طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک چه می خوانیم ؟
ما تصمیم گرفتیم در این قسمت طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک را معرفی نماییم . با توجه به تکنولوژی های پیشرفته در جامعه امروزی ، ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی کاهش پیداکرده و معمولا از محصولات کشاورزی حداکثر استفاده به عمل می آید . زرشک یکی از مواد غذایی می باشد که از دوران باستان تا به امروز استفاده می شود . زرشک به درمان بیماری های مفضلی ، تورم و روماتیسم کمک می کند . همچنین زرشک باعث بهبود عفونت ها نیز می شود . زرشک در صنایع غذایی برای تولید مربا ، ابمیوه ، رب ، صنایع دارویی و برای تهیه پماد و ... دارای کاربرد می باشد . زرشک یک محصول کشاورزی است که تولید و فراوری آن به صورت کامل در داخل کشور ایران انجام می شود . همانطور که در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک ارائه شده است ، برای تهیه رب زرشک از زرشک تازه و عاری از هرگونه آلودگی استفاده می شود . رب زرشک در انواع مختلف غذا ها به عنوان چاشنی استفاده می شود . کشور ایران تولید کننده اصلی زرشک بود و بیش از 97% از زرشک موجود در جهان را تامین می کند . مابقی زرشک هایی که وجود دارند به صورت وحشی بوده و در کشورهایی از قبیل افغانستان و هندوستان تولید می شوند . بنابراین واردات زرشک منطقی نمی باشد و به همین جهت برای محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک شماره تعرفه گمرکی خاصی تعریف نشده است . شماره استاندارد های 214 و 1812 و 1813 و 1053 مرتبط با فراوری زرشک می باشند . کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک عبارتند از :
- فراوری و بسته بندی زرشک : 15131125
- ترشی زرشک : 15131233
- مربای زرشک : 15131320
- کنسانتره زرشک : 15491531
- سس زرشک : 15492435
فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت اجرای این طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک :
فرایند تولید که در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- بازرسی و تحویل
- حوضچه شستشو
- پوست گیری با بخار ، تکه کردن ، دل گیری
- حوضچه شستشو
- سورتینگ
- اواپراتور
- کد زنی و دربندی
- پاستوریزاسیون ( پخت در حرارت جوش – سرد کردن – خشک کردن )
- اتیک زنی
- شیرینگ
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک در ذیل آمده است :
- زرشک
- مواد قندی
- پکتین
- اسید
- افزودنی های مجاز
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک در ذیل آمده است :
- اتیک زن
- پاریت ( هسته گیر )
- شستشو بالابر
- خط کامل کانوایر و نوار نقاله پلاستیکی
- دستگاه دربندی
- دستگاه پاستوریزاتور دوشی
- دستگاه سیستم تغلیظ بچ
- دستگاه پاستوریزاتور
- کوره بخار 5 تنی
- دستگاه پری هیتر تمام استیل
- دستگاه خردکن میوه جات
- دستگاه سورتینگ طرح FMC
نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک شامل موارد زیر است :
- مدیر عامل
- مدیر اداری ، مالی و فروش
- مدیر کارخانه
- سرپرستان تولید
- مدیر کنترل کیفیت
- تکنسین ها
- کارمند اداری ، مالی و فروش
- منشی
- کارگران ماهر
- کارگران نیمه ماهر
- کارگران ساده
- نگهبان
- راننده
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .