
نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماست طعم دار یا میوه ای اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF) بعد از مطالعه این مقاله و دانلود طرح های توجیهی تیپ سال های گذشته ، جهت نگارش طرح توجیهی تولید ماست طعم دار یا میوه ای با پشتیبانی 6 ماهه و گرید کانون با ما تماس بگیرید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 تولید ماست طعم دار یا میوه ای)
✔️ ماست میوه ای یا ماست طعم دار (Flavoured yoghurt) چیست ؟
✔️ طرح توجیهی ماست طعم دار چیست و چه کاربردی دارد؟
✔️ انواع محصولات طرح توجیهی تولید ماست میوه ای یا طعم دار
✔️ افزودنی های مجاز در انواع ماست طعم دار
✔️ ویژگی های شیمیایی انواع ماست طعم دار
✔️ انواع ماست طعم دار از منظر میزان چربی
✔️ فرمولاسیون نوعی ماست میوه ای تجاری
✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید ماست طعم دار
✔️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید ماست طعم دار
✔️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه تولید ماست طعم دار
✔️ زمین و ابنیه کارخانه تولید ماست طعم دار
✔️ روش های تولید محصولات طرح توجیهی ماست طعم دار
✔️ خلاصه فرایند تولید صنعتی انواع ماست طعم دار
✔️ تشریح فرآیند تولید صنعتی ماست میوه ای یا طعم دار
✔️ آشنایی با محصولات کمپانی های خارجی تولید کننده ماست طعم دار
✔️ لیست ماست های طعم دار کمپانی Yoplait
✔️ آشنایی با ماست های طعم دار شرکت کاله
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ماست طعم دار یا میوه ای
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن تولید ماست میوه ای یا طعم دار !
✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن و ویژگیهای ماست میوه ای یا طعم دار :
ماست میوه ای یا ماست طعم دار (Flavoured yoghurt) چیست ؟
ماست میوه ای یا طعم دار یکی از فرآورده های لبنی با شماره استاندارد 4046 بوده که با بو و طعم های متعدد خیلی محبوب می باشد.
طعم ها معمولاً درست قبل از پر کردن به داخل ظروف مورد نظر افزوده می شوند ، افزودنی های معمول میوه یا توت ها هستند که معمولاً به صورت پوره یا به صورت میوه کامل در شربت می باشند. این افزودنی ها اغلب 50 درصد قند دارند.
به عبارت دیگر ماست طعم دار فرآورده منعقد شده شیر است که از تخمیر لاکتیکی شیر پاستوریزه به وسیله باکتری های اختصاصی لاکتیک به ویژه استرپتوکوکوس سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس و لبروکی زیر گونه بولگاریکوس و سایر فرآورده های شیر پس از افزودن طعم دهنده های غذایی با یابدون اجزای ترکیبی به دست می آید.
هر چند که برخی تولید کنندگان ماست های طعم داری با قند کم و با چربی کم تولید و ارائه می کنند اما این ماست های طعم دار بدون قند یا کم قند اغلب با ساخارین یا بیشتر با آسپارتام شیرین می شوند.
در صورت استفاده از قند های میوه معمولا از کنسانتره آب سیب استفاده میشود.
زمان ماندگاری ماست طعم دار پاستوریزه در یخچال 14 روز است. و در ماست میوه ای استریل برای افزایش مدت نگهداری ماست پس از تولید و تنظیم شدن اسید ، به وسیله دستگاه مخصوص آن را حرارت داده و استریل می نمایند و بسته بندی می کنند و زمان ماندگاری آن چهار تا شش ماه می باشد.
در ماست طعم دار چکیده به علت بالا بودن اسیدیته زمان ماندگاری حدود 10 روز در یخچال است.

طرح توجیهی ماست طعم دار چیست و چه کاربردی دارد؟
طرح توجیهی ماست های میوه ای یا طعم دار کاملترین گزارش فنی و مالی و بازار برای احداث کارخانه تولید ماست های طعم دار میباشد که از سه بخش بیزنس پلن و گزارش کامفار و مطالعات بازار تشکیل شده.
بیزنس پلن تولید ماست میوه ای یا طعم دار عمدتا به بررسی توجیه فنی و مالی با استفاده از سه فاکتور «دوره بازگشت سرمایه» و NPV و IRR میپردازد و زمانی که گزارش کامفار نیز بدان پیوست میشود بخش فنی و مالی طرح توجیهی تکمیل میشود.
در نهایت مطالعات بازار صنعت تولید ماست های طعم دار نیز به موارد بالا اضافه میشود تا توجیه بازار و برآورد ظرفیت مورد نیاز کشور در سه سال آینده نیز به این مطالعات اضافه شود.
و در نهایت مجموع بیزنس پلن + گزارش نرم افزار کامفار + مطالعات بازار ، گزارشی به ما میدهد که به آن طرح توجیهی یا مطالعات امکان سنجی تولید ماست طعم دار یا ماست میوه ای میگویند.
طرح توجیهی تولید ماست طعم دار عمدتا برای اخذ وام و تسهیلات بانکی مورد استفاده قرار میگیرد و بیزنس پلن نیز برای اخذ مجوز و زمین .
البته کاربرد اصلی طرح توجیهی و بیزنس پلن تولید ماست میوه ای یا طعم دار ، کاربرد مطالعاتی آن برای مدیران پروژه است و تاثیری که این مطالعات میتواند بر تصمیم گیری آنها برای چگونگی انجام پروژه داشته باشد.
در صورت نیاز به طرح توجیهی و یا بیزنس پلن تولید ماست های طعم دار میوه ای ، با کارشناسان مجرب و متخصص وبسایت گسترش کارآفرینی ایران تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
✔️ انواع و فرمولاسیون محصولات طرح توجیهی ماست های طعم دار !

✳️ انواع محصولات طرح توجیهی تولید ماست میوه ای یا طعم دار :
همانطور که گفتیم ماست میوه ای عبارت است از فرآورده ای که با افزودن انواع میوه ها و نکتار آن ها ، انواع مربا ، مارمالاد ، ژله میوه ها ، شربت میوه ها ، آب میوه های تغلیظ شده به ماست یا شیر پاستوریزه مایه زده به دست می آید که دارای انواع زیر است.
ماست میوه ای هم زده :
عبارت است از ماستی که پس از مراحل گرم خانه گذاری و انعقاد به آن انواع میوه افزوده و مخلوط می شود.
ماست میوه ای قالبی :
عبارت است از ماست میوه ای که مراحل انعقاد و گرم خانه گذاری و سردشدن را در ظروف مناسب و مورد نظر گذرانده ، شکل قالب ظرف را به خود می گیرد.
ماست چکیده طعم دار :
عبارت است از ماستی که پس از خروج قسمتی از سرم به آن نمک طعام و انواع طعم دهنده های غذایی افزوده می شود. مواد اولیه اصلی شامل شیر و فرآورده های آن ، طعم دهنده های غذایی و سایر موارد می باشد.
طعم دهنده غذایی شامل شکر ، انواع میوه ، شربت میوه جات ، آب میوه جات ، نکتار میوه جات ، آب میوه جات تغلیظ شده ، انواع سبزیجات تازه یا خشک و ادویه ، انواع مربا ، مارمالاد و ژله ، عسل ، شکلات ، کاکائو ، قهوه ، مغز های خوراکی ، نمک طعام ، وانیل ، فلفل سیاه ، عرقیات می باشد.

✳️ افزودنی های مجاز در انواع ماست طعم دار :
پایدار کننده ها شامل :
آگار آگار ، صمغ عربی ، کاراگینان ، صمغ خرنوب ، آلژینات پروپلین گلیکول ، آلژینات سدیم- پتاسیم ، صمغ سلولز سدیم و صمغ گزانتاف می باشد که مقدار آن 5 گرم در کیلوگرم به صورت منفرد یا مخلوط می باشد.
امولسیفایرها شامل :
منوودی گلیسرید های اسید های چرب ، پکتن و ژلاتین و نشاسته طبیعی می باشد که مقدار آن 10 گرم در کیلوگرم می باشد.
- انواع ماست طعم دار باید در شرایط بهداشتی فرآیند ، بسته بندی و نگهداری و توزیع گردد. و از نظر ویژگی های میکروبی باید با استاندارد ملی ایران 2406 سال 1380 مطابقت داشته باشد.

✳️ ویژگی های شیمیایی انواع ماست طعم دار :
- PH : حداکثر 4.6 ، «روش آزمون : طبق استاندارد شماره 2852»
- ماده خشک بدون چربی (درصد وزنی بر پایه شیر) : حداقل 9 ، «روش آزمون : طبق استاندارد شماره 1753»
- چربی (درصد وزنی بر پایه شیر) : «روش آزمون : طبق استاندارد شماره 384»
- خامه ای : حداقل 6
- پر چربی : بیشتر از 3 و کم تر از 6
- کم چربی : بیشتر از 0.5 کم تر از 3
- بدون چربی : حداکثر 0.5
انواع ماست طعم دار باید از تاریخ تولید تا هنگام مصرف در یخچال و در دمای کمتر از 8 درجه سانتی گراد و با وسایل نقلیه سردخانه دار ، سرپوشیده ومناسب حمل گردد.

✳️ انواع ماست طعم دار از منظر میزان چربی :
در یک پروژه تحقیقاتی چهار ساله ترکیب طعم و دیگر اجزاء را در روی طعم و بافت ماست طعم دار توت فرنگی مورد بررسی قرار دادند.
بافت ماست به وسیله غلظت پروتئین ، چربی و ضخامت مواد تحت تاثیر قرار می گیرد. ترکیب ماست بر پیشگویی طعم و بافت ماست تاثیرمی گذارد.
فرمولاسیون نوعی ماست میوه ای تجاری به شرح ذیل می باشد :
- چربی 3.5-0.1 درصد
- لاکتوز 4.5-3 درصد
- مواد جامد شیر بغیر از چربی 18-11 درصد
- تثبیت کننده 0.4-0.2 درصد
- میوه 20-10 درصد
✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی تولید ماست طعم دار یا میوه ای !

✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید ماست طعم دار :
- شیر
- سطل یک بار مصرف نیم کیلویی و یک کیلویی
- سلفون (فیلم شرینگ)
- انواع طعم ها و سایر ترکیبات افزودنی
- ظرفیت تولید سالیانه 900 تن
وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید ماست طعم دار :
میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه تولید ماست طعم دار :
- برای ظرفیت تولید سالیانه 900 تن
- آب مصرفی : 80000 متر مکعب
- برق مصرفی : 190000 کیلو وات در سال
- گازوئیل : 150000 لیتر

✳️ زمین و ابنیه کارخانه تولید ماست طعم دار :
- ظرفیت تولید سالیانه 900 تن
- زمین : 2500 متر مربع
ساختمان و ابنیه کارخانه تولید ماست طعم دار :
- ظرفیت تولید سالیانه 900 تن
- سالن تولید : 200 متر مربع
- انبار مواد اولیه و محصول : 500 متر مربع
- سردخانه و تاسیسات : 300 متر مربع
- ساختمان اداری و نگهبانی : 100 متر مربع

✳️ روش های تولید محصولات طرح توجیهی ماست طعم دار :
تولید ماست میوه ای در دنیا بسیار رایج است و طرفداران زیادی نیز دارد و برای تولید این محصول روش های مختلفی وجود دارد که در زیر به چند نمونه اشاره می شود.
1 - تولید ماست میوه ای با استفاده از اسانس و رنگ خوراکی :
در این فرآیند رنگ و طعم میوه مورد نظر را همراه با مواد پایدار کننده به ماست افزوده و بسته بندی می کنند. معمولاً در این فرآیند از اسانس های مصنوعی استفاده می کنند که مصرف آن در بعضی کشورها با محدودیت همراه است.
2 - ماست میوه ای با مربا یا مارمالاد میوه :
در این موارد ماست را با مربا یا مارمالاد میوه و مواد پایدار کننده مخلوط کرده و بسته بندی می نمایند. در بعضی موارد ماست و میوه را به صورت جداگانه بسته بندی کرده و به صورت بسته بندی های دوقلو به فروش می رسانند و مصرف کننده هنگام مصرف آن ها را با هم مخلوط می نمایند.
برای بهبود مزه و برای فراهم آوردن انواع طعم ها ، برخی از انواع میوه ها به ماست اضافه می شود ، میوه های محبوب شامل توت فرنگی ، زغال اخته ، موز ، و هلو است اما هر گونه میوه ای می تواند افزوده بشود.
علاوه بر میوه ها ، طعم ها هم افزوده می شود. این طعم ها می تواند شامل مواردی مانند وانیل ، شکلات ، قهوه و حتی نعناع باشد. تولید کنندگان همینطور از طعم دهنده های مصنوعی و طبیعی استفاده می نمایند.
فرآیند تولید ماست شامل اصلاح ترکیب و پاستوریزاسیون شیر ، تخمیر در درجه حرارت گرم ، سرد کردن آن و افزودن میوه ، شکر و یا هر ماده دیگر است.
فرآیند استاندارد سازی در کارخانه شامل کاهش میزان چربی و افزایش مواد جامد کل می باشد. با استفاده از کلاریفایر و سپراتور میزان چربی استاندارد می شود.
برای تولید ماست میوه ای ، میزان مواد جامد شیر با میزان 5-1 درصد چربی تا 16 درصد افزایش می یابد و این رقم برای شیر پس چرخ 14-11 درصد است این عمل با استفاده از اوپراتور و همچنین افزایش شیر خشک به شیر صورت می گیرد. افزایش میزان مواد جامد ارزش تغذیه ای ماست و پایداری و بافت آن را بهبود می بخشد.
بعد از آن تثبیت کننده افزوده شده و شیر پاستوریزه می گردد. پاستوریزاسیون میکروارگانیزم های بیماری زا را از بین برده و عمل تخمیر را تحت کنترل درآورده و پروتئین های آب پنیر را دناتوره کرده و بافت نهایی ماست بهتر شده و به آزاد شدن ترکیبات شیر که سبب رشد بهتر مایه کشت می شود کمک می نماید.
پاستوریزاسیون هم به صورت فرآیند پیوسته و مداوم و ناپیوسته (بچ) تقسیم می شود. در فرآیند بچ یا ناپیوسته شیر در وت هایی از فولاد زنگ نزن در 85 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه حرارت داده می شود و زمانی که شیر حرارت داده می شود آن همینطور هموژنیزه می گردد.
با کاهش اندازه ذرات چربی در اثر هموژنیزاسیون ، محصول بافت صاف تر و خامه ای تری پیدا می نماید. بعد از پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون شیر تا 46-43 درجه سانتی گراد سرد شده و مایه کشت در غلظت 2 درصد افزوده می شود و آن به مدت 4 ساعت در این درجه حرارت نگهداشته شده و گرم خانه گذاری می گردد.
در طی این مدت باکتری ها ترکیبات معینی را در شیر متابولیزه و تولید طعم ماست می نماید و محصول فرعی مهم این فرآیند اسید لاکتیک است. میزان اسید لاکتیک برای تعیین زمان آماده بودن ماست مورد استفاده قرار می گیرد.
بسته به نوع ماست فرآیند گرم خانه گذاری یا در مخازن بزرگ یا در گالن های متعدد و یا ظروف نهایی فروش صورت می گیرد.

ماست نوع بهم زده شده (stirred) به صورت کلی تخمیر شده و سپس در ظروف نهایی فروش ریخته می شود. در ماست نوع set که سبک فرانسوی نامیده می شود ، تخمیر در ظروفی که فروخته خواهد شد صورت می گیرد.
وقتی ماست به حد مطلوب اسید رسید خنک شده و میوه ها ، طعم ها و دیگر افزودنی ها می تواند در فرآیند تولید در نقاط متعدد به ماست افزوده بشود و این بستگی به نوع ماست تولید شده دارد.
طعم در ماست های غیر میوه ای به فرآیند شیر قبل از پخش در ظروف کارتنی افزوده می شود.
میوه ها و طعم ها می تواند از ابتدا به ظروف افزوده بشود و یک لایه تحتانی را به وجود بیاورد. شیر تلقیح شده ، سپس به روی آن افزوده شده و کارتن ظرفی بسته بندی شده و گرم خانه گذاری می شود.
اگر میوه پاستوریزه شود آن می تواند به صورت پوره به توده ماست افزوده بشود و سپس به داخل ظروف ریخته و پخش بشود.
بالاخره میوه می تواند به داخل بسته بندی ویژه ریخته بشود که در طی مصرف می تواند توسط مصرف کننده با ماست ترکیب و مصرف بشود.
ماست میوه ای ، ماستی با میوه افزوده شده است ، میوه تازه بایستی حداقل 6 درصد محصول را تشکیل بدهد. در ماست هایی با طعم میوه مانند لیمو حداقل دو درصد می باشد.
تولید کننده بایستی در روی برچسب ، میوه مورد استفاده و نیز نسبت درصد میوه در محصول کامل را درج نماید. به علاوه ماست فوق ما بین 7-8 درصد شکر دارد تا مزه را تکمیل و اسید های میوه را متعادل نماید.
انواع میوه ها و طعم ها می تواند برای ایجاد طعم ها و بافت های جدید در دسر های ماست اضافه بشود. یا ماست به طور جداگانه گرم خانه گذاری شده و یا در ترکیب با میوه گرم خانه گذاری شده ، برای انعقاد و عمل بستن در یخچال ، مدت زمان حداقل هشت ساعت اهمیت دارد.
در ماست میوه ای از میوه تازه ، کنسرو شده یا منجمد استفاده می شود. آن می تواند به صورت برش یافته یا خرد شده یا به صورت پوره شده در قسمت بالایی ماست یا مخلوط شده در داخل ماست استفاده بشود. در روش سوئیسی تهیه ماست میوه ای ، پوره میوه را در داخل ماست بهم زده تا قوام خامه ای زیاد به وجود آمده و تا 2-3 ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم.
ماست اغلب به صورت شیرین شده و طعم دار یا با میوه افزوده شده در ته ظرف (fruit bottom) فروخته می شود. اگر معمولاً میوه به داخل ماست زده می شود آن برخی اوقات به عنوان سبک سوئیسی نامیده می شود.
ماست کامل یونانی از شیر مخلوط شده با خامه یا میزان چربی دقیقاً ده درصد تهیه می شود. ماست یونانی اغلب با قطعات میوه کنسرو شده به صورت دسر سرو می شود. ماست با عنوان سس رایج یونانی به نام tzatziki به صورت ساندویج gyuros است که از ماست ، خیار و سیر تهیه می شود.
اغلب ماست ها در آمریکا حاوی پکتین یا ژلاتین افزوده شده به عنوان پایدار کننده (تثبیت کننده) و امولسیفایر و غلظت دهنده می باشند ، مربای میوه در عوض قطعات میوه خام در ماست های میوه ای برای نگهداری به مدت هفته ها ، مورد استفاده قرار می گیرد.
✔️ روش و مراحل صنعتی تولید انواع ماست طعم دار !

✳️ خلاصه فرایند تولید صنعتی انواع ماست طعم دار :
تولید ماست به صورت صنعتی و تجاری از سال 1919 شروع گردید و اولین کارخانه تجاری تولید ماست در بارسلونا اسپانیا به نام Danone بنا نهاده شد. و بعدها پسران او در آمریکا گروه تجاری Danone را تشکیل دادند.
ماست به صورت تجاری در آمریکا در سال 1929 تولید و فروخته شد. و ماست با مارمالاد میوه افزوده شده در سال 1933 در پراگ از جمهوری چک تولید و معرفی گردید.
مراحل صنعتی تولید ماست :
- مقدار کافی شیر وزن شده و تا 80-90 درجه سانتی گراد به مدت 15-20 دقیقه حرارت داده می شود و سپس تا 45-48 درجه سانتی گراد سرد می شود.
- 2 تا 3 درصد از کشت ماست به شیر افزوده شده و بخوبی مخلوط می شود.
- شیردر ظروف تمیز و استرلیزه برای بستن ریخته می شود.
- لازم به ذکر می باشد ، طعم ها معمولاً درست قبل از پر کردن به داخل ظروف مورد نظر افزوده می شوند.
- ظروف شیر در 45 درجه سانتی گراد گرم خانه گذاری شده تا لخته یکنواخت بشود.
- محصول از گرم خانه جدا شده و در 5 درجه سانتی گراد نگهداری می شود تا به دست مصرف کننده برسد.
- تجهیزات تمیز شده و برای بچ بعدی عملیات آماده است.
عواملی موثر بر کیفیت ماست طعم دار :

✳️ تشریح فرآیند تولید صنعتی ماست میوه ای یا طعم دار :
الف) آماده سازی شیر :
شیر ممکن است حاوی چربی کامل یا نیمه پس چرخ یا شیر پس چرخ کم چربی بسته به نوع ماست باشد. در شکل معمول و طبیعی تجاری تولید ماست شیر قبل از تخمیر هموژنیزه می شود. هموژنیزاسیون با استفاده از دستگاه هموژنیزاتور و در فشار 200 بار انجام می گیرد. هموژنیزاسیون به پیشگیری از تجمع چربی در سطح ماست در طی تخمیر کمک می کند.
برای اصلاح بافت و ویسکوزیته در تولید ماست با اشل زیاد از تثبیت کننده ها و صمغ ها استفاده می شود.
تغلیظ شیر به وسیله تبخیر قبل از تخمیر ، سبب تغلیظ بافت ماست می شود. زمانی از این روش استفاده می شود که از شیر پس چرخ به عنوان ماده پایه برای تولید ماست کم چرب استفاده شود.
ب) فرآیند حرارتی :
فرآیند حرارتی شیر قبل از تخمیر عموماً برای تولید تجاری ضروری است وجود تعداد نامعلوم از ارگانیسم های ناشناخته در شیر خام ممکن است تخمیر را غیر قابل کنترل و غیر قابل پیش بینی برای عملیات تجاری بنماید حرارت دادن ممکن است برای برخی از اجزاء جهت رسیدن به حالت لازم برای تشکیل ژل ها و لخته های پروتئینی لازم باشد که منجر به محصولات نهایی باویسکوزیته و بافت مشخص می شود.
وقتی برخی اجزاء مانند پودر های خشک استفاده می شود فرآیند حرارتی بایستی قادر به از بین بردن تعداد زیادی از اسپور های قارچی و باکتریایی همراه با پودر های خشک باشد.
تلقیح و تخمیر در ظروف غیر قابل نفوذ بهداشتی که معمولاً از فولاد ضد زنگ ساخته شده است صورت می گیرد. در کل مرحله تخمیر ، درجه حرارت تثبیت برای فعالیت مطلوب مایه کشت آغازگر ثابت نگه داشته می شود. میزان اسید لاکتیک اندازه گیری شده در کل تخمیر ثبت می شود و تخمیر به وسیله سرد کردن سریع در میزان اسیدیته مطلوب متوقف می شود.
تخمیر خیلی کوتاه یا خیلی طولانی تولید محصولی با بافت و طعم متفاوت خواهد نمود و تخمیر طولانی به دلیل شانس وارد شدن ارگانیسم های دیگر به محصول همراه با خطر بو و طعم نا مطلوب خواهد بود.

عواملی که بر کیفیت محصول نهایی ( ماست طعم دار یا میوه ای ) تاثیر خواهد گذاشت عبارتند از :
- نوع شیر
- استاندارد سازی شیر
- افزودنی ها
- انتخاب کشت آغازگر
- تهیه کشت
- طرح فرآیند
- فرآیند حرارتی
- هموژنیزه کردن
جابه جایی ماست در طی فرآیند بر بافت و ویسکوزیته محصول تاثیر می گذارد.
فرآیند لخته شدن عملی ترکیبی بوده و به دلیل افت PH و تشکیل لخته های پروتئینی ، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک رسیده و لخته های حاصل به دیگر اجزاء مانند چربی ، املاح و قندها متصل می شوند.
فنون بهم زدن و پمپ کردن برای اطمینان از اینکه ویسکوزیته تولید شده به وسیله لخته خراب نشده است مورد نیاز می باشد.
✔️ آشنایی با شرکتهای داخلی و خارجی تولید ماست های طعم دار !

✳️ آشنایی با محصولات کمپانی های خارجی تولید کننده ماست طعم دار :
کمپانی بزرگ Gujarat co با برند yogi سه ماست طعم دار میوه ای با طعم های توت فرنگی ، انبه و آناناس را از سال 2007 راهی بازار نموده است.
کمپانی M&S Foods ماست طعم دار به نام christmas pudding را تولید نموده است که ماست خامه ای با قطعاتی از بستنی و تکه هایی از انواع کشمش ، انگور و سیب می باشد. ماست حاوی 14 درصد خامه زده شده است و کلاً شیرین است.
در یک آزمایش تحقیقاتی ، چهار نوع ماست از مخلوط شیر گاو و شیر نارگیل با استفاده از درصد های مختلف تولید گردید نتایج حاصله نشان داد که محصول حاصله خوشمزه و با طعم مطلوب نارگیل می باشد.
قوام و ویسکوزیته محصول با افزایش درصد نارگیل در مخلوط افزایش می یابد. و زمان انعقاد ماست در حدود 5 ساعت است.
ماست بلغاری طعم دار شده با گلبرگ های رز وارد بازار ژاپن شده است. رز های بلغاری در حدود 200 ترکیب شیمیایی دارند طبق تحقیقات به عمل آمده ، استفاده از مقادیر کم گلبرگ های رز از تشکیل سنگ های کلیه و مثانه جلوگیری می نماید.
مصرف گلبرگ های رز سیستم ایمنی را تقویت کرده و بنابراین قدرت و انرژی انسانی را زیاد می نماید. این گلبرگ ها به طور گسترده در دارو های ضد آلرژی استفاده می شود.
ماست طعم دار با گلبرگ های رز علاوه بر ژاپن به آمریکا نیز صادر می شود.
در ماست sundaes یا ماست parfaits میوه در قسمت تحتانی ظرف و ماست در قسمت بالایی قرار می گیرد و با گیلاس یا مغز میوه آراسته می شود.
در کشور لهستان ماست با برند Danonki Mega از کمپانی فرانسوی Danone برای بچه ها در دو طعم توت فرنگی و وانیلی عرضه می شود که با ویتامین D و کلسیم غنی گردیده است ، اجزاء این ماست ها شامل ماست بدون چربی ، خامه و 6.2 درصد میوه است و قیمت آن 0.86 یورو می باشد.
در لهستان کمپانی سوئیسی Movenpick ماست کاراملی را در بسته بندی 150 گرمی عرضه کرده که قیمت آن 0.6 یورو است و ماست مزه ملایم خامه ای با 15 درصد چربی و 9 درصد کارامل دارد.
در مجارستان ، ماست بدون لاکتوز از کمپانی Naszalytej با طعم زردآلو و در بسته بندی 150 گرمی و با قیمت 0.34 یورو عرضه کرده است.
آن از شیر کم چرب هموژنیزه و کشت ماست و قند استخراج شده از میوه و رنگ های طبیعی تشکیل شده است. ماست میوه ای با طعم توت فرنگی با قطعات میوه و 3.6 درصد میزان چربی و 190 گرم وزن و به قیمت 0.48 یورو در کمپانی Danone واحد روسیه تولید و به فروش می رسد.
ماست میوه ای با طعم توت فرنگی ما بین مشتریان ژاپنی از محبوبیت خاصی برخوردار است.
یک نوشیدنی طبیعی شیرین شده ماستی به نام wahaha در بازار چین عرضه شده است که در حجم 750 میلی لیتری در بسته بندی های کارتن مقوایی مخصوص به قیمت 0.98 یورو عرضه شده و شامل شیر ، آب سیب ، اسید سیتریک ، مایه کشت و شکر می باشد.
در سنگاپور کمپانی آلمان Miiller نوشیدنی ماست پروبیوتیکی در بطری های PET با بر چسب مقوایی چایی با وزن 190 گرم و با قیمت 5.91 یورو عرضه نموده است ، اجزاء شامل کنسانتره آب هلو ، شربت فروکتوز- گلوکز و ماست کم چربی می باشد.
در ویتنام ماست در بسته بندی های پلاستیکی 400 گرمی با قیمت 0.72 یورو با مخلوطی از میوه های انگور- آناناس ، گیلاس ، موز ، نارگیل به همراه شکر ارائه گردیده است.
در فیلیپین کمپانی سوئیسی نستله ماست میوه ای با وزن 125 گرم در بسته های پلاستیکی و با قیمت 0.38 یورو و با طعم نارگیل و عاری از لاکتوز ارائه نموده است.
ماست با مارمالاد میوه افزوده شده در سال 1933 در پراگ معرفی گردید ، هدف اصلی از این ترکیب حفاظت بهتر ماست بر علیه فساد بود.
ماست طعم دار شرکت Mother dairy Calcutta در بسته بندی های لیوانی پلی استایرن با وزن 100 گرم با انرژی هر 100 گرم 71 کیلو کالری و با رنگ های مجاز با درجه غذایی و افزودنی های اضافه شده در طعم های وانیلی ، آناناس ، انبه سبز ، شکلاتی ، توت فرنگی و pista ارائه شده و آن همچنین با ویتامین A غنی شده است.

لیست ماست های طعم دار کمپانی Yoplait :
- ماست طعم دار سیب
- ماست طعم دار موز
- ماست طعم دار کرم موز
- ماست طعم دار کرم موز پای
- ماست طعم دار کرم توت
- ماست طعم دار توت - موز
- ماست طعم دار شاه توت
- ماست طعم دار زغال اخته
- ماست طعم دار گیلاس
- ماست طعم دار شکلات
- ماست طعم دار گیلاس - شکلات
- ماست طعم دار نارگیل - کرم پای
- ماست طعم دار کرم کارامل
- ماست طعم دار وانیل
- ماست طعم دار لیمویی
- ماست طعم دار کرم پای لیمویی
- ماست طعم دار پرتقال - نارنگی
- ماست طعم دار مخلوط توت
- ماست طعم دار طالبی
- ماست طعم دار کرم پرتقال
- ماست طعم دار هلو
- ماست طعم دار آناناس
- ماست طعم دار تمشک
- ماست طعم دار توت فرنگی
- ماست طعم دار توت فرنگی - موز
- ماست طعم دار توت فرنگی - کیوی
- ماست طعم دار توت فرنگی - انبه
- ماست طعم دار توت فرنگی - پرتقال
- ماست طعم دار شکلات سفید - توت فرنگی
- ماست طعم دار کیوی

✳️ آشنایی با ماست های طعم دار شرکت کاله :
در ایران ، شرکت صنایع لبنی کاله آمل ، ماست میوه ای را در سه میوه ماست میوه ای سیب ، ماست میوه ای توت فرنگی و ماست میوه ای هلو ارائه نموده است :
در هر سه این ماست ها ، مدت نگهداری 12 روز در دمای 4 تا 8 درجه سانتی گراد خواهد بود.
در ماست میوه ای سیب ترکیبات شامل :
شیر ، خامه ، مایه ماست ، میوه سیب ، شکرو در ماست میوه ای توت فرنگی ترکیبات شامل : شیر ، خامه ، شیرخشک ، شکر ، میوه توت فرنگی و مایه ماست و در ماست میوه ای هلو ترکیبات شامل : شیر ، خامه ، مایه ماست ، میوه هلو و شکرمی باشد.
هر سه این ماست های میوه ای به عنوان دسر و میان وعده غذایی ، تامین بخشی از انرژی روزانه ، منبعی برای تامین کلسیم روزانه ، بدون طعم دهنده و رنگ مصنوعی ، حاوی فیبر های رژیمی و پتاسیم و حاوی ویتامین می باشند. ارزش غذایی هر سه نوع ماست میوه ای در ذیل ذکر گردیده است.

ارزش غذایی سه نوع ماست میوه ای شرکت کاله :
- چربی : «ارزش ماست میوه ای سیب : 2.5 گرم» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 12گرم» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : 12 گرم»
- ماده خشک : «ارزش ماست میوه ای سیب : 13.14 گرم» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 28-26 گرم» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : 28-26 گرم»
- چربی در ماده خشک : «ارزش ماست میوه ای سیب : 18.19%» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 46-36%» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : 46-43%»
- رطوبت : «ارزش ماست میوه ای سیب : 86.87 گرم» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 74-72 گرم» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : 74-72 گرم»
- انرژی : «ارزش ماست میوه ای سیب : 68 کیلو کالری» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 160 کیلوکالری» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : 170 کیلو کالری»
- پروتئین : «ارزش ماست میوه ای سیب : -» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 3 گرم» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : -»
- کلسیم : «ارزش ماست میوه ای سیب : -» ، «ارزش ماست میوه ای توت فرنگی : 180 میلی گرم» ، «ارزش ماست میوه ای هلو : 180 میلی گرم»
- ماست حاصل از شیر کم چرب با طعم میوه : «مقدار : 8 اونس» ، «انرژی : 230 کالری» ، «کربوهیدرات : 43 گرم» ، «پروتئین : 10 گرم» ، «کلسترول : 10 میلی گرم» ، «وزن : 227 گرم» ، «چربی : 2 گرم» ، «چربی اشباع شده : 1.6 گرم»
- ماست از شیر کم چرب : «مقدار : 8 اونس» ، «انرژی : 145 کالری» ، «کربوهیدرات : 16 گرم» ، «پروتئین : 12 گرم» ، «کلسترول : 14 میلی گرم» ، «وزن : 227 گرم» ، «چربی : 4 گرم» ، «چربی اشباع شده : 2.3 گرم»
- ماست از شیر کامل : «مقدار : 8 اونس» ، «انرژی : 140 کالری» ، «کربوهیدرات : 11 گرم» ، «پروتئین : 8 گرم» ، «کلسترول : 29 میلی گرم» ، «وزن : 227 گرم» ، «چربی : 7 گرم» ، «چربی اشباع شده : 4.8 گرم»

انواع فرآورده های ماست طعم دار در دنیا :
- ماست میوه ویژه کودکان
- ماست نوشیدنی (دوغ) پروبیوتیک
- ماست نوشیدنی (دوغ) ویتامینه
- ماست قهوه
- ماست توت جنگلی
- شکلات ماستی
- ماست بیو
- آغوز ماست
- ماست بستنی
- خرما با رویه ماست
- انواع ماست طعم دار
- انواع ماست میوه ای
- ماست و کورن فلیکس
- ماست عسل
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماست طعم دار یا میوه ای ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ماست طعم دار یا میوه ای
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
;امیر حبیبی
یکشنبه, 14 آبان 1396 20:25
283.63 KB
176برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
یکشنبه, 14 آبان 1396 20:26
1004.26 KB
236برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
جمعه, 19 مهر 1404 17:59
1.96 MB
12برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
جمعه, 19 مهر 1404 18:02
4.02 MB
12برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.



