• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید و بسته بندی لواشک صنعتی ⭐️ سال 1401

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید لواشک صنعتی سال ۱۴۰۰ (pdf و word)

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی لواشک صنعتی ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی آرشیوی تولید و بسته بندی لواشک میوه را با فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 در اين مقاله سعی داریم اطلاعات جامعی درباره احداث کارخانه توليد و بسته بندی لواشک صنعتی ، نظیر مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات خط تولید کارخانه لواشک سازی ، نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه لواشک سازی ، مساحت ساختمانهای مورد نیاز و فرآیند تولید لواشک میوه را در اختیار شما قرار دهیم . پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم.


آشنایی با لواشک و فاکتورهای فنی پیرامون آن


لواشک خوراکي محبوبی است که از شيره غليظ شده و قوام آمده ميوه هايي همچون آلوچه ، آلو، قيسي و امثال آن تهيه مي شود.  در واقع به مخلوطي از عصاره ( اکستراکت ) و پالپ يک يا چند ميوه گفته مي شود که پس از طي مراحل فرآيند ، تا اندازه معيني خشک شده و عمدتاﹰ به صورت ورقه و گاهي به اشکال ديگر بسته بندي و عرضه مي شوند.

دوطرف محصول توسط پلاستيک (نايلکس) جهت جلوگيري از تماس با محيط و دست  در هنگام مصرف ،  پوشيده شده و اين مجموعه در درون پلاستيک هاي مخصوص دیگری بسته بندي مي شود.

کد آیسیک لواشک 15131130 و شماره تعرفه گمرکي آن 200889900 و حقوق گمرکی آن 60 درصد می باشد .

شماره استاندارد هاي لواشک

  • ويژگيها و روشهاي آزمون لواشک : 3308
  • ميوه ها و سبزيها - لواشک ميوه - آئين کارتوليد : 6936

كالاهاي قابل جايگزين لواشک :

از کالاهاي جايگزين لواشک مي توان انواع تنقلات مانند چيبس و .... و ميوه خشک نام برد که با توجه به کالری بالای این محصولات و هم چنین به خاطر سهولت در دستيابي به لواشک ، جايگزيني براي  اين محصول وجود ندارد.

انواع لواشک :

طبقه بندي لواشک ،  معمولاﹰ بر اساس انواع ميوه به کار رفته در توليد آن صورت مي  گيرد . به عنوان مثال مي توان لواشک سيب ، لواشک زرشک ، لواشک آلو ، لواشک کیوی ، لواشک آلبالو و ... را نام برد و همچنين نوع بسته بندي نيز، در طبقه بندي محصول مدنظر قرار مي گيرد .

خواص استثنایی لواشک !

برتري لواشک نسبت به بقيه تنقلات، بالا بودن ارزش غذايي لواشک در مقايسه با اين کالاها مي باشد، چرا که لواشک با اندکي تغيير در ترکيب ميوه توليد مي گردد.

ازجمله خواص لواشک ، می توان موارد زیر را نام برد :

  • حفظ و افزایش خواص ميوه ها مانند فيبر و رنگدانه هاي آنتی اكسيداني و املاح میوه ای
  • استفاده از ميوه هايي با ارزش تغذيه اي و خواص درماني فوق العاده

موار اولیه مورد نیاز کارخانه لواشک سازی به ظرفیت 600 تن در سال


ميزان مواد اوليه مورد نياز برای تولید 600 تن لواشک به صورت سالانه

  • انواع ميوه سردرختي ( سيب ، آلبالو، شاتوت ، آلو، زرشک ، زردآلو ، هلو، تمشک ، زغال اخته ، آلوچه ، گوجه سبز ، گلابي ، انگور، انار ) 5 برابر ظرفيت توليد  3000 تن
  • اسيد سيتريک يا جوهر ليمو 04 درصد 24 تن
  • کارتن 1000000 عدد
  • نمک 2 درصد 12 تن
  • سلفون 3000000 عدد
  • ليبل 3000000 عدد
  • پلاستيک ( بسته هاي 200 گرمي ) 3000000 عدد

فرايند توليد و بسته بندی لواشک صنعتی


فرايند توليد لواشک صنعتی

فرایند تولید لواشک سازی به شرح زیر است :

در ابتدا ميوه توسط مسئول مربوطه درجه بندي مي شود. ميوه ها جهت شستشو در حوضچه اي ريخته مي شود و توسط فشار آب در کانال هدايت مي شود تا مرحله اوليه شستشو انجام مي شود. در اين مرحله ميوه در آب غلطانده مي شود و خاک و آشغال ها از ميوه جدا مي شود.

در شستشوي بعدي ، ميوه ها در چند مرحله از زير دوش هاي آب عبور مي کنند تا سطح  ميوه تميز شود. اين دوش ها در چند جاي مسير وجود دارد تا آلودگي چسبيده به ميوه کاملا" از بين بروند.

در ضمن افرادي نيز در طول مسير جهت کنترل دقيق تر و جدا سازي آشغال هاي رد شده از مرحله قبل، هستند تا فقط "ميوه" وارد دستگاه خرد کن شود و اطمينان دو چندان شود. 

ميوه ها وارد خردکن مي شوند و بعد از آن ميوه خرد شده وارد دستگاهي مي شود تا حرارت ببيند و به اصطلاح ميوه را پيش پز کند. اين عمل باعث مي شود ميوه به طور کامل له شود و جداسازي پوست آن به راحتي صورت گيرد.  

صافي هاي مخصوصي وجود دارد که وظيفه جدا کردن پوست ميوه را به عهده دارد. اين دستگاه ميوه خالص را که لواشک از آن بدست مي آيد را از پوست، دانه و ..... جدا مي کند. پوره ميوه توسط پمپ از طريق لوله هاي استيل به مخازني بزرگ جهت پخت هدايت مي شوند تا در آنجا پخت نهايي انجام شود.  

ميوه موجود در اين مخازن تحت خلاء پخته مي شوند تا در ضمن پخته شدن، آب آن نيز تبخير شود.

چون اين عمل در درجه حرارت پائين تحت خلاء انجام مي گردد مواد مغزي حفظ مي شوند. در اين مرحله 2% نمک و 4% اسيد سيتريک به عنوان افزودني مجاز اضافه مي شود تا علاوه بر ماندگاري ، طعم بخو ي هم به لواشک بدهد. عمل آوري خمير تا آنجا ادامه پيدا  مي کند که کارشناسان ميزان پخت و آب موجود در خمير را مناسب تشخيص دهند.

اگر شرايط به حد استاندارد رسيده باشد، خمير حاصل آماده تبديل شدن به لواشک است. در اين مرحله خمير بدون دخالت دست و توسط پمپ هاي استيل به قسمت خشک کن ها براي تبديل شدن به لواشک فرستاد مي شود، و يا مي توان آنرا در بشکه هايي به صورت استريليزه براي زمان نگهداري بيشتر ذخيره کرد که به اصطلاح به آن Aseptic (ضد عفوني کردن) گفته مي شود.  

قبل از ورود به خشک کن اين خمير بايد روي نايلکس به طور يکنواخت توسط دستگاه ديپازيتور پهن شود که اين عمل بدون دخالت دست انجام مي شود.

سپس وارد خشک کن شده تا خشک شود. چند ساعتي طول مي کشد تا خمير به لواشک تبديل شود و از طرف ديگرﹺ خشک کن، به صورت نواري بيرون آيد. پس از آن به اندازه هاي مشخص و يکنواخت برش خورده و پس ازپوشش روي هم چيده مي شوند. 

به خاطر خاصيت چسبندگي زياد لواشک که آمادگي جذب سريع گرد و غبار را دارد، در طرف ديگر آن نيز نايلکس کشيده مي شود. به اين ترتيب دو طرف لواشک داراي حفاظ نايلکس براي جلوگيري از آلودگي مي باشد. 

لواشک ها بر روي ميزهاي مخصوصي چيده مي شوند و از آنجا در انبار موقت جهت دوران قرنطينه و يکنواختي مي ماند و سپس به قسمت بسته بندي برده مي شوند.  

در اينجا اول لواشک ها به ابعاد مختلف برش داده مي شوند؛ بعد هر کدام جهت بسته بندي به طرف دستگاه مربوطه هدايت مي شوند. توسط ماشين هاي بسته بندي با دقت و نظارت کارشناسان بسته بندي انجام مي شود تا در نهايت پاکيزگي، بتوان لواشک را براي مدت طولاني نگهداري و از ورود آلودگي جلوگيري کرد. بسته ها در داخل کارتن چيده مي شوند و از آنجا به انبار محصول برده مي شوند.

خلاصه فرایند تولید و بسته بندی لواشک به صورت تیتروار

  • تحويل ميوه
  • شست و شوي ميوه ( شامل مراحل شست و شوي اوليه ، علف گيري ، شست و شوي ثانويه ، دريچه ي کنترل  ورودي ، بازرسي ميوه و شست و شوي نهايي آن  ) 
  • خرد کردن
  • پيش گرم نمودن
  • صاف نمودن
  • جمع آوري پوره ي ميوه
  • تغليظ پوره ي ميوه
  • ذخيره سازي خمير لواشک
  • خشک کردن
  • بازرسي پس از خشک کردن
  • قرنطينه
  • برش نهايي
  • برچسب زدن
  • بسته بندي
  • کنترل کيفيت
  • انبار داري

براورد مساحت زمین ، ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه تولید و بسته بندی لواشک میوه


این برآورد برای ظرفیت تولید سالانه  600 تن لواشک میوه در نظر گرفته شده است :

1 - زمین 1800 متر مربع

2 - محوطه سازي

  • خاكبرداري و تسطيح 450 متر مربع
  • خيابان كشي؛ پاركينگ 250 متر مربع
  • فضاي سبز 250 متر مربع
  • ديواركشي 180 متر مربع
  • ساير : چراغهاي محوطه 3(عدد)

3 - ساختمان سازي

  • سالن توليد 400 متر مربع
  • انباري ( محصول و مواد اوليه و بسته بندي ) 450 مترمربع
  • آزمايشگاه 30 مترمربع
  • ساختمانهاي اداري 70 متر مربع
  • نمازخانه و غذاخوري 50 متر مربع

ماشين آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه لواشک سازی


ماشين آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه لواشک سازی

ماشین آلات خط تولید کارخانه لواشک سازی ،همگی تولید داخل بوده و در ایران موجود است.

ماشین آلات کارخانه لواشک سازی

  • حوضچه شستشو و سورتينگ (استنلس استيل)  2 عدد
  • كامواير جهت انتقال 1 عدد
  • مخزن خيساندن ( استيل)  2 عدد
  • چرخ آسياب سه تيغ  2 عدد
  • ديگ پخت مقدماتي 1 عدد
  • صافي استيل با مش مورد نظر 1 عدد
  • چرخ آسياب شش تيغ 1 عدد
  • اپراتور مجهز به هم زن 1 عدد
  • صافي با مش مورد نظر 2 عدد
  • ميكسر مواد اوليه 2 عدد

تجهیزات مورد نیاز برای تولید لواشک ، همانند ماشین آلات همگی تولید ایران می باشد و به شرح زیر میباشند :

تجهیزات مورد نیاز برای تولید لواشک میوه

  • سلفون زن حرارتي 2 عدد
  • مخزن ذخيره استيل اثني 2 عدد
  • خشك كن 2 عدد
  • برش ويليبيلينگ 2 عدد
  • جت پرينتر و بسته بندي 1 عدد
  • ديگ بخار٢ تني 2 عدد

تاسیسات مورد نیاز کارخانه لواشک سازی

  • حق انشعاب برق 150 کیلو وات
  • حق انشعاب آب 1 عدد
  • تجهيزات و تاسيسات سيستم فاضلاب ( پيش تصفيه ) 1 سری
  • سيستم اطفاء حريق 10 عدد

ابزارآلات و وسايل فني و آزمايشگاهي مورد نیاز کارخانه لواشک سازی

  • ظرو ف آزمايشگاهي و ميکسر
  • PH متر  1 عدد
  • آون الكتريكي  1 عدد
  • ترازوي ديجيتال با دقت صدم گرم 1 عدد
  • تجهيزات کشت ميکروبي 1 عدد
  • اتوکلاو آزمايشگاهي 1 عدد

برآورد سوخت و انرژی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید لواشک میوه

  • برق مصرفي 540000  مگا وات ساعت
  • آب مصرفي 3610000 لیتر
  • گاز 9528 متر مکعب
  • بنزين 6000 لیتر

نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید لواشک میوه :

1- مديريت 1 نفر

2- پرسنل توليدي شامل

  • مهندس 1 نفر
  • تكنسين 1 نفر
  • كـــــارگر ماهر 2 نفر

3- کـــــارگر  ساده 4 نفر

4 - پرسـنل خـدماتي ( راننـده  و....) 1 نفر

5- پرسنل دفتر مركزي 2 نفر


فاکتورهای موثر در تعیین قیمت لواشک میوه


153

پارامترهاي مختلفي بر قيمت محصول موثر خواهند بود که برخي از پارامترهاي مهم در ذيل شرح داده  شده است:

قيمت مواد لاو يه مصرفي که يکي از مهمترين هزينه هاي متغير توليد مي باشد و نقش عمده اي را در تعيين قيمت تمام شده محصول دارد.

منطقه جغرافيايي احداث واحد به خصوص از لحاظ دسترسي به منابع تامين مواد لاو يه و کانونهاي مصرف محصول، هزينه هاي مربوط را تحت تاثير قرار خواهد داد.

نوع تکنولوژي مورد استفاده از طريق تاثير بر سرمايه گذاري ، کيفيت محصول توليدي و ميزان ضايعات و....بر قيمت فروش محصول موثر خواهد بود.

هزينه نيروي انساني مورد نياز تاثير مستقيم در هزينه هاي متغير توليد و قيمت تمام شده محصول دارد. 

ظرفيت تولید واحد بر روي قيمت فروش محصول موثر است، به اين ترتيب که افزايش ظرفيت توليد از طريق سرشکن نمودن هزينه هاي سربار باعث کاهش قيمت تمام شده محصول مي گردد. 

با توجه به نکات فوق، قيمت فروش محصول تولید شده ، علاوه بر اين که مي بايست هزينه هاي توليد و سود مورد انتظار را تامين نمايد، بايد در حدي باشد که بتوان سهمي از بازار را بدست آورد.همچنين در صورتي که صادرات محصول تولیدی نيز مد نظر قرار گيرد، قيمت گذاري بايد به نحوي باشد که رقابت با توليدکنندگان خارجي امکان پذير باشد.


پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح  احداث کارخانه تولید و بسته بندی لواشک میوه

انتخاب منطقه و محل مناسب براي طرح از جنبه هاي مختلف از جمله اثرات بر محيط زيست حائز اهميت است . در اين مورد بايد محل ايجاد كارخانه به فاصله ۱۲۰ كيلومتري از مراكز شهر باشد. همچنين دسترسي به مواد اوليه و نيروي انساني نيز و دسترسي به بازار فروش و تاسيسات زيربنايي و راه هاي ارتباطي از مواردي است كه در انتخاب محل مناسب دخيل مي باشد .

 چه بسا اشكال در هر يك از موارد فوق ممكن است در قيمت تمام شده محصول و يا حتي كيفيت كالا اثر بگذارد . مثلاﹰ دور بودن فاصله محل توليد از بازار فروش باعث افزايش هزينه حمل و نقل و در نتيجه افزايش هزينه توليد خواهد شد و يا دسترسي نداشتن به تاسيسات زيربنايي نظير آب و برق و ... موجب كاهش در اثر توليد و تغيير در كيفيت محصول نهايي خواهد شد .

با اين مقدمه با توجه به اينكه محصول توليدي يك محصول غذائي ميباشد ، نزديكي به بازار مصرف يك پارامتر مهم در مكان يابي طرح است.

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لواشک صنعتی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ تولید و بسته بندی لواشک صنعتی

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﻟﻮاﺷﻚ ﺧﺮﻣﺎ 57 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:55
حجم فايل 642.86 KB
دانلود 371

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید لواشک از محصولات سر درختی 38 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:35
حجم فايل 548.09 KB
دانلود 255

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories