• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی قوطی کنسرو ⭐️ تولید قوطی فلزی آسان بازشو

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی قوطی کنسرو

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی قوطی های کنسرو آسان بازشو و معمولی از 0 تا 100 !


قوطی کنسرو ظرفی فلزی، غیرقابل نفوذ و معمولاً استوانه ای شکل می باشد که از جنس آهن سفید به همراه پوشش لاک تهیه می گردد و به منظور نگهداری مواد غذایی،انواع میوه ها و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد. 

برای عرضه محصولات غذایی به بازارهای مصرف ، نیاز به بسته بندی های صحیح و بهداشتی  میباشد و استفاده از قوطی های فلزی در بسته بندی، نگهداری و عرضه محصولات غذایی روش بسیار مفیدی است که علاوه بر جلوگیری از فساد زود هنگام آنها امکان توزیع و حمل ونقل آسانتر و سریعتر مواد غذایی را فراهم می نماید.   

✳️ طبقه بندی قوطی کنسرو به شرح زیر می باشد :

قوطی های کنسرو اعم از آسان باز شو و معمولی ، معمولاً بر حسب اندازه و گنجایش طبقه بندی میگردند و اندازه های معمولی جهت تولید عبارتند از: 

  • قوطی 200 گرمی
  • قوطی 500 گرمی کوتاه
  • قوطی 500 گرمی بلند
  • قوطی 600 گرمی
  • قوطی یک کیلویی
  • قوطی سه کیلویی
  • قوطی 5 کیلویی

ظرفیت این ظروف بر حسب میلی لیتر و ابعاد آن بر حسب میلی متر مشخص می شود. 

✳️ روش بسته بندی قوطی های کنسرو (آسان بازشو و معمولی) به شرح زیر می باشند :

نحوه بسته بندی محصول به این صورت است که قوطی های دهانه باز تولید شده داخل کارتن های مقوایی قرار داده می شوند و هر 24 عدد قوطی در دو ردیف 12 تایی درون یک کارتن به ابعاد 30×35×45 سانتیمتر قرار می گیرند.از نکات حائز اهمیّت در این رابطه عدم ایجاد خراش و فرورفتگی در  قوطی های خالی بسته بندی شده میباشد.

همچنین زنگ زدگی نیز در اثر نامناسب بودن بسته بندی ممکن است حاصل شود و جعبه های چوبی مرطوب که میزان رطوبت آنها از 15 درصد بیشتر باشد محیط مناسبی برای ایجاد زنگ در قوطی ها هستند به همین دلیل کارتن های مقوایی با استحکام کافی برای بسته بندی قوطی های خالی مناسب ترند.  

کد تعرفه گمرکی قوطی کنسرو 7210 و کد سیستم هماهنگ شده قوطی کنسرو ورق اندودشده با قلع به ضخامت 5/0 میلیمتر یا بیشتر 11/7210 و کد سیستم هماهنگ شده قوطی کنسرو ورق اندودشده با قلع به ضخامت کمتر از 5/0 میلیمتر 12/7210 و حقوق گمرکی آن ها 4 درصد میباشد.

استاندارد JIS (استاندارد صنعتی ژاپن) به شماره H 2108 برای ورق های  اندود شده  مناسب برای قوطی های کنسرو با عنوان Tin Metal تدوین گردیده است.  

✳️ مشخصات فنی قوطی های کنسرو (آسان بازشو و معمولی) به شرح زیر می باشد :

قوطی کنسرو از نظر شکل ظاهری معمولاً استوانه ای شکل بوده و از سه قسمت بدنه، سر و کف تشکیل شده است که دو قسمت سر و کف کاملاً مشابه یکدیگر می باشند.

مواد اولیه ساخت محصول، ورق حلب،لاک و ماستیک است.استفاده از لاک به علت جلوگیری از تماس مستقیم مواد غذایی با قلع که سطح پوششی ورق مصرفی می باشد صورت می گیرد و ماستیک نیز به خاطر آب بندی حلب و جلوگیری از ورود هوا به داخل حلب استفاده می شود. 

ابعاد قوطی های کنسرو معمولی جهت تولید بر حسب میلی متر در جدول زیر ارائه شده است :

ابعاد قوطی های کنسرو معمولی

جنس قوطی های کنسرو از ورق آهن قلع اندود (حلب) می باشد و در این ارتباط مبنای وزن و مشخصات آهن سفید و نیز وزن و ضخامت اندود قلع بشرح زیر می باشد: 

به موجب نشریه صنایع فولادسازی آمریکا مبنای وزن یک بسته آهن سفید که با علامت Ic و یا  Icwt نمایش داده می شود عبارت از وزن 112 ورق آهن سفید به ابعاد 20 × 14 اینچ (میلیمتر 4/25 = یک اینچ) می باشد که وزن آن 100 پوند (36/45 کیلوگرم) باشد در صورتیکه وزن هر بسته با آنچه در بالا گفته شد اختلاف داشته باشد علامت اختصاری آن تغییر خواهد نمود مثلاً علامت D نشانه اضافی وزنی برابر 28 پوند (7/12 کیلوگرم) در هر بسته 112 ورقی می باشد.

امروزه خرید و فروش آهن بر اساس همین مبنا انجام می گردد. 

مساحت یک روی این صفحات در مبنای فوق برابر 31360 = 112 × 20 × 14 اینچ مربع و یا 78/217 فوت مربع خواهد بود. در صورتیکه مساحت دو طرف اوراق مورد نظر باشد 62720 اینچ مربع و یا 56/435 فوت مربع و یا 465/40 مترمربع به حساب  میآید وزن 112 ورق آهن سفید در مبنای بالا مساوی یکصد پوند و ضخامت هر ورق 0110/0 اینچ مربع  و وزن هر فوت مربع آن 4952/0 پوند می باشد. 

وزن ضخامت اندود قلع به شرح زیر می باشد :

در آمریکا وزن پوشش قلع بر حسب پوند (کیلوگرم 4536/0 = 1 پوند) در هر بسته 112 ورقی تعیین می گردد. در انگلستان وزن اندود قلع در مبنای فوق بر حسب اونس و یا پوند معین  میگردد (گرم 35/28 = 1 اونس) در اروپا این مقیاس بر حسب گرم در هر مترمربع به شمار می آید.

در هر صورت یک پوند قلع در مبنای هر بسته 112 ورقی به وزن 100 پوند معادل 04/1 گرم قلع در هر فوت مربع و 2/11 گرم در مترمربع و برابر 0367/0 اونس در فوت مربع خواهد بود.

مقیاس فوق در صورتی است که قطر پوشش قلع به ضخامت 0000606/0 اینچ و یا 00145/0 میلیمتر باشد.این مقیاس ممکن است بر اساس مقدار قلعی که به مصرف پوشش هر بسته رسیده باشد بوده و یا به مأخذ  قلعی که در ظروف اندود کاری ریخته شده است احتساب گردد بدیهی است در حالت دوم در صورتیکه وزن پوشش حقیقی قلع از طریق تجزیه تعیین شود با وزنیکه به این ترتیب قلمداد شده اختلاف خواهد داشت زیرا مقداری قلع که به جدار ظروف چسبیده بدون آنکه به مصرف اندودکاری برسد به حساب آمده است. 

لیست زیر وزن پوشش قلع را در مبنای هر بسته 112 ورقی یکصد پوندی تعیین مینماید این لیست در صورتی است که صفحات در قلع مذاب فرو برده شوند. 

  • کک عادی (حداقل وزن پوشش قلع برحسب پوند در مبنای هر بسته 112 ورقی یکصد پوندی : 0.85)
  • ذغال چوب ممتاز (حداقل وزن پوشش قلع برحسب پوند در مبنای هر بسته 112 ورقی یکصد پوندی : 4.9)

در صورتی که پوشش قلع بوسیله عملیات الکترولیز صورت گیرد اندود قلع به مراتب یکنواخت تر از حالت فوق بدست آمده؛ ضمنا به علت نازک بودن قطر اندود در مصرف قلع نیز صرفه جوئی شده است. 

وزن پوشش قلع قوطی کنسرو

به طوریکه از جدول بالا معلوم می گردد وزن قلع در 01/0 وزن مبنا بسیار کم  میباشد مثلاً در مبنای 100 پوندی با پوشش 4/1 پوند وزن اندودقلع 4/1 درصد وزن مبنا می باشد و در مورد اندود با روش الکترولیز معمولاً وزن قلع بین 25/0 تا 75/0 درصد مبنای هر بسته 100 پوندی خواهد بود برای قوطی های کوچکتر وزن مبنا از یکصد پوند کمتر می باشد. 

در نشریه هائی که برای تعیین مشخصات آهن سفید منتشر میشود اسامی کک و ذغال چوب مشخص و معروف وزن اندود قلع  میباشند و در حقیقت این اسامی به جای صفات به کار برده میشوند در صورتی که در گذشته این کلمات در زبان صنعتی مفهوم و معنای دیگری داشته اند به این معنی که معرف نوع و جنس سوخت مورد مصرف در تهیه آهن سفید بوده اند .

مثلاً ورق آهن سفیدی که در تهیه آن فقط ذغال چوب بکار می رفت به نام ورق ذغالی ورقی که به وسیله مخلوطی از سوخت کک و ذغال چوب بدست می آمد به نام ورق ککی نامیده  میشد ضمنا خاطر نشان می گردد ورقی که در قدیم تهیه می گردید به ندرت از فولاد ساخته می شد. 

در سال 1875 با اختراع و ساخت کوره های سرباز زیمنس فولاد نرم به بازار آمد. این نوع کوره ها امروزه هم در تهیه قسمت اعظمی از تولیدات آهن سفید مورد استفاده می باشند.فولادی که در ته این کوره ها باقی می ماند به نام فولاد تغییر شکل یافته موسوم است که در کوره های بسمر مجددآ به فولاد نوع سخت تری تبدیل می گردد.

این فولاد به علت دارا بودن فسفر زیاد از فولاد نرم سخت تر می باشد امروزه اصطلاح ورق ذغالی به ورق آهن سفیدی اطلاق می گردد که اندود قلع آن به طور متناسب ضخیم تر می باشد و اصطلاح ورق ککی  مخصوص آهن سفیدی است که ضخامت اندود قلع آن کمتر باشد. 

فولاد مورد استفاده در ساختمان آهن سفید به شرح زیر می باشد :  

آهن سفید معمولی از فولادی ساخته می شود که ذغال آن کم باشد و به طوریکه قبلاً خاطر نشان گردید ایننوع فولاد در کوره های سرباز زیمنس و کوره های بسمر تهیه می گردد.

در کالیفرنیا برای تهیه فولاد بیشتر از شاسی اتومبیل های اسقاط و قطعات فرسوده ماشین آلات و ابزارهای مختلف به عنوان مواد اولیه استفاده می شود به همین مناسبت فولاد حاصله محتوی مقدار بسیار ناچیزی مس و فلزات دیگر می باشد و به طوریکه می دانیم فولاد نبایستی بیش از 15/0 درصد فلز مس داشته باشد و این خود توفیقی است که نصیب صنایع فولاد سازی کالیفرنیا شده است معمولاً به ندرت مقداری نیکل و کرم و مس به فولاد اضافه می نمایند.

بهترین نوع فولادیکه برای قوطی سازی مناسب تشخیص داده شده نوع ورق L می باشد که مقابل  محصولات زنگ آور مانند توت فرنگی -  آلو خشک و آب بعضی از میوه ها مقاومت داشته و از ایجاد زنگ جلوگیری می نماید در این نوع فولاد مقدار درصد سیلیسیم و فسفر و گوگرد کم  میباشد.در جدول (4-2) دو نوع فولاد و درصد ترکیب آن به استثنای درصد آهن تعیین شده است. 

از انواع دیگر فولاد که برای تهیه آهن سفید به کار  میرود یکی نوع MR می باشد که از نظر ترکیبات شبیه به نوع L بوده ولی درصد مقدار ذغال - گوگرد - فسفر - منگنز و سیلیس آن قدری بیشتر است دیگر از انواع آن نوع MC یا فولاد بسمر می باشد که به علت دارا بودن فسفر زیادتر قدری سختتر می باشد نوع M شبیه به MC می باشد ولی با روش گرم تهیه می گردد.انواع L وMR  و    MC با روش سرد تهیه می گردند.فسفر فولاد بسمر غالباً زیادتر از فسفر فولاد زیمنس می باشد. 

ورق های فولادی بدنه کنسر.

به طور خلاصه میزان پوشش قلع ورق حلب مورد استفاده در ساخت قوطی کنسرو مطابق لیست زیر می باشد : 

  • بدنه قوطی (سطح خارجی : 2.8) (سطح داخلی : 5.6 تا 11.2)
  • سر و کف قوطی (سطح خارجی : 2.8) (سطح داخلی : 5.6 تا 11.2)

سطح خارجی سر و کف در صورتی می تواند پوشش قلعی معادل 8/2 گرم در مترمربع داشته باشد که با پوشش ثانوی از لاک مقاوم در برابر زنگ زدگی پوشانیده شود در غیر این صورت حداقل پوشش قلع برابر 6/5 گرم در مترمربع تعیین می شود. 

سطح داخلی قوطی کنسرو باید دارای پوششی از لاک مقاوم در برابر عوامل فیزیکی و شیمیایی باشد.به طور کلی لاک باید دارای هیچگونه مواد سمی نبوده و با محتوی قوطی ایجاد ترکیبات سمی ننماید و حلال های آلی بر روی آن بی اثر باشد، چسبندگی کافی بر قوطی داشته و در برابر صدمات فیزیکی ناشی از حمل ونقل که بر سطح خارجی قوطی وارد می شود مقاوم باشد و شکنندگی ایجاد نکند.

در خصوص  قوطی های لوبیا سبز و نخودسبز با توجه به وجود مواد پروتئینی سولفوره نوع لاک و میزان ضخامت آن باید دقیقا رعایت گردد. 

قوطی کنسروهایی که تولید میشوند معمولاً در آنها باز بوده و موقعی سرپوش به بدنه متصل و دربندی میشود که قوطی از مواد غذایی پر شده باشد .دربندی قوطی ها به طریق دربندی مضاعف میبایست صورت گیرد بطوریکه دو لبه بدنه بطریقه چفت و بست در یکدیگر درگیر شوند.

چه کالاهایی میتواند جایگزین قوطی های کنسرو شود !

ظروف شیشه ای در مواردی می توانند جایگزین قوطی های فلزی باشند اما استحکام و حمل ونقل قوطی های فلزی بیشتر است همچنین دربندی قوطی های فلزی امکان تماس با هوا و در نتیجه فساد مواد را کاملاً منتفی می کند.

که چنین دربندی محکم و دقیقی برای ظروف شیشه ای امکان پذیر نیست ظروف پلاستیکی نیز از نظر بهداشتی عموم Ĥ ظروف مناسبی برای نگهداری مواد غذایی  نمیباشند و همچنین دربندی دقیق آن ها نیز مشکل است بنابراین در مواردی امکان جایگزینی ظروف فلزی کنسرو با سایر ظروف وجود دارد اما بطور کلی ظروف پلاستیکی و شیشه ای جایگزین کامل و مناسبی برای ظروف فلزی از نظر نگهداری دراز مدت مواد و سهولت حمل ونقل محسوب نمی شوند. 


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید قوطی کنسرو


✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید قوطی کنسرو با ظرفیت 9000 تن در سال به قرار زیر می باشد : 

  • ورق قلع اندود (به ابعاد 740 *960 و ضخامت 26/0-24/0 میلیمتر) و (میزان مصرف در محصول79 گرم) : 720 تن
  • ورق لاک خورده (به ابعاد 756*830 و ضخامت 26/0-24/0 میلیمتر) و ( میزان مصرف در محصول32 گرم) : 468,3 تن
  • لاستیک (دارای قابلیت حل شدن در بنزین) و (میزان مصرف در محصول6/1 گرم) : 15 تن
  • کارتن (مقوایی، به ابعاد 30*35*45 سانتیمتر) : 395 هزارعدد

در ادامه به معرفی مواد اولیه تولید قوطی کنسرو میپردازیم :

✳️ 1 - ورق قلع اندود  

ماده اولیه طرح، ورق فولاد قلع اندود (Tin Plate) می باشد. این کالا یکی از  فراورده های صنعت فولادسازی بوده و تولیدکنندگان متعددی در دنیا مشغول تولید آن می باشند.در ایران با توجه به ذخائر قابل توجه آهن و اهمیّتی که به رشد صنعت فولادسازی داده می شود پتانسیل تولید آن وجود دارد. 

مقدار درصد فلزات موجود در فولادی که برای ساخت قوطی به کار  میرود نباید از مقداری که در جدول آمده است تجاوز کند. در صورتیکه بین خریدار و تولید کننده موافقت بعمل آید از مقادیر دیگری که در این جدول نیامده است می توان استفاده نمود ولی خواص مکانیکی و کاربرد فلز نباید کاهش یابد. 

نوع L و MS و MR و MC نام تجاری ورق با آلیاژهای مخصوص ذکر شده می باشد. 

مواد تشکیل دهنده ی ورق های بدنه کنسر.

به منظور بررسی موارد استعمال حلب ورق های فوق بر اساس خاصیت خورندگی مواد غذایی مختلف ، حلب ورق ها مشروح به شرح زیر طبقه بندی می گردد:

الف - مواد غذایی با خاصیت خورندگی شدید :

مواد غذایی که در این گروه طبقه بندی می شوند دارای اسیدیته بالا می باشند از این جمله می توان محصولاتی از قبیل میوه جات رنگی  و ترشیهای و شورها و نیز گریپ فروت با توجه به خورندگی زیاد آن را نام برد. برای بسته بندی این نوع محصولات ترجیحا از حلب ورق های نوع L استفاده می شود. 

‌ب- مواد غذایی با خورندگی متوسط  

مواد غذایی که در این گروه طبقه بندی می شوند دارای اسیدیته متوسط می باشد. از آن جمله  میتوان محصولاتی نظیر زردآلو، انجیر، هلو را نام برد. 

برای بسته بندی این نوع محصولات  ترجیحا از حلب ورقهای نوع MR استفاده می شود. 

‌ج- مواد غذایی با خاصیت خورندگی کم  

مواد غذایی که دراین گروه  طبقهبندی  میشوند دارای اسیدیته کم  میباشد.از آن جمله می توان محصولاتی نظیر نخود سبز، لوبیاسبز، ذرت، گوشت و ماهی را نام برد. برای بسته بندی این نوع محصولات معمولا از حلب ورقهای نوع MR یا MC می توان استفاده کرد. 

‌د- مواد غذایی که دارای خاصیت خورندگی نیستند 

مواد غذایی که در این گروه  طبقه بندی می شوند اغلب از مواد غذایی خشک و مواد غذایی بعمل نیامده می باشند از آن جمله میتوان سوپهای خشک (پودر)،مواد غذایی یخ زده، روغن های نباتی و خشکبار را نام برد و برای بسته بندی این نوع محصولات معمولا از نوع حلب ورق های MR یا MC می توان استفاده نمود. 

ورق مصرفی در طرح در دو اندازه تهیه می گردد که این اندازه ها به منظور داشتن حداقل ضایعات در تولید قوطی یک کیلوگرمی (به عنوان یک پیش فرض ) مناسب می باشند و بدیهی است با تغییر تولید می بایست ورق حلب را با اندازه های دیگری سفارش داد تا حداقل ضایعات در خط تولید وجود داشته باشد. 

  • به ابعاد 740 × 960 میلی متر و به ضخامت 26/0 - 24/0 برای تهیه بدنه قوطی یک کیلوگرمی
  • به ابعاد 756 × 830 میلی متر و به ضخامت 26/0 - 24/0 برای تهیه سر و کف قوطی یک کیلوگرمی از هر ورق نوع یک، 18 بدنه و از هر ورق نوع دو 48 عدد سرو کف قوطی کنسرو یک کیلوگرمی تهیه می شود. و اگر چه می توان با تغییر برش ورقها انواع قوطی کنسرو را تولید نمود اما به جهت داشتن یک مبنا برای محاسبات،مبنای تولید قوطی یک کیلوگرمی فرض می گردد.

✳️ 2 - لاک  

پوششی از ترکیبات شیمیایی است که بر روی حلب ورق قرار می گیرد و به منظور جلوگیری از فعل وانفعالات شیمیایی ناخواسته بین قوطی و غذا به کار می رود. 

منظور از لاک رزین های مختلف است که پس از پخته شدن مقاومت و چسبندگی کافی را بدست می آورند. 

لاک های مصرفی باید در مقابل حرارت تا 130 درجه سانتیگراد در شرایط استریل کردن محصول ثابت بوده و هیچگونه تغییرات فیزیکی و شیمیایی در آن رخ ندهد.

بطور کلی لاک ها میبایست با توجه به نوع محصول مورد نظر انتخاب گردند تا در واکنش های شیمیایی و فیزیکی مؤثری بین محصول و لاک وجود نداشته باشد لاک باید در موقع ساخت قوطی در مقابل عوامل مکانیکی مقاوم بوده و هیچگونه تأثیری از لحاظ بو، طعم، مزه و رنگ روی محصول نداشته باشد

بطور کلی لاکها بر اساس رزین تشکیل دهنده آن به چهار گروه اصلی تقسیم می گردند : 

  • فنولیکها : بیشتر برای غذاهای دریایی و بعضی از غذاهای گوشتی استفاده می شود.غیر قابل نفوذتر از اولئورزینها بوده و از نظر شیمیایی مقاومتر  می باشند لاکهای این گروه دارای قابلیت انعطاف کم بوده و به بعضی از غذاها طعم خارجی می دهند. 
  • اولئورزینها : لاک های این گروه بیشتر از سایر گروه ها مورد استفاده قرار میگیرند و در حفاظت رنگ طبیعی میوه جات بسیار مؤثر می باشد. 
  • اپوکسیها : این نوع لاک ها دارای قابلیت انعطاف بالا و مقاومت حرارتی زیاد می باشند.بعد از تغییراتی و با استفاده از رزین های فنولیک برای بعضی از میوه جات و غذاهای پرچربی قابل استفاده می باشند.
  • وینیلها : معمولا برای غذاهایی با خورندگی زیاد و با استفاده از اولئورزینها و یا لاکهای فنولیک مورد استفاده قرار می گیرد (پوشش دوبل ) لاکهای وینیل خیلی سخت بوده ولی در مقابل بخار زیاد چندان مقاوم نمی باشند و معمولا برای محصولاتی که زیر 94 درجه سانتیگراد فرآیند می شوند مناسب می باشند. 

این واحد صنعتی مرحله لاک زدن را به واحدهای دیگر واگذار میکند و ماشین آلات این کار را تهیه نمی کند و ورق های حلب لاک اندود در این واحد مورد استفاده قرار می گیرند بنابراین لاک جزء مواد اولیه این طرح منظور نمی گردد. 

✳️ 3 - لاستیک  

عبارتست از ترکیب خاص شیمیایی که برای عمل درزبندی مناسب درب و کف قوطی به بدنه مورد استفاده قرار می گیرد و می توان از منابع داخلی آن را تهیه نمود. 

✳️ 4 - کارتن  

جهت بسته بندی قوطیها از کارتن استفاده می شود که متناسب با اندازه قوطیها باید سفارش داده شود. 


✔️ فرایند تولید قوطی کنسرو


فرایند تولید قوطی کنسرو

قوطی های کنسرو در انواع مختلف کششی، دو تکه و سه تکه به بازار عرضه می شوند که هر کدام جایگاه خاصی دارند. هدف از این طرح تولید قوطی کنسرو سه تکه می باشد، زیرا مصرف آن بسیار زیاد بوده و روش تولید ساده تری دارد و ماشین آلات تولیدی داخلی می باشند.

در داخل کشور برای تولید قوطی های کنسرو سه تکه ماشین آلات مناسبی در مقیاس صنایع کوچک و متوسط تولید می گردد که دارای امکانات فنی و کیفیت مطلوب می باشند و به همین دلیل از ماشین آلات داخلی استفاده گردیده است. 

جهت تولید این نوع قوطی روش های تولیدی متفاوتی وجود ندارد و فقط ماشین آلاتی که جهت تولید به کار می روند ممکن است دستی، نیمه اتوماتیک و یا اتوماتیک باشند که برای تولید کم از نوع دستی، تولید متوسط نوع نیمه اتوماتیک و در تولید به مقدار زیاد ماشین آلات اتوماتیک استفاده می شود.

در صورت اتوماتیک بودن سرمایه گذاری بالایی را نیز می طلبد در این طرح از روشهای نیمه اتوماتیک استفاده شده است که نیاز به کارگر جهت بهره برداری دارند. 

ماشین آلات تولیدی می توانند هم از ورق (Plate) و هم از کویل (Coil) استفاده نمایند.در صورتیکه از کویل استفاده شود، لازم است ماشین آلات مناسب با آن انتخاب گردیده و کویل با ابعاد مناسب و مورد نیاز سفارش داده شود و یا کویل هایی با ابعاد بالا خریداری شده را به کمک واحدهایی که  سرویس های خدماتی جهت انجام برش طولی و تهیه کویل هایی با پهنای کمتر و مورد نظر ارائه می دهند برش داد.

پرس های اتوماتیکی که از کویل استفاده  مینمایند مجهز به فیدر، کویل گیر و سیستم جمع آوری کننده قطعات و غیره می باشند.

همچنین پرس هایی که از ورق استفاده می کنند مجهز به سیستم تغذیه پنوماتیکی،قطعه پران و سیستم جمع آوری کننده قطعات میباشند.

در این طرح از ورق (plate) استفاده میشود و ورق ابتدا با ابعاد مشخص توسط گیوتین برش خورده و وارد دستگاه رولکن و سپس وان لحیم میشود و مابقی در قسمت فیدر پرس قرار داده می شود و پس از انجام عمل پرس قطعه وارد مرحله بعد گردیده و ماستیک زده شده و کف قوطی به بدنه متصل و قسمت سر به انبار منتقل می گردد. 

✳️ شرح فرایند تولید قوطی کنسرو

همانطور که توضیح داده شده در این طرح از ماشین های تولیدی نیمه اتوماتیک استفاده  میگردد و ورق قلع اندود به شکل Plate و به ابعاد 740 × 960 میلیمتر برای تولید بدنه و 756 × 830 میلیمتر برای تولید سر و کف قوطی خریداری  میگردد.

ابتدا ورق حلب باید لاک بخورد تا از فعل و انفعالات شیمیایی ناخواسته بین قوطی و غذا جلوگیری بعمل آید.این کار به کارگاه دیگری سفارش داده  میشود و فرض بر این است که ورق حلب لاک اندود وارد کارگاه می گردد.ورق حلب به ابعاد 740×960 میلیمتر برای تهیه بدنه قوطی و به ابعاد معین شده برای حجم معین از قوطی برش زده می شود.

عمل برش باید طوری صورت گیرد که کمترین ضایعات را داشته باشد پس ممکن است از هر ورق چند قوطی با حجم های متفاوت و یا یکسان بدست آورد.ورق سر و کف نیز به ابعاد 756×830 میلیمتر خریداری می گردد که توسط گیوتین برش می خورد. 

قوطی هایی که طبق اصول بهداشتی تهیه می گردند معمولا در آنها باز بوده و موقعی سرپوش با بدنه متصل و دربندی می شود که قوطی از مواد غذایی پر شده باشد.دربندی مضاعف جهت اتصال سر و کف به بدنه بدون احتیاج به لحیم کاری صوت می گیرد این نوع قوطی ها با دربندی مضاعف فعلا مطمئن ترین ظروف و مناسبترین وسیله برای نگهداری مواد کنسرو شده به شمار می روند. 

روش ساخت بدنه قوطی : 

ورق آهن سفید را که قبلا لاک خورده است بوسیله قیچی به مستطیل هایی که عرض آنها برابر با محیط قوطی باشد  میبرند.این ورق های مستطیلی که طول آنها همان درازای ورق آهن سفید است مطابق با بلندی بدنه قوطی قطع می شوند و بر حسب آن که ارتفاع قوطی چه اندازه باشد تعدادی بدنه از یک مستطیل بدست می آید.

ورق مستطیل شکلی که به این ترتیب بدست می آید هنوز آماده برای ساختن بدنه  نمیباشد و باید چهارگوشه آن بطرز مخصوص و اندازه معین بریده شود تا در موقع تشکیل درز جانبی از ضخامت زیاده از حد آن در دو انتها جلوگیری شده باشد چه در غیر این صورت هنگام تشکیل درز مضاعف و اتصال درپوش با حاشیه محیطی بدنه که خم ها در یکدیگر قلاب و فشرده می شوند به علت کلفتی در انتهای درز بدنه، دربندی مضاعف خوب تشکیل نشده و منجر به نشت قوطی می گردد.  

این موضوع یکی از اساسی ترین نکات دربندی مضاعف می باشد که فوق العاده حائز اهمیت است. 

پس از اینکه گوشه های بدنه بریده شد از بین دو غلطک که یکی ثابت و دیگری حرکت دورانی دارد عبور نموده، شکل استوانهای به خود  میگیرد. کناره های طولی آن بوسیله دستگاه مخصوصی خم شده و به شکل قلاب در یکدیگر قرار می گیرند.

در این موقع چکشی بر روی این قسمت فرود آمده، خم ها را صاف و در یکدیگر قفل می نماید. درزی که به این ترتیب تشکیل می شود محکم نبوده و بوسیله هوا و آب قابل نفوذ می باشد. برای رفع این نقیصه درز را در مسیر خود بوسیله قلع مذاب لحیم می کنند تا تمام منافذ و فضای موجود در بین خم ها از قلع مذاب پر شود.

قلع اضافی را از روی درز بوسیله برسی در بقیه مسیر سائیده، برطرف می نمایند.بدنه قوطی که در این موقع در اثر حرارت قلع مذاب و دستگاه لحیم کاری گرم میباشد بوسیله جریان هوای سرد خنک می نمایند.

پس از این مرحله بدنه به دستگاه حاشیه دهنده هدایت می گردد در این دستگاه دو فلاش محدب مسافت کوتاهی در داخل استوانه بدنه فرو رفته و حاشیه لازم را پدید می آورند و به این ترتیب بدنه قوطی حاضر و آماده می گردد.   

روش ساخت سر و ته قوطی :

به منظور تولید سر و ته قوطی از یک دستگاه پرس استفاده می شود.این دستگاه نوارهای آهن سفید را که قبلا بوسیله قیچی برش خورده اند به سر و ته قوطی تبدیل می نماید.

این دستگاه شیارهای فرو رفته و برآمده ای به شکل دوایر متحدالمرکز به سر و ته قوطی می دهد تا مقاومت آنها را در مقابل فشار حاصله از انبساط مواد در موقع پخت زیادتر نماید ضمنا شیار کم عمق باریکی بدور محیطی سر و ته قوطی ایجاد می نماید.

در ادامه لبه سرو کف قوطی ها برگردانده شده و شیار کم عمق سر و کف قوطی ها بوسیله ماده مخصوص لاستیکی که قبلا در بنزین با غلظت معینی حل شده است پر شده و بوسیله حرارت کوره الکتریکی خشک می شود سپس هر بدنه با ته قوطی در ماشین مخصوص دربندی شده، قوطی سربازی تهیه  میگردد.

در قوطی سازی مدرن با عنایت به اینکه محصولات غذایی درون این قوطی های فلزی نگهداری می شوند رعایت کلیه نکات بهداشتی در آن بایستی معمول و ملحوظ گردد.

دربندی صحیح  قوطیها یکی از مهمترین عوامل برای حفظ مواد غذایی به شمار  میرود زیرا در صورتیکه این امر بخوبی انجام نگردد کلیه عملیات کنسروسازی هر قدر هم که با رعایت شرایط و نکات لازم انجام شده باشد ارزش خود را از دست خواهند داد.

در دربندی مضاعف که به منظور اتصال سر و کف قوطی به بدنه انجام می شود پنج لای مختلف از بدنه درپوش قوطی،خم شده و تحت فشار به یکدیگر فشرده میشوند به طوریکه دیگر فضای خالی بین آنها باقی نمی ماند.

این عمل در دو مرحله مختلف و بوسیله دو چرخ کوچک فلزی بنام رول و یک صفحه قطور مدور که بین این دو چرخ قرار دارد انجام می گردد.لبه بدنه و درپوش قوطی در فاصله چرخ اولیه و صفحه مدور خم شده و چرخ دوم آن را با یکدیگر محکم پرس می نماید. 

قوطی دهانه بازی که به این ترتیب بدست آمده در دستگاه دیگری از نظر احتمال و امکان نشت آزمایش می گردد.

این دستگاه دهانه قوطی را بوسیله سرپوشی از لاستیک ساخته شده می بندد. از مجرایی که در این سرپوش تعبیه شده هوای فشرده وارد قوطی می شود و در صورتیکه قوطی نشت نماید دستگاه آن را بطور خودکار وامی زند و قوطی های آماده شده که یک سر آن ها بسته شده است درون کارتن بسته بندی می گردند و سپس کارتن های محتوی 24 عدد قوطی درون پالت قرار گرفته و به انبار محصول منتقل می شوند. 


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید قوطی کنسرو با ظرفیت 9000 تن در سال


کارخانه تولید قوطی کنسرو

✳️ ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید قوطی کنسرو به قرار زیر میباشد :

  • قیچی نیمه اتوماتیک (عرض برش یک متر) : 1 عدد
  • پرس 25تن (مناسب برای برش گوشه ها با قالب مناسب ضربه ای) : 1 دستگاه
  • دستگاه ساخت بدنه (نیمه اتوماتیک) : 1 دستگاه
  • وان لحیم (مناسب جهت پرنمودن درز بدنه) : 1 عدد
  • لب برگردان بدنه (نیمه اتوماتیک) : 1 دستگاه
  • دربند اتوماتیک (به ظرفیت 1500 عدد در ساعت) : 1 دستگاه
  • پرس 63 تن (نیمه اتوماتیک ضربه ای) : 1 دستگاه
  • لاستیک زن (نیمه اتوماتیک) : 1 دستگاه
  • کوره خشک کن تونلی (الکتریکی با توان 15 kw) : 1 دستگاه
  • دستگاه تست نشتی (اتوماتیک) : 1 دستگاه
  • لب برگردان سروکف قوطی (نیمه اتوماتیک) : 1 دستگاه
  • دمنده هوای خنک (به همراه نقاله به طول 4 متر کانوایر) : 1 دستگاه
  • نوار نقاله (به طول های مختلف، مجموعاً 30 متر) : 1 عدد
  • میز بسته بندی ( به ابعاد2*4 متر ) :1 عدد

✳️ تاسیسات برای تولید ظرفیت قوطی کنسرو با ظرفیت 9000 تن در سال

  • تأسیسات برق
  • تأسیسات آب
  • تأسیسات سوخت
  • تأسیسات گرمایش
  • سایرتأسیسات
  • تعمیرگاه

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید قوطی کنسرو با ظرفیت 9000 تن در سال

سوخت و برق مصرفی این کارخانه به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفی : 498,0 مگاوات
  • آب مصرفی : 2808,0 مترمکعب
  • گاز طبیعی : 46,2 هزارمترمکعب
  • بنزین : 16200,0 لیتر

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید قوطی کنسرو با ظرفیت 9000 تن در سال

تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر : 1 نفر
  • مهندس 0
  • تکنسین : 5 نفر
  • کارگر ماهر : 15 نفر
  • کارگر غیر ماهر : 25 نفر
  • تکنیسین فنی (تعمیرگاه، تاسیسات و …) : 3 نفر
  • کارمندان اداری و مالی : 5 نفر
  • نگهبان، کارگر ساده و خدمات : 7 نفر
  • تعداد کل کارکنان : 61 نفر

✔️ آشنایی با پروسه کنترل کیفیت در کارخانه های تولید قوطی کنسرو


رشد و تکامل صنایع جهان تاحدود زیادی مرهون رقابت بین واحدهای صنعتی مـی باشـد . در ایـن راسـتا هـر واحد صنعتی با افزایش کیفیت محصولات خود، سعی درکسب سهم بیشتری از بـازار را دارد و ایـن رونـد بـه مرور زمان باعث بهبود کیفیت محصولات و در نتیجه رشدکیفی جوامع صنعتی شـده اسـت .

کنتـرل کیفیـت جهت تعیین صحت عمل تولید، مطابق مشخصات فنی تعیین شده برای محصول انجام می گیرد. این عملیـات سبب می گردد تا ضمن جلوگیری ازتولید محصولات معیوب، ازهدر رفتن سرمایه ها جلوگیری به عمل آمـده و قیمت تمام شده محصول کاهش یابد.

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:

  • حفظ استاندارهای تعیین شده
  • تشخیص و بهبود انحرافات درفرآیند تولیدتشخیص و بهبود محصولات خارج از استانداردارزیابی کارآیی افراد واحدها

به عبارت دیگر می توان گفت کنترل کیفیت عبارت است از اطمینان از تهیه و تولید کالا و خدمات، بـر ط بـق استاندارهای تعیین شده و بازرسی به عنوان یکی از اجزاء جدایی ناپـذیرکنترل کیفیـت بـه منظـور شـناخت عیوب و تهیه اطلاعات مورد نیاز برای سیستم کنترل کیفی در همۀ واحدهای صنعتی انجام می گیرد.

مراحـل بازرسی کلی با توجه به وضعیت هر صنعت به ترتیب ذیل می باشند:

  1. درمرحله تحویل مواد اولیه
  2. درمرحله آغاز تولید
  3. قبل ازآغاز عملیات پر هزینه
  4. قبل از شروع عملیات غیر قابل بازگشت
  5. پیش از آغاز عملیاتی که سبب پوشیده شدن عیوب می گردد
  6. درمرحله پایانی کار

هریک از این مراحل بازرسی ممکن است درمحل عملیات یا آزمایشگاه انجام گیرد. 

معایب قوطی ها بطور کلی به دو بخش زیر تقسیم میشوند که عیوب دسته اول مردود بودن قوطی ها از نظر مصرف می باشد و دسته دوم که کم اهمیّت تر تلقی می شوند سن قابل مصرف بودن قوطیها برای موارد خاصی است.

✳️ بطور کلی این قوطی ها معیوب تلقی می شوند :

الف) وجود منفذ

عیوب مکانیکی حاصل از درزبندی قوطی که منجر به نشت کردن قوطی شود، زنگ زدگی،عدم یکنواختی لحیم کاری درز بدنه قوطی، نفوذ لحیم از جدار درز بدنه به داخل، درب با لایه لاستیکی معیوب و سطح داخلی لاک نخورده قوطی که با توجه به میزان تلرانس آن برای قوطی های مختلف به شرح زیر است: 

برای قوطی های 119 × 113 میلیمتر و کمتر، سطح لاک نخورده نباید در مجموع بیش از 25 میلیمتر مربع باشد وبرای قوطی های تا 5 کیلوگرم (244 × 157 میلیمتر) این رقم نباید بیش از 35 میلیمتر مربع باشد. 

ب ) خراش

سوراخ های بسیار ریز در پوشش قلع، دربندی فشرده، تغییر شکل قوطی به هر صورت، خراش در سطح داخلی قوطی، حباب در سطح لاک که احتمال پاره شدن آن باشد، لاک سوخته شده در خط درز قوطی که به سادگی برداشته شود و ذرات لحیم پاشیده شده در سطح داخلی قوطی که به سادگی با دست و بدون استفاده از هر گونه وسیله ای قابل برداشت باشد. به دلیل جلوگیری از ایجاد عیوب ذکر شده حک هر گونه علامت روی قوطی در صورتیکه باعث زنگ زدگی در جدار داخلی یا خارجی قوطی شود ممنوع است.  

ظرفیت های قوطی ها به شرح زیر می باشد :

حداکثر خطای مجاز ظرفیت قوطی باید در محدوده انحرافات از میانگین ظرفیت قوطیها در نمودارهای کنترلی باشد.این محدوده مساوی با سه برابر انحراف معیار استاندارد ظرفیت قوطیهای تولیدی فرآیند بیشتر از میانگین و یا کمتر از میانگین است. اگر فرآیند تحت کنترل باشد 7/99 % قوطیها باید در این محدوده قرار گیرند. 

با عنایت به اهمیّت فوق العاده دربندی صحیح قوطیها در جلوگیری از نشت و فساد مواد غذایی، در کارخانجات تولید قوطی کنسرو که یک طرف قوطی دربندی می گردد بایستی یک یا چند نفر در بین کارکنان کارخانه با روش صحیحی  دربندی آشنا بوده و بتوانند بوسیله اندازه گیری قسمت های مختلف صحت درز قوطی را معاینه نموده در صورت مشاهده عیب و نقصی،ماشین دربندی را تنظیم و عیب مربوطه را رفع نمایند.

در هنگام تولید شخصی که مسوول رسیدگی به درز و تنظیم ماشین دربندی است بایستی هر چهار ساعت یک بار  نمونهای از قوطیهای محصول را باز نموده و آن را معاینه نماید و مشخصات مشهود را روی جدولی که در آن ساعت کار و سری محصول و سایر مشخصات نوشته شده است ثبت نماید.

برای بازرسی دربندی روش خاص معمول  میباشد که در ادامه این روش و نیز سایر نکات حائز اهمیّت مورد بحث قرار میگیرد.همچنین علاوه بر بازرسی درزها و دربندی تست کنترل کیفیت مربوط به عدم نشتی قوطی در پایان خط تولید انجام  میگیرد به این ترتیب که در دستگاهی دهانه قوطی بوسیله سرپوشی از لاستیک بسته می شود و از مجرایی که در این سرپوش تعبیه شده هوای فشرده فشار حداکثر bar 1 وارد قوطی می شود و در صورت وجود نشتی دستگاه به طور خودکار قوطی را رد می کند.  

✳️ طریقه بازرسی دربندی قوطی ها به شرح زیر می باشد :

ته قوطی را به لبه میزی تکیه داده به طوریکه درز بدنه در طرف بالا قرار گیرد در طرفین درز بدنه به فاصله 1 اینچ از درز جانبی دو نقطه با سوهان به طور قائم سائیده می شود تا به بدنه قوطی برسد بعد فاصله دو فاق حاصله و قسمتی که در درز بدنه قرار دارد با قسمت پهن سوهان سائیده می شود به طوریکه در خم بدنه سرایت ننماید. زیرا در این صورت اندازه صحیح بدست نخواهد آمد. 

بعد با قسمت پهن سوهان بر روی خم درپوش قوطی فشار آورده تا از جای خود کنده شود بعد از این عملیات خم سرپوش را به طرف قوطی خم نموده و قوطی برای معاینه آماده می گردد. 

مقطع درزیکه بوسیله رول اولیه بدست آمده است به این طریق بدست می آید :

  • سوهان مسطحی که یکی از لبه های آن دارای عاج باشد انتخاب می شود.
  • لبه سوهان طوری روی درز قرار داده می شود که درز را با زاویه قائمه بساید.این طریقه ازایجاد بریدگی در سطح فلز بطور محسوسی می کاهد.
  • بعد از اینکه مقطع بدست آمده با یک ذره بین معاینه شده و در صورت مشاهده عیب و نقصیماشین دربندی و رول های مربوطه باید تنظیم شوند.

لبه یا تیزی :

لبه یا تیزی قسمت نازک و برنده ایست که معمولا بوسیله صفحه وسطی در موقع تشکیل درز محیط داخلی و فوقانی خم درپوش بوجود می آید این تیزی در بالای درز بدنه که مقداری فلز اضافی وجود دارد بیشتر ملاحظه می گردد در صورتیکه این لبه زیاد محسوس و تیز نباشد درز چندان عیبی ندارد ولی اگر این تیزی بقدری محسوس و نمایان باشد، احتمال ایجاد شکستگی در درز زیاد بوده و این امر باعث "نشت " قوطی خواهد گردید برای رفع این عیب بایستی رول ثانویه را تنظیم  نمود. 

تراکم خم های درز تا حدودی مجاز است که ایجاد شکستگی در لایه خارجی درز بوجود نیاورد. 

کنترل کیفیت قوطی کنسرو

پائین افتادگی :

گاهی اوقات در قسمت تحتانی درز زوائدی ایجاد می گردد که از محیط درز بطرف پائین تجاوز می نماید این عیب در حالیکه ممکن است در تمام نقاط درز بوجود آید در بالای درز بدنه قوطی زیادتر مشاهده می گردد پائین افتادگی در صورتیکه محسوس نباشد چندان عیبی در درز ایجاد نمی کند ولی در صورتیکه پائین افتادگی شدیدی در بالای درز بدنه و یا پائین افتادگی محسوسی در یکی از نقاط درز مشاهده گردد نبایستی آن را نادیده گرفت در چنین موردی توصیه می شود که ماشین دربندی را معاینه و تنظیم نمود. 

جهش رول ها از روی درز :

بعضی اوقات در نزدیکی درز بدنه از روی خم ها جهش کرده و آن را کاملا در مسیر خود تحت فشار لازم قرار نمی دهند این امر باعث ایجاد زوائدی در محیط درز می گردد. 

در موقع  معاینه درز در صورتیکه چنین حالتی مشاهده گردید فورآ بایستی در رفع آن اقدام نمود زیرا در این قسمت که خم ها کاملا بیکدیگر فشرده نشده اند و فاصله بین آنها موجود می باشد محل مناسبی برای "نشت" خواهد بود علت اصلی این عیب در اثر زیاد بودن فاصله رول اول از صفحه وسطی و کافی نبودن فاصله رول دوم از این صفحه می باشد و چون در این حالت فشار رول دوم بر روی انحنای درپوش قوطی کافی نمی باشد در نزدیکی درز بدنه که به علت اضافی بودن ضخامت فلز قدری فاصله فوق تنگ تر می گردد.

خم از یکطرف بواسطه وجود درز بدنه و از طرف دیگر بوسیله رول دوم و صفحه وسطی تحت فشار قرار گرفته قسمتی از خم انحنای خود را در اثر فشار طرفین تغییر داده و به صورت زائده از لبه درز نمایان می گردد در همین حال رول دوم از این قسمت عبور نموده و چون زیر آن خالی می باشد جهش می نماید اصلاح و رفع این عیب بوسیله میزان کردن دو رول انجام خواهد گرفت.  

بعضی اوقات زوائدی بشکل 7 در قسمت تحتانی درز روی محیط بدنه مشاهده می گردد این زوائد،زوائد پائین افتادگی می باشد.این امر به علت ضخامت ورق حلب قوطی می باشد در هر حال رلها را باید بترتیبی تنظیم نمود که این زوائد بوجود نیاید. 

خط فشار :

خط فشار در قسمت فوقانی و داخلی محفظه قوطی در ناحیه درز مضاعف بوجود می آید این خط در نتیجه فشار رلها در موقع تشکیل در زیر بدنه قوطی پدید می آید با ملاحظه خط فشار نیز می توان تشخیص داد که رلها خوب تنظیم شده اند یا خیر بعضی اوقات پس از برهنه کردن درز و معاینه آن اندازه هائی بدست می آید که با اندازه های واقعی تفاوت دارند ولی اختلاف به قدری است که قابل اغماض می باشد.

در این موقع خط فشار می تواند تعیین نماید که تنظیم رلها ضرورت داشته و یا لزومی ندارد خط فشار در معاینه بصری بایستی بطور وضوح در تمام دوره محیط فوقانی و داخلی قوطی مشخص باشد این خط پس از برهنه کردن درز و جدا کردن آن از بدنه قوطی در اطراف قسمت فوقانی محیط قوطی نمایان می گردد خط فشار نبایستی به اندازه ای شدید باشد که لعاب داخلی قوطی را بخراشد معذالک این خط نبایستی آن قدر هم خفیف باشد که خود را نشان ندهد.


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید قوطی کنسرو با ظرفیت 9000 تن در سال

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید قوطی کنسرو به قرار زیر می باشد :

  • مساحت زمین : 3900 مترمربع
  • خاک برداری و تسطیح : 2400
  • خیابان کشی وپارکینگ : 400 مترمربع
  • فضای سبز : 800 مترمربع
  • دیوارکشی : 530 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید قوطی کنسرو به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید مسقف : 464 مترمربع
  • انبارهای مسقف : 1200 مترمربع
  • آزمایشگاه : 25 مترمربع
  • تأسیسات و تعمیرگاه : 63 مترمربع
  • ساختمانهای اداری : 70 مترمربع
  • ساختمانهای رفاهی ،  سرایداری  و  … : 125 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید قوطی کنسرو


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع قوطی فلزی با درب آسان بازشو با ظرفیت 18 میلیون عدد در سال + کامفار مجموعا 140 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:35
حجم فايل 3.65 MB
دانلود 12

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی کامل تولید قوطی های چاپدار با ظرفیت سالانه 35,280,000 عدد ، 52 صفحه - آپدیت سال 1401 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 19:51
حجم فايل 1.97 MB
دانلود 14

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قوطی کنسرو 121 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 16:47
حجم فايل 1010.12 KB
دانلود 220

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قوطی کنسرو 91 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 16:46
حجم فايل 635.11 KB
دانلود 184

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قوطی کنسرو 80 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 16:45
حجم فايل 4.01 MB
دانلود 314

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قوطی های آلومینیومی آسان بازشو 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخسه شنبه, 24 دی 1398 23:58
حجم فايل 2.78 MB
دانلود 245

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع فلزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories