طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما چه می خوانیم ؟
ما قصد داریم در این بخش از مطالب محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما را معرفی نماییم . کیک و کلوچه محصولاتی هستند که عموما به عنوان میان وعده و یا صبحانه و عصرانه استفاده می شوند . شکر یکی از شیرین کننده های معمول در صنایع مختلف می باشد ، یکی از معایب شکر ساختار کریستالی آن می باشد.
در صنایع آردی شکر به صورت کامل در محصولات حل نمی شود و هنگام استفاده از محصولات دانه های شکر زیر دندان احساس می شوند ، همین مسئله سبب نارضایتی بسیاری از افراد از شکر می شود . با استفاده از شیره خرمای باکیفیت به عنوان شیرین کننده در صنایع آردی ، این مشکل برطرف شده و محصول تولیدی به کیفیت لازم خواهد رسید .
به علاوه محصول تولیدی با استفاده از قند مایع خرما ، ارزش تغذیه ای حاصل از ترکیبات خرما را کسب می کند . همچنین قند خرما 4 برابر بیشتر از شکر قدرت شیرین کنندگی دارند ، به همین جهت از نظر وزنی میزان مصرف آن کاهش یافته و دارای صرفه اقتصادی می باشد .
کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما به شرح زیر می باشند :
- انواع کیک و کلوچه : 15411210
- کیک لقمه ای : 15411211
- کیک ماشینی : 15411212
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما عبارتند از :
- فرآورده برای تغذیه کودکان ، از آرد و غیره : 19011000 ، با سود بازرگانی 46 درصد
- فرآورده های غذائی از از محصولات آرد .... ، فاقد کاکائو ... غیر مذکور : 19019000 ، با سود بازرگانی 40 درصد
استاندارد های مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما به شرح زیر می باشند :
- کیک – ویژگی ها و روش های آزمون : 2553
- آئین کار واحد های تولید کیک و کلوچه : 5969
- کلوچه – ویژگی ها و روش های آزمون : 2554
- آئین کار واحدهای تولیدی کیک و کلوچه : 5969
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما در ذیل آمده است :
- آرد
- روغن
- شیره خرما
- تخم مرغ
- اسانس
- گلوکز
- جوش شیرین ( بی کربنات سدیم )
- شیر خشک
- بکینگ پودر
- لستین
- بی کربنات آمونیوم
- نشاسته
- پودر کاکائو
- کارامل
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما در ذیل آمده است :
- میکسر خمیر
- کلوچه زن ١٠ نازله
- فر تونلی
- آماده سازی مغز کلوچه
- نوار نقاله خنک کن
- آسیاب ضایعات
- رج کن
- نوار نقاله رج کن
- اینروبر شکلات
- سرد کن تونلی
- بسته بندی
- جت پرییتر لیزری
- چسب زن کارتن
- میکسر خمیر
- میکسر کرم
- سیستم آماده سازی شکلات
- دپازیتور خمیر
- دپازیتور تزریق کرم و مربا ( مغزی )
- دپازیتور تزریق ژله و شکلات ( روی محصول )
- سیستم شستشوی قالب و خشک کن قالب
- سیستم روغن پاش قالب
- توربو میکس خمیر
- فر تونلی
- باندهای حمل قالب بعد از پخت تا تزریق مجدد خمیر
- باند خشک کن اسپیرال
- چهار نوع قالب متفاوت کیک
- جت پرییتر لیزری
- بسته بندی
- سرد کن تونلی
- اینروبر جهت روکش شکلات
- چسب زن کارتن
نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما شامل موارد زیر است :
- مدیریت
- مهندس
- تکنسین
- کارگر ماهر
- کارگر ساده
- پرسنل خدماتی ( راننده و ... )
- پرسنل دفتر مرکزی
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما مورد نیاز است ، عبارتند از :
- حق انشعاب برق
- حق انشعاب آب
- تجهیزات و تاسیسات سیستم فاضلاب ( پیش تصفیه )
- سیستم اطفاء حریق
- سیستم ارتباط تلفنی
- تأسیسات گرمایش و سرمایش و تهویه ساختمان ها