• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کارخانه تولید کنسرو حبوبات ⭐️سال 1402(word+pdf)

(2 votes, average 5 out of 5)

167

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه کنسرو حبوبات با اولویت ذرت ، نخود فرنگی ، لوبیا چیتی ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ احداث کارخانه کنسرو ذرت ، نخود فرنگی ، لوبیا چیتی  را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید.

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه تولید کنسرو حبوبات ( لوبیا چیتی ، نخود فرنگی و ذرت ) در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی مورد نیاز و همینطور نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید کنسرو لوبیا چیتی و نخود فرنگی و ذرت می‌باشد.

البته کارخانجات کنسرو سازی عموما توانایی تولید کنسرو سبزیجات و میوه جات را نیز دارند که ما در این مقاله تولید کنسرو حبوبات و سبزیجات و میوه جات را مد نظر داریم.

پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم.

پیش از هر چیز ابتدا بررسی میکنیم که آیا بازار مناسبی برای محصولات کارخانه کنسرو حبوبات ما وجود دارد یا خیر ، سپس به بررسی مسائل فنی طرح خواهیم پرداخت .


خلاصه مطالعات بازار کنسرو حبوبات ( نخود فرنگی ، لوبیا چیتی و ذرت ) و کنسرو سبزیجات و میوه جات


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید کنسرو میوه ، سبزیجات و حبوبات ، میزان تولید از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

به طوری که میزان تولید از سال 1399 تا 1402 حدود 140000 تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح 35277  تن است ) ، نیاز کشور به تولید تا 1402 حدود  100000تن است.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه  1000 تن است ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد.

نمودار پیشبینی تولید انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی تولید انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی واردات انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی واردات انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی صادرات انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی صادرات انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی تقاضای داخلی انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

نمودار پیشبینی تقاضای داخلی انواع کنسرو حبوبات ، سبزیجات و میوه جات تا سال 1404

حال که بازار یک کارخانه کنسرو سازی را بررسی کردیم و دیدیم که فعلا نگرانی برای فروش محصولات آن وجود ندارد ، به بررسی مسائل فنی کارخانه کنسرو سازی میپردازیم . در ابتدا محصولات و مواد اولیه را به صورت دقیق مشخص میکنیم  و سپس به بحث ساخت و ساز و همینطور ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات و نیروی انسانی کارخانه کنسرو سازی خواهیم پرداخت .

پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید .


محصولات کارخانه کنسرو سازی و مواد اولیه مورد نیاز آنها


محصولاتی که در کارخانه کنسرو سازی مورد مطالعه در این مقاله تولید میشوند و همینطور ظرفیت تولید آنها

  • کنسرو انواع حبوبات شامل کنسرو لوبیا چیتی و نخود فرنگی و ذرت : 300 تن در سال
  • کنسرو انواع سبزیجات : 200 تن در سال
  • کنسرو میوه جات : 500 تن در سال

برای تولید این محصولات با ظرفیت های ذکر شده ،  به مواد اولیه زیر نیاز خواهیم داشت :

  • انواع میوه : 500 تن در سال
  • انواع سبزیجات : 250 تن در سال
  • انواع حبوبات : 310 تن در سال
  • شکر : 100 تن در سال
  • قوطی بسته بندی : 50 تن در سال
  • برچسب بسته بندی : 2 تن در سال
  • کارتن و پلاستیک جعبه : 10 تن در سال

زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز جهت احداث کارخانه کنسرو سازی ( کنسرو لوبیا چیتی ، نخود فرنگی و ذرت و سبزیجات و میوه جات ) با ظرفیت 1000 تن در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز

  • زمین : 3900 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 3900 مترمکعب
  • حصار کشی و درب : 310 متر
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 195 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) : 30 مترمربع

ساختمان سازی مورد نیاز

  • سالن تولید ( سوله ) : 500 مترمربع
  • انبار مواد اولیه ( سوله ) : 500 مترمربع
  • انبار محصول ( سوله ) : 300 مترمربع
  • ساختمان اداری ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 50 مترمربع
  • نگهبانی : 30 مترمربع

جدول زمانبندی احداث کارخانه کنسرو سازی با ظرفیت 1000 تن در سال

جدول زمانبندی احداث کارخانه کنسرو سازی با ظرفیت 1000 تن در سال


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه کنسرو حبوبات ( کنسرو لوبیا چیتی ، نخود فرنگی و ذرت و سبزیجات و میوه جات ) با ظرفیت 1000 تن در سال


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه کنسرو سازی

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز

  • دستگاه شستشو سه وان میوه (13201MSS) ( 1 عدد )
  • نوار بالابر ( 3 متری میوه جات، از شرکت سیمرکو ) ( 1 عدد )
  • دستگاه دم گیر ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • قاچ کن صنعتی ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • مونو پمپ ( از شرکت فامکو ) ( 1 عدد )
  • مخزن آماده سازی شربت ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • سینی ترافیک ( 3 تنی ، از شرکت سیمرکو ) ( 1 عدد )
  • قوطی شور بخار ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • پرکن حجمی دوار با محلول ریز ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • دربندی قوطی ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • تونل اگزالیست ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • قوطی شور بعد از درب بندی ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • تونل پاستوریزاتور ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • لیبل زن (  50 عدد در دقیقه ، از شرکت دامیکرو ) ( 1 عدد )
  • جت پرینتر ( سنسور دار ، 1335Vn ) ( 1 عدد )
  • شیرینگ پک ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • دستگاه شستشو سه وان میوه ( 13201MSS ) ( 1 عدد )
  • شن گیر ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • بلانچريا الواتور ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • منوپمپ ( از شرکت فامکو ) ( 1 عدد )
  • دستگاه فرمولاسیون ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • سینی ترافیک ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • نوار کنترل کیفیت ( 6 متری ) ( 1 عدد )
  • پرکن اتوماتیک ( 18 نازله ) ( 1 عدد )
  • درب بندی قوطی ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • قوطی شور بخار ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • پرکن حجمی دوار ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • محلول ریز ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • دریندی قوطی ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )
  • جت پرینتر ( سنسور دار ، Vn 1335) ( 1 عدد )
  • لیبل زن ( 50 عدد در دقیقه ، از شرکت دامیکرو ) ( 1 عدد )
  • شیرینگ پک ( از شرکت ماشین سازی انصار استیل ) ( 1 عدد )

تاسیسات مورد نیاز

  • تاسیسات برق رسانی : امتیاز برق سه فاز KW ، 100سیم کشی ، تابلو برق ، چاه ارت ، ترانس برق ، ژنراتور
  • تاسیسات آب رسانی : امتیاز آب سایز 1 اینچ ، نصب تجهیزات آب رسانی و لوله کشی ، شیرآلات
  • تاسیسات سوخت رسانی : امتیاز گاز با ظرفیت 100 مترمکعب در ساعت ، با کنتور G 100، لوله کشی گاز
  • وسایل سرمایش ، گرمایش و ایمنی : بخاری ، کولر ، اطفای حریق ، اعلام حریق

لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز

  • ترازوی دیجیتال ( دقت دو گرم. ظرفیت 4000 گرم از شرکت لبکو ) ( 1 عدد )
  • هات پلیت ( آلومینیوم ، برقی ، 3000 گرم از شرکت ارزان آزما ) ( 1 عدد )
  • اتوکلاو ( اتوکلاو 100 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • کلد انکوباتور ( انکوباتور 55 لیتری از شرکت ارزان آزما ) ( 1 عدد )
  • هودشیمیایی ( عرض CM100 از شرکت لبكو ) ( 1 عدد )
  • آون 102 درجه ( 45 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • آون 180 درجه ( آون توستر 18 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • سانترفیوژ ( 18 شاخه از شرکت لبکو ) ( 1 عدد )
  • دسیکاتور ( 18 سانتی متر از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • انکوباتور ( انکوباتور 50 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )

آب و انرژی مورد نیاز کارخانه

  • آب مصرفی : 10000 مترمکعب در سال
  • برق مصرفی : 500000 کیلووات در سال
  • گاز مصرفی : 400000 مترمکعب در سال
  • بنزین : 7000 لیتر در سال

نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه کنسرو حبوبات( کنسرو لوبیا چیتی ، نخود فرنگی و ذرت و سبزیجات و میوه جات ) با ظرفیت 1000 تن در سال


کارکنان اداری مورد نیاز کارخانه

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی و فروش : 1 نفر
  • کارشناس بازرگانی و فروش : 1 نفر
  • نگهبانی : 1 نفر

کارکنان تولیدی مورد نیاز کارخانه

  • مدیر فنی : 2 نفر
  • مدیر تولید : 2 نفر
  • مدیر کنترل و کیفیت : 2 نفر
  • سرپرست انبار : 1 نفر
  • کارگر : 15 نفر
  • اپراتور خط : 12 نفر

کد آیسیک و تعرفه گمرکی و استاندارد های کنسرو حبوبات و سبزیجات و میوه جات


کد آیسیک و تعرفه گمرکی محصولات طرح

  • انواع کنسرو میوه و سبزیجات و حبوبات ( کد آیسیک : 1513312391 ) ( تعرفه گمرکی : 2008 ) ( رده محیط زیست : 3)
  • انواع کنسرو میوه ( کد آیسیک : 1513312392) ( تعرفه گمرکی : 2008 ) ( رده محیط زیست :  3)
  • کنسرو سبزیجات ( کد آیسیک : 1513312396 ) ( تعرفه گمرکی : 20089900 ) ( رده محیط زیست : 3)
  • کنسرو حبوبات ( کد آیسیک : 1513312393 ) ( تعرفه گمرکی : 20089900 ) ( رده محیط زیست : 3)
  • کنسرو نخود فرنگی ( کد آیسیک : 15131612 ) ( تعرفه گمرکی : 20089900 )
  • کنسرو ذرت شیرین ( کد آیسیک : 15131636 ) ( تعرفه گمرکی : 20089900 )

استانداردهای کارخانجات کنسرو سازی

سازمان ملی استاندارد ایران برای موارد زیر استاندارد تعریف کرده است که برای هر جنبه از کار باید استانداردها مربوط رعایت شود.

  • کنسرو هويچ = ویژگی ها و روش های آزمون با شماره 10496
  • کنسرو نخود فرنگی = ویژگی ها و روش های آزمون با شماره 118
  • کنسرو لوبیا سبز = ویژگی ها و روش های آزمون با شماره 119
  • کمپوت و کنسرو = معیار مصرف انرژی در فرایندهای تولید با شماره 16747

فرایند تولید کنسرو میوه جات


فرایند تولید کنسرو میوه جات

خط تولید این کارخانه در دو سوله مجزا طراحی شده است. خط تولید شماره یک مربوط به کنسرو میوه جات است و خط تولید شماره دو مربوط به سبزیجات و حبوبات است.  بنابراین در ابتدا به بررسی فرایند تولید کنسرو میوه جات میپردازیم :

در ابتدای بخش آماده سازی، عملیات شستشوی میوه های وارد شده به کارخانه صورت می گیرد. فرآیند شستشو طی دو مرحله انجام میشود.

در مرحله اول ، میوه ها درون کانال شستشو تخلیه شده و در این کانال توسط  هوادهی با بلوئر و ایجاد طغیان آب ، شسته می شوند.

در مرحله دوم ، میوه های ضمن عبور از نوار بالابر ، توسط نازل هایی که در جداره بالابر تعبیه شده ، آب پاشی می شوند و بدین ترتیب فرآیند شستشو تکمیل می شود.

در ادامه فرآیند آماده سازی ، عملیات دم گیری و قاچ کردن به ترتیب توسط دستگاههای دم گیر و قاچ کن انجام می شود. دستگاه قاچ کن صنعتی ، سیب ها را اسلایس کرده و همچنین بخش میانی میوه را که برای کمپوت سازی مناسب نیست ، جدا می کند. سیب های اسلایس شده پس از خروج از قاچ کن ، جهت انجام فرآیند پر کردن ، به بخش تولید هدایت می شود.

در بخش دیگری از فرآیند آماده سازی ، باید شربت یا محلول موردنیاز برای کمپوت ، ساخته شود. آماده سازی شربت درون دستگاه فرمولاسیون دوطبقه صورت می گیرد. شربت فرموله شده توسط این دستگاه ابتدا در مخزن بالایی ، ذخیره شده و سپس به هاپر دستگاه محلول ریز ، پمپاژ می شود.

در بخش تولید کمپوت ، فرآیندهای پر کردن ، محلول ریزی ، اگزاست ، درب بندی و پاستوریزاسیون انجام می شود.

قوطی های خالی ابتدا توسط سینی ترافیک به خط شده و توسط سیستم شوتینگ ، به سمت پرکن هدایت می شوند. قوطی های خالی در ضمن عبور از مسیر تا رسیدن به پر کن استریل شده و در نهایت به صورت حجمی پر می شوند.

پس از پرکن ، قوطی های کمپوت وارد دستگاه محلول ریز می شوند تا شهد فرموله شده موجود در هاپر محلول ریز ، بر روی سیب ها ریخته شود.

قوطی های پر شده از سیب و شهد ، در نهایت وارد دستگاه اگزاستر شده و پس از آن بلافاصله توسط دستگاه درب بند قوطی ، پلمپ می شوند.

قوطی های پلمب شده کمپوت ، در ادامه فرآیند تولید از تونل پاستوریزاتور ، عبور داده می شوند تا ضمن پاستور شدن ، فرآیند پخت آنها نیز تکمیل گردد. قوطی های کمپوت ، پس از خروج از تونل پاستور به بخش بسته بندی هدایت می شوند.

بخش بسته بندی شامل عملیات چاپ روی قوطی و شیرینگ کردن است که به ترتیب توسط جت پرینتر اتوماتیک و دستگاه شیرینگ پک انجام می شود. قوطی های کمپوت پس از شیرینگ شدن ، در انبار نگهداری می شوند تا پس از گذراندن دوران قرنطینه و انجام آزمایش های کنترل کیفی‌ ، به بازار عرضه گردند.


فرایند تولید کنسرو حبوبات و سبزیجات

از آنجاکه حبوبات به صورت پاک شده وارد کارخانه کنسروسازی می شود، فرآیند آماده سازی بدون نیاز به عملیات مقدماتی نظیر دان کردن و سورتینگ انجام میشود. به این ترتیب ، اولین مرحله آماده سازی ، عمل نفخ گیری حبوبات است. فرآیند نفخ گیری طی چندین مرحله پر و خالی کردن آب ، درون وان های استیل مخصوص بانام وان آماده سازی ، انجام میشود.

پس از نفخ گیری ، عمل شنگیری و شستشو به صورت همزمان توسط دستگاه شن گیر ، انجام می شود. طی انجام عمل شن گیری ، شنها در انتهای مخزن ته نشین شده و دانه های حبوبات و سبزیجات به مرحله بعدی جهت انجام آنزیم بری هدایت می شود .

مرحله آنزیم بری یا بلانچ بی معنای خروج گازهایی است که درون هسته حبوبات و سبزیجات موجود است . خروج این گازها هم به لحاظ جلوگیری از نفخ کردن و هم به لحاظ عدم وجود گاز درون قوطی های کنسرو حائز اهمیت است.

بلانچینگ حبوبات درون دستگاه بلانچر انجام می شود . مکانیسم دستگاه بلانچر ، به صورت غرقابی توأم با اعمال بخار آب است که موجب حذف آنزیم ها و پخت اولیه دانه های حبوبات و سبزیجات می شود.

در بخش دیگری از فرآیند آماده سازی، باید سس موردنیاز جهت تولید کنسرو آماده شود. آماده سازی این سس با توجه به فرمولاسیون تولید ، با ترکیب مواد مختلف درون مخزن دستگاه فرمولاسیون انجام میشود.

سس آماده شده در این مرحله توسط منوپمپ به مخزن نگه دارنده محلول ریز منتقل می شود تا جهت فرآیند تولید ، در بخش بعدی ، ذخیره گردد.

در ابتدای بخش تولید ، قوطی ها از محل دپو ، توسط سینی ترافیک و سیستم شوتینگ همراه با استریل به دستگاه پرکن دوار ، هدایت شده و سپس با مواد بلانچ شده از مرحله قبلی، پر می شوند . پس ازاین مرحله ، عمل سس ریزی توسط دستگاه محلول ریز پنیوماتیک انجام می شود.

قوطی های پرشده از محصول و سس ، پس از خروج از محلول ریز بلافاصله وارد دستگاه اگزاست می شوند ، تا درون این دستگاه ، طی عبور از یک نوار انتقال 3 مرحله ای ، در معرض بخارآب تا 80 درجه سانتی گراد گرم شوند.

پس از اگزاست ، قوطی ها بلافاصله وارد درب بند می شوند تا عمل پلمپ درب قوطی انجام شود. پس از درب بندی ، قوطی ها توسط قوطی شور شسته می شوند تا مواد اضافه حاصل از فرآیند تولید از سطوح خارجی آنها زدوده شود.

در انتهای بخش تولید ، قوطی هایی که از مراحل قبل ، شسته شده اند ، توسط اپراتور بر روی ترولی قرارگرفته و درون اتوکلاو قرار داده می شوند. پس از آنکه فرآیند استریلیزاسیون و پخت نهایی درون اتوکلاو انجام شده ، قوطی ها خشک شده و به بخش بسته بندی هدایت می شوند.

بخش بسته بندی بخش بسته بندی کنسرو حبوبات و سبزیجات شامل عملیات چاپ اطلاعات تولید و شیرینگ کردن است که به ترتیب توسط دستگاه های جت پرینتر صنعتی و شیرینگ پک اتوماتیک انجام می شود.

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه کنسرو سازی ( ذرت ، نخود فرنگی ، لوبیا چیتی ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود  فایل های طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه کنسرو حبوبات ( ذرت ، نخود فرنگی ، لوبیا چیتی )

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

 

فايل‌ها:
rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار کنسرو انواع میوه 500 تن، کنسرو انواع سبزیجات 200 تن و کنسرو انواع حبوبات 300 تن 40 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 17:07
حجم فايل 1.16 MB
دانلود 11

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

 

zip طرح توجیهی تولید کنسرو ماهی و سایر مواد غذایی سالانه 5000 تن ، سال 1400 + کامفار ( 111 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی -برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخسه شنبه, 15 تیر 1400 19:12
حجم فايل 1.81 MB
دانلود 25

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipst - آموزش جامع فرآورده های کنسروی شامل انواع کنسرو های میوه ، سبزیجات و غلات و حبوبات ، گوشت ها و فرآورده های دارای گوشت ، سس ، مربا و مارمالاد و ژله ، ترشیجات و شوریجات 211 صفحه
تاريخپنج شنبه, 27 آذر 1399 17:48
حجم فايل 9.2 MB
دانلود 53

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی 64 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:59
حجم فايل 953.54 KB
دانلود 196

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسرو قارچ 104 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 13:02
حجم فايل 1.82 MB
دانلود 254

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسرو ماهی تن 114 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 13:03
حجم فايل 1.15 MB
دانلود 310

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسرو مربا و ترشی قارچ 66 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 13:05
حجم فايل 963.8 KB
دانلود 217

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسرو های رژیمی 73 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 13:06
حجم فايل 726.93 KB
دانلود 165

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کمپوت کنسرو مربا مارمالاد آپدیت 95 داغ
تاريخچهارشنبه, 07 آذر 1397 11:06
حجم فايل 1.34 MB
دانلود 141

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipکتاب جامع آشنایی با ماشین آلات و تکنولوژیهای کنسرو سازی و فرآیند های تولید بیش از 50 نوع انواع کنسرو ، مربا و سس مختلف 211 صفحه
تاريخجمعه, 31 تیر 1401 20:19
حجم فايل 9.2 MB
دانلود 78

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories