
کامل ترین پکیج طرح توجیهی غذاهای آماده و نیم آماده که شامل طرح های زیر می باشد را می توانید از لینک ( های ) دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید .
طرح توجیهی غذاهای آماده و نیم آماده
طرح توجیهی غذاهای جدید شیلاتی
طرح توجیهی غذاهای آماده و نیم آماده ( انواع ناگت ) از مرغ و ماهی
در طرح توجیهی تولید غذای آماده و نیم آماده چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید غذای آماده و نیم آماده می خوانیم ، در دنیای امروزی اکثر افراد تمایل دارند از غذاهایی که سریع آماده می شوند استفاده کنند . ناگت ها دارای مواد مغذی کافی و از طرفی بهداشتی نیز هستند و سریع آماده می شوند ، بنابراین دارای طرفداران زیادی هستند . از غذاهای آماده می توان به سوسیس و کالباس ، همبرگر ، کباب لقمه ، ناگت مرغ آماده مصرف منجمد ، کراکت سیب زمینی و مرغ و ... اشاره نمود . کد آیسیک مرتبط با طرح توجیهی تولید غذای آماده و نیم آماده ، 15111710 و تحت عنوان " محصولات گوشتی آماده و نیمه آماده ( برای غذای انسان ) " می باشد . با توجه به بررسی های انجام شده ، مشخص شد که برای صادرات و واردات انواع فراورده های غذایی از گوشت و مرغ از جمله ناگت ، محدودیت خاصی وجود ندارد . البته استاندارد های لازم که در طرح توجیهی تولید انواع غذای آماده و نیم آماده ذکر شده است باید رعایت شود . همانطور که از نام غذای آماده و نیم آماده مشخص است ، این محصولات در رستوران ها و منازل دارای کاربرد فراوان هستند . کشور انگلستان ، کشور فرانسه ، کشور بلژیک و کشور هند از عمده تولید کنندگان غذای آماده و نیم آماده هستند . همچنین کشور های آمریکا ، ایتالیا ، آلمان و اسپانیا از عمده مصرف کنندگان فراورده های مرغ و ماهی هستند . لینک دانلود مستقیم طرح توجیهی غذای آماده و نیم آماده در وبسایت گسترش کارآفرینی قرار داده شده است .
فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید غذای آماده و نیم آماده :
فرایند تولید که در طرح توجیهی غذای آماده و نیم آماده توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- آماده سازی
- فرآوری
- شکل دهی
- پوشش دادن
- انجماد
- شستشوی مقدماتی
- پوست گیری
- قطعه بندی کردن گوشت
- بدون استخوان کردن گوشت
- شستشوی مجدد گوشت
- آب چکان شدن گوشت
- چرخ کردن گوشت
- شکل دهی
- آرد زنی
- لعاب زنی
- پودر پاشی
- سرخ کردن
- پخت با بخار داغ
- انجماد سریع
- بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی غذای آماده و نیم آماده در ذیل آمده است :
- مرغ
- ماهی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی غذای آماده و نیم آماده در ذیل آمده است :
- دستگاه چرخ گوشت زیر صفر
- بالابر تخلیه ای
- دستگاه مخلوط کن
- دستگاه CFS Easy former 400
- قالب
- دستگاه آرد پاش
- دستگاه مایع زن
- دستگاه CFS Batter Mixel TM 70
- دستگاه پودر سوخاری پاش
- دستگاه سرخ کن حرارتی با قابلیت تنظیم دما
- نوار نقاله
- دستگاه سرد کننده
- دستگاه بسته بندی
تاسیساتی که برای پیاده سازی این پروژه مورد نیاز است ، عبارتند از :
- برق رسانی
- آب رسانی
- مخازن گازوئیل
- اطفاء حریق
- سرمایش – گرمایش
- ارتباطات
دانلود فایل طرح توجیهی غذای آماده و نیم آماده
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
طرح توجیهی تولید سوپ آماده ، زعفران خشک شده و شیر خشک شتر در زمینی به مساحت 10000 متر مربع 126 صفحه سال 1401 (با کامفار جمعا 117 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
سه شنبه, 29 فروردين 1402 23:14
2.28 MB
30
;امیر حبیبی
دوشنبه, 15 آبان 1396 11:52
1.14 MB
413برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
دوشنبه, 15 آبان 1396 11:54
820.26 KB
203برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
دوشنبه, 15 آبان 1396 11:49
460.45 KB
199برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
دوشنبه, 15 آبان 1396 11:51
6.9 MB
490برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
سه شنبه, 07 دی 1400 15:35
1.06 MB
65برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


