دانلود طرح توجیهی تولید دمنوش های گیاهی و میوه ای سال 1400
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع غذایی
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دمنوش های گیاهی و میوه ای با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید دمنوش های گیاهی و میوه ای سال 1400نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
معرفی طرح توجیهی تولید دمنوش های میوه ای :
دمنوش های میوه ای و گیاهی نوشیدنی هایی می باشند که به منظور پیشگیری و رفع نقرس ، کنترل و کاهش چربی ، پیشگیری و رفع نفخ ، آرامبخش و ..... مورد استفاده قرار می گیرند . دمنوش های میوه ای با استفاده از یک نوع میوه خشک و یا ترکیب چند نوع میوه خشک و گیاه تولید می شوند . دمنوش سیب ، دمنوش به ، دمنوش کیوی ، دمنوش آلبالو ، دمنوش آناناس و ... از جمله دمنوش های میوه ای می باشند .
کد های آیسیک مرتبط با دمنوش های میوه ای عبارتند از :
• انواع دم نوش و پودر نوشیدنی گیاهی : 1549312666
• انواع دمنوش : 1549312325
• دم نوش گیاهی : 154941232
• دم نوش میوه ای : 1549412327
• دم نوش مخلوط میوه ای – گیاهی : 1549412328
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید دمنوش های میوه ای ، به شرح زیر می باشند :
برای اغلب گیاهان دارویی استاندارد خاصی وجود ندارد . البته استاندارد هایی در حال تدوین هسیتند ، اما به دلیل این که دمنوش های گیاهی بیشتر ترکیبی تولید می شوند ، نمی توان استاندارد خاصی را برای آن ها تدوین نمود . بیشتر استاندارد ها به صورت عمومی و بر روی مواد اولیه و کنترل میکروبی مواد اولیه و محصول نهایی می باشد .
برخی از استاندارد های مرتبط با دمنوش های میوه ای عبارتند از :
• سبزی ها ، نعناع خشک شده ، ویژگی ها : 142
• سبزی ها ، بابونه ، ویژگی ها : 5182
• ریشه شیرین بیان ، ویژگی ها و نحوه آزمون : 182
• آویشن ، ویژگی ها و نحوه آزمون : 2599
الزامات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید دمنوش های میوه ای :
مجوز های لازم برای تولید دمنوش ها به دو دسته دمنوش های دارویی و مجوز های مواد غذایی تقسیم می شوند .
به دلیل روند رو به رشد تعداد واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی ها و همچنین تغییرات تکنولوژی به وجود آمده ، از سال 1381 قوانین جدیدی برای نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ها تدوین شده است . همچنین از سال 1385 مقرر شد که ضابطه ای کلی برای نحوه تاسیس و بهره برداری ار واحد های تولیدی و بسته بندی مواد غذایی صورت بگیرد . این مقررات و ضوابط و همچنین مراحل لازم جهت دریافت مجوز سرمایه گذاران ، در پیوست طرح توجیهی تولید دمنوش های میوه ای ارائه شده است .
فرایند اجرای طرح توجیهی تولید دمنوش های میوه ای ، به شرح زیر می باشد :
- ابتدا گیاهان دارویی سورت شده و به واحد جداسازی ، پاک کردن و شستشو منتقل می شوند .
- سپس عملیات خرد کردن گیاه انجام می شود .
- در مرحله سوم گیاه آماده شده به دستگاه تی بگ زن انتقال داده می شود .
- در مرحله چهارم عملیات کنترل میکروبی و شیمیایی گیاه انجام می شود .
- در مرحله پنجم عملیات پرکردن کیسه های یک گرمی انجام می شود .
- در مرحله ششم بسته بندی نهایی محصولات انجام شده و محصولات تولیدی به انبار قرنطینه منتقل می شوند .
- در مرحله هفتم نیز عملیات کنترل کیفیت نهایی محصولات انجام شده و محصولات به انبار محصول منتقل می شوند .
ماشین آلات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید دمنوش های میوه ای ، عبارتند از :
- ماشین بسته بندی چای کیسه ای
- سیستم شستشو و رفع آلودگی
- آسیاب
- تاریخ زن جوهر افشان
- پمپ سانتریفیوژ
- ماشین مخلوط کن
- آون
- انکوباتور
- اتوکلاو
- کلونجر
- هود شیمیایی ( بخش شیمیایی میکروبی )
- Gc
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دمنوش های گیاهی و میوه ای سال 1400