• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی

(2 votes, average 4 out of 5)

Nuggets of Chicken and Fish

طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی چه می خوانیم ؟

در طرح توجیهی تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی می خوانید که ، برای تهیه ناگت ابتدا گوشت قسمت ران و سینه مرغ را شسته و چرخ می کنند و ادویه جات لازم را به آن اضافه می کنند . سپس مخلوط به دست امده قالب زده شده و سرخ می شود ، سپس محصول تولید شده منجمد شده و بسته بندی می شود .

در کشور ما تولید انواع ناگت از مرغ و ماهی به عنوان یک صنعت تبدیلی دارای اهمیت اقتصادی چشمگیری می باشد . با توجه به سلیقه افراد برخی از آبزیان به دلیل تقاضای فراوان بسیار استفاده شده و به ذخایر آن ها فشار وارد می شود ، از طرفی برخی از آبزیان دارای بازار مناسبی نمی باشند .

با اجرای این طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی ، می توان با توجه به سلیقه مشتریان فراورده های ماهی را ( که به صورت غذای اماده در منازل و در اکثر رستوران ها استفاده می شود ) تولید نمود . کد آیسیک 15111710 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی می باشد .

برای واردات انواع ناگت از مرغ و ماهی محدودیت خاصی وجود ندارد . این محصولات باید مطابق استاندارد های ملی ایران بوده و فرایند تولید آن ها مورد تایید کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت ایران باشد . استاندارد های شماره 605 ، 22970-3 ، 5661 ، 5751 ، 5625 و 692 مرتبط با انواع ناگت از مرغ و ماهی می باشند .

شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی عبارتند از :

  • گوشت و احشای خوراکی پرندگان خانگی پرندگان شماره 0105 ، تازه ، سرد کرده یا منجمد از مرغ و خروس خانگی : 0207
  • بریده نشده به صورت قطعات ، تازه یا سرد کرده : 02071100 ، با حقوق رودی 4 درصد
  • بریده نشده به صورت قطعات ، منجمد : 02071200   ، با حقوق ورودی 4 درصد
  • فیله ماهی و سایر سایر قسمت های گوشتی ( حتی قیمه شده ) تازه ، سرد کرده یا یخ زده : 0304
  • تازه یا سرد کرده ، شمشیر ماهی : 03041100 ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • تازه یا سردکرده ، اره ماهی : 03041200 ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • تازه یا سردکرده ، سایر : 03041900   ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • منجمد ، شمشیر ماهی : 03042100 ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • منجمد ، اره ماهی : 03042200   ، با حقوق ورودی 35 درصد
  • منجمد ، سایر : 03042900   ، با حقوق ورودی 35 درصد

کشور های انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، برزیل ، بلژیک ، هلند ، هند و آمریکا از عمده تولیدکنندگان فراورده های مرغ و ماهی می باشند . همچنین کشور های آمریکا ، ایتالیا ، آلمان ، اسپانیا ، تایلند ، روسیه ، عراق و چین از عمده مصرف کنندگان فراورده های مرغ و ماهی هستند .

فرایند تولید که در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. تحویل گوشت و آماده سازی
  2. آماده سازی مواد اولیه غیرگوشتی و توزین
  3. چرخ کردن گوشت
  4. اختلاط
  5. قالب زنی
  6. آرد زنی اولیه
  7. لعاب زنی
  8. آرد زنی نهایی
  9. سرخ کردن
  10. دستگاه منجمد کننده سریع
  11. بسته بندی
  12. انتقال به سرد خانه نگهداری

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی در ذیل آمده است :

  • مرغ
  • ماهی
  • نمک
  • روغن
  • ادویه
  • بسته بندی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی در ذیل آمده است :
  • تجهیزات آماده سازی مواد اولیه گوشتی
  • تجهیزات آماده سازی مواد اولیه غیر گوشتی و توزین
  • چرخ گوشت
  • مخلوط کن
  • قالب زن
  • آرد زن
  • لعاب زن
  • سرخ کن
  • دستگاه منجمد کننده سریع
  • بسته بندی
هزینه های ثابت ( سرمایه ثابت ) مورد نیاز به منظور اجرای پروژه که در طرح توجیهی انواع ناگت از مرغ و ماهی آمده است ، شامل موارد زیر است :
  • زمین
  • ساختمان سازی
  • تاسیسات
  • لوازم و تجهیزات اداری و خدماتی
  • ماشین آلات تولیدی
  • حق انشعاب
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • پیش بینی نشده ( 5 درصد )

خط تولید + فرایند تولید + طرح توجیهی تولید همبرگر ماهی یا فیش برگر


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories