طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی می خوانید که ، برای تهیه ناگت ابتدا گوشت قسمت ران و سینه مرغ را شسته و چرخ می کنند و ادویه جات لازم را به آن اضافه می کنند . سپس مخلوط به دست امده قالب زده شده و سرخ می شود ، سپس محصول تولید شده منجمد شده و بسته بندی می شود .
در کشور ما تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی به عنوان یک صنعت تبدیلی دارای اهمیت اقتصادی چشمگیری می باشد . با توجه به سلیقه افراد برخی از آبزیان به دلیل تقاضای فراوان بسیار استفاده شده و به ذخایر آن ها فشار وارد می شود ، از طرفی برخی از آبزیان دارای بازار مناسبی نمی باشند .
با اجرای این طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی ، می توان با توجه به سلیقه مشتریان فراورده های ماهی را ( که به صورت غذای اماده در منازل و در اکثر رستوران ها استفاده می شود ) تولید نمود . کد آیسیک 15111710 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی می باشد .
برای واردات انواع ناگت از مرغ و ماهی محدودیت خاصی وجود ندارد . این محصولات باید مطابق استاندارد های ملی ایران بوده و فرایند تولید آن ها مورد تایید کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت ایران باشد . استاندارد های شماره 605 ، 22970-3 ، 5661 ، 5751 ، 5625 و 692 مرتبط با انواع ناگت از مرغ و ماهی می باشند .
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی عبارتند از :
- گوشت و احشای خوراکی پرندگان خانگی پرندگان شماره 0105 ، تازه ، سرد کرده یا منجمد از مرغ و خروس خانگی : 0207
- بریده نشده به صورت قطعات ، تازه یا سرد کرده : 02071100 ، با حقوق رودی 4 درصد
- بریده نشده به صورت قطعات ، منجمد : 02071200 ، با حقوق ورودی 4 درصد
- فیله ماهی و سایر سایر قسمت های گوشتی ( حتی قیمه شده ) تازه ، سرد کرده یا یخ زده : 0304
- تازه یا سرد کرده ، شمشیر ماهی : 03041100 ، با حقوق ورودی 35 درصد
- تازه یا سردکرده ، اره ماهی : 03041200 ، با حقوق ورودی 35 درصد
- تازه یا سردکرده ، سایر : 03041900 ، با حقوق ورودی 35 درصد
- منجمد ، شمشیر ماهی : 03042100 ، با حقوق ورودی 35 درصد
- منجمد ، اره ماهی : 03042200 ، با حقوق ورودی 35 درصد
- منجمد ، سایر : 03042900 ، با حقوق ورودی 35 درصد
کشور های انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، برزیل ، بلژیک ، هلند ، هند و آمریکا از عمده تولیدکنندگان فراورده های مرغ و ماهی می باشند . همچنین کشور های آمریکا ، ایتالیا ، آلمان ، اسپانیا ، تایلند ، روسیه ، عراق و چین از عمده مصرف کنندگان فراورده های مرغ و ماهی هستند .
فرایند تولید که در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- تحویل گوشت و آماده سازی
- آماده سازی مواد اولیه غیرگوشتی و توزین
- چرخ کردن گوشت
- اختلاط
- قالب زنی
- آرد زنی اولیه
- لعاب زنی
- آرد زنی نهایی
- سرخ کردن
- دستگاه منجمد کننده سریع
- بسته بندی
- انتقال به سرد خانه نگهداری
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی در ذیل آمده است :
- مرغ
- ماهی
- نمک
- روغن
- ادویه
- بسته بندی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی در ذیل آمده است :
- تجهیزات آماده سازی مواد اولیه گوشتی
- تجهیزات آماده سازی مواد اولیه غیر گوشتی و توزین
- چرخ گوشت
- مخلوط کن
- قالب زن
- آرد زن
- لعاب زن
- سرخ کن
- دستگاه منجمد کننده سریع
- بسته بندی
هزینه های ثابت ( سرمایه ثابت ) مورد نیاز به منظور اجرای پروژه که در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی آمده است ، شامل موارد زیر است :
- زمین
- ساختمان سازی
- تاسیسات
- لوازم و تجهیزات اداری و خدماتی
- ماشین آلات تولیدی
- حق انشعاب
- هزینه های قبل از بهره برداری
- پیش بینی نشده ( 5 درصد )
خط تولید + فرایند تولید + طرح توجیهی تولید همبرگر ماهی یا فیش برگر