی ساز به راحتی قابل هضم و جذب می باشد . کربوهیدرات ها از نظر ارزش غذایی و تولید انرژی تقریبا معادل پروتئین ها بوده و از نظر قیمت مناسب تر می باشند.

انواع شیره خرما :

طبقه بندی شیره خرما به دو عامل غلظت محلول تولیدی و نژاد خرمای مصرفی بستگی دارد. از نظر غلظت ، محصول تولیدی « شیره خرما » در دو نوع رقیق و غلیظ تهیه و تولید می گردد.

ماده اولیه برای تولید شیره خرما « میوه خرما » می باشد. میوه خرما دارای تیره ها و نژادهای گوناگونی بوده که این تیره ها از نظر درصد مواد مختلف تشکیل دهنده با یکدیگر متفاوت می  باشند ، که تیره های خضراوی ، حلاوی و سایر جهت تولید « شیره خرما » مطلوب ترند.

مشخصه های ظاهری و فنی شیره خرما :

« شیره خرما » مایعی است قهوه ای رنگ ( مایل به قرمز ) با بریکس 65_70  ، غیرقابل حل در آب معمولی که شامل انواع قندهای احیاء کننده ( گلوکز ، فروکتوز و مقدار کمی سایر قندها ) ، مواد سلولزی ، پکتین ، مواد معدنی و آب می باشد. درصد ترکیبات موجود در « شیره خرما » در ذیل ارائه میشود.

  • گلوکز : 11/36 درصد
  • فروکتوز : 2/11 درصد
  • ساکاروز: 0/46 درصد
  • خاکستر : 3/45 درصد
  • ماده خشک : 25/3 درصد
  • pH : 5/5 درصد

استاندارد های شیره خرما :

  • ویژگی های خرمای سایر ( شماره استاندارد : 285 )
  • ویژگی های خرما جهت مصارف صنعتی ( شماره استاندارد : 2496 )
  • ویژگی های شیره خرما و مواد اولیه ( شماره استاندارد : 5075 )
  • نحوه تولید و بسته بندی شیره خرما ( شماره استاندارد : 5259 )

کالاهای جایگزین و اثرات بر مصرف شیره خرما :

کالاهای جایگزین و اثرات بر مصرف شیره خرما :

اصلی ترین کالای جایگزین برای این محصول ، « شکر معمولی » است. شکر به عنوان اصلی ترین و شناخته شده ترین شیرین کننده جهان محسوب می شود.

دومین کالای جایگزین و مشابه این محصول ، « شیره انگور » می باشد که سالیان زیادی است که مورد استفاده عموم قرار می گیرد.

یکی دیگر از کالاهای جایگزین ، « شربت فروکتوز » است. این شربت از مواد مختلف مانند ذرت ، گندم و برنج قابل استحصال است که بر حسب نوع مواد اولیه مصرفی طبقه بندی می شود.

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه شیره خرما :

انتخاب ظرفیت و برنامه تولید مناسب برای واحدهای صنعتی علاوه بر بهره برداری بهینه از سرمایه گذاری انجام شده ، عاملی در جهت کسب بیشترین سود ممکن خواهد بود. نظر به اینکه احداث واحدهای صنعتی مستلزم سرمایه گذاری اولیه ای است که در بعضی موارد تقریبا ثابت است ، لذا انتخاب ظرفیت های خیلی کم ، سودآوری طرح را غیرممکن می سازد.

با توجه به موارد فوق ظرفیت این طرح 3000 تن در سال برآورد می گردد.


موارد مصرف و کاربردهای شیره خرما


موارد مصرف و کاربردهای شیره خرما

شیره تصفیه شده خرما دارای مصارف زیر می باشد :

1 - تهیه نوشابه ها

این نوشابه ها که تحت عنوان آب میوه خرما در جهان شناخته شده اند مثل نوشابه های گازدار معمولی و با بسته بندی مشابه به بازار ارائه می شوند.

2 - تهیه ترشی خرما

ترشی خرما یک محصول دلپذیر در دنیا است و به مقدار زیادی از این محصول استفاده کنند.

3 - تهیه سس خرما

« شیره خرما » در تهیه سس خرما مورد مصرف دارد ، علت مصرف شیره در این فرآورده ، مزه شیرین و همچنین خوش طعمی و ویسکوزیته مناسب آن می باشد.

4 - مصرف شیره بصورت مستقیم در خانواده ها

شیره خرما یک غذای مقوی و خوش طعم است. از این رو مصرف آن بصورت مستقیم در خانواده ها عمومیت دارد ، مصرف آن بصورت مستقیم به همراه سایر لبنیات ، به همراه نان ، استفاده در چای و قهوه ، پخت برخی غذاها ، شیرین کردن برخی فرآورده های خانگی مانند آب میوه خانگی ، دسرها و موارد مشابه می باشد.

5 - مصرف به عنوان شیرین کننده

قندهای موجود در خرما بیشتر از نوع احیاء کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است. این قندها در مقایسه با ساکاروز ( شکر معمولی ) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می باشند که از جمله آنها می توان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد.

طبیعی بودن قندهای احیاء کننده ، سبب جذب راحت آن توسط بدن و نبود عوارض جانبی مانند چاقی ، فشار خون ، مشکلات بالا رفتن قند و دیابت که از خصوصیات مصرف ساکاروز( شکر معمولی ) است می باشد و به این دلایل بازار تمایل دارد از شیره خرما به عنوان شیرین کننده در موارد ذیل استفاده نمایند.

6 - آب میوه ها

« شیره خرما » در تولید برخی آب میوه ها مثل لیمو ، زردآلود و هلو که از نظر طعم با طعم خرما سازگار می باشند به عنوان شیرین کننده و طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرد.

7 - تهیه بستنی های میوه ای

شیره خرما به میزان بسیار زیاد در تولید بستنی های میوه ای کاربرد دارد ، رنگ شفاف ، طعم دلپذیر و خاصیت سازگاری آن با سایر افزودنی های بستنی از علل اصلی انتخاب این محصول در فرمولاسیون ساخت بستنی های میوه ای به شمار می رود.

8 - تهیه شیرینی های آردی

شیره خرما به عنوان شیرین کننده قوی در ساخت انواع بیسکویت ها ، کیکها ، شیرینی ها و حلوا قابلیت استفاده دارد.

9 - تولید مرباها

خاصیت سازگار طعم خرما با بیشتر میوه ها و سبزیها و همچنین شیرینی بالای آن سبب گردیده است که این کالا بتواند به عنوان جایگزین کامل یا بخشی از شکر مصرفی در تولید انواع مرباها ، دسرها و ژله ها گردد.

10 - تولید سرکه

سرکه نیز به راحتی از شیره قابل تولید است. در کشورهایی که مواد اولیه ارزان مانند ملاس چغندر و باگاس نیشکر موجود نمی باشد شیره خرما مناسب ترین مواد اولیه برای تولید سرکه به شمار می رود.


مواد اولیه مورد نیاز برای تولید 3000 تن شیره خرما در سال


مواد اولیه مورد نیاز برای تولید 3000 تن شیره خرما در سال

  • خرمای درجه 2 و 3 ( دارای رنگ قهوه ای با بافت نرم وطعم نرمال ) ( 5000 تن )
  • گالن پلاستیکی ( درب دار و با ظرفیت 200 کیلوگرم ) ( 12000 عدد )
  • آهک ( پاکت 50 کیلویی ) ( 50 تن )
  • ذغال فعال ( پاکت  50کیلویی ) (  7/5 تن )
  • ظروف pT بادرب  ( 2لیتری )  (  300000 عدد )
  • لیبل ( جهت بسته بندی ) ( 350000 عدد )

بررسی روش های تولید شیره خرما


بررسی روش های تولید شیره خرما

شیره خرما ( Date syrup‌ ) به دو روش تهیه می شود :

الف ) روش سنتی برای تولید شیره خرما به روش سنتی سه شیوه عمده وجود دارد.

شیوه جوشاندن ( روش گرم ) :

در این شیوه تولید ، خرما در دیگ های سرباز قرار داده شده و به اندازه وزن میوه به آن آب اضافه می شود. مخلوط آب و خرما حرارت داده می شوند تا شیره در آب حل گردد. حرارت را تا حدی که شیره به غلظت مورد نظر برسد ادامه می دهند و در نهایت با قطع حرارت ، مخلوط را صاف نموده و شیره را در ظروف پلاستیکی یا حلب های فلزی پر کرده و تفاله باقی مانده را نیز به مصرف دام می رسانند.

تهیه شیره در حوضچه های سیمانی ( روش سرد ) :

خرما را در حوضچه هایی که 1/5  لیتر از سطح زمین بلندتر است و مخصوص عملیات شیره گیری ساخته می شود ، می ریزند ، خرماها در اثر نیروی وزن به فشار می آورند و شیره از سوراخی که در ته حوضچه تعبیه شده است خارج و جمع آوری می شود. این نوع شیره طبیعی بوده و به آن شیره خرمای طبیعی می گویند. حوضچه های سیمانی را نیز در زبان محلی « مدیسه » می نامند.

