• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی ورق آلیاژی و کویل آلومینیوم ⭐️سال 1402 (word+pdf)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید ورق و کویل آلومینیوم سال 1400 (word و pdf)

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ورق آلیاژی و کویل آلومینیوم ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ ورق آلیاژی و کویل آلومینیوم را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

از جمله محصولاتی که به صورت آلیاژی از این فلز تولید می شود، می توان کویل آلومینیوم آلیاژی را نام برد. ورق های آلومینیومی آلیاژی در تولید قوطی ها و در صنعت بسته بندی به صورت فویل آلومینیومی کاربرد دارند.


معرفی محصول طرح توجیهی ورق آلیاژی آلومینیوم و کویل ، صنعتی با حاشیه سود بالا و زودبازده


محصول مورد بررسی در این مقاله ، ورق و کویل آلمینیوم آلیاژی و غیر آلیاژی با ضخامت بیش از 0/2 میلی متر است که در حوزه های مختلف که در بخش معرفی محصول آمده کاربرد و مصرف دارد

هنگامی که آلومینیوم از بین غلتک ها ، تحت فشار عبور داده شود ، در جهتی که حرکت میکند نازک تر و طولانی تر میشود .این فرایند ساده پایه و اساس تولید صفحات ورق و فویل آلمینیومی است .این ورق را به دو صورت رول و شیت در بازار به فروش میرسد.

امروزه ورق آلمینیوم به عنوان ماده اولیه در تولید قطعات مختلف کاربرد دارد .گاهی نیز خود به تنهایی به عنوان محصول نهایی مورد استفاده قرار میگیرد .

این ورق ها پرکاربرد ترین نوع آلومینیوم صنعتی بوده و در کاربرد هایی از جمله هوا و فضا ( پوسته هواپیما) ، حمل و نقل ( ورقه بدنه اتومبیل) ، بسته بندی ( اجسام و انتهای قوطی) و ساخت وساز (نمای ساختمان) استفاده میشود .

ورق و کویل آلومینیومی را در ابعاد و اندازه مختلف وضخامت های متنوعی تولید کرده و از آن در موارد مختلف استفاده میکنند . کاربرد گسترده این محصول حکایت از مزایای بالای آن دارد .نمودار زیر درصد استفاده از آلومینیوم بر اساس بخش در سال 2020 را به شما نشان میدهد .

 

معرفی ورق و کویل آلومینیوم

 

مقایسه پلیت و شیت و فویل آلومینیوم :

طبق تعاریف اولیه ، فراورده های حاصل از عملیات مکانیکی بر روی شمش آلومینیوم به شرح ذیل می باشد :

  • پلیت آلومینیوم : فراورده ها با ضخامت بیشتر از 6 میلی متر پلیت نامیده میشود .
  • شیت آلومینیوم ( شمال ورق تسمه و کویل ): فراورده ها با ضخامت بین 6 تا 0/2 میلی متر با این نام شناخته میشود .
  • فویل آلومینیوم : فراورده ها با ضخامت کمتنر از 2 میلی متر با عنوان فویل شناخته میشود .

آیا احداث کارخانه تولید ورق و کویل آلومینیوم ، توجیه استراتژیک دارد ؟


دانلود طرح توجیهی تولید کویل آلومینیومی آلیاژی

وجود معادن بوکیست و تنها کارخانه تولید کننده اکسید و هیدروکسید آلمینیوم در شهرستان جاجرم با ظرفیت اسمی 280,000 تن و نیز اجرا و بهره برداری از فاز اول طرح توسعه تولید شمش آلمینیوم به میزان 36,000 تن در سال و نیز لزوم ایجاد و گسترش صنایع پایین دستی آلمینیوم ، بیانگر ضرورت اجرای این طرح است .

بسیاری از کارشناسان معدنی دنیا ، از آلمینیوم به عنوان فولاد قرن 21 نام میبرند ، چرا که پس از فولاد بیشترین تولید و مصرف را در جهان دارد و میزان مصرف آن به تنهایی از مجموع فلزات غیر آهنی بیشتر است ؛ این در حالی است که صنعت آلمینیوم در جهان به طور مستقیم برای حدود 1/5 میلیون نفر و به طور غیر مستفیم برای 6 میلیون نفر شغل ایجاد کرده است.

در ایران نیز تا کنون یعنی تا انتعای سال 2021 ، مجموع ظرفیت اسمی نصب شده آلمینیوم اولیه برابر با 468,000 تن در سال است به نحوی که ایرالکو 175,000 تن، المهدی 110,000 تن، هرمزال 143,000 تن و آلومینای جاجرم 40,000 تن ظرفیت اسمی دارند .

با این وجود در 11 ماهه سال 1,399 به مقدار 397,500 تن تولید شده و در یازده ماهه سال 98 به مقدار 257,500 تن ثبت شده که با رشد 54/4 درصد همراه گشته است .

آلومینا به عنوان ماده اولیه تولید شمش آلمینیوم طی مدت یازده ماهه سال 99 به مقدار 211,400 تن تولید شده که این عدد نسبت به مدت مشابه سال قبل که رشد منفی 1/2 درصدی داشته است .چرا که میزان تولید آلومینا در مدت مشابه سال قبل 214,000تن بوده است .

طبق برنامه راهبردی وزارت صنعت معدن و تجارت میبایست ظرفیت تولید اسمی آلمینیوم از 468,000 تن در سال 1/396 به 1,200,000 تن در سال 1401 برسد، با راه اندازی فاز نخست آلومینیوم جنوب با ظرفیت 300,000 تن در سال با فناوری 430 کیلوآمپر ، میزان تولید آلمینیوم کشور به 768,000 تن میرسد ؛ ضمن اینکه با راه اندازی فاز دوم آلومینیوم جنوب نیز یا ظرفیت 600,000 تن ظرفیت تولید آلمینیوم در ایران به بیش از 1/3 میلیون تن در سال خواهد رسید و که اگر ایران طبق برنامه پیش رود میتواند با گذر از عمان به رتبه 17 جهانی دست یابد .

سرمایه گذاری 8/5 میلیارد یورویی ( 1/4 میلیارد دلاری ) با هدف چهار برابر کردن تولید تا سال 2025، بخشی از برنامه رشد صنعت آلمینیوم کشور در اینده است .

سرانه مصرف آلمینیوم ایران در 10 سال گذشته حدود 4/5 کیلو گرم در نوسان بوده و سال به سال فاصله آن از میانگین جهانی در حال افزایش است . در حال حاضر میانگین سرانه مصرف المینیوم در جهان حدود 9 کیلو گرم است .

همچنین بالاترین سرانه مصرف آلمینیوم در جهان مربوط به امریکا و کاناداست که به ترتیب 23و27 کیلوگرم است . پیش بینی میشود مصرف جهانی آلمینیوم در 21 سال اینده از میزان سرانه فعلی به 11 کیلو گرم افزایش می یابد .

نمودار سرانه مصرف المینیوم در جهان طی سال های 2005 تا 2020

نمودار سرانه مصرف المینیوم در جهان طی سال های 2005 تا 2020

عربستان سعودی طرح توسعه ظرفیت خود تا 10 میلیون تن در سال را در دست و مطالعه و اجرا دارد .

امارات متحده عربی با تولید 1/8 میلیون تن رتبه ششم جهانی را داشته و طرح توسعه جهت افزایش ظرفیت به 4 و سپس 10 میلیون تن را در دست اجرا دارد .

قطر، به سرعت به توسعه ظرفیت تولید خود می افزاید و هم اکنون بیش از 600 هزار تن آلمینیوم تولید میکند .

میزان تولید بحرین 890 هزار تن در سال بوده و میزان تولید عمان 360 هزار تن تولید در سال است .

ترکیه نیز با ظرفیت 61 هزار تنی در تولید آلمینیوم فعال است که اللبته بیشتر از طریق بازیافت عمل مینماید .

پیش بینی میگردد تا 10 سال اینده به دلیل مزیت وجود گاز ، در حدود 40 درصد آلومینیوم جهان در کشور های حاشیه خلیج فارس صورت میپذیرد .

امضای قرارداد های بلند مدت خرید آلومینا پترولیوم کک و آند به منظور تامین مواد اولیه ارزان و با کیفیت به وسیله تولیدکنندگان اصلی بین المللی ادامه اعطای یارانه انرژی از سوی دولت و مشابه بسیاری از کشورهای جهان ، ارتقای مداوم عوامل تولید به منظور کاهش هزینه های برق مصرفی ، مواد اولیه و نیروی انسانی، به کارگیری فناوری های مدرن و بهینه سازی خطوط تولید فعلی به وسیله بهبود فناوری ، همکاری موسسه های مالی برای اعطای وام با بهره مناسب و سرمایه گذازی در این بخش از ضنعت ، برنامه ریزی یه منظور افزایش مصرف آلومینیوم در کشور با توجه به سرانه مصرف پایین آن در مقایسه با متوسط جهانی و تشکیل هلدینگ صنعت آلومینیوم در ایران از جمله راه کار های افزایش بهره وری و تولید بهینه آلومینیوم در کشور است .

وجود مواد اولیه و صنایع بالا دستی در شهرستان جاجرم کاهش واردات و افزایش صادرات ( با توجه به نزدیکی افغانستان به عنوان یکی از مهم ترین وارد کنندگان ورق و کویل آلمینیوم از ایران) ، اهمیت و کابرد گسترده تولید ورق در صنایع و بخش های مختلف توسعه زنجیره آلمینیوم و ایجاد صنایع پایین ورق من جمله فویل آلمینیوم , کاهش نرخ بیکاری استان ( نرخ بیکاری کل تا پایان آذر ماه سال 1399 برابر با 8/1% بوده است) ، وجود نیروی متخصص بومی و نیز ارزش افزوده نسبتا مناسب ورق و کویل آلمینیوم بیانگر اثربخشی اجرای این طرح در حوزه های مختلف خواهد بود .


مواد اولیه جهت تولید ورق و فویل آلومینیوم


مواد اولیه طرح مذکور شمش و یا اسلب آلمینیوم بوده که به طور صد درصد داخلی و از واحد های موجود در کشور قابل تامین است .

انواع اسلب آلمینیومی سری 1000 ( کد ایسیک: 2720512598 ) ( تعرفه گمرکی: 76011000 / 76012000 ) ( واحد سنجش: تن )

انواع اسلب آلمینیومی سری 3000 ( کد ایسیک: 2720512596 ) ( تعرفه گمرکی: 76011000 / 76012000 ) ( واحد سنجش : تن )


فرایند تولید ورق و کویل آلومینیوم


ورق آلومینیوم در کارخانه های نود آلومینیوم طی فرایندی گرم تولید میشوند . طی این فرایند شمش آلومینیوم باید از میان غلتک های سنگین که وزنی حدود 20 تن دارند، عبور کنند تا طول ان ها افزایش یابد .

ابتدا شمش آلومینیوم در درجه حرارت بسیار بالا، گرم شده و طی یک سری حرکت های پی در پی ضخامت ان کاهش پیدا میکند . ورق الومینیوم پس از سرد شدن استحکام بالایی دارد .

از طرف دیگر به منظور افزایش مقاومت فیزیکی ورق تولید شده ؛ درصدی از عناصر به خط تولید اضافه میشوند . روش نورد سرد، اخرین مرحله برای تولید برخی از ورق آلومینیوم است .

برخی از محصولات نیز ممکن است با استفاده از فرایند ریخته گری مداوم تولید شوند . در این مورد فلز مذاب وارد محفظه ریخته گری میشود .پس از افزودن عناصر آلیاژی مورد نظر به مذاب الومینیوم به صورت شمش ریخته گری میشود و بعد از ریخته گری شمش در ابعاد مشخص شده وارد مرحله نورد گرم میشود .

 


تاثیرات اجرای طرح توجیهی تولید ورق و فویل آلومینیوم بر محیط زیست


محصولات مورد نظر طرح فوق طبق مقررات و ظوابط استقرار واحد های تولیدی، صنعتی و معدنی ویرایش سال 1397 سازمان محیط زیست کشور در رده سه قرار دارد .

  • ردیف 53102 : ( تولید فویل الومینیوم به روش نورد گرم ) ( گروه محصول : گروه صنایع فلزی ، ماشین سازی و الکترونیکی ( 5000) ( رده : 3 )
  • ردیف 54019 : نورد الومینیوم ( گروه محصول : گروه صنایع فلزی ، ماشین سازی و الکترونیکی ( 5000) ( رده: 3 )
  • ردیف 53119 : تولید ورق آلومینیومی کامپوزیتی ( گروه محصول: گروه صنایع فلزی ، ماشین سازی و الکترونیکی ( 5000) ( رده : 3 )

واحد های رده سه مجاز به استفرار در شهرک ها و نواجی صنعتی و پهنه های صنعتی مصوب در خارج از محدوده مصوب شهرها و محدوده روستا ها مشروط به رعایت فواصل از سایر کاربری ها به شرح جدول زیر است

جدول فواصل و حرایم محیط زیست برای تولید ورق و کویل آلومینیوم

جدول فواصل و حرایم محیط زیست برای تولید ورق و کویل آلومینیوم

 


ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت تولید ورق و کویل آلومینیوم


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز جهت تولید ورق و کویل آلومینیوم :

  • کوره انیلینگ ( مشخصات فنی: 3 تن ) ( تعداد: 1)
  • ماشبن الات و تجهیزات نورد ( مشخصات فنی: 3 تن )

تاسیسات مورد نیاز جهت تولید ورق و کویل آلومینیوم :

  • اشعاب برق : شرح ( 1000 کیلووات )
  • تامین برق : شرح ( تامین برق 265 کیلو وات از شبکه سراسری تا محل ترانس )
  • انشعاب اب
  • تامین و اب رسانی
  • سیسیتم سرمایش و گرمایش : شرح ( چیلر حدود 250 تن تبرید مورد نیاز است )
  • سوخت رسانی
  • باسکول
  • ژنراتور اضطراری : شرح ( برق اضطراری توسز ژنراتور 250 کیلو وات )

لوازم و تجهیزات ازمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز جهت تولید ورق و کویل آلومینیوم :

این اقلام شامل وسایل آزمایشگاه ها ، تجهیزات تعمیرگاه ها، کارگاه ها ، انبار ها و وسایل ایمنی است .همانند سایر اقلام سرمایه گذاری لازم است میزان کیفیت مورد نیاز هریک ، بررسی شده و براورد هزینه ان بر اساس مشخصات ، تعداد؛ پیشنهاد های قیمت و استفاده از موارد مشابه صورت گیرد.

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه تولید ورق و کویل آلومینیوم :

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه تولید ورق و کویل آلومینیوم


تحلیل نهایی و جمع بندی مطالعات بازار


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید ورق و کویل آلومینومی , میزان تولید از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران  جدید است . به طوری که میزان تقاضای محصول مورد نظر نشان میدهد از سال 1399 به سال 1402 حدود 12,000 تن به نیاز کشور اضافه میشود .

حال اگر فرض کنیم کارخانه هایی با درصد پیشرفت بالای 75 درصد به تولید برسند ( در این طرح 20,000 تن است ) لذا کمبود تقاضایی در کشور در سال 1402 نخواهیم داشت ضمن اینکه 8,000 تن اضافه تولید وجود دارد .

اما از انجا که در سال 1402 حدود 16,000 تن واردات داریم لذا با برنامه ریزی مناسب میتوان با تولید داخل واردات را به صفر رساند بنابراین 8,000 تن تولید جدید برای این هدف لازم است .شایان گفتن است که ظرفیت کارخانه مورد نظر5,000 تن است لذا بدون دغدغه میتوان کارخانه را احداث نمود .

نمودار پیش بینی میزان تقریبی واردات تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقریبی واردات تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقریبی صادرات تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقریبی صادرات تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقریبی تولید تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقریبی تولید تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقاضای داخلی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقاضای داخلی تا سال 1404

 


آشنایی با سری آلیاژهای آلومینیوم


آلیاژ ها آلومینیوم از متنوع ترین آلیاژ ها هستند که به دلیل سبک وزنی و دوام بالای ان ها کاربردهای فراوانی دارند .

آلیاژ های آلومینیومی به 8 سری کلی تقسیم شده اند که شامل سری های 1000 ، 2000 ، 3000 ، 4000 ، 5000 ، 6000 ، 7000 ، 8000 هستند .

سری آلیاژ های آلومینیومی 1000 :

آلیاژ های آلومینیومی سری 1000 دارای حداقل 99 درصد الومینیوم هستند ، این سری از آلیاژ های آلومینیومی دارای مقاومت به خوردگی بسیار بالا، رسانای جریان الکتریکی و گرمایی بالا، پذیرش ماشین کاری، خواض مکانیکی نسبتا پایین و قابلیت جوش پدیری اند .

همچنین این سری از آلیاژ ها نرم هستند و در کارهایی مانند ساخت بسته بندی های فویلی برای مواد غذایی ، اتصالات الکتریکی و سیم های جوشکاری استفاده میشود .

سری آلیاژ های آلومینیومی 2000 :

آلیاژ های آلومینیومی سری 2000 تشکلیل شده از دو عنصر اصلی الومینیوم و مس همرا با عناصر آلیاژی دیگر هستند . از خصوصیات این سری از آلیاژ ها میتوان به استحکام بالا ، سختی بالا, جوش پذیری خوب، مقاوت به شکستگی بالا و قابلیت ریخته گری پایین اشاره کرد .

میتوان خصوصیات گفته شده را به وسیله اضافه کردن عناصر آلیاژی ماندد منیزیوم و نقره بهبود داد . از سری 2000 آلیاژهای آلومینیومی میتوان در  صنایع هوا فضا ؛ ساخت بدنه هواپیما و فضاپیما، ساخت بدنه خودروهای سنگین و ساخت پرچ ها و یا پیچ ها در قطعات مختلف استفاده کرد .

سری آلیاژ های آلومینیومی 3000 :

آلیاژ های آلومینیومی سری 3000 از دو عنصر اصلی آلومینیوم و منگنز تشکلیل شده اند که دارای استحکام بیشتری نسیبت به سری آلیاژ های 1000 آلومینیومی هستند .

این سری از آلیاژ های آلومینیومی دارای خواصی هستند که از آنجمله میتوان استحکام کششی بالا ، شکل پذیری بالا ، مقاومت به خوردگی بسیار خوب ، منطقه پلاستیک بالا و قابلیت جوش پذیری خوب را نام برد .

از این سری از آلیاژ ها میتوان در ساخت قوطی های مواد غذایی؛ ساخت رادیاتور های وسایل نقلیه، ساخت وسایل صنایع شیمیایی و ساخت سقف ها نام برد .

سری آلیاژ های آلومینیومی 4000 :

تشکیل شده از دو عنصر اصلی الومینیوم و سیلیکون هستند که دارای نقطه ذوب پایینی اند که موجب شده است از این آلیاژ ها بتوان در ریخته گری استفاده کرد .

از خصوصیات این سری از آلیاژ های آلومینیومی میتوان عملیات حرارتی ناپذیر بودن ان ها ( با اضافه کردن عنضر ام جی به ان میتوان این خاصیت را تا حدی اضافه کرد 9 استحکام متوسط و مقاوم در برابر خوردگی را نام برد . از این سری از آلیاژ ها میتوان به عنوان سیم جوش کاری و لحیم استفاده کرد.

سری آلیاژ های  آلومینیومی 5000 :

سری آلیاژ های آلومینیومی 5000  دارای دو عنصر اصلی الومینیوم و منیزیوم هستند که میتوان سختی این سری از آلیاژ های آلومینیومی را به وسیله انجام فرایند های تغییر شکل پلاستیک سرد افزایش داد.

از ویژگی های این سری از آلیاژ های آلومینیومی میتوان به استحکام بالا ؛ مقاومت به خوردگی بالا ؛ جوش پذیزی خوب، مقاومت در برابر دماهای بسیار پایین تا دماهای نزدیک ب صفر مطلق، مفاومت بالا، نرم بودن و چگالی پایین اشاره کرد.

از این سری از آلیاژ های آلومینیومی  میتوان در ساخت مخازن سوخت و مواد غذایی ؛ اتصالات الکتریکی ؛ ساخت قطعات موشک ، ساخت بدنه قایق  ها و کشتی ها و... اشاره کرد .

سری آلیاژ های آلومینیومی 6000 :

سری آلیاژ های آلومینیومی 6000 از عناصر آلیاژی اصلی آلومینیوم ، منیزیوم و سیلیکون تشکیل شده اند ..

از ویژگی های این سری از آلیاژ ها میتوان به استحکام متوسط، نرمی بالا، مقاومت به خوردگی بالا در محیط های دریایی ، جوش پذیری خود و شکل پذیری بالا اشاره کرد .

از این سری از آلیاژ های آلومینیومی میتوان در صنایع خودردو سازی، صنایع کشتی سازی، صنایع بازیافتی؛ ساختمان سازی، معماری و ساهت انواع پل ها استفده کرد .

سری آلیاژ های آلومینیومی 7000 :

سری آلیاژ های آلومینیومی 7000 از دو عنصر الومینیوم و روی همراه با عناصر آلیاژ های دیگر تشکیل شده اند .

این سری از آلیاژ های آلومینیومی دارای استحکام و مقاومت به خستگی بیشتر نسبت به دیگر سری از آلیتژهای آلومینیومی  هستند و همین طور مقاومت به خوردگی و جوش پذیزی ان ها نسبت به دیگر آ لیاژ های آلومینومی کمتر است و از این سری از آلیاژ های آلومینیومی به صورت گسترده ای در صنایع هوافضا استفاده میشود . به خصوص در قطعاتی که نیازمند به مقاومت به خستگی بالایی باشد استفاده میشود .

سری آلیاژ های آلومینیومی 8000 :

سری آلیاژ های آلومینیومی 8000 شامل آلیاژ هایی هستند که در سری های قبل آلیاژهای آلومینیومی گنجانده  نمیشود و بیشتر دارای عناصر آلیاژی هستند .

از این سری از آلیاژ ها میتوان در نیرگاه های اتمی، صنایع غذایی؛ بلبرینگ خودروها، ساخت رسانه ها  و... استفاده کرد .

تعدادی از ویژگی های این سری از آلیاژ های آلومینیومی در زیر امده است:

 Ni_FE_AL: دارای استحکام و رسانایی الکتریکی بالا

 Li_AL: دارای استحکام و سفتی بالا در عین داشتن چگالی پاییم

 SN_AL: دارای استحکام و مقاومت به خوردگی بالا

 SI_FE_AL: دارای شکل پذیری , نرمی و رسانایی بالا

براساس امار موجوود نزدیک به 75% از میزان تولید ورق های آلومینیوم در صنعت بسته بندی مواد غذایی ، صنعت لوازم ارایشی و بهداشتی و در مواد شیمیایی و باقی 25% در کابرد های صنعتی ( همچون عایق های حرارتی، سلخت کابل و تجهیزات الکترونیکی) مورد استفاده قرار میگیرد.

بیشترین آلیاژ های ورق آلومینیومی مورد استفاده و موجود در بازار دو آلیاژ 1050 و 3105 و 1200 هستند که هریک ویژگی های خود را دارا می باشند و این ورق ها در سایز 1000 ضرب در 2000 میلی متر ارائه میشوند .

جدول برخی از آلیاژ های مورد استفاده در تولید ورق و کویل آلومینیوم

جدول برخی از آلیاژ های مورد استفاده در تولید ورق و کویل آلومینیوم


کد آیسیک و تعرفه گمرکی مربوط به ورق و کویل آلومینیوم


بازه خواص فیزیکی و مکانیکی که میتوان در آلومینیوم به دست آورد قابل توجه است . بیش از سیصد ترکیب آلیاژی به طور عمومی شناخنه شده است و آلیاژهای بسیار دیگری به صورت بین المللی و در روابط بین تولید کنندگان و خریداران گسترش یافته است .از خواص ورق آلمینیوم میتوان به ظاهر زیبا، سبک وزنی، قابلیت تولید بالا، خواص فیزیکی، مکانیکی و مقاومت خوردگی اشاره کرد.

بر اساس اخرین طبقه بندی آیسیک ، این محصولات زیر بخش صنعت بوده و جزئیات مسیر آن طبق کدگذاری آیسیک، شامل ساخت فلزات اساسی، ساخت فلزات اساسی قیمتی و فلزات غیر اهنی ، انواع ورق و فویل فلزات غیر اهنی و انواع ورق و فویل آلمینیومی است.

  • انواع ورق و فویل آلومینیومی ( کد آیسیک: 2720412348) ( تعرفه گمرکی: 7607/7606) ( رده زیست محیطی: 3)
  • ورق آلومینیومی غیر آلیاژی با ضخامت بین 0/2 تا 3 میلی متر ( کد آیسیک: 2720512349) ( تعرفه گمرکی: 76061190/76061110) ( رده زیست محیطی: 3)
  • ورق آلومینیومی غیر آلیاژی با ضخامت بین 3 تا 6 میلی متر ( کد آیسیک: 2720512350) ( تعرقه گمرکی : 76061190/76061110) ( رده زیست محیطی: 3 )
  • ورق آلومینیومی غیر آلیاژی با ضخامت بیش از 6 میلی متر ( کد آیسیک: 2720512351 ) ( تعرفه گمرکی : 76061190/76061110) ( رده زیست محیطی: 3)
  • ورق آلومینومی آلیاژی با ضخامت بین 0/2 تا 3 میلی متر ( کد آیسیک: 2720512352) ( تعرفه گمرکی: 76061290/76061210) ( رده زیست محیطی: 3)
  • ورق آلومیینومی آلیاژی یا ضخامت بین 3 تا 6 میلی متر ( کد آیسیک: 2720512353) ( تعرفه گمرکی: 76061290/76061210) ( رده زیست محیطیک 3)
  • ورق آلومینیومی آلیاژی یا ضخامت بیش از 6 میلی متر ( کد ایسیک: 2720512354) ( تعرفه گمرکی: 76061290/760611210) ( رده زیست محیطی: 3)
  • ورق نانو کامپوزیت اکسید بور آلمینیوم ( کد آیسیک: 2720512529) ( تعرفه گمرکی: ___ ) ( رده زیست محیطی: 3)

به غیر از مواد فوق در خصوص ورق ، محصولات ذیل نیز زیر مجموعه محصولات از ورق و فویل فلزات غیز اهنی طبقه بندی شده اند :

  • ورق آلومینیوم با پوشش پلی کرافت ( کد آیسیک: 2720512573) ( تعرفه گمرکی: __ ) ( رده زیست محیطی: 3)
  • ورق آلومینیومی روکش شده ( کلدینگ) ( کد آیسیک: 2720512574) ( تعرفه گمرکی: __ ) ( رده زیست محیطی: 3)

 


شماره تعرفه گمرکی و استانداردهای تولید انواع ورق و کویل آلومینیوم

 

تعاریف و تعرفه گمرکی در بخش آلمینیوم (76) امده و شامل موارد ذیل میباشد:

صفحه ، ورق ، نوار و ورقه نازک آلومینیوم (Plates , Sheets , Strip and Foil  )، همگی محصولاتی هستند مسطح (غیر از محصولات به صورت کار نشده مشمول شماره 7601 ) به صورت تومار ( Coil ) یا غیر تومار با سطح مقطع عرضی توپر مستطیل ( غیر از مربع) با یا بدون زوایای گرد شده ( از جمله (( مستطیل های تغییر یافته )) که دو ضلع متقابل ان ها به شکل قوس محدب و دو ضلع دیگر به صورت خطوط مستقیم مساوی و متوازی میباشند) که ضخامت یکنواختی داشته و عبارت اند از

به شکل مربع یا مستطیل که ضخامت ان ها از یک دهم پهنای ان نباشد

به شکلی غیر از مربع یا مستطیل به هر اندازه مشروط بر اینکه دارای خصوصیات اشیا یا مصنوعات مشمول سایر شماره ها نباشند

شماره 7607 و 7606 به خصوص شامل صفحه ورق ؛ نوار و ورق نازک نقش دار ( مثلا شیاردار ، راه راه؛ شطرنجی ، اشکی ، دکمه ای ، لوزی ) و همچنین شامل آن هایی که سوراخ شده ، کنگره ای شده، صیقل خورده ، یا اندوه شده اند میشود.

مشروط بر اینکه این عمل به محصولات مزبور خصوصیات اشیا یا مصنوعات شماره های دیگر را ندهد .

آلومینیوم ، غیرممزوج ، فلزی است که از لحاظ وزن حدلقل دارای 99 درصد آلومینیوم باشد مشروط بر اینکه مقدار هر عنصر دیگر بر حسب وزن از حد تعیین شده در جدول زیر بیشتر نباشد .

جدول عناصر الومینیوم غیر ممزوج

جدول عناصر الومینیوم غیر ممزوج

آلیاژ های الومینیوم عبارتند از مواد فلزی که در انها آلومینیوم بر حسب وزن بر هر یک از عناصر دیگر اولویت داشته باشد ، مشروط بر اینکه :

مقدار وزنی حداقل یکی از عناصر دیگر برحسب وزن یا مجموع اهن و سیلیسیوم , بیشتر از حد تعیین شده  در جدول فوق باشد ،

مقدار کل این عناصر دیگر بر حسب وزن بیشتر از 1 درصد باشد .

جدول ذیل نرخ های تعرفه گمرکی شامل سود بازرگانی و حقوق و عوارض گمرکی متعلق به محصولات طرح آمده است . شایان ذکر است که حقوق ورودی مندرج در جدول زیر شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است .

طبق ماده 2 قانون تجمع عوارض مصوب هئیت وزیران ؛ حقوق پایه ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالا های وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین میشود .

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هئیت وزیران تعیین میشود حقوق ورودی اطلاق میگردد

جدول مشخصات و تعرفه گمرکی کالاهای مرتیط با ورق و کویل آلومینیوم

جدول مشخصات و تعرفه گمرکی کالاهای مرتیط با ورق و کویل آلومینیوم

جدول مشخصات و تعرفه گمرکی کالاهای مرتیط با ورق و کویل آلومینیوم

جدول فهرست استاندارد های بین المللی آلومینیوم و آلیاژهای آن

جدول فهرست استاندارد های بین المللی

 

 

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی ورق آلیاژی و کویل آلومینیوم ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ ورق آلیاژی و کویل آلومینیوم


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع ورق آلومینیوم آلیاژی با ظرفیت 40،000 تن در سال - مساحت زمین 40 هزار متر مربع- 229 صفحه (آذر 1400، فرمت PDF)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخدوشنبه, 20 شهریور 1402 09:22
حجم فايل 1.64 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار ورق و کویل آلومینیوم با ظرفیت 5000 تن ، 46 صفحه سال 1400 (ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 02 دی 1400 18:03
حجم فايل 1.42 MB
دانلود 23

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ورق آلیاژی آلومینیوم به روش ریخته گری و نورد گرم 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخچهارشنبه, 25 دی 1398 00:11
حجم فايل 2.92 MB
دانلود 335

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع فلزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories