طرح توجیهی فرنچ فرایز را می توانید از لینک ( های ) دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید .
در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی ) چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی ) توضیحات کامل در زمینه این محصول ارائه شده است و در این قسمت مختصراً به شرح آن می پردازیم . فرنچ فرایز همان خلال سیب زمینی است که در روغن داغ سرخ شده است . فرنچ فرایز هم به عنوان تنقلات استفاده می شود و هم در غذا ها استفاده می شود . از مزایای فرنچ فرایز در صنایع غذایی می توان به کاهش زمان لازم برای پخت غذا اشاره نمود . کد آیسیک خلال سیب زمینی 15132016 و کد آیسیک سیب زمینی منجمد آماده طبخ ( فرنچ فرایز ) 15132021 می باشد .
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با فرنچ فرایز عبارتند از :
- سبزیجات آماده یا محفوظ شده بجز در سرکه یا جوهر سرکه ، یخ زده ، غیر از محصولات مشمول شماره 2006 : 2004
- سیب زمینی : 20041000 با حقوق ورودی 45 درصد
شماره استاندارد های ملی مرتبط با فرنچ فرایز عبارتند از :
- میوه ها و سبزی ها – سیب زمینی پرک و روش های آزمون : 6964
- آئین کار تولید انواع قطعات سیب زمینی سرخ شده در روغن : 3575
کشور های چین ، روسیه ، هند ، اوکراین و ... از عمده تولیدکنندگان فرنچ فرایز هستند . همچنین کشور های آمریکا ، انگلستان ، فرانسه ، ژاپن و ... از عمده مصرف کنندگان فرنچ فرایز می باشند . لینک دانلود طرح توجیهی فرنچ فرایز در انتهای همین صفحه موجود است .
فرایند تولید که در طرح توجیهی فرنچ فرایز ( سیب زمینی ) توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- سورتینگ و شستشو
- پوست گیری
- خرد کن
- شستشوی مجدد
- بلانچینگ
- رطوبت گیری
- سرخ کردن
- روغن گیری
- نمک پاشی و ادویه زنی
- بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی فرنچ فرایز ( سیب زمینی ) در ذیل آمده است :
- سیب زمینی
- روغن
- نمک
- ادویه جات
- سلوفان ساده
- جعبه مقوایی
- کارتن مقوایی
تاسیساتی که برای پیاده سازی این پروژه طرح توجیهی فرنچ فرایز مورد نیاز است ، عبارتند از :
- تاسیسات سرمایش و گرمایش
- تاسیسات اطفاء حریق
- تاسیسات آب و فاضلاب
نيروی انسانی لازم به منظور اجرای این پروژه طرح توجیهی فرنچ فرایز شامل موارد زیر است :
- مدیر ارشد
- مدیر واحد ها
- پرسنل تولیدی متخصص
- پرسنل تولیدی ( تکنسین )
- کارگر ماهر
- کارگر ساده
- خدماتی