• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری سال 97

(2 votes, average 5 out of 5)

Fish nuggets

جهت دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری یا ناگت مرغ و میگو و ماهی ، تدوین شده در سال 97 و همینطور آشنایی با ماشین آلات خط تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری ، این صفحه را مطالعه نمایید . مرغ کنتاکی ، میگو ، ماهی و مرغ سوخاری جزء غذاهای آماده و نیمه آماده ای می باشند ، که در دنیای امروزی دارای طرفداران بسیار زیادی می باشند .

معرفی طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری :

امروزه روش های مختلفی برای تولید و بسته بندی مرغ ، انواع ماهی و میگو وجود دارد ، اما مناسب ترین روش استفاده از بسته بندی وکیوم می باشد . در این روش میزان تغییرات شیمیایی محصولات غذایی ، بسیار کم می باشد . میگو یکی از غذاهای لذیذ دریایی می باشد که ، تمام اسید آمینه های مورد نیاز برای رشد را دارد .

ماهی نیز غذای دریایی دیگری می باشد که ، هضم پذیری آن بین 89 تا 96 درصد بوده و حاوی اسید های چرب امگا 3 می باشد . با توجه به کمبود ماهی های سفید و افزایش قیمت گوشت های مرغوب ، اهمیت استفاده از ماهی های ریز و همچنین افزایش طول عمر نگهداری از محصولات دریایی و سهولت در حمل و نقل این محصولات ، ضرورت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری را آشکار می نماید .

تولید ناگت مرغ ، ناگت ماهی و ناگت میگو ، یکی از راهکار هایی می باشد که ، سبب تکمیل ظرفیت بخشی از مصرف فرآورده های دریایی را تکمیل می کند . امروزه غذاهای آماده و نیمه آماده از جمله میگو سوخاری ، در رستوران ها ، منازل ، تالار ها و ... دارای استفاده های بسیار زیادی بوده و طرفداران زیادی دارند .

استاندارد هایی که ، برای اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری ، باید رعایت گردند عبارتند از :

• مرغ برگر – آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری : 5590
• پلی فسفات های سدیم مورد استفاده در صنایع غذایی – ویژگی ها و روش های آزمون : 3571
• نشاسته – ویژگی ها و روش های آزمون میکروبیولوژی : 2843
• ویژگی ها و روش های آزمون میگوی منجمد : 710
• ویژگی های میکروبیولوژی آب : 1011
• آرد گندم – ویژگی ها و روش های آزمون : 103
• روش نگهداری مواد خوراکی در سردخانه : 692
• ویژگی های بهداشتی و میکروبیولوژی ادویه مورد مصرف خانگی و اماکن عمومی : 3677
• آیین کار فرایند انجماد مواد غذایی و عرضه آن : 3039
• فیش برگر – ویژگی ها و روش های آزمون : 5849
• نمک خوراکی – ویژگی ها : 26
• ویژگی های آب آشامیدنی : 1053
• آرد سوخاری – ویژگی ها و روش های آزمون : 2358
• میگوی آماده مصرف منجمد : 5750
• تخم مرغ خوراکی : 219
• ناگت مرغ آماده مصرف منجمد – آیین کار فرآوری – تولید و بسته بندی : 9869
• غذای حلال – راهنمای عمومی : 12000
• ویژگی های روغن گیاهی خوراکی سرخ کردنی ، جهت مصرف در صنایع غذایی و خانوار : 4152
• تخم مرغ – ویژگی های پودری : 2487
• کازیین و کازیینات – ویژگی ها :  4448

فرایند اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری ، شامل مراحل زیر می باشد :

1. تحویل و آماده سازی گوشت
2. آماده سازی مواد اولیه غیر گوشتی و توزین
3. چرخ کردن گوشت
4. اختلاط
5. قالب زنی
6. آرد زنی اولیه
7. لعاب زنی
8. آرد زنی نهایی
9. سرخ کردن
10. دستگاه منجمد کننده سریع
11. بسته بندی و انتقال به سرد خانه

ماشین آلات خط بسته بندی مرغ و ماهی جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری ، عبارتند از :

• دستگاه بسته بندی ، وکیوم و شرینگ پک
• دستگاه فیله کن
• دستگاه تولید پودر یخ
• تجهیزات تونل انجماد
• سیستم انجماد سریع اسپیرال
• پلیت فریزر صفحه ای
• تجهیزات سردخانه ای
• پوست گیر میگو
• سورتر و گریدینگ میگو
• دستگاه دیفراست و سیستم مونیتورینگ برای ثبت دمای سالن ها
• ماشین آلات خط تولید سوخاری ساز
• دستگاه انژکتور
• دستگاه تامبلر
• میز های استیل ، مخازن استیل و ....

:: ماشین آلات و تجهیزات خط تولید + فرایند تولید ناگت مرغ و ماهی و میگو


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories