• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید سالاد فصل ⭐️ جهت اخذ مجوز و وام

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید سالاد فصل

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید سالاد فصل با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید سالاد فصل را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ سالاد فصل ، محصولی با ارزش افزوده ی بالا !


سالاد فصل ، محصولی با ارزش افزوده ی بالا !

محصولی که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد تولید و بسته بندی انواع سالاد فصل با کد آیسیک 15132143 می باشد.

سالاد فصل به نسبت ذائقه ی مصرف کننده، بدون چاشنی و یا با اضافه کردن مقداری آبلیمو و یا انواع سس های سالاد و یا ماست ، به عنوان پیش غذا و یا همراه غذا یا بعد از غذا ، مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی موارد بسته به نوع مواد اولیه استفاده شده در سالاد فصل ، از آن به عنوان یک وعده غذایی اصلی استفاده میشود.

معمولاً انواع سالاد فصل مخلوطی از سبزیجات و صیفی جات خام هستند که بعد از یک سری عملیات آماده سازی و فرآوری نظیر شست و شو ، خرد کردن ، اختلاط و... در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی (مورد تایید وزارت بهداشت و درمان) به صورت کاملاً بهداشتی بسته بندی می شود.

انواع سالاد مانند سالاد فصل به طور عمده در هتل ها و سالن های غذا خوری به مشتریان عرضه می شوند و راه یافتن آنها به شکل گسترده به خانه ها ، در دور نمای بازار این فرآورده دیده می شود.

امروزه حتی در برخی رستوران ها و هتل ها ، جایی به نام سالاد کده (یا سالاد بار) وجود دارد که در آن انواع سالاد مانند انواع سالاد فصل عرضه می شود.

آنچه که در تولید سالاد فصل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است ایمنی غذایی و بهداشتی آن است. محتوی داخل سالاد فصل کاهو ، هویچ ، انواع کلم برگ ، قطعاتی از خیار ، گوجه فرنگی و نظایر این هاست و نیاز بدن را از نظر تامین ویتامین ها برآورد نموده و برای سیستم گوارشی بسیار مفید می باشد.

✳️ آیا سالاد فصل کالای جایگزینی دارد !

آیا سالاد فصل کالای جایگزینی دارد !

با توجه به تنوع بسیار زیاد مواد اولیه مصرفی و تنوع تولید ، امکان تولید انواع سالاد فصل برای ذائقه های مختلف وجود داشته لذا کالای جایگزین به شکلی که برای سایر محصولات تولیدی متداول می باشد برای این محصول متصور نیست.

فراهم شدن امکانات تولید صنعتی سالاد فصل ، رشد روز افزون مصرف آن ، افزایش ظرفیت و تنوع تولید در چند سال اخیر، نشان می دهد که این محصول از جایگاه خانگی و سنتی و دستی به جایگاه صنعتی ارتقا یافته و از لحاظ ذائقه ای نیز مطلوب مصرف کنندگان بوده است.


✔️ بررسی مواد اولیه و فرایند تولید سالاد فصل !


فرایند تولید سالاد فصل

 

✳️ مواد اولیه سالانه مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :

  • کاهو با 20% ضایعات : (مصرف سالیانه : 180 تن)
  • کلم برگ سفید با 10% افت : (مصرف سالیانه : 99 تن)
  • گوجه فرنگی با 10% افت : (مصرف سالیانه : 66 تن)
  • خیار با 10% افت : (مصرف سالیانه : 66 تن)
  • هویج با 20% افت : (مصرف سالیانه : 99 تن)
  • متفرقه (نخود فرنگی ، زیتون ، خیار شور ، ذرت و...) بدون افت : (مصرف سالیانه : 60 تن)
  • ظرف پلاستیکی 170 گرمی : (مصرف سالیانه : 3000 عدد)
  • فویل آلومینیومی : (مصرف سالیانه : 3.75 تن)

فرایند تولید سالاد فصل

✳️ در سطح دنیا ، در حال حاضر ، دو روش برای تولید صنعتی سالاد فصل متداول است :

  1. نیمه اتوماتیک (روش پیشنهادی در این طرح)
  2. کاملا اتوماتیک با ظرفیت تولید بسیار بالا که در شهر های پر جمعیت قابل اجرا می باشد.

در روش کاملا اتوماتیک ضریب ایمنی تغذیه ای و بهداشتی محصول و همچنین کمیت تولید بالا می باشد. در روش نیمه ماشینی ظرفیت تولید به تعداد و مهارت نیروی انسانی بستگی دارد و از آنجا که محصول مستقیما توسط مصرف کننده مورد استفاده قرار می گیرد لذا بخش های مختلف خط تولید و همچنین مواد اولیه و ظروف بسته بندی از لحاظ رعایت اصول و مقررات بهداشتی کاملا تحت کنترل می گیرد به طوری که ضوابط وزارت بهداشت و درمان رعایت و مورد تایید معاونت غذا و دارو باشد.


✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال !


کارخانه تولید سالاد فصل

✳️ مساحت زمینهای مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :

  • زمین سالن های تولید و انبار : 300 متر مربع
  • زمین ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی : 120 متر مربع
  • زمین محوطه (شامل فضای سبز و پارکینگ و خیابان کشی و آسفالت و ...) : 580 متر مربع
  • زمین برآورد شده برای توسعه طرح : 500 متر مربع

✳️ محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :

  • سوله سالن تولید : 200 متر مربع
  • انبارها (مواداولیه ، محصول و بسته بندی و کمکی) : 100 متر مربع
  • ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی : 120 متر مربع
  • محوطه سازی ، خیابان کشی ، پارکینگ و فضای سبز : 1000 متر مربع
  • دیوار کشی : 400 متر مربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال !


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید سالاد فصل

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :  

  • پوست کن صنعتی (برای هویج و خیار) : 1 دستگاه
  • دستگاه شست و شو (برای هویچ ، خیار ، گوجه و...) : 1 دستگاه
  • دستگاه خرد کن (برای هویچ) : 1 دستگاه
  • دستگاه خرد کن (برای گوجه وخیار) : 1 دستگاه
  • دستگاه خرد کن (برای کاهو و کلم) : 1 دستگاه
  • سانتریفیوژ جهت آبگیری (کاهو وكلم) : 1 دستگاه
  • میزهای کار استیل (با ابعاد cm 200 ×120) : 4 عدد
  • دستگاه تزریق گاز و روکش فویل : 1 دستگاه
  • وسایل متفرقه (آبکش ، کارد ، انواع سینی و ...) : چند سری

✳️ تأسیسات مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :

تأسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سالاد فصل

1 - تاسیسات برق :

  • انشعاب برق 32 آمپر
  • کابل کشی ، سیم کشی ، روشنایی ، تابلو برق و ...

2 - تاسیسات آب و فاضلاب :

  • انشعاب آب
  • لوله کشی ، اتصالات ، مخزن ذخیره و کانال کشی فاضلاب

3 - تاسیسات سرمایش و گرمایش :

  • انشعاب گاز
  • لوله کشی ، اتصالات و کنتور
  • تجهیزات انبار سرد ، بخاری برای گرمایش سالن تولید و اداری و ...

4 - تاسیسات اطفاء حریق :

  • کپسول آتش خاموش کن

5 - سیستم ارتباطی :

  • امتیاز خط تلفن (2 خط)

✔️ پرسنل و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال !


کارخانه تولید سالاد فصل

✳️ پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :

  • مدیر اجرایی : 1 نفر (کارشناسی رشته های صنایع غذایی یا کشاورزی یا مرتبط / حداقل 5 سال فعالیت در عرصه تولید)
  • بازاریاب و فروشنده : 1 نفر (دیپلم یا کاردانی و یا کارشناسی رشته های بازرگانی ، بازاریابی با حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط)
  • مسئول تولید : 1 نفر (کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی / حداقل 1 سال سابقه کار مرتبط)
  • مدیر اداری و مالی : 1 نفر (دیپلم یا کاردانی و یا کارشناسی رشته های بازرگانی ، بازاریابی با حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط)
  • کارگر ماهر : 1 نفر (حداقل دیپلم / با تجربه / حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط)
  • کارگر ساده و کارمند : 7 نفر (دیپلم (با یا بدون سابقه کار))
✳️ مصرف سالیانه آب ، برق ، سوخت و ارتباطات مورد نیاز کارخانه تولید 3 میلیون بسته 170 گرمی سالاد فصل در سال به قرار زیر میباشند :  
  • برق مصرفی : (مصرف سالانه : 61500 کیلووات)
  • آب مصرفی : (مصرف سالانه : 1800 متر مکعب)
  • گاز مصرفی : (مصرف سالانه : 7200 متر مکعب)
  • تلفن - 2 خط : (مصرف سالانه : 408000 پالس)

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سالاد فصل ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید سالاد فصل

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید سالاد فصل 33 صفحه داغ
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 10:56
حجم فايل 856 KB
دانلود 122

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories