• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی سس ماهی

(3 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی سس ماهی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس ماهی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید سس ماهی را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


سس ماهی چیست و چه ویژگیهایی دارد !


سس ماهی یک چاشنی مایع است که از ماهی یا کریل تهیه می شود که در نمک پوشانده شده و تا دو سال تخمیر شده است. سس ماهی به هر غذاها طعم شور و کمی شیرین می‌دهد.

از سس ماهی به عنوان یک ماده اصلی در غذاهای آسیای جنوب شرقی استفاده می شود، اما منشاء آن در اروپای باستان میباشد.

یونانی ها اولین سس ماهی ثبت شده را در اوایل قرن هفتم قبل از میلاد تولید کردند و به سرعت تبدیل به یک غذای اصلی رومی به نام گاروم شد که اغلب از سر، خون و روده ماهی ساخته می شد.

سس ماهی بیشتر طعم خود را از ماهی هایی می گیرد که از چند ماه تا چند سال تخمیر شده اند.

برای تولید سس ماهی معمولا از ماهی های کوچک مانند آنچوی استفاده می شود. مواد اولیه سس ماهی خوب ماهی، آب و نمک است. گاهی اوقات قندهایی مانند کارامل یا ملاس یا برنج تفت داده شده اضافه می شود، اما لازم نیست.

سس ماهی را می توان در فروشگاه های مواد غذایی و بازارهای غذایی آسیایی یافت.

سس ماهی را می توان به جای نمک برای طعم دادن به سیب زمینی سرخ کرده، استاک، ماریناد، وینگرت یا غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی مانند سوپ گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی استفاده کرد.

برخی از انواع سس ماهی حاوی پروتئین اضافه شده مانند پروتئین هیدرولیز شده گندم هستند که فاقد گلوتن است. اگر اغلب از سس ماهی استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را در دمای اتاق نگه دارید، اما اگر گهگاهی از سس ماهی استفاده می‌کنید، سس ماهی را در یخچال نگهداری کنید تا طعم بالایی داشته باشد، به خصوص اگر حاوی مواد نگهدارنده نباشد.


فرایند تولید سس ماهی شامل چه مراحلی است ؟


فرایند تولید سس ماهی

سس ماهی از طریق فرآیند تخمیر تهیه می شود که 3 تا 12 ماه طول می کشد. اولین مرحله این است که ماهی و نمک را به طور کامل با نسبت 1:3 مخلوط کنید ، پس از 6-4 ماه، مایعی حاوی عصاره ماهی در مخازن تخمیر به دست می آید.

در هر دسته حدود 10000 کیلوگرم ماهی و 15 کیلوگرم نمک استفاده می شود. ماهی در طی حدود شش ماه به آرامی تجزیه می شود و هر روز هم زده می شود.

فرآیند تولید سس ماهی شامل تخمیر ماهی با نمک در یک دیگ بزرگ است. معمولا سازندگان سس ماهی از یک نوع ماهی استفاده می کنند، اگرچه برخی از سازندگان بسته به آنچه تازه صید شده و برای کاهش هزینه ها، انواع آن را مخلوط می کنند.

از سی تا چهل تن ماهی حدود 10000 لیتر سس ماهی تولید میشود.

برای تهیه سس ماهی روش های مختلفی وجود دارد. برخی از آنها با فرآیند هیدرولیز ساخته می شوند که در آن نوعی آنزیم یا اسید برای تسریع تخمیر اضافه می شود، در حالی که برخی دیگر با رقیق کردن اسیدهای آمینه طبیعی یا مصنوعی با آب و افزودن نمک ساخته می شوند.

با این حال، رایج ترین روش شامل تخمیر کامل ماهی های کوچک مانند آنچوی یا ساردین با نمک دریایی است.


مواد اولیه سس ماهی چه موادی میباشند !


مواد اولیه اولیه برای تولید سس ماهی، ماهی و نمک است . نسبت ماهی به نمک بسته به کشور از 2:1 تا 6:1 متغیر است.

سس ماهی از نظر میکروبیولوژیکی با باکتری های هالوفیل ایجاد می شود که عمدتاً مسئول طعم و عطر هستند. از نظر بیوشیمیایی، سس ماهی پروتئین محلول در نمک به شکل اسیدهای آمینه و پپتیدها است.

برخی از انواع سس ماهی سبزی، ادویه، کارامل، ملاس یا برنج بوداده را برای بهبود ظاهر و طعم بصری اضافه می کنند.

سس‌های ماهی مدرن از مخلوط کردن ماهی یا صدف با نمک با غلظت 10 تا 30 درصد تهیه می‌شوند و سپس در ظرف دربسته تا دو سال بسته می‌شوند.


آشنایی با استانداردهای تولید سس ماهی !

آشنایی با استانداردهای تولید سس ماهی !

تولید سس ماهی باید با مقررات و استانداردهای ایمنی مواد غذایی مطابقت داشته باشد.

مواد اولیه مورد استفاده برای تولید سس ماهی باید تمیز، عاری از ناخالصی و مطابق با الزامات و استانداردهای آنچوی دریایی نمک‌دیده باشد. ماهی مورد استفاده برای تولید سس ماهی را می توان منجمد کرد یا نمک زد.

.سس ماهی باید در شرایط ایمن و بهداشتی نگهداری شود. انبارها باید تمیز و مطبوع و مجهز به قفسه‌هایی برای قرار دادن ظروف سس ماهی و جلوگیری از نفوذ حشرات و حیوانات باشد.

وسایل نقلیه حمل کننده سس ماهی نیز باید تمیز، بهداشتی، تحت پوشش باران و آفتاب باشند.

.چندین استاندارد بین المللی برای تولید سس ماهی وجود دارد. کمیسیون Codex Alimentarius استانداردی برای سس ماهی (CODEX STAN 302-2011)  ایجاد کرده است که برای همه کشورهای تولید کننده یا واردکننده سس ماهی اعمال می شود.

این استاندارد در مورد سس ماهی که از طریق تخمیر با مخلوط کردن ماهی و نمک تولید می شود اعمال می شود. الزامات مربوط به ویژگی‌های حسی، ترکیب، آلاینده‌ها، شیوه‌های بهداشتی در طول تولید، بسته‌بندی، برچسب‌گذاری، ذخیره‌سازی، حمل و نقل و روش‌های نمونه‌برداری را مشخص می‌کند.

مدت زمان لازم برای تولید سس ماهی سنتی تقریباً 12 ماه از زمان نمک زدن تا رسیدن است. با این حال، یک فرآیند تسریع شده توسعه یافته است که می تواند کیفیت قابل مقایسه ای را در حدود 2 ماه تولید کند.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس ماهی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید سس ماهی

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع سس 7000 تن+بسته بندی حبوبات 6000 تن+بسته بندی خشکبارفرآوری شده 5000 تن+تولید میوه جات خشک 300 تن+تولید انواع ادویه فرآوری شده 200 تن+کامفار مجموعا 147 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر ) داغ
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:39
حجم فايل 4.92 MB
دانلود 114

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سس ماهی 85 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:26
حجم فايل 1.47 MB
دانلود 255

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories