• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک

(1 vote, average 5 out of 5)

139

طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک چه می خوانیم ؟

ما تصمیم گرفتیم در این قسمت طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک را معرفی نماییم . با توجه به تکنولوژی های پیشرفته در جامعه امروزی ، ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی کاهش پیداکرده و معمولا از محصولات کشاورزی حداکثر استفاده به عمل می آید . زرشک یکی از مواد غذایی می باشد که از دوران باستان تا به امروز استفاده می شود . زرشک به درمان بیماری های مفضلی ، تورم و روماتیسم کمک می کند . همچنین زرشک باعث بهبود عفونت ها نیز می شود . زرشک در صنایع غذایی برای تولید مربا ، ابمیوه ، رب ، صنایع دارویی و برای تهیه پماد و ... دارای کاربرد می باشد . زرشک یک محصول کشاورزی است که تولید و فراوری آن به صورت کامل در داخل کشور ایران انجام می شود . همانطور که در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک ارائه شده است ، برای تهیه رب زرشک از زرشک تازه و عاری از هرگونه آلودگی استفاده می شود . رب زرشک در انواع مختلف غذا ها به عنوان چاشنی استفاده می شود . کشور ایران تولید کننده اصلی زرشک بود و بیش از 97% از زرشک موجود در جهان را تامین می کند . مابقی زرشک هایی که وجود دارند به صورت وحشی بوده و در کشورهایی از قبیل افغانستان و هندوستان تولید می شوند . بنابراین واردات زرشک منطقی نمی باشد و به همین جهت برای محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک شماره تعرفه گمرکی خاصی تعریف نشده است . شماره استاندارد های 214 و 1812 و 1813 و 1053 مرتبط با فراوری زرشک می باشند . کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک عبارتند از :

  • فراوری و بسته بندی زرشک    :   15131125
  • ترشی زرشک     :   15131233
  • مربای زرشک     :   15131320
  • کنسانتره زرشک   : 15491531
  • سس زرشک       : 15492435

فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت اجرای این طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک :

فرایند تولید که در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. بازرسی و تحویل
  2. حوضچه شستشو
  3. پوست گیری با بخار ، تکه کردن ، دل گیری
  4. حوضچه شستشو
  5. سورتینگ
  6. اواپراتور
  7. کد زنی و دربندی
  8. پاستوریزاسیون ( پخت در حرارت جوش – سرد کردن – خشک کردن )
  9. اتیک زنی
  10. شیرینگ

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک در ذیل آمده است :

  • زرشک
  • مواد قندی
  • پکتین
  • اسید
  • افزودنی های مجاز

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک در ذیل آمده است :

  • اتیک زن
  • پاریت ( هسته گیر )
  • شستشو بالابر
  • خط کامل کانوایر و نوار نقاله پلاستیکی
  • دستگاه دربندی
  • دستگاه پاستوریزاتور دوشی
  • دستگاه سیستم تغلیظ بچ
  • دستگاه پاستوریزاتور
  • کوره بخار 5 تنی
  • دستگاه پری هیتر تمام استیل
  • دستگاه خردکن میوه جات
  • دستگاه سورتینگ طرح FMC

نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک شامل موارد زیر است :

  • مدیر عامل
  • مدیر اداری ، مالی و فروش
  • مدیر کارخانه
  • سرپرستان تولید
  • مدیر کنترل کیفیت
  • تکنسین ها
  • کارمند اداری ، مالی و فروش
  • منشی
  • کارگران ماهر
  • کارگران نیمه ماهر
  • کارگران ساده
  • نگهبان
  • راننده

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

دانلود فایل طرح توجیهی فراوری زرشک و تولید رب زرشک


صنایع غذایی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories