• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات 74 صفحه

(1 vote, average 5 out of 5)

8

طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات 74 صفحه را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات چه می خوانیم ؟

در این بخش شما طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات آشنا خواهید شد . ترکیبات معطری که در اندام های مختلف گیاهان وجود دارند اسانس نامیده می شوند . اسانس ها بدون رنگ هستند اما به مرور زمان رنگ آن ها تیره خواهد شد . برای جلوگیری از تغییر رنگ اسانس ها باید آن ها را در داخل ظروف در بسته قرار داد و در مکانی خشک و خنک قرار داد .

اسانس ها در آب غیر قابل اختلاط می باشند اما به اندازه ای در آب حل می شوند و بوی آن ها به آب منتقل می شود . اسانس ها در الکل حل می شوند . همانطور که در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات ذکر شده است ،اسانس ها در صنایع دارویی ، صنایع آرایشی و بهداشتی ، صنایع عطرسازی و صنایع غذایی دارای کاربرد می باشد .

اسانس ها از ترکیبات شیمیایی پیچیده ای تشکیل شده اند ، به همین جهت نمی توان خاصیت های دارویی مشترکی برای آن ها بیان نمود اما در حالت کلی همه اسانس ها دارای خاصیت ضد نفخ هستند . استاندارد های ملی به شماره 2051 ، 2054 ، 2173 ، 2176 ، 2233 و استاندارد جهانی CSIC GB/T 13531,5 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات می باشند .

کنسانتره اسانس دارای کد آیسیک مخصوص به خود نمی باشد و از کد آیسیک اسانس های عادی مرکبات برای آن ها استفاده می شود . برای واردات و صادرات کنسانتره اسانس از مرکبات محدودیت خاصی تعریف نشده است .

شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات عبارتند از :

  • اسانس ها از مركبات   : 3301    
  • اسانس ترنج   : 11/3301            ، با حقوق ورودی 4 درصد
  • اسانس پرتغال : 12/3301           ، با حقوق ورودی 15 درصد
  • اسانس ليمو ترش : 13/3301         ، با حقوق ورودی 4 درصد
  • اسانس ليمو عماني : 14/3301       ، با حقوق ورودی 4 درصد

فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. جداسازی ناخالصی ها
  2. خرد کردن پوست
  3. خیس کردن در حلال
  4. جداسازی فاز مایع
  5. جداکردن حلال از طریق تبخیر
  6. تخلیص با استفاده از مواد شیمیایی
  7. تغلیظ اسانس و تولید کنسانتره

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات در ذیل آمده است :

  • انواع پوست مرکبات ( شامل پوست لیموترش ، پرتغال ، بالنگ ، لیموشیرین ، نارنگی ، گریپ فروت ، نارنج ، دارابی )
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات در ذیل آمده است :
  • سيستم سورتينگ
  • سيستم خرد كن
  • دستگاه هاي خشك كن تفاله ها
  • مخازن خيساندن
  • برج تقطير
  • فيلترها
  • تبخير كننده
  • ماشين مخلوط كن
  • ماشين آسياب تفاله هاي خشك شده
  • مخازن مختلف
  • سيستم استخراج اسانس با حلال
  • سيستم تقطير در خلاء سه مرحله اي
  • ماشين بسته بندي بشكه
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات مورد نیاز است ، عبارتند از :
  • برق
  • ديگ بخار
  • آب
  • سوخت
  • تلفن و ارتباطات
  • تأسيسات گرمايشي و سرمايشي

دانلود فایل طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories