دانلود طرح توجیهی تولید کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع غذایی
طرح