طرح توجیهی تولید کمپوت میوه 122 صفحه را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید کمپوت میوه چه می خوانیم ؟
در این بخش به معرفی طرح توجیهی تولید کمپوت میوه خواهیم پرداخت . کمپوت میوه پخته شده درون شربت است که با استفاده از میوه های گوناگون تولید می شود . معمولا بیمارانی که توانایی خوردن میوه خام را ندارند ، از کمپوت استفاده می کنند . همچنین در جنگ ها نیز برای تغذیه از کمپوت استفاده می شود .
در هنگام مسافرت ، کوهنوردی و ... نیز از کمپوت ها استفاده می شود . همانطور که در طرح توجیهی کمپوت میوه مشروح می باشد ، کمپوت میوه در قوطی های فلزی و ظروف شیشه ای بسته بندی می شوند .
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت میوه به شرح زیر می باشند .
- گلابی : 40/2008 ، با حقوق ورودی 45 درصد
- زردآلو : 50/2008 ، با حقوق ورودی 45 درصد
- گیلاس و آلبالو : 60/2008 ، با حقوق ورودی 45 درصد
- هلو ، شلیل و شفتالو : 70/2008 ، با حقوق ورودی 55 درصد
- توت فرنگی : 80/2008 ، با حقوق ورودی 55 درصد
- سایر : 99/2008 ، با حقوق ورودی 55 درصد
جهت کسب اطلاعات کامل تر می توانید طرح توجیهی کمپوت میوه را دانلود و مطالعه نمایید .
فرایند تولید که در طرح توجیهی کمپوت میوه توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- شستشو و تمیز کردن
- درجه بندی
- پوست گیری و خارج کردن هسته و قسمت های مرکزی
- قطعه کردن سیب
- بلانچینگ
- پرکردن در بسته
- تخلیه گاز ها و هوای بسته
- درب بندی
- فرایند حرارتی
- سرد کردن بسته
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کمپوت میوه در ذیل آمده است :
- گلابي
- سيب
- هلو
- زردآلو
- گيلاس
- آلبالو
- شکر
- اسيدسيتريک
- اسيد اسکوربيک
- قوطي
- کارتن
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کمپوت میوه در ذیل آمده است :
- شستشوی پیاله ای
- قوطی پرکن شربت
- نوار نقاله سورتینگ
- شستشوی قوطی
- دمگیر گیلاس و آلبالو
- تهیه شربت
- پوست گیری شیمیایی
- دربندی قوطی
- بشکه استیل
- اتوکلاو عمودی
- تکه گیر و شستشوی نهایی
- چاپگر قوطی
- بالابر پیاله ای
- اتیکت زن
- تونل بلانچینگ
- اگزاست
- قوطی پرکن میوه
- میزها و مخزن آب سرد
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی کمپوت میوه مورد نیاز است ، عبارتند از :
- تاسیسات برق
- تاسیسات آب
- تاسیسات سوخت
- تاسیسات گرمایش
- سایر تاسیسات
- تعمیرگاه