تولید شیره خرما به روش حصير:

در برخی نواحی جنوب کشور مانند  میناب ، به جای حوضچه های سیمانی ، خرما را در محفظه ای از برگ خرما بصورت سبد حصیری درست شده است می ریزند و در اثر فشار خرماها بر روی همدیگر ، شیره آنها از منافذ حصیر خارج می شود.

شیره تولیدی به روش « سنتی » دارای معایبی است که عبارتند از:

  • عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید و بسته بندی
  • نامناسب و تیره رنگ بودن محصول تولیدی
  • پایین بودن راندمان تولید
  • پایین بودن غلظت شیره خرما
  • مناسب نبودن طعم شیره به علت وجود املاح معدنی ناخواسته در آن
  • پایین بودن درصد قند شیره به علت تجزیه قندهای محتوی خرما در حین حرارت دادن شیره

ب ) روش تولید شیره خرما بصورت صنعتی

فرآیند تولید شیره خرما در مقیاس صنعتی و تولید انبوه از سه مرحله اصلی به شرح زیر تشکیل یافته است که در قسمت بعدی بصورت کامل توضیح داده می شود.

  • مرحله شستشو ، ضدعفونی و هسته گیری خرما
  • تصفیه شیره
  • تغليظ شیره

شرح کامل فرآیند تولید ، تصفیه و تغلیظ شیره خرما به روش صنعتی


شرح کامل فرآیند تولید ، تصفیه و تغلیظ شیره خرما به روش صنعتی

در این طرح ، « شیره خرما » بصورت صنعتی تولید میشود که در این قسمت این روش بطور کامل تشریح می گردد.

تولید صنعتی شیره خرماه در سه مرحله اصلی ذیل انجام می شود:

1 - مرحله شستشو ، ضدعفونی و هسته گیری خرما

خرمای رسیده از مزرعه دارای گرد و غبار ، حشرات ، بقایای علف ها و آلودگی های دیگر است که لازم است قبل از هر کاری ، خرما کاملا شسته شده و موارد آلودگی کاملا برطرف گردد با توجه به ترکیبات متفاوت « هسته خرما » و جهت جلوگیری از ورود این مواد به « شیره خرما » ، قبل از انتقال خرما به مرحله شیره گیری ، هسته آن جدا می گردد و گوشت خرمای باقی مانده برش داده میشود.

2 - مرحله عصاره گیری

خلالهای برش خورده خرما در مخازن مخصوص ریخته شده و میزان 1/5 برابر وزن آن ، آب با دمای C°   90اضافه می گردد تا دمای مخلوط به   60C° کاهش پیدا کند. مخلوط حاصل به مدت 30 تا 90 دقیقه در دمای فوق نگهداشته می شود که در این مدت قند و مواد معدنی موجود خرما در فاز آبی وارد می گردد و در نهایت تفاله را از مایع جدا می کنند. در این مرحله عملیات « تصفیه شیره » انجام می شود.

3 - تصفیه شیره

شیره بدست آمده از مرحله عصاره گیری دارای مزه گس و رنگ بسیار کدر و ناخوشایند است و برای برطرف نمودن این مشکل لازم است که عملیات « تصفیه شیره » انجام شود که این عملیات در دو مرحله انجام می شود.

الف ) تصفیه اولیه :

تصفیه اولیه شربت به چندین روش می تواند صورت گیرد که از آن جمله می توان به روش های زیر اشاره نمود:

  • روش حرارت دهی شیره و انعقاد مواد معلق و کلوئیدی
  • روش اضافه کردن آب آهک ، گاز کربنیک و رسوب دادن املاح و مواد کلوئیدی

برای تصفیه اولیه شیره راه حل دوم مناسب تر و اقتصادی تر می باشد. در این روش ابتدا شربت تا دمای C°   50حرارت داده و سپس آب آهک را طوری به آن اضافه می کنند تا PH شیره به 8/5 برسد و سپس گاز کربنیک به داخل شیره هدایت می گردد.

گاز کربنیک ، آهک موجود در شیره را بصورت کربنات کلسیم رسوب می دهد ، رسوب تشکیل شده بیشتر مواد کلوئیدی و املاح را با خود رسوب می دهد که در نهایت بوسیله دستگاههای فیلتر پرس، شربت را از رسوب جدا می نمایند.

شربت بدست آمده در این مرحله بصورت شربت زلال و به رنگ قرمز قهوه ای خواهد بود. مقدار آهک مصرفی در این فرآیند حدود 1/4 درصد وزن كل خرمای مصرفی می باشد.

ب ) تصفیه نهایی :

رنگ شیره پس از انجام تصفیه اولیه، هنوز مقداری کدر است. همچنین هنوز بخشی از مواد و املاح معدنی و آبی در آن حضور دارند که مجموعه این عوامل سبب نامطلوب بودن رنگ و مزه شربت می گردند. در تصفیه کامل حذف این عوامل و روشن تر کردن رنگ شیره است. مرحله نهایی تصفیه بوسیله انجام فرایند تعویض یون صورت می گیرد.

فرآیند عملیات تصفیه بدون تعویض یون بدین صورت است که شربت ابتدا از ستونی که محتوی رزین های کاتیونی می باشد عبور داده می شود و بدین ترتیب علاوه بر این که املاح آلى و معدنی موجود در خرما گرفته می شود رنگ آن نیز زلال تر و شفاف تر می گردد.

4 - مرحله تغلیظ شیره خرما :

نگهداری هر ماده غذایی مستلزم کاهش میزان رطوبت آن است و شربت تولید شده در اینجا نیز دارای غلظت 15_20 درصد است. بنابراین برای ایجاد قابلیت نگهداری آن و جلوگیری از فساد لازم است حداقل تا غلظت 75 درصد تغلیظ گردد.

عملیات تغليظ توسط دستگاههای تحت خلاء و در دمای 40C و فشار mmHg  400 صورت می گیرد. پایین بودن دما سبب حفظ مواد قندی محتوی شربت على الخصوص فروکتوز می گردد چرا که دماهای بالا سبب تجزیه فروکتوز و تولید ترکیبات ناخواسته می گردد.

شربت آماده شده برای مصارف داخلی و جهت جلوگیری از فساد و بالا بردن زمان ماندگاری آن باید عملیات پاستوریزاسیون روی این محصول انجام شود.

5 - بسته بندی شیره خرما :

بخش عمده محصول تولیدی به منظور صادرات به خارج از کشور، در پلاستیک های مخصوص 220 لیتری بسته بندی خواهند گردید. محصولات شیره خرما که برای توزیع داخل انتخاب می شود در ظروف 300 و  500 گرمی ( پلاستیکی PET ) پر شده و پس از برچسب زنی بصورت 12 عددی بسته بندی شرینگ خواهد شد.


بررسی ایستگاه ها ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت در کارخانه تولید شیره خرما


شیوه های کنترل کیفیت در کارخانه تولید شیره خرما

یکی از عوامل مهم در صنایع امروز جهان ، رعایت کیفیت محصول تولیدی می باشد.

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد :

  • حفظ معیارهای تعیین شده
  • تشخیص و بهبود محصولات معیوب
  • ارزیابی کارایی افراد و واحدها

به عبارت دیگر می توان گفت کنترل کیفیت عبارت است از اطمینان از تهیه و تولید محصولات برطبق معیارهای تعیین شده و بازرسی به عنوان یکی از اجزاء جدایی ناپذیر کنترل کیفیت به منظور شناخت عیوب و تهیه اطلاعات مورد نیاز برای سیستم کنترل کیفی در همه واحدهای صنعتی انجام می گیرد. مراحل بازرسی با توجه به وضعیت هر صنعت به ترتیب ذیل می باشند.

  • کنترل و بازرسی در مرحله مواد اولیه
  • کنترل و بازرسی در مرحله آغاز تولید
  • کنترل و بازرسی در مرحله تولید محصول نهایی

1 - کنترل مواد اولیه

علاوه بر بررسی بر خصوصیات ظاهری خرما مثل رنگ ، بو ، طعم و رطوبت خرما بایستی خرمای مصرفی از نظر میزان و درصد مواد تشکیل دهنده و همچنین از نظر آلودگی میکروبی تحت کنترل قرار گیرد.

علائم فیزیکی مثل طعم ، رنگ ، بو و رطوبت توسط علائم ظاهری و روش های آزمایشگاهی مورد بررسی قرار می گیرند.

برای تعیین درصد ترکیبات و میزان آلودگی های میکروبی از روش آزمایش استخراج و تیتراسیون و کشت میکروبی استفاده می گردد.

2 - کنترل و عملیات تولید

محصول در حین تولید باید از نظر بهداشتی و عدم آلودگی و همچنین کنترل بریکس شیره خرمای تغلیظ شده دقیقا انجام شود.

3 - کنترل نهایی محصول

محصول نهایی بایستی از نظر رنگ ، بو ، مزه کنترل شده و فاقد هرگونه آلودگی میکروبی باشد.


نام ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال


ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال

نام ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال

  • مخلوط کن خرما ( 3 دستگاه )
  • پرس حلزونی ( 3 دستگاه )
  • مخزن ذخیره شیره رقیق خرما ( 3 دستگاه )
  • فیلتر مکانیکی ( 1 دستگاه )
  • دیگ تغلیظ ( 3 دستگاه )
  • مخزن ذخیره شیره تغلیظ شده ( 2 دستگاه )
  • نوار نقاله کاسه ای ( 3 دستگاه )
  • محفظه هوای گرم ( 1 دستگاه )
  • سیلوی ذخیره سازی کنجاله ( 1 دستگاه )
  • دیگ بخار ( نوع سوخت مصرفی : گازوئیل ) ( میزان مصرف سوخت روزانه : 1000 لیتر )
  • تاسیسات گرمایشی ( نوع سوخت مصرفی : گازوئیل ) ( میزان مصرف سوخت روزانه : 170 لیتر )
  • وسایل نقلیه ( نوع سوخت مصرفی : بنزین ) ( میزان مصرف سوخت روزانه : 60 لیتر )
  • تجهیزات و تأسیسات عمومی
  • تأسیسات برق و برق رسانی
  • تأسیسات آب و آب رسانی
  • سیستم سرمایشی
  • سیستم اطفاء حریق
  • تجهیزات آزمایشگاهی
  • تأسیسات سوخت رسانی
  • سیستم ارتباطی
  • سیستم تصفیه فاضلاب

یوتیلیتی سالانه مورد نیاز کارخانه تولید شیره خرما :

  • برق مصرفی : 256000 کیلووات ساعت
  • آب مصرفی : 10400 مترمکعب
  • گازوئیل : 54000 لیتر
  • بنزین : 18000 لیتر

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز برای بهره برداری از کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز برای بهره برداری از کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال

پرسنل تولیدی به قرار زیر میباشند :

  • تکنسین : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 5 نفر
  • کارگر ساده : 10 نفر

پرسنل آزمایشگاه به قرار زیر میباشند :

  • کارشناس صنایع غذایی : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 1 نفر

پرسنل انبار مواد و محصول به قرار زیر میباشند :

  • کارگر ماهر : 2 نفر
  • کارگر ساده : 5 نفر

پرسنل غیر تولیدی به قرار زیر میباشند :

  • مدیریت : 1 نفر
  • اداری ، مالی و فروش : 5 نفر
  • تاسیسات و تعمیرات : 2 نفر
  • خدمات : 4 نفر

مساحت زمین، ساختمان سازی و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال

مساحت زمین، ساختمان سازی و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن شیره خرما در سال

زمین :  7200 متر مربع

ساختمان سازی :

  • سالن های تولید : 500 مترمربع
  • انبار مواد اولیه : 800 مترمربع
  • انبار محصول : 350 مترمربع
  • تاسیسات و تعمیر گاه : 170 مترمربع
  • آزمایشگاه : 40 مترمربع
  • ساختمان اداری ، رفاهی و خدماتی : 180مترمربع

محوطه سازی :

  • خاکبرداری و تسطیح : 2800 مترمربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 800 مترمربع
  • فضای سبز : 1600 مترمربع
  • دیوار کشی : 750 مترمربع
  • روشنایی : 40مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه تولید شیره خرما ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس  بگیرید .


دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شیره خرما


توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید قند مایع و شیره خرما 51 صفحه داغ
تاريخچهارشنبه, 12 دی 1397 02:06
حجم فايل 355.55 KB
دانلود 245

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شیره خرما و فرآوری آن 73 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:54
حجم فايل 523.79 KB
دانلود 348

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شیره خرما 22 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:52
حجم فايل 202.34 KB
دانلود 273

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شیره خرما 14 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:50
حجم فايل 719.92 KB
دانلود 336

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شیره خرما 62 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:49
حجم فايل 526.25 KB
دانلود 358

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شیره خرما 59 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:47
حجم فايل 503.57 KB
دانلود 276

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شکلات و شیره خرما 39 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:45
حجم فايل 5.19 MB
دانلود 795

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories