دانلود طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع غذایی
طر توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه چه می خوانیم ؟
در این قسمت با طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه آشنا خواهید شد . هندوانه و خربزه میوه هایی هستند که به صورت تازه مصرف می شوند و همچنین برای تولید آبمیوه و فالوده از آن ها استفاده می شود . به علاوه برای تهیه الکل اتیلیک ، انواع سالاد میوه ، انواع دسر و ژله از هندوانه اسفاده می شود . برای محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه کد آیسیک خاصی تعریف نشده است و برای این محصولات از کد آیسیک 15131311 استفاده می شود . خربزه سرشار از ویتامین های گوناگون از قبیل ویتامین A و C و D و ... می باشد . خربزه برای بیماری هایی از قبیل سنگ کلیه ، یبوست ، کم خونی ، سل ریوی ، استسقاء و .... مفید می باشد . هندوانه نیز بر درمان زخم گلو ، پایین اوردن فشار خون ، دفع سنگ کلیه ، ورم مثانه و ... مفید می باشد . با استفاده از روش های جهت نگهداری و تبدیل میوه ها و مواد غذایی ، میزان ضایعات محصولات کشاورزی افزایش خواهد یافت . با کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی ، با استفاده از روش هایی از قبیل اجرایی کردن طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه ، گام مهمی در جهت توسعه صنایع غذایی و همچنین رونق صنایع تبدیلی برداشته خواهد شد . کشور چین یکی از عمده تولیدکنندگان هندوانه می باشد . برای صادرات فراوری صیفی جات و مربای هندوانه و خربزه باید از وزارت بازرگانی تاییدیه دریافت شود و همچنین از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مجوز های بهداشتی لازم دریافت شود . هندوانه و خربزه محصولاتی هستند که به صورت سنتی در کشور ایران تولید می شوند ، با توجه به تولید فراوان این محصولات در داخل کشور تهیه ترشی و مربا از این میوه ها علاوه بر جلب رضایت افراد در بازار داخلی ، خواستگاه بازار های خارجی خواهد شد . شماره تعرفه های گمرکی ذکر شده در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه عبارتند از :
- هندوانه تازه : 8071100
- خربزه تازه : 8071900
- مربا : 20079990
فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات ، ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه :
فرایند تولید که در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- آماده سازی
- تهیه شربت
- پخت
- پرکردن و درپوش گذاری
- خنک کردن
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه در ذیل آمده است :
- هندوانه
- خربزه
- شکر
- شیشه بسته بندی
- لیبل و سایر مواد
- کارتن بسته بندی
- اسید سیتریک
- پکتین
- افزودنی های مجاز
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه در ذیل آمده است :
- میکسر
- فیلتر صافی
- دربند
- لیبل زن
- شیشه شور اتوماتیک
- دستگاه پخت مربا ( دوجداره اگزالمت )
- نقاله شش متری با پایه متحرك
- اواپراتور تغلیظ کننده
- کولینگ تاور آب گردان
- خلال کن و پوست گیر
- خشک کن شیشه
- دستگاه شیرینگ پک اتوماتیک
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه دیده شده به شرح زیر است :
- خاکبرداری و تسطیح
- حصار کشی
- آسفالت و پیاده رو سازی
- ایجاد فضای سبزو روشنائی
- سالن تولید اسکلت فلزی
- انبار (مواد اولیه) اسکلت فلزی
- انبار (مواد محصول) اسکلت فلزی
- اداری اسکلت فلزی
- نگهبانی اسکلت فلزی
- آزمایشگاه اسکلت فلزی
- سرویس بهداشتی و نمازخانه آشپزخانه
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
دانلود فایل طرح توجیهی فراوری صیفی جات و تولید مربای هندوانه و خربزه