• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی بوجاری گندم و سایر غلات ⭐️ جهت مجوز و وام

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﭘﻮﺳﺖ کنده

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی بوجاری گندم و سایر غلات با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی بوجاری گندم و سایر غلات را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ 0 تا 100 فراوری غلات ، در طرح توجیهی بوجاری گندم ، جو و سایر غلات !


0 تا 100 فراوری غلات ، در طرح توجیهی بوجاری گندم ، جو و سایر غلات

این مقاله راجع به بوجاری گندم و جو بوده و محصولات مورد مطالعه طرح حاضر گندم و جو پوست کنده می باشد. گندم و جو نوعی از غلات هستند که مصارف بسیار دارند.

کد آیسیک و استاندارد ملی صنعت بوجاری گندم و جو و سایر غلات به قرار زیر میباشند :

  • گندم پوست کنده : (شماره استاندارد ملی : 2523) (کد آیسیک : 15311311)
  • جو پوست کنده : (شماره استاندارد ملی : 2524) (کد آیسیک : 15311312)

گندم و جو از نظر تولید و سطح زیرکشت در بین محصولات زراعتی به ترتیب رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص داده اند و بیش از نيمی از اراضبی زیر کشت کشور را به خود اختصاص داده اند.

گندم به عنوان غذای اصلی مردم و جو به خاطر نقش بسیار حساسی که در دارو سازی ، تغذیه دام و فـرآورده هـای اصـلی دارد از محصولات مهـم و استراتژيک کشاورزی به شمار می آیند. بنابراین جایگزينی برای اين محصولات وجود ندارد.

✳️ معرفی انواع غلات برای بوجاری !

غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ريز آن ها ، مصرف خوراکی دارد. غلات گياهانی يک ساله هستند ، یعنی چرخه زندگی خود را در یک فصـل زراعـی بـه پایان می رسانند.

گونه های سرد سيری غلات (گندم ، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شـده و در اواسـط تـا اواخر تابستان هـم برداشـت می شوند.

گونه های گرمسيری غلات (برنج ، ذرت ، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوايي در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند. 

گندم :

به آب و هوای خنک در فصل رشد ، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد.

برنج :

آبياری و بارندگی در کشت اين گياه ضروری است. ميانگين دما در 4 تا 6 ماه از فصل زراعی بايد 21 درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد.

ذرت :

به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نيازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنين آفريقا کشت می شود.

جو :

به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک ، خشکی يا سرمای زمستان است. جو در زمين هايی که گندم قادر به رشد در آن ها نیست هم پرورش می يابد.

ارزن :

از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غير حاصل خیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا ، ماده غذايی مهمی برای انسان و دام می باشد.

جو دو سر :

پیشترها خوراک اصلی مردم اسکاتلند به شمار می آمد در سراسر دنیا از این ماده غذايی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند.

چاودار یا گندم سیاه :

از سازگار ترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوايی است. در آب و هوای سرد کشت می شود.

همان طوری که بیان شد گندم و جو دو نوع از غلات بسیار مهم هستند که به صورت های مختلف برای كاربردهای مختلف مورد توجه می باشند يکی از این حالت های گندم و جو ، به صورت پوست کنده است.

گندم وجو پس از مراحلی چون آفت زدايی ، رفع ناخالصی و... توسط دستگاه های بوجاری و پوست کن به محصول مورد نظر این طرح تبديل می شوند. بنابراین نام محصولات نهایی اين طرح "گندم و جو پوست کنده" است.


✔️ تکنولوژی و روش بوجاری گندم و جو و تولید گندم و جو پوست کنده !


تکنولوژی و روش بوجاری گندم و جو و تولید گندم و جو پوست کنده

✳️ بوجاری گندم و جو شامل مراحل زیر میباشد :

1 - مرحله بوجاری و شن گيری :

این دستگاه در واقع الک های لرزان و پنوماتيک می باشند که ضمن عمل بوجاری گرد وخاک آن را نیز می گيرد. الک های لرزان به صورت موازی و روی هم با فاصله قرار گرفته اند و دانه های درشت و گاه کلش و سنگ های بزرگ را نيز می گيرد و گندم (و جو) را از مواد خارجی همراه عاری می سازد.

در این قسمت ابتدا گندم (و جو) توسط یک بالابر به بوجاری منتقل و ذرات درشت تر از گندم (و جو) از بالای توری غربال گشته گندم (و جو) به توری دوم هدايت می شود.

در نتیجه گندم (و جو) از بالای توری دوم خارج شده و به قسمت شن گیر انتقال داده می شود. براین اساس ذرات ریز تر گندم (و جو) از توری دوم عبورکرده و توسط سيلكون قوی به قسمت انبارکاه و کلش انتقال میابد.

از اختلاف وزنی بـين دانه گندم (وجو) و ذرات خارجی موجود همانند گرد و خاک و شن می توان استفاده نموده و گندم (و جو) را از این مواد پاکسازی کرد.

2 - مرحله سیاه دانه گیر :

این دستگاه طوری تعبیه گردیده که گندم (و جو) از قسمت بالایی وارد شده ودراثر عبور از آن و به علت حرکت چرخشی سريع ، نيرویی به دانه های گندم (و جو) وارد می شود که با استفاده از نيروی گريز از مرکز این عمل آسان تر می گردد.

در نتیجه براثر این نيروی چرخشی مواد سبک تر که سیاه دانه یا دانه های غير از گندم (و جو) را شامل می شود به قسمت مرکزی (نزديک تر) و گندم (و جو) به قسمت دور تر پرت می شوند که نهایتا از دو خروجی جداگانه خارج می شوند.

3 - مرحله پوست گيری :

این دستگاه که از داخل داخل شامل یک استوانه مشبک می باشد با حرکت چرخشی خود به وسيله ، تيغه هایی که داخل تعبیه شده است و با ضربه های وارده پوست را از گندم جدا می کند.

4 – مرحله سورت :

نوار سورت 4 متری با عرض 60 سانتی متر تعبيه گردیده که در دو طرف نوار سورت گردان قرار گرفته و عمل جدا سازی و سورت و درجه بندی را انجام می دهد.

5 - مرحله سبوس گیری :

برای جدا سازی پوست گندم (و جو) از این دستگاه استفاده می شود. محصول در داخل این دستگاه حرکت دورانی پیدا کرده و جداره آن برخورد کرده و پوست جدا می شود.

6 - مرحله بسته بندی :

در این مرحله با استفاده دستگاه عمل بسته بندی انجام می گيرد.

✳️ تعيين نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند بوجاری گندم و جو !

تکنولوژی مرسوم در فرآیند بوجاری گندم و جو

معيارهای مهم در تعیین سطح تکنولوژی مورد استفاده در تولید محصول می توان به شرح زیر دسته بندی کرد :

  • درجه اتوماسیون خط تولید
  • کیفیت تولید
  • تعداد تولید (ظرفیت)
  • کیفیت و دقت عمل ماشین آلات

تکنولوژی و روش تولید محصول در سایر کشورها همان روشی است که در کشورما انجام می گيرد و تاکنون روش ديگری برای اين کار در نقاط دیگر جهان معرفی نشده است.

آنچه که در فرآیند توليد دارای اهمیت است و حتی می توان گفت که این عوامل کیفیت محصول تولید شده را تشکیل داده و درکشورهای صنعتی از درجه بالاتری برخوردار می باشد موارد زیر است :

  • کیفیت و دقت عمل ماشین آلات
  • کیفیت مواد اولیه مصرفی
  • درجه اتوماسیون تولید و به طبع آن محصول یک دست و دقیق

از این رو در این قسمت بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژی فوق الذكر آورده شده است :

  • تمام اتوماتیک : (نقاط قوت : 1- ظرفیت بالای توليد ، 2- کیفیت بسیار بالای محصول ، 3- قیمت تمام شده پایین ، 4- تنوع پذيری بالا) ، (نقاط ضعف : 1- سرمایه بری بالا ، 2- توجيه پذيری برای ظرفيت بالا ، 3- ضرورت استفاده از ظرفیت بالا)
  • نیمه اتوماتیک : (نقاط قوت : 1- ظرفیت متوسط تولید ، 2- کیفیت متوسط بالای محصول ، 3- قیمت تمام شده متوسط ، 4- تنوع پذيری متوسط ، 5- قابلیت حضورموفق در بازار داخلی) ، (نقاط ضعف : 1- قیمت تمام شده بالاتر از تکنولوژی تمام اتوماتیک ، 2- وجود محدودیت در جذب از طرف بازارهای دارای كلاس جهانی)
  • دستی : (نقاط قوت : 1- سرمایه بری پايين) ، (نقاط ضعف : 1- ظرفیت پایین تولید ، 2- کیفیت پایین بالای محصول ، 3- قیمت تمام شده بالا ، 4- تنوع پذيری پايين ، 5- عدم جذب دربازارهای دارای كلاس جهانی)

با توجه به موارد فوق الذکر احداث این واحد صنعتی در محدوده تکنولوژی نیمه اتوماتیک قرار دارد.


✔️ ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه بوجاری 1450 تن گندم و جو در سال !


ماشین آلات مورد نیاز کارخانه بوجاری گندم و جو

✳️ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

  • دستگاه بوجاری مجهز به جداکننده مگنت : 2 عدد
  • سیکلون گردگیر : 2 عدد
  • شن گیر : 2 عدد
  • هواکش پنوماتیک : 2 عدد
  • بالابر : 2 عدد
  • سبوس گیر : 2 عدد
  • پوست گیر : 2 عدد
  • نوار سورت : 2 عدد
  • نوار نقاله : 2 عدد

✳️ تأسیسات مورد نیاز کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

  • تأسیسات برق رسانی : (مشخصات فنی : انشعاب Kw 30)
  • تأسیسات آب رسانی : (مشخصات فنی : انشعاب inch4)
  • تأسیسات سوخت رسانی : (مشخصات فنی : گاز طبیعی و گازوئیل)
  • سیستم آتش نشانی : (مشخصات فنی : اطفاء حریق اتوماتیک)
  • تاسیسات گرمایش و سرمایش : (مشخصات فنی : کولر و بخاری)
  • سیستم تلفن و ارتباطات : ---

✔️ مواد اولیه ، پرسنل و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه بوجاری 1450 تن گندم و جو در سال !


کارخانه بوجاری گندم و جو

✳️ مواد اولیه سالانه مورد نیاز این کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

  • گندم : 750 تن
  • جو : 750 تن
  • سلفون : 25 تن
  • کارتن : 20000 عدد

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز این کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

  • مدیریت عامل : 1 نفر ، (فوق لیسانس مدیریت یا صنایع)
  • مدیر تولید : 1 نفر ، (فوق لیسانس مهندسی مکانيک)
  • مسئول اداری و مالی : 1 نفر ، (لیسانس مدیریت بازرگانی يا حسابداری)
  • کارمند اداری و مالی ، فروش و تدارکات : 2 نفر ، (لیسانس مدیریت بازرگانی يا حسابداری)
  • منشی : 1 نفر ، (دیپلم دارای تجربه و مسلط به زبان و رایانه)
  • انبار دار : 1 نفر ، (دیپلم دارای تجربه و مسلط به زبان و رایانه)
  • راننده : 4 نفر ، (دیپلم دارای تجربه)
  • نظافتچی و آبدارچی : 1 نفر ، (زیر دیپلم دارای تجربه)
  • نگهبان : 2 نفر ، (دیپلم دارای تجربه)
  • مهندسی خط تولید ، تعمیر و نگهداری و ابزار دقیق : 2 نفر ، (لیسانس مهندسی مکانيک)
  • کارشناس آزمایشگاه : 1 نفر ، (لیسانس تغذیه)
  • اپراتور خط تولید (کارگر فنی ماهر) : 7 نفر ، (ديپلم فنی دارای تجربه)
  • کارگر ساده : 6 نفر ، (دیپلم)
✳️ یوتیلیتی مورد نیاز این کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

برآورد برق موردنیاز

توان برق مورد نیاز طرح با توجه به مصرف ماشین آلات و تاسیسات و همچنین نیاز روشنایی ساختمان ها و غيره ، Kw 30 برآورد شده است. این توان به راحتی از شبکه برق سراسری کشور و در کلیه استان های كشور قابل تامین است.

برآورد آب مورد نیاز

انشعاب آب مورد نیاز طرح و همچنین جهت نیازهای بهداشتی آشامیدنی ، آبياری فضای سبز ماشين آلات ، inch ¾ برآورد شده است. این میزان به راحتی از طریق لوله کشی شهرک های صنعتی کليه استان های کشور قابل تامین است.

برآورد سوخت مصرفی

سوخت در طرح حاضر برای مصرف و تاسیسات گرمايشی و... خواهد بود. بهترین سوخت پيشنهادی طرح ، گاز شهری است ولی نظر به اینکه برخی شهرک های دارای لوله کشی گاز نیستند.

در حال حاضر گازوئیل به عنوان سوخت انتخاب شده است. با این فرض به 10000 لیتر گازوئیل که از طریق تانکر و لوله كشی تامین خواهد شد نیاز است.

در حال حاضر به سه خط تلفن ، یک خط فاکس و یک خط ADSL (اینترنت پر سرعت) نیاز دارد.


✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز کارخانه بوجاری 1450 تن گندم و جو در سال !

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

  • زمین مورد نیاز : 3000 متر مربع
  • فضای سبز : 200 متر مربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 500 متر مربع
  • دیوار کشی : 1200 متر مربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه بوجاری گندم و جو به قرار زیر میباشند :

  • سالن تولید : 400 متر مربع
  • انبار محصول : 500 متر مربع
  • پست برق : 20 متر مربع
  • ساختمان اداری : 100 متر مربع
  • ساختمان رفاهی : 50 متر مربع
  • نگهبانی و سرایداری : 30 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی بوجاری گندم و سایر غلات ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بوجاری گندم و سایر غلات


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﭘﻮﺳﺖ کنده 51 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:32
حجم فايل 524.45 KB
دانلود 119

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories