• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی شمش آلومینیوم ⭐️ از آلومینا و ضایعات (0 تا 100)

(5 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی شمش آلومینیوم

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1403 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید شمش و پروفیل آلومینیوم را که در سال 1403 نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی محصول طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات ، صنعتی استراتژیک در ابعاد ملی و انقلاب توسعه صنعتی کشور !


طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات آلومینیوم

محصول تولیدی در این واحد، انواع شمش آلومینیوم میباشد . آلومینیوم، فلزی نرم و سبک، اما قوی است، با ظاهری نقره ای  خاکستری مات و لایه نازک اکسیداسیون که در اثر برخورد با هوا در سطح آن تشکیل  میشود، از زنگ خوردگی بیشتر جلوگیری  میکند.

وزن آلومینیوم تقریبأ یک سوم فولاد یا مس است چکش خوار، انعطاف پذیر و به راحتی خم میشود. همچنین بسیار بادوام و مقاوم در برابر زنگ خوردگی است.

بعلاوه، آلومینیوم عنصری غیر مغناطیسی، بدون جرقه، دومین فلز چکش خوار و ششمین فلز انعطاف پذیر است. چه از نظر کیفیت و چه از نظر ارزش، آلومینیوم کاربردی ترین فلز بعد از آهن است و تقریبأ در تمامی  بخشهای صنعت دارای اهمیت می باشد.

آلومینیوم خالص، نرم و ضعیف است، اما می تواند آلیاژهایی را با مقادیر کمی از مس، منیزیوم، منگنز، سیلیکون و دیگر عناصر بوجود آورد که این آلیاژها ویژگی های مفید گوناگونی دارند. این آلیاژها اجزای مهم هواپیماها و راکتها را می سازند.

وقتی آلومینیوم را در خلاء تبخیر کنند، پوششی تشکیل  میدهد که هم نور مرئی و هم گرمای تابشی را منعکس  میکند. این پوششها لایه نازک اکسید آلومینیوم محافظ را بوجود  میآورند که همانند پوشش های نقره خاصیت خود را از دست نمی دهند.

یکی دیگر از موارد استفاده از این فلز در لایه آینه های تلسکوپ های نجومی است.

برخی از کاربردهای فراوان آلومینیوم در طرح توجیهی شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات آن عبارت اند از :

  • حمل و نقل ( اتومبیلها، هواپیماها،  کامیونها، کشتی ها، ناوگانهای دریایی، راه آهن و ... )
  • بسته بندی ( قوطی ها، فویل و... )
  • ساختمان ( درب، پنجره، دیوار پوشها و ... )
  • کالاهای با دوام مصرف کننده ( وسایل برقی خانگی، وسایل آشپزخانه ، ... )
  • خطوط انتقال الکتریکی ( به علت وزن سبک اگرچه هدایت الکتریکی آن تنها 60% هدایت الکتریکی مس می باشد )
  • گالوانیزه کردن فولاد

اکسید آلومینیوم (آلومینا) بطور طبیعی و بصورت کوراندوم، سنگ سمباده  (emery)، یاقوت (ruby) و یاقوت کبود (sapphire) یافت میشود که در صنعت شیشه کاربرد دارد. یاقوت و یاقوت کبود مصنوعی در لیزر برای تولید نور همنوسان بکار می روند.

آلومینیوم با انرژی زیادی اکسیده میشود ودر سوخت موشک با سوخت و دمازاها مورد استفاده واقع می شود.

شمش آلومینیوم دارای کد آیسیک 27201331 می باشد . واردات و صادرات محصول طرح توجیهی  شمش آلومینیوم ، با استفاده از زیرتعرفه های 76011000 " آلومینیوم های غیرمزوج " و 76012000 " آلیاژ های آلومینیوم " انجام می شود .

انواع ابعاد بیلت آلومینیومی عبارتند از :

  • بیلت آلومینیوم 6060.
  • بیلت آلومینیومی 6061.
  • بیلت آلومینیوم 6063.
  • بیلت آلومینیومی 7075.
  • شمش آلومینیومی 25 میلی متری.
  • بیلت آلومینیومی 6 اینچی.
  • شمش آلومینیومی 7 اینچی.
  • طول بیلت آلومینیومی 400 تا 6000 میلی متر میباشد.

آیا شمش آلومینیوم زنگ می زند؟

آیا شمش آلومینیوم زنگ می زند؟

آلومینیوم خورده می شود اما زنگ نمی زند. زنگ زدن فقط به خوردگی آهن و فولاد گفته میشود. آلومینیوم در واقع بسیار مستعد خوردگی است با این حال، خوردگی آلومینیوم، اکسید آلومینیوم است، یک ماده بسیار سخت که در واقع آلومینیوم را از خوردگی بیشتر محافظت می کند.

✳️ انواع و گرید های آلومینیوم در طرح توجیهی شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات آن کدامند !

آلومینیوم در سه نوع اصلی تولید میشود : آلومینیوم 1100، 3003، و 6061.

گرید آلومینیوم کاربرد نهایی و قیمت آن را تعیین می کند. به عنوان مثال، آلومینیوم 1100 یک ماده ارزان ‌تر از آلومینیوم 6061 است، اما نمی‌توان از آن برای کاربردهای با دمای بالا مانند ظروف پخت و پز یا درب قابلمه استفاده کرد.

به طور کلی دو طبقه بندی اصلی برای آلیاژهای آلومینیوم وجود دارد، آلیاژهای ریخته گری و آلیاژهای فرفورژه، که هر دو به دسته های قابل عملیات حرارتی و غیر قابل عملیات حرارتی تقسیم می شوند. حدود 85 درصد از آلومینیوم برای محصولات فرفورژه استفاده می شود، به عنوان مثال صفحه نورد، فویل و اکستروژن.

گریدهای آلومینیوم آلیاژی به قرار زیر میباشند :

  • سری 1000 - آلومینیوم خالص. ...
  • سری 2000 - آلیاژهای مس. ...
  • سری 3000 - آلیاژهای منگنز. ...
  • سری 4000 - آلیاژهای سیلیکون. ...
  • سری 5000 - آلیاژهای منیزیم. ...
  • سری 6000 - آلیاژهای منیزیم و سیلیکون. ...
  • سری 7000 – آلیاژهای روی. ...
  • سری 8000 – سایر دسته بندی های آلیاژی.

✳️ قوی ترین و سبک ترین آلیاژ آلومینیوم کدام است؟

قوی ترین و سبک ترین آلیاژ آلومینیوم

پاسخ آلیاژ آلومینیوم 7075-T6 میباشد. عمده ترکیبات این آلیاژ به قرار زیر میباشد :

  • 90 درصد آلومینیوم
  • 6 درصد روی
  • 5 درصد منگنز
  • 6 درصد مس
  • و ...

آلومینیوم 7075 با چگالی نسبتا سبک 2.81 گرم بر سانتی‌متر مکعب و مقاومت کششی نهایی 83  ksi، یکی از قوی‌ ترین و سبک ‌ترین آلیاژهای آلومینیوم موجود است.

بادوام ترین گرید آلومینیوم کدام است؟

آلومینیوم 5052 بالاترین استحکام آلیاژ در بین گریدهای غیر قابل عملیات حرارتی را دارد. مقاومت آن در برابر خستگی بهتر از اکثر گریدهای آلومینیوم است. آلومینیوم آلیاژ 5052 دارای مقاومت خوبی در برابر خوردگی در آب شور دریا میباشد.

✳️ کدام کشورها بهترین نرخ بازیافت آلومینیوم را دارند !

برزیل با بازیافت 2/98٪ از تولید قوطی نوشابه آلومینیومی که معادل7/14 میلیارد قوطی نوشابه در هر سال می‌باشد، دارای رتبه اول در جهان است، بعد از آن ژاپن با 5/82٪ قرار دارد. برزیل در نمودار بازیافت آلومینیوم به مدت هشت سال در صدر است.

قیمت ضایعات آلومینیوم را از کجا بیابیم !

قیمت ضایعات آلومینیوم بر اساس درجه‌بندی‌های کیفی متفاوت است و قیمت ضایعات رینگ، پیستون، سرسیلندر، ظروف و پروفیل آلومینیومی به مراتب بالاتر از ضایعاتی مانند قوطی‌ها و براده‌های آلومینومی است. فعالان صنعت بازیافت آلومینیوم قیمت‌های روز را از طریق سامانه ایران ضایعات دنبال می‌کنند.

✳️ انواع روش های تولید شمش آلومینیوم با توجه به نوع مواد اولیه آن به قرار زیر میباشد :

انواع روش های تولید شمش آلومینیوم

  • تولید شمش آلومینیوم اولیه با استفاده از آلومینا
  • تولید شمش آلومینیوم ثانویه با استفاده از آلومینیوم بازیافتی

با توجه به استاندارد اعمال ‌شده در تهیه گزارش انجمن بین‌ المللی آلومینیوم، چرخه عمر تولید این فلز اولیه شامل واحدهای مجزای زیر است:

  1. معدن کاری بوکسیت
  2. تولید آلومینا
  3. تولید ‌اند (موردنیاز برای فرایند ذوب پریکوسادربرگ)
  4. تولید آلومینیوم مایع یا مذاب
  5. تولید شمش آلومینیوم

✔️ فرایند تولید شمش آلومینیوم از آلومینا


فرایند تولید شمش آلومینیوم از آلومینا

در فرآیند تولید شمش آلومینیوم از آلومینا ، از روش الکترولیز نمک مذاب استفاده مینمایند ، جریان برق DC که برای الکترولیز مورد نیاز است ، توسط رکتیفایرها تامین میگردد. تحت تاثیر جریان مستقیم برق DC ، اکسید آلومینیوم (آلومینا) به آلومینیوم خالص تبدیل میگردد.

جهت تولید آلومینیوم از دیگ هایی به نام دیگ الکترولیز که شامل آند و کاتد میباشد و به طور مخصوصی بر روی استراکچرهای فولادی قرار میگیرند استفاده میشود.

در این فرآیند کریولیت ، آلومینیوم فلوراید ، کلسیم فلوراید و آلومینا بعنوال الکترولیت و مواد کربنی بعنوال الکترود عمل مینمایند .

آلومینیوم مذاب در کاتد رسوب کرده و گاز آندی که غالباً CO2  میباشد در آند تولید میگردد ، در طی فرآیند گازهای هیدروژن فلوراید و غبار تولید میگردد که همراه گاز آندی مجموعاً بخارات احیا را تشکیل میدهد. 

در دماهای کمتر از محدوده 600-400 درجه سانتیگراد ممکن است آلومینا حاوی 5/0-2/0 درصد رطوبت باشد که این رطوبت با فلورایدهای جامد در درجه حرارت های بالا واکنش میدهد.

2Na3AlF6 + 3H2O ======>  Al2O3 + 6NaF + 6HF

 2AlF3 + 3H2O  ======> Al2O3 + 6HF

بخارات احیاء در سالن احیاء منتشر شده و شرایط کار را نامطلوب و اثرات جدی روی سلامتی کارگران دارد بعلاوه این بخارات اثرات سموم زیست محیطی را به همراه دارد بنابراین از ضروری ترین امور در این فرآیند ، جمع آوری هر چه بیشتر این بخارات میباشد تا علاوه بر حذف این گازها و بخارات مضر ، آلومینا و فلورایدها بازیابی گردند.

اکسید آلومینیوم مورد نیاز پس از انتقال به کارگاه احیاء به همراه فلورایدها به داخل مخازل ثابت ریخته میشوند . در سیستم کنترل آلودگی جهت جذب گازهای دیگ باید از آلومینای تازه استفاده گردد که این نیز به نوبه خود بعنوان آلومینای غنی شده بداخل توربین های دیگ انتقال داده می شود و آلومینای داخل توربین بصورت خودکار و اتوماتیک و مداوم بداخل حوضچه مذاب انتقال مییابد.

بلوکهای کربن آندی در کارگاه میله گذاری تکمیل شده و در کارگاه احیاء با آندهای کارکرده معاوضه و این آندها بار دیگر به کارگاه میله گذاری انتقال مییابد.

جریال برق DC حاصل از رکتیفایرها توسط خطوط انتقال باس بار جهت الکترولیز وارد کارگاه احیاء میشود ، آلومینیوم مذاب موجود در دیگ از طریق سیستم مکش تخلیه شده و به کارگاه ریخته گری انتقال مییابد و در آنجا وارد کوره های نگهدارنده شده و با افزایش عمل اختلاط بر حسب نیاز محصولات متنوعی از آن تولید میگردد.

همواره مقداری از آلومینیوم مذاب کارگاه احیاء ، داخل پیگ ریخته میشود تا جهت ذوب مجدد بکار گرفته شود و قبل از انجام فرآیند و در حین آن، آزمایشهایی شامل کنترل و آنالیز مواد خام مصرفی و تولیدی صورت می گیرد تا محصول بدست آمده بر اساس استانداردهای قابل قبول تولید گردد .

در خاتمه ی فرآیند ، شمش های آلومینیوم تولید شده، مورد ارزیابی و کنترل نهایی قرارگرفته و پس از بسته بندی و توزین جهت توزیع به انبار فرستاده میشود.


✔️ فرایند تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات


فرایند تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات

روش دیگر تولید شمش آلومینیوم بازیافت ضایعات آلومینیوم بوده که به روش ثانویه secondary production)) شناخته شده است. این روش منبع مهمی از تولید آلومنیوم می‌باشد. در این روش از ضایعات قطعات آلومینیوم و بازیافت این قطعات برای تولید استفاده می‌شود.

تولید شمش آلومینیوم به روش ثانویه فقط 5 درصد از انرژی مصرفی در روش اولیه تولید را می‌خواهد و به خاطر همین موضوع همواره مورد توجه زیاد قرار می‌گیرد، علاوه بر کاهش چشم گیر مصرف انرژی در این روش نسبت به روش اولیه تولید آلومینیوم، هر یک کیلوگرم آلومینیوم تولیدی به این روش معادل صرفه جویی 8 کیلوگرم بوکسیت و 4 کیلوگرم مواد شیمیایی دیگر است.

✳️ فرایند تولید شمش آلومینیوم در طرح توجیهی شمش آلومینیوم از آلومینا و از ضایعات شامل 5 مرحله زیر میباشد :

  1. جمع‌آوری
  2. مرتب ‌سازی
  3. بازفرآوری
  4. نورد کردن
  5. تبدیل

در ادامه به بررسی این مراحل می پردازیم :

1 - جمع‌آوری ضایعات آلومینیوم :

قوطی نوشیدنی، فویل سینی و قوطی‌های آئروسل (انگلیسی) به ‌طور معمول از خانه‌ها جمع‌آوری می‌شوند. در برخی از برنامه‌های بازیافت، فویل‌ها به‌طور جداگانه جمع‌آوری می‌شوند.

2 - مرتب ‌سازی ضایعات آلومینیوم :

در این مرحله در بخش تفکیک زباله ، فلزات بر حسب نوعشان تفکیک شده و آلومینیوم جداسازی و فشرده میشود.

3 – بازفرآوری ضایعات آلومینیوم :

آلومینیوم فشرده به یک کارخانه بازفرآوری انتقال داده می‌شود، جایی که چهار فرایند خرد کردن، تمیز کردن، ذوب و ریخته ‌گری در آن جا صورت می‌گیرد. در مرحله نهایی، فلز مذاب به شمش بزرگ تبدیل می‌شود.

✳️ روش بازیافت قوطی‌های نوشیدنی آلومینیوم به‌ طور متداول به شرح زیر می باشد  :

1 - قوطی‌ها در ابتدا از زباله‌ های شهری و معمولاً از طریق جریان گردابی تفکیک می‌شوند و سپس به قسمت‌های کوچک برش داده شده تا به تکه‌ها هم اندازه کاهش حجم پیدا کنند و این برای ماشین‌هایی که آن‌ها را جدا می‌کنند آسان‌تر است.

2 - قطعات به صورت شیمیایی یا مکانیکی تمیز شده و آنگاه برای حداقل رساندن تلفات اکسیداسیون در زمان ذوب ، آن‌ها را بلوکه می‌کنند. (سطح آلومینیوم به آسانی زمانی که با اکسیژن در تماس باشد به اکسید آلومینیوم تبدیل می‌شود)

3 - بلوک‌ها در حالی در کوره بارگذاری می‌شوند که دمای کوره 100 ± 750 درجه سانتی گراد است و آلومینیوم مذاب تولید می‌شود.


✔️ معرفی انواع کوره های ذوب آلومینیوم در طرح توجیهی شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات آن


معرفی انواع کوره های ذوب آلومینیوم

✳️ انواع کوره های ذوب آلومینیوم

  1. کوره های زمینی
  2. کوره های شعله ای و یا روربر
  3. کوره الکتریکی که این کوره ها خود به دو دسته کوره های مقاومتی وکوره های القایی تقسیم میشوند.مزیت کوره های مقاومتی از نظر اقتصادی این است که هزینه سرمایه گذاری کمتری نسبت به کوره القایی می خواهد و باعث ایجاد مذابی یکنواخت می گردد.

1- کوره های زمینی ذوب آلومینیوم :

در کوره های زمینی بوته به شکل ثابت و یا متحرک استفاده می شود و معمولا جنس بوته در این کوره ها از گرافیت و یا کاربید سیلیسیم می باشد.

2- کوره های شعله ای ذوب آلومینیوم :

در این کوره ها شعله به صورت مستقیم با مواد شارژ برخورد می نماید این کوره ها معمولا به شکل اتاقک های مکعب مستطیل می باشد و معمولا در این کوره ها از سوخت های گازوئیل، مازوت و یا گاز استفاده می شود.

راندمان این کوره ها پایین بوده و ذوب فلز به صورت تششع شعله انجام می شود تناژ این کوره ها بسیار بالا می باشد و معمولا ظرفیت شارژ این کوره ها حداکثر تا 20 تن می باشد این کوره ها معمولا به دو صورت دیده می شود:

الف: نوع اول آن که بدون پیش گرم بوده و مواد شارژ به صورت مستقیم و سرد وارد کوره می شود.

ب: نوع دوم آن کوره هایی با پیش گرم شارژ بوده که در این روش مواد شارژ در قسمت بالای کوره قرار میگیرند و تحت تاثیر دمای کوره پیش گرم میشوند در این کوره های معمولا راندمان بیشتر بوده و تلفات حرارتی کمتر می باشد.

3- کوره های الکتریکی ذوب آلومینیوم :

این کوره ها معمولا در دو نوع مقاومتی و القایی می باشد .

الف : کوره های مقاومتی :

این کوره ها از المنت های فنری تشکیل شده است که در جداره کوره قرار دارند و برای گرم کردن جداره کوره استفاده می شود که حداکثر دمای این المنت ها 1200 درجه می باشد که با توجه به دمای ذوب آلومینیم که حداکثر 820 درجه سانتیگراد است لذا عملا نیازی به درجه حرارت های بالا و زیاد در ذوب نیست.

ب: کوره های القایی :

معمولا این کوره ها از نظر کیفیت ذوب به علت تماس نداشتن مذاب با عوامل احتراق مناسب می باشند و برای آلیاژ سازی مناسب هستند. در این کوره ها ترکیب شیمیایی مذاب یکنواخت تر بوده و سطح سرباره خوبی در ذوب ریزی ندارند. کنترل درجه حرارت، کنترل ترکیب شیمیایی مذاب، یکنواختی ترکیب شیمیایی و انحلال گاز کمتر همگی باعث افزایش کفیت مذاب در این کوره ها شده است .


✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات آن با ظرفیت 15000 تن در سال


کارخانه تولید شمش آلومینیوم

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات

  • سیستم گرید بندی و خالص سازی ضایعات
  • سیستم فشرده سازی
  • سیستم خرد کردن ضایعات
  • سیستم تمییزکردن
  • کوره القایی 2 قطبی
  • کوره بوته گازی
  • کوآنتومتر
  • تجهیزات متالوژی
  • خط کانتینیوس قالبگیری شمش

✳️ تاسیسات برای تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات با ظرفیت 15000 تن در سال

  • تاسیسات برق رسانی
  • تاسیسات آبرسانی
  • سیستم سرمایش و گرمایش
  • تاسیسات اعلام و اطفا حریق
  • سوخت رسانی
  • تاسیسات دوربین مداربسته و هوشمند
  • تجهیزات آزمایشگاهی

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه شمش ریزی آلومینیوم از بازیافت ضایعات با ظرفیت 15000 تن در سال

  • برق مصرفی : 3360000 کیلووات
  • آب مصرفی : 5000 مترمکعب
  • گازو طبیعی : 30000 مترمکعب

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات با ظرفیت 15000 تن در سال

  • ضایعات آلومینیوم ( 2 درصد پرت ) : 15306 تن
  • آلیاژهای مکمل : 765 تن
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه شمش ریزی آلومینیوم از بازیافت ضایعات با ظرفیت 15000 تن در سال

تعداد نیروی انسانی قسمت تولیدی کارخانه شمش آلومینیوم

  • مدیر تولید : 3 نفر
  • مهندسین و کارشناسان فنی تولید : 5 نفر
  • کارگران ماهر خط تولید : 22 نفر

تعداد نیروی انسانی قسمت اداری کارخانه شمش آلومینیوم

  • مدیر عامل و سرپرست کارخانه : 1 نفر
  • پرسنل امور اداری و مالی : 2 نفر
  • پرسنل امور بازرگانی وبازاریابی : 2 نفر
  • پرسنل نگهبانی و امور خدماتی و پشتیبانی : 5 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات با ظرفیت 15000 تن در سال

احداث کارخانه شمش آلومینیوم از بازیافت ضایعات

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه شمش آلومینیوم به قرار زیر می باشد :
  • زمین : 5000 مترمربع
  • تسطیح و رگلاژ زمین و انواع مراحل خاکبرداری و خاکریزی و آماده سازی : ( کل زمین )
  • عملیات دیوارکشی و نرده کشی : 600 مترمربع
  • اجرای روشنایی محوطه : کل محوطه
  • پیاده روسازی و آسفالت و جدول گذاری و با اجرای سنگ فرش : 1200 مترمربع
  • آماده سازی و ساخت انبار غیرمسقف و روباز در محوطه با انجام کلیه مراحل زیرسازی ها و بتن ریزی ها و حصارکشی های حفاظتی لازم : 1000 مترمربع
✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه شمش آلومینیوم به قرار زیر می باشد :

بخش A :

  • مجموعه سالن های تولید و انبار و واحدهای مرتبط با آن ها : 2500 مترمربع
  • سالن تولید : 2000 مترمربع
  • سالن انبار مسقف : 500 مترمربع

بخش B :

  • مجموعه ساختمان های اداری و رفاهی : 300 مترمربع

✳️ در صورتی که مترصد سرمایه گذاری در صنعت تولید شمش و مقاطع فلزات هستید صفحات زیر نیز میتواند برای شما جذاب باشند :

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید شمش آلومینیوم از آلومینا و ضایعات


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rar مطالعات امکانسنجی و طرح توجیهی تولید پروفیل آلومینیوم با ظرفیت 30,000 هزار تن و شمش آلومینیوم با ظرفیت 42,000 در سال در زمینی به مساحت 18 هکتار 93 صفحه (فروردین 1403، فرمت pdf+word)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخدوشنبه, 13 فروردين 1403 02:26
حجم فايل 3.37 MB
دانلود 10

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم از ضایعات سالانه 15000 تن ، سال 1400 + کامفار ( 128 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 29 آذر 1400 16:15
حجم فايل 2.5 MB
دانلود 47

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی توليد شمش آلومينيوم آپدیت 96 داغ
تاريخچهارشنبه, 21 آذر 1397 11:56
حجم فايل 518.02 KB
دانلود 215

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شمش مس از قراضه 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخسه شنبه, 24 دی 1398 23:17
حجم فايل 2.83 MB
دانلود 240

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع فلزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories