• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما

(1 vote, average 5 out of 5)

21

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما چه می خوانیم ؟

ما قصد داریم در این بخش از مطالب محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما را معرفی نماییم . کیک و کلوچه محصولاتی هستند که عموما به عنوان میان وعده و یا صبحانه و عصرانه استفاده می شوند . شکر یکی از شیرین کننده های معمول در صنایع مختلف می باشد ، یکی از معایب شکر ساختار کریستالی آن می باشد.

در صنایع آردی شکر به صورت کامل در محصولات حل نمی شود و هنگام استفاده از محصولات دانه های شکر زیر دندان احساس می شوند ، همین مسئله سبب نارضایتی بسیاری از افراد از شکر می شود . با استفاده از شیره خرمای باکیفیت به عنوان شیرین کننده در صنایع آردی ، این مشکل برطرف شده و محصول تولیدی به کیفیت لازم خواهد رسید .

به علاوه محصول تولیدی با استفاده از قند مایع خرما ، ارزش تغذیه ای حاصل از ترکیبات خرما را کسب می کند . همچنین قند خرما 4 برابر بیشتر از شکر قدرت شیرین کنندگی دارند ، به همین جهت از نظر وزنی میزان مصرف آن کاهش یافته و دارای صرفه اقتصادی می باشد .

کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما به شرح زیر می باشند :

  • انواع کیک و کلوچه : 15411210
  • کیک لقمه ای : 15411211
  • کیک ماشینی : 15411212

شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما عبارتند از :

  • فرآورده برای تغذیه کودکان ، از آرد و غیره : 19011000   ، با سود بازرگانی 46 درصد
  • فرآورده های غذائی از از محصولات آرد .... ، فاقد کاکائو ... غیر مذکور : 19019000 ، با سود بازرگانی 40 درصد

استاندارد های مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما به شرح زیر می باشند :

  • کیک – ویژگی ها و روش های آزمون : 2553
  • آئین کار واحد های تولید کیک و کلوچه : 5969
  • کلوچه – ویژگی ها و روش های آزمون : 2554
  • آئین کار واحدهای تولیدی کیک و کلوچه : 5969

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما در ذیل آمده است :

  • آرد
  • روغن
  • شیره خرما
  • تخم مرغ
  • اسانس
  • گلوکز
  • جوش شیرین ( بی کربنات سدیم )
  • شیر خشک
  • بکینگ پودر
  • لستین
  • بی کربنات آمونیوم
  • نشاسته
  • پودر کاکائو
  • کارامل

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما در ذیل آمده است :

  • میکسر خمیر
  • کلوچه زن ١٠ نازله
  • فر تونلی
  • آماده سازی مغز کلوچه
  • نوار نقاله خنک کن
  • آسیاب ضایعات
  • رج کن
  • نوار نقاله رج کن
  • اینروبر شکلات
  • سرد کن تونلی
  • بسته بندی
  • جت پرییتر لیزری
  • چسب زن کارتن
  • میکسر خمیر
  • میکسر کرم
  • سیستم آماده سازی شکلات
  • دپازیتور خمیر
  • دپازیتور تزریق کرم و مربا ( مغزی )
  • دپازیتور تزریق ژله و شکلات ( روی محصول )
  • سیستم شستشوی قالب و خشک کن قالب
  • سیستم روغن پاش قالب
  • توربو میکس خمیر
  • فر تونلی
  • باندهای حمل قالب بعد از پخت تا تزریق مجدد خمیر
  • باند خشک کن اسپیرال
  • چهار نوع قالب متفاوت کیک
  • جت پرییتر لیزری
  • بسته بندی
  • سرد کن تونلی
  • اینروبر جهت روکش شکلات
  • چسب زن کارتن
نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما شامل موارد زیر است :
  • مدیریت
  • مهندس
  • تکنسین
  • کارگر ماهر
  • کارگر ساده
  • پرسنل خدماتی ( راننده و ... )
  • پرسنل دفتر مرکزی
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما مورد نیاز است ، عبارتند از :
  • حق انشعاب برق
  • حق انشعاب آب
  • تجهیزات و تاسیسات سیستم فاضلاب ( پیش تصفیه )
  • سیستم اطفاء حریق
  • سیستم ارتباط تلفنی
  • تأسیسات گرمایش و سرمایش و تهویه ساختمان ها

دانلود طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories