طرح توجیهی تولید نان فانتزی با 70 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید نان فانتزی چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید نان فانتزی می خوانید که ، نان جزء غذاهای اصلی اکثر مردم می باشد ، که ویتامینB و املاح مورد نیاز بدن انسان را تامین می کند . در سال های اخیر گرایش مردم به استفاده از نان های فانتزی نسبت به نان های سنتی بیشتر شده است . با توجه به بررسی های انجام شده تقریبا 30 درصد از نان های تولید شده در کشور به ضایعات تبدیل می شوند .
بیشترین میزان ضایعات نان ها در نانوایی های سنتی تولید می شود . طبق آمار های موجود نان لواش که توسط اکثر افراد استفاده می شود ، دارای ضایعات زیادی بوده و به دلیل زمان کم پخت آن و استفاده از جوش شیرین در مواد اولیه آن و ... برای بدن انسان مضر می باشد . نان های صنعتی دارای ضایعات کمتری نسبت به سایر نان ها می باشند .
از مزایای نان های صنعتی می توان به ، کاهش هزینه مصرف انرژی ، تولید فراوان در مکان های کوچک ، کاهش تعداد نیروی انسانی ، انجام مرحله کامل تخمیر در خمیر نان و ... اشاره نمود . با استفاده از تکنولوژی های مدرن جهت تولید نان با کیفیت عمر نگهداری نان افزایش یافته و از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود .
استاندارد شماره 2338 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان فانتزی می باشد . برای واردات نان فانتزی محدودیت خاصی وجود ندارد . کشور های کانادا ، انگلستان ، آمریکا ، آلمان ، فرانسه ، بلژیک و هلند از عمده مصرف کنندگان نان می باشند .
ضمن در نظر گرفتن ظرفيت بهينه و اقتصادی توليد و با توجه به برنامه های دولت در راستای ايجاد واحدهای صنعتی توليد کننده نان و عنايت به نياز واقعی بازار مصرف به نانی با کيفيت مناسب ، طرح توليد نان های فانتزی ، اقتصادی و توجيه پذير خواهد بود .
کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان فانتزی عبارتند از :
- نان باگت : 15411142
- نان ساندویچی : 15411144
- انواع نان اروپائی : 15411141
- نان همبرگر : 15411145
- نان شیرمال : 15411123
- نان سوخاری : 15411143
- پیراشكی : 15411160
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان فانتزی عبارتند از :
- نان خشك و ترد ( crispbread) موسوم به كنگه بروت ( knackebrot ) : 19051
- نان زنجبیلی و همانند آن : 19052
- نان سوخاری ( Rusk ، نان برشته شده و محصولات برشته شده مشابه ) : 19054
فرایند تولید که در طرح توجیهی نان فانتزی توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- آماده سازی آرد
- مواد اولیه و افزودنی ها
- اختلاط و خمیرگیری
- تخمیر اولیه و پوک کردن خمیر
- چانه گیری و تخمیر میانی
- شکل دهی ، گرد کردن و فرم دهی چانه ها
- تخمیر انتهایی
- پخت
- سرد کردن
- بسته بندی
- انبار
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی تولید نان فانتزی در ذیل آمده است :
- آرد
- نمک
- شکر
- روغن
- مخمر
- مواد کمک پخت و افزودنی ها
- تخم مرغ
- آب
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی نان فانتزی در ذیل آمده است :
- الک آرد
- فر گردان
- فر طبقه ای 24 سینی
- گرمخانه
- یونیت مولد بخار
- میکسر دو زمانه اسپیرال
- میکسر
- رول کن خمیر
- برش دهنده نان
- آسیاب
- تقسیم کننده خمیر
- گرد کن خمیر
- چانه گیر نیمه اتوماتیک
- میز کار بزرگ
- میز کار رویه و پایه استیل
- میز کار کوچک
- تریلر فر گردان
- تریلر فر طبقه ای 12 تایی
- سینی ساده فر گردان
- سینی مشبک فر گردان
- سینی ساده فر طبقه ای
- سینی مشبک فر طبقه ای
- قالب نان بزرگ
- قالب نان کوچک
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی نان فانتزی دیده شده به شرح زیر است :
- خاکبرداری و تسطیح
- خیابان کشی و پارکینگ
- فضای سبز
- دیوار کشی
- درب ورودی
- چراغ های محوطه
- سالن تولید مسقف
- انبارهای مسقف
- آزمایشگاه
- تاسیسات و تعمیرگاه
- ساختمان های اداری
- ساختمان های رفاهی و سرایداری و ...
- سالن تولید غیر مسقف
- انبارهای غیر مسقف