• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی 70 صفحه

(2 votes, average 4 out of 5)

24

طرح توجیهی تولید نان فانتزی با 70 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید نان فانتزی چه می خوانیم ؟

در طرح توجیهی تولید نان فانتزی می خوانید که ، نان جزء غذاهای اصلی اکثر مردم می باشد ، که ویتامینB و املاح مورد نیاز بدن انسان را تامین می کند . در سال های اخیر گرایش مردم به استفاده از نان های فانتزی نسبت به نان های سنتی بیشتر شده است . با توجه به بررسی های انجام شده تقریبا 30 درصد از نان های تولید شده در کشور به ضایعات تبدیل می شوند .

بیشترین میزان ضایعات نان ها در نانوایی های سنتی تولید می شود . طبق آمار های موجود نان لواش که توسط اکثر افراد استفاده می شود ، دارای ضایعات زیادی بوده و به دلیل زمان کم پخت آن و استفاده از جوش شیرین در مواد اولیه آن و ... برای بدن انسان مضر می باشد . نان های صنعتی دارای ضایعات کمتری نسبت به سایر نان ها می باشند .

از مزایای نان های صنعتی می توان به ، کاهش هزینه مصرف انرژی ، تولید فراوان در مکان های کوچک ، کاهش تعداد نیروی انسانی ، انجام مرحله کامل تخمیر در خمیر نان و ... اشاره نمود . با استفاده از تکنولوژی های مدرن جهت تولید نان با کیفیت عمر نگهداری نان افزایش یافته و از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود .

استاندارد شماره 2338 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان فانتزی می باشد . برای واردات نان فانتزی محدودیت خاصی وجود ندارد . کشور های کانادا ، انگلستان ، آمریکا ، آلمان ، فرانسه ، بلژیک و هلند از عمده مصرف کنندگان نان می باشند .

ضمن در نظر گرفتن ظرفيت بهينه و اقتصادی توليد و با توجه به برنامه های دولت در راستای ايجاد واحدهای صنعتی توليد کننده نان و عنايت به نياز واقعی بازار مصرف به نانی با کيفيت مناسب ، طرح توليد نان های فانتزی ، اقتصادی و توجيه پذير خواهد بود .

کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان فانتزی عبارتند از :

  • نان باگت : 15411142
  • نان ساندویچی  : 15411144
  • انواع نان اروپائی : 15411141
  • نان همبرگر    : 15411145
  • نان شیرمال  : 15411123
  • نان سوخاری    : 15411143
  • پیراشكی   : 15411160

شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان فانتزی عبارتند از :

  • نان‌ خشك‌ و ترد ( crispbread) موسوم‌ به‌ كنگه‌ بروت ‌( knackebrot ) : 19051
  • نان‌ زنجبیلی‌ و همانند آن : 19052
  • نان سوخاری ( Rusk ، نان برشته شده و محصولات برشته شده مشابه ) : 19054

فرایند تولید که در طرح توجیهی نان فانتزی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :

  1. آماده سازی آرد
  2. مواد اولیه و افزودنی ها
  3. اختلاط و خمیرگیری
  4. تخمیر اولیه و پوک کردن خمیر
  5. چانه گیری و تخمیر میانی
  6. شکل دهی ، گرد کردن و فرم دهی چانه ها
  7. تخمیر انتهایی
  8. پخت
  9. سرد کردن
  10. بسته بندی
  11. انبار

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی تولید نان فانتزی در ذیل آمده است :

  • آرد
  • نمک
  • شکر
  • روغن
  • مخمر
  • مواد کمک پخت و افزودنی ها
  • تخم مرغ
  • آب
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی نان فانتزی در ذیل آمده است :
  • الک آرد
  • فر گردان
  • فر طبقه ای 24 سینی
  • گرمخانه
  • یونیت مولد بخار
  • میکسر دو زمانه اسپیرال
  • میکسر
  • رول کن خمیر
  • برش دهنده نان
  • آسیاب
  • تقسیم کننده خمیر
  • گرد کن خمیر
  • چانه گیر نیمه اتوماتیک
  • میز کار بزرگ
  • میز کار رویه و پایه استیل
  • میز کار کوچک
  • تریلر فر گردان
  • تریلر فر طبقه ای 12 تایی
  • سینی ساده فر گردان
  • سینی مشبک فر گردان
  • سینی ساده فر طبقه ای
  • سینی مشبک فر طبقه ای
  • قالب نان بزرگ
  • قالب نان کوچک
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی نان فانتزی دیده شده به شرح زیر است :
  • خاکبرداری و تسطیح
  • خیابان کشی و پارکینگ
  • فضای سبز
  • دیوار کشی
  • درب ورودی
  • چراغ های محوطه
  • سالن تولید مسقف
  • انبارهای مسقف
  • آزمایشگاه
  • تاسیسات و تعمیرگاه
  • ساختمان های اداری
  • ساختمان های رفاهی و سرایداری و ...
  • سالن تولید غیر مسقف
  • انبارهای غیر مسقف

دانلود فایل طرح توجیهی تولید نان فانتزی


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories