• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی لفاف آلومینیوم ⭐️ فویل آلومینیومی روکش دار | pdf

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیومی روکش دار

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیومی روکش دار ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیومی روکش دار را با آپدیت سال 1400 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .


معرفی لفاف آلومینیومی بسته بندی یا فویل آلومینیوم روکش دار


لفاف با پایه آلومینیوم عبارت از یک لایه فویل آلومینیوم به ضخامت 7_10 میکرون ( با عملیات آنیلینگ ) و یک لایه آستری از کاغذ غیرقابل نفوذ در مقابل چربی ( Greaseproof papers) با گراماژ 40 گرم بر مترمربع که توسط واکس به همدیگر چسبیده شده و قسمت فویل آلومینیوم آن لاک اندود شده است.

لفاف با لایه آلومینیوم در بسته بندی مواد غذائی (عمدتا کره ، پنیر، ماست ، انواع شیرینی جات ) پاکت سیگار و ... با وزن حداکثر یک کیلوگرم به کار می رود.

انواع فویل آلومینیوم روکش دار :

لفاف های بسته بندی چندلایه محصولات صنایع غذائی با توجه به روش تهیه و کاربرد آنها به گروه های زیر طبقه بندی می شوند:

  • لفاف های لمینت شده که عبارت از چسبانیدن دولایه لفاف تک لایه به هم توسط چسب یا واکس و یا حرارت
  • لفاف های کواکستروژنی که عبارت است از ترکیب ۲ یا چند لایه مواد ترموپلاستیکی از طریق یک قالب DIE
  • لفاف های روکش اکستروژن که عبارت است از دولایه کردن یک لایه فیلم اکسترود شده در هنگام مذاب
  • لفاف بسته بندی مورد نظر در این مقاله با توجه به طبقه بندی فوق جزء گروه اول و لمینت با واکس است.

براساس آخرین طبقه بندی آیسیک ، فویل آلومینیوم روکش دار، زیر مجموعه بخش صنعت بوده و جزئیات مسیر آن طبق کدگذاری آیسیک ، شامل ساخت محصولات فلزی فابریکی به جز ماشین آلات و تجهیزات ، ساخت سایر محصولات فلزی فابریکی طبقه بندی نشده در جای دیگر، سایر محصولات فلزی طبقه بندی نشده در جای دیگر و انواع لفاف آلومینیومی است.

کد آیسیک و تعرفه گمرکی انواع لفاف آلومینیومی :

  • نام محصول : انواع لفاف آلومینیومی ( کد آیسیک :  2899412526)
  • نام محصول: فویل روکش دار آلومینیومی مواد غذایی و دارو ( کد آیسیک : 2720512556 ) ( تعرفه گمرکی :  76072000)

معرفی آلومینیوم جکت ها و کاربردهای آنها


از آنجایی که در برخی از حوزه ها و کاربردها ، آلومینیوم به تنهایی نمی تواند نقش محافظتی داشته باشد ، از یک لایه محافظتی در کنار آن ها استفاده می شود.

با توجه به گستردگی کاربردهای انواع ورق ، کویل و فویل آلومینیوم با آلیاژهای مختلف و نیز ترکیب این محصولات با پوشش ها ، لایه ها و مواد مختلف ، تعاریف گوناگونی از لفاف آلومینیوم ارائه می شود.

از مهم ترین این تعاریف ، مترادف بودن لفاف آلومینیوم با آلومینیوم جکت ولفاف بسته بندی پایه آلومینیوم است.

آلومینیوم جکت ها عایق های حرارتی هستند که در صنایع و کارخانه ها نقش محافظتی دارند. ورق آلومینیوم جکت عایقی آلومینیومی است که از مواد آلی مانند پلی اتیلن و یک لایه ورق آلومینیومی تشکیل شده است و به عنوان ماده اولیه برای عایق های حرارتی استفاده میشوند.

کاربرد آلومینیوم جکت ها برای عایق کاری در موتورخانه ها ، سایت پتروشیمی ها و همچنین کارخانه هایی که در دماهای پایین تر و یا بالاتر از دمای محیط فعالیت دارند ، استفاده می شوند. تمامی آلومینیوم جکت ها از یک لایه رطوبت گیر نیز تشکیل شده اند.


معرفی لفاف های آلومینیوم مورد استفاده در صنایع غذایی


کاربرد لفاف آلومینیوم در بسته بندی کره

لفاف های بسته بندی برای محصولات غذایی ، بسته به نوع مواد بسته بندی شده دارای ترکیب های مختلفی می باشند. به عبارت دیگر نوع لفاف بستگی به ویژگی ها و ترکیب شیمیایی مانند سازگاری شیمیائی ، نفوذ ناپذیری و فیزیکی مانند شرایط محیطی ، انبار ، حمل ونقل ، مقاومت مکانیکی ، وزن محصول و عمر لفاف دارد.

به عنوان مثال مواد غذائی منجمد شده ، مواد غذائی استریلیزه شده ، مواد غذائی خشک شده و پاستوریزه شده لفاف های مختلفی دارند. در بسته بندی مواد غذائی باید توجه داشت که مواد غذائی (بخصوص کره) در مقابل اکسیژن و نور حساس می باشند لذا باید لفافی استفاده شود که مقاوم در برابر اکسیژن و نور باشد.

ترکیب لایه ها نیز با توجه به ترکیب و خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذائی باید طوری باشد که اولا مواد مصرفی در ساختار لایه ها با ماده غذائی هیچ گونه فعال و انفعالاتی شیمیائی ایجاد کند و از نوع مجاز برای مصرف بسته بندی مواد غذائی باشد و دوما در طعم اصلی و محتوی در طول زمان نگهداری تأثیر ننماید.

لفاف با پایه آلومینیوم برای مواد غذائی و بخصوص برای کره طبق استاندارد ملی شماره 3115 تحت ویژگی های لفاف های آماده شده با لایه آلومینیوم برای بسته بندی مواد خوراکی ، باید دارای لایه های زیر باشد.

  • فویل آلومینیوم به ضخامت 7 تا 10 میکرون برای جلوگیری از نفوذ روغن کره و مواد معطر و جلوگیری از نور خورشید.
  • کاغذ غیرقابل نفوذ در مقابل چربی ( گریس پروف ) با گراماژ 40 گرم بر مترمربع.

مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیوم روکش دار


مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید سالانه 900 تن لفاف آلومینیومی به شرح زیر میباشد :

  • فويل آلومینیومی آلیاژی با ضخامت بیش از 6 میکرون ( محل تامین : داخل کشور ) ( مصرف سالانه :  324)
  • کاغذ غیرقابل نفوذ در مقابل چربی ( محل تامین : داخل و خارج کشور )  ( مصرف سالانه :  500)
  • اسلاک واکس ( محل تامین : داخل کشور )  ( مصرف سالانه :  74)
  • سایر مواد اولیه غیرمذکور 7٪  ( محل تامین : داخل و خارج کشور )

در زیر به معرفی دقیقتر این مواد اولیه میپردازیم :

1- فویل آلومینیوم :

وزن مخصوص فويل آلومینیوم 2/7 گرم بر سانتی مترمکعب بوده و سطح آن مات است. فویل آلومینیوم را برای انعطاف پذیر نمودن و قابلیت تا شدن ، تحت شرایط آنیلینگ ( عملیات حرارتی به منظور نرم کردن ، همگن کردن و آزاد کردن تنش) قرار می دهند.

ضخامت آلومینیوم به صورت فویل برای بسته بندی مواد غذائی 7 تا 20 میکرون است. اما اغلب در بسته بندی نمودن مواد غذائی از فویل آلومینیومی به ضخامت 7 تا 10 میکرون بهره می گیرند.

از ویژگی های فویل آلومینیوم به کاررفته در بسته بندی می توان موارد زیر را نام برد :

  • فويل آلومینیوم غیرقابل نفوذ به نور و هوا بوده و به همین دلیل مواد اولیه بسته بندی آلومینیومی از نفوذ رطوبت ، نور ، اکسیژن ، میکروارگانسیم و کاهش مواد معطر جلوگیری می نماید.
  • یکی از مزایای آن این است که سمی نیست. در فویل آلومینیوم لاک اندود شده انتقال آلومینیوم به مواد غذائی فقط 1 میلی گرم برای هر کیلوگرم است. به طورکلی روزانه 10 تا 40 میلی گرم آلومینیوم توسط جیره غذایی وارد بدن انسان می شود که این مقدار نیز دفع می گردد.
  • فویل آلومینیوم از ورود و خروج گرما محافظت می کند.
  • میزان مصرف فویل به ضخامت 7 تا 10 میکرون به میزان یک مترمربع به ازای هر مترمربع محصول یا 350 گرم به ازای هر کیلوگرم محصول است.

2- کاغذ غیر قابل نفوذ در برابر چربی :

  • کاغذ غیرقابل نفوذ در مقابل چربی ( گریس پروف ) که به آن پارشمنت مصنوعی نیز می گویند ، دارای گراماژ 40 گرم بر مترمربع بوده و مقاوم به چربی و روغن ( کاغذ روغنی ) است. این کاغذ از نظر سفیدی و مقاومت در مقابل رطوبت و چربی در درجه بالاتری قرار دارد.
  • میزان مصرف کاغذ غیرقابل نفوذ در مقابل چربی ( گریس پروف ) با گراماژ 40 گرم بر مترمربع به میزان یک مترمربع به ازای هر مترمربع محصول یا 520 گرم به ازای هر کیلو محصول است.

3- سایر اجزاء متشکله محصول :

  • میزان مصرف اسلاک واکس 6 گرم به ازای هر مترمربع محصول یا 80 گرم به ازای هر کیلو محصول است.
  • میزان مصرف لاک ، 4 گرم به ازای هر مترمربع محصول یا 50 گرم به ازای هر کیلو محصول است.
  • در مقادیر فوق درصد ضایعات لحاظ نشده و سهم مواد اولیه در محصول نهایی محاسبه شده است.

 


روش تولید لفاف آلومینیومی


روش تولید لفاف آلومینیومی

فرآیند تولید لفافه با پایه آلومینیوم از مواد اولیه تا حالت نهائی مستلزم عبور از مراحل عملیاتی است که متناسب با شرایط فناورانه دارای روشهای تولیدی مختلفی می باشند. روش های مختلفی مانند لمینت با چسب های بدون حلال و با حلال وجود دارد ولیکن از لمینت واکس در تولید لفاف های بسته بندی استفاده می شود.

علت انتخاب واکس لمینت این است که واکس برای ایجاد نفوذ ناپذیری بیشتر در برابر رطوبت بکار می رود و از آنجائی که قدرت جلوگیری از نفوذ بخارآب در کاغذ واکس خورده به روش مرطوب ، به مراتب بیشتر از کاغذ واکس زده شده به روش خشک است ، از این نوع برای بسته بندی نمودن مواد غذائی استفاده می شود.

بنابراین در این مقاله ، این روش مورد بررسی قرار گرفته است که این روش در 8 مرحله اساسی صورت می گیرد و در ذیل هر مرحله به تفکیک بررسی شده است :

1- رول بازکن ها :

در این مرحله ابتدا رول های مربوط به فویل آلومینیوم ، و کاغذ به واحدهای رول بازکن دستگاه منتقل شده و توسط رول های راهنما بست قسمت های مختلف و نهایتا به رول جمع کن دستگاه هدایت می یابد.

برای اینکه کاغذ ورودی و فویل آلومینیوم به صورت تنظیم شده و بدون انحراف عرضی به قسمت های مختلف دستگاه هدایت شود از سیستم کنترل حاشیه یا Web giude استفاده می شود که سیستم فوق با استفاده از چشمی تنظیم شده به لبه کاغذ در صورت انحراف کاغذ یا فویل با استفاده از رول وب گاید ساخته شده از الیاف شیشه سلولزی ، چوب پنبه ای و سیستم هیدرولیکی با تغییر جهت رول موجب تنظيم انحراف کاغذ یا فویل می شود.

همچنین برای جلوگیری از کشش یا تنش کاغذ یا فویل که موجب کشیدگی در آنها ، درنتیجه بروز مشکلاتی در واحدهای لمینت می شود از سیستم کنترل تنش به صورت اتوماتیک استفاده می شود که در صورت کشش کاغذ یا فویل ( ناشی از کم شدن قطر رول ) با استفاده از سیستم پنوماتیکی ، الکتروموتورها ، سیستم های کنترل سرعت و کلاچ های مربوط به رول بازکن موجب شل شدن یا سفت شدن رول می شود.

2- واحد کوتینگ :

در این مرحله واکس به میزان 6 گرم برای هر مترمربع ، به فویل کوتینگ می شود. واکس در سینی های واحد کوتینگ ذوب شده و به فويل مترینگ می شود. ( با استفاده از تیغه های فلزی بنام دکتر بلید ). میزان و کنترل کوتینگ با تنظیم زاویه و فشار تیغه دکتر بلید و جلو و عقب بردن رول کوتینگ قابل تنظیم است.

3- واحد لمینت :

لمینه کردن روشی است که طبق آن دو نوع ماده از دو حلقه نوردی جداگانه توسط واکس به یکدیگر متصل می گردند. در این مرحله فويل کوتینگ شده با واکس از قسمت کوتینگ از یک طرف و کاغذ گریس پروف از قسمت رول بازکن 2 از طرف دیگر به واحد لمینت هدایت می شود.

در واحد لمینت توسط رول ها و سیلندرهای فشاری ، فویل آلومینیوم و کاغذ ، به هم فشار داده شده و به هم می چسبند. کنترل فشار و چسبندگی با تنظیم فشار سیلندرها و رول ها با عقب و جلو بردن تنظیم می شود.

از جمله عوامل کنترل کیفی در این مرحله کنترل عدم چروک شدن کاغذ و فویل آلومینیوم ، وجود حباب بین دولایه هنگام لمینت ، روی هم افتادن دقیق دولایه هنگام لمینت و چسبیدن دولایه به صورت یکنواخت است.

4- واحد لاک زنی :

فويل آلومینیوم نازک به طور طبیعی حاوی منافذ بسیار ریز است. در هنگام فرم دادن فويل ، پاره شدن آن در قسمت منافذ به طور سریع امکان پذیر است. برای جلوگیری از وجود منافذ و بخصوص خوردگی فویل از روش های مختلفی استفاده می شود که لاک زنی یکی از این روش ها است.

در این مرحله لاک توسط سیستم مترینگ لاک ( با استفاده از تیغه های فلزی بنام دکتر بلید ) از مخزن لاک واحد کوتینگ به ترکیب هدایت شده از واحد لمینت ( کاغذ و فویل آلومینیوم لمینت شده ) کوتینگ می شود. میزان لاک با تنظیم زاویه و فشار تیغه دکتر بلید و جلو و عقب بردن رول کوتینگ قابل تنظیم است.

5- خشک کن :

در این مرحله به خاطر استفاده از لاک در واحد لاک زنی ، برای خشک شدن آن از تونل خشک کن استفاده می شود بدین ترتیب که محصول لمینت شده توسط رول های راهنما به قسمت خشک کن دستگاه که در بالای دستگاه قرار دارد هدایت شده و در آنجا توسط هوای گرم ایجادشده خشک می شود.

میزان دما توسط دماسنج های ترموکوپل دار سنجش و در نمایشگرهای دیجیتال نمایش داده می شود. دما را می توان با توجه به سرعت لمینت و مواد ورودی بنا به تجربه کنترل نمود.

6- رول جمع کن :

لایه های لمینت شده پس از قسمت خشک کن توسط رول های راهنما به واحد رول جمع کن هدایت می شود. با توجه به اینکه رول جمع کن وظیفه جمع کردن 2 رول بازکن را دارد. بنابراین از رول جمع کن بدون توقف استفاده می شود بدین ترتیب که واحد رول جمع کن دارای 2 شفت بوده و پس از پر شدن شفت اولی به شفت دوم به صورت اتوماتیک هدایت می شود.

7- برش :

لفافهای تولیدشده پس از رول جمع کن دستگاه لمینت بنا به درخواست مشتری برش داده می شود. لفاف ها در این مرحله برای لوله های مقوایی به قطر 3 اینچ جمع می شوند.

در این مرحله کنترل کشش ، پارگی براثر کندی تیغه های برش ، غیرقابل استفاده بودن مواد برش داده شده در صورت انحراف دربرش باید کنترل گردند.

8- بسته بندی :

لفاف های برش داده شده با توجه به نمونه گیری تصادفی انتخاب می شوند. و آزمون های لازم طبق استاندارد 3115 برای پارامترهایی شامل قدرت چسبندگی لایه ها، عمر مفید، ضخامت و پارگی بر روی آنها انجام می شود. سپس پس از تأیید توسط کاغذ کرافت یا کاغذ سفارشی مشتری ، لفاف پیچی می گردد و سپس به انبار محصول هدایت می شود.


لیست ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید لفاف آلومینیوم ( فویل روکش دار )


لیست ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز جهت تولید لفاف آلومینیومی :

  • دستگاه واکس کوتینگ ، لمینت : 180متر دقیقه
  • دستگاه برش : عرض 100 و 120

لیست تاسیسات مورد نیاز جهت تولید لفاف آلومینیوم :

  • انشعاب برق : 250کیلو وات
  • تامین برق : تامین برق 250کیلو وات از شبکه سراسری تا محل ترانس
  • سیستم سرمایش و گرمایش
  • سوخت رسانی گاز : انشعاب 200در نظر گرفته شده است
  • باسکول
  • ژنراتور اضطراری : برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور 250کیلو وات
  • انشعاب آب : هزینه انشعاب آب سایز 2/1در شهرک صنعتی جاجرم
  • تاسیسات آب : لوله کشی و منبع

لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی

این اقلام شامل وسایل آزمایشگاه ‌ها ، تجهیزات تعمیرگاه‌ها ، کارگاه‌ها ، انبارها و وسایل ایمنی است.

جدول زمان بندی اجرای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید لفاف های آلومینیومی

جدول زمان بندی اجرای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید لفاف های آلومینیومی


تحلیل نهایی و خلاصه مطالعات بازار لفاف های آلومینیوم ( فویل های روکش دار )


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید لفاف آلومینیومی، میزان تولید این محصول از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

همچنین میزان تقاضای آن از سال 1399 تا 1402 حدود 3000 تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح 160 تن است ) ، نیاز کشور تا 1402 حدود 2800 تن است.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه 900 تن است ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد. همچنین میتوان با توجه به افزایشی بودن میزان صادرات برای صادرات این محصول نیز برنامه ریزی مناسب نمود.

نمودار پیش بینی میزان تولید لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تولید لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان واردات لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان واردات لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان صادرات لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان صادرات لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقاضای داخلی لفاف های آلومینیومی تا سال 1404

نمودار پیش بینی میزان تقاضای داخلی لفاف های آلومینیومی تا سال 1404


تعاریف و تعرفه های گمرکی و استانداردهای ملی و بین المللی مربوط به لفاف های آلومینیوم ( فویل های روکش دار )


تعاریف و تعرفه گمرکی مربوط به ورق و فویل آلومینیوم ، در بخش آلومینیوم (76) آمده و شامل موارد ذیل است :

1- صفحه ، ورق ، نوار و ورقه نازک (Plates, sheets, strip and foil) :

محصولاتی هستند مسطح (غیر از محصولات به صورت کار نشده مشمول شماره 7601 ) ، به صورت تومار (Coil) یا غیر تومار با سطح مقطع عرضی توپر مستطیل ( غیر از مربع ) با یا بدون زوایای گرد شده ( ازجمله «مستطیل های تغییریافته» که دو ضلع متقابل آنها به شکل قوس محدب و دو ضلع دیگر به صورت خطوط مستقیم، مساوی و متوازی می باشند ) که ضخامت یکنواختی داشته و عبارت اند از :

  • به شکل مربع یا مستطیل که ضخامت آنها بیشتر از یک دهم پهنای آن نباشد ،
  • به شکلی غیر از مربع یا مستطیل ، به هراندازه ، مشروط بر اینکه دارای خصوصیات اشیاء یا مصنوعات مشمول سایر شماره ها نباشند.

شماره 7606 و 7607 بخصوص شامل صفحه ، ورق ، نوار و ورقه نازک (Foil) نقش دار ( مثلا ، شیاردار ، راه راه ، شطرنجی ، اشکی ، دکمه ای ، لوزی ) و همچنین شامل آنهایی که سوراخ شده ، کنگره ای شده ، صیقل خورده ، یا اندود شده اند ، می شود ، مشروط بر اینکه این عمل به محصولات مزبور خصوصیات اشیاء یا مصنوعات شماره های دیگر را ندهد.

2- آلومینیوم، غیر ممزوج :

آلومینیوم غیر ممزوج فلزی است که ازلحاظ وزن حداقل دارای 99 درصد آلومینیوم باشد مشروط بر اینکه مقدار هر عنصر دیگر برحسب وزن از حد تعیین شده در جدول زیر بیشتر نباشد ؛

آلومینیوم، غیر ممزوج

3- آلیاژهای آلومینیوم :

آلیاژهای آلومینیوم عبارت اند از مواد فلزی که در آن ها آلومینیوم برحسب وزن بر هر یک از عناصر دیگر اولویت داشته باشد ، مشروط بر اینکه :

  • مقدار وزنی حداقل یکی از عناصر دیگر برحسب وزن یا مجموع آهن و سیلیسیوم ، بیشتر از حد تعیین شده در جدول فوق باشد ،
  • مقدار کل این عناصر دیگر ، برحسب وزن بیشتر از 1 درصد باشد.

جدول ذیل نرخ های تعرفه گمرکی شامل سود بازرگانی و حقوق و عوارض گمرکی متعلق به لفاف های آلومینیومی آمده است :

شایان ذکر است که حقوق ورودی مندرج در جدول بالا شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است. طبق ماده 2 قانون تجمیع عوارض مصوب هیئت وزیران ، حقوق پایه ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4٪ ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود.

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیئت وزیران تعیین می شود حقوق ورودی اطلاق می گردد.

آلیاژهای آلومینیوم

با توجه به اینکه برای لفاف آلومینیومی مستقیماً کد تعرفه گمرکی وجود ندارد با توجه به دسته بندی بالا نزدیک ‌ترین تعرفه گمرکی کد  76072000است.

استانداردهای بین المللی و ملی لفاف های آلومینیوم

استانداردهای بین المللی و ملی لفاف های آلومینیوم

از استانداردهای جهانی می توان از استانداردهای  JISZ 1520, DIN 29630 و BS 1470 در خصوص لفاف های دارای فویل آلومینیوم و ویژگی های آن نام برد.


توجیه استراتژیک تولید لفاف های آلومینیومی ( فویل آلومینیوم روکش دار )


بهره برداری از فاز اول طرح توسعه تولید شمش آلومینیوم به میزان 36000 تن در سال و نیز لزوم ایجاد و گسترش صنایع پایین دستی آلومینیوم طبق اسناد و برنامه توسعه ای کشور ، بیانگر ضرورت اجرای این طرح است.

با توجه به کاربرد این محصول در صنایع غذایی و لبنی ، اجرای آن می تواند نقش مؤثری در تکمیل زنجیره تأمین این گونه محصولات داشته باشد.

گسترش بازار آلومینیوم در صنایع پایین دست می تواند نیاز داخل را تأمین و حتی فراتر از آن نیز اقدام به صادرات کند.

حدود 15٪ از تولیدات محصولات آلومینیومی در بخش انواع فویل ها و لفاف جهت بسته بندی مصرف می شود و نیز سهم انواع لفاف و فویل های روکش دار از میزان تولیدات محصولات غذایی و دارویی در حدود 1% است که با توجه به میزان تولیدات این گونه محصولات عدد قابل توجهی خواهد بود.

وجود مواد اولیه و صنایع بالادستی در شهرستان جاجرم ، کاهش واردات و افزایش صادرات ( با توجه به نزدیکی به افغانستان به عنوان یکی مهم ترین واردکنندگان لفاف های پایه آلومینیوم از ایران ) ، تکمیل زنجیره ارزش و تأمین محصولات غذایی ، کاهش نرخ بیکاری استان ( نرخ بیکاری کل تا پایان آذرماه سال 1399 برابر با 8/1٪ بوده است ) ، وجود نیروی متخصص بومی و نیز ارزش افزوده نسبتا مناسب لفاف آلومینیوم بیانگر اثربخشی اجرای این طرح در حوزه های مختلف خواهد بود .


تأثیرات اجرای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید لفاف های آلومینیومی بر محیط زیست

محصولات موردنظر طرح طبق مقررات و ضوابط استقرار واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی ویرایش سال 1397 سازمان محیط زیست کشور در رده سه قرار دارد.

رده زیست محیطی لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیومی روکش دار طبق ضوابط محیط زیست :

تولید و چاپ لفاف بسته بندی کره از فویل آماده آلومینیومی ( گروه صنایع سلولزی (4000)) ( رده :  3)( ردیف : 43014 )

واحدهای رده سه مجاز به استقرار در شهرکها و نواحی صنعتی و پهنه های صنعتی مصوب در خارج از محدوده مصوب شهرها و محدوده روستاها مشروط به رعایت فواصل از سایر کاربری ها به شرح جدول ذیل است :

تأثیرات اجرای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید لفاف های آلومینیومی بر محیط زیست

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیومی روکش دار ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ تولید لفاف آلومینیوم یا فویل آلومینیومی روکش دار

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید فویل آلومینیومی 55 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 16:26
حجم فايل 400.33 KB
دانلود 122

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید لفافه های آلومینیومی 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخچهارشنبه, 25 دی 1398 00:06
حجم فايل 2.74 MB
دانلود 146

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی لفافه ی بسته بندی با پایه آلومینیوم 102صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 22:52
حجم فايل 744.11 KB
دانلود 266

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار فویل و لفافه های آلومینیوم با ظرفیت 900 تن ، 39 صفحه سال 1400 (ویژه- برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 02 دی 1400 17:56
حجم فايل 1.22 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی لفافه ی بسته بندی با پایه آلومینیوم 102صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 22:52
حجم فايل 744.11 KB
دانلود 266

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع فلزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories