• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود پکیج طرح توجیهی پکتین

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی ﭘﻜﺘﻴﻦ

کاملترین پکیج طرح توجیهی پکتین که شامل موارد زیر می باشد را می توانید از لینک ( های ) دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید .

طرح توجیهی پکتین از ضایعات میوه و مرکبات

طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه

در طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب چه می خوانیم ؟

همانطور که در طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب ذکر گردید ، پکتین از مواد ژلاتینی که در گیاهان مختلف وجود دارد تهیه می شود . سیب و مرکبات از عمده ترین منابع پکتین هستند . ضایعات و پوست مرکبات در کارخانه های تولید آبمیوه بسیار زیاد می باشد . میوه های نارس دارای پکتین بیشتری نسبت به میوه های رسیده هستند . از کاربرد های پکتین می توان به استفاده از آن در تهیه شیرینی ، صنایع دارویی ، تهیه ماست ، صنایع آرایشی ، تهیه نوشیدنی های اسیدی شیری و صنایع غذایی اشاره نمود . کدهای آیسیک مربوط به پکتین عبارتند از :

  • انواع پکتین از پوست مرکبات : 15491610
  • پکتین از پوست لیمو : 15491611
  • پکتین از تفاله چغندر : 15491620

شماره تعرفه گمرکی مواد پکتینی ، پکتینات و پکتات ها 1302200 می باشد . شماره استاندارد های ملی مرتبط با محصول مورد نظر عبارتند از :

  • ویژگی ها و روش های آزمون پکتین مورد مصرف در صنایع غذایی : 3624
  • پکتین از روش اندازه گیری فعالیت آنزیمی : 9-2200

شماره استاندارد های بین المللی مرتبط با محصول طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب عبارتند از :

1) Test chomical codex (ECC), third edition P 215

2) IS 2557 (1963)

Specification for annato colour for food products, appendix – A: sampling

فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات ، ساختمان ها و محوطه سازی موردنیاز طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب :

فرایند تولید که در طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  • مرحله اول : دریافت مواد خام ( پوست سیب و مرکبات )
  • مرحله دوم : استخراج : هیدرولیز پروتوپکتین در اسید
  • مرحله سوم : جداسازی که شامل مراحل ذیل می باشد

                 * پرس کردن

                 * فیلتراسیون

                 * تغلیظ

  • مرحله چهارم :کواگولازیسیون (انعقاد) شامل مراحل

               * رسوب در الکل

               * شستشو

  • مرحله پنجم : خشک کردن

               * خشک کردن

               * آسیاب کردن

               * کنترل پخت

  • مرحله ششم : محصول نهایی

             * استاندارد سازی محصول

             * نگهداری از محصول

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب در ذیل آمده است :

  • پوست مرکبات
  • پوست سیب
  • کارتن 24 تایی
  • بطری و شیشه

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب در ذیل آمده است :

  • اکستروژن
  • سپرایتور
  • واشينگ
  • خشک کن
  • اتاق کنترل
  • بلندینگ
  • Shiping
  • بسته بندی

ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب دیده شده به شرح زیر است :

  • خاکبرداری و تسطیح
  • حصار کشی
  • آسفالت و پیاده رو سازی
  • ایجاد فضای سبز و روشنایی
  • سالن تولید سوله
  • انبار (مواد اولیه)
  • انبار (مواد محصول)
  • اداری
  • آشپزخانه
  • رخت کن و نمازخانه
  • سرویس ها اسکلت فلزی
  • ساختمان نگهبانی

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

دانلود فایل طرح توجیهی پکتین از پوست مرکبات و سیب

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه 38 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:12
حجم فايل 268.35 KB
دانلود 222

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﭘﮑﺘﯿﻦ از ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺮﮐﺒﺎت و ﺳﯿﺐ 56 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:18
حجم فايل 567.6 KB
دانلود 105

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﭘﻜﺘﻴﻦ از ﺿﺎﻳﻌﺎت ﻣﻴﻮه وﻣﺮﻛﺒﺎت 68 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:15
حجم فايل 999.86 KB
دانلود 142

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

 


صنایع غذایی

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories