• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه

(2 votes, average 5 out of 5)

10

طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه چه می خوانیم ؟

در این بخش به معرفی طرح توجیهی کنسانتره میوه می پردازیم . کنسانتره در واقع آب میوه طبیعی می باشد که تغلیظ شده است . کنسانتره نسبت به آب میوه دارای حجم کمتری بوده اما وزن حجمی آن نسبت به آبمیوه بیشتر است و شفاف و بدون ناخالصی می باشد . محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به تنهایی دارای کاربرد نمی باشد و از آن در صنعت نوشابه سازی و صنعت تولید آبمیوه استفاده می شود .

کنسانتره سبب رفع تشنگی انسان و تامین ویتامین های مورد نیاز بدن انسان می شود . هنگامی که دسترسی به میوه ها وجود ندارد ، کنسانتره میوه می تواند جایگزین میوه شود . نوع بسته بندی کنسانتره آبمیوه به دو صورت بسته بندی در بشکه و بسته بندی در کیسه می باشد که ، توضیحات مرتبط با هر نوع در طرح توجیهی کنسانتره میوه ارائه شده است . تولیدکنندگان کنسانتره میوه باید استاندارد های شماره 2615 و 2687 را رعایت نمایند .

کارشناسان تغذیه معتقد هستند که ، هر انسان باید در هر سال حداقل 5 لیتر آب میوه مصرف کند . با توجه به این نکته و همچنین افزایش جمعیت کشور و به دنبال آن افزایش میل افزاد به نوشیدن آبمیوه ، به نظر می رسد که ، تولید کنسانتره میوه از بازار خوبی برخوردار می باشد . کشور آمریکا بزرگ ترین تولیدکننده و مصرف کننده آبمیوه در جهان است . همچنین کشور های آلمان ، هلند و روسیه از عمده تولیدکنندگان آبمیوه می باشند .

کد های آیسیک ذکر شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه عبارتند از :

  • انواع کنسانتره میوه ( بجز کنسانتره مرکبات ) : 15491510
  • کنسانتره سیب : 15491511
  • کنسانتره انگور : 15491512
  • کنسانتره انار : 15491513
  • کنسانتره مخلوط میوه جات : 15491514
  • کنسانتره پرتغال : 15491521
  • آبمیوه از کنسانتره : 15131740

شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به شرح زیر می باشند :

  • آب میوه تغلیظ شده ( کنسانتره ) : 20094910   ، با حقوق ورودی 15 درصد
  • آب میوه تغلیط شده (کنسانتره موز ، انبه ، گودا ، پیش فروت و لیچی ) : 20098010   ، با حقوق ورودی 15 درصد

فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره میوه توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. شستشو
  2. سورتینگ
  3. خرد کردن
  4. آبگیری از میوه
  5. فیلتر مقدماتی
  6. آروماگیری
  7. آنزیم زنی
  8. فیلتراسیون
  9. تغلیظ
  10. سرد کردن و انبار کردن
  11. بسته بندی

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه در ذیل آمده است :

  • سیب
  • انگور
  • آنزیم پکتیاز
  • بشکه 300 کیلوگرمی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه در ذیل آمده است :
  • مارپیچ حمل میوه و شستشو
  • تسمه نقاله سورتینگ
  • دستگاه خرد کن
  • سیلوی موقت
  • دستگاه پرس آبگیری
  • فیلتر مجهز به ویبراتور
  • دستگاه آروماگیری
  • تانک آنزیم زنی
  • اولترافیلتراسیون
  • تغلیظ کننده
  • مبدل حرارتی
  • تهیه کننده و ذخیره کننده کنسانتره
  • واحد بسته بندی
  • تانک ذخیره کننده
  • سردخانه
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی کنسانتره میوه دیده شده به شرح زیر است :
  • زمین سالن های تولید و انبار
  • زمین ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی
  • زمین محوطه
  • زمین توسعه طرح
  • سوله خط تولید
  • انبار ها
  • ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی
  • محوطه سازی ، خیابان کشی ، پارکینگ و فضای سبز
  • دیوارکشی

دانلود فایل طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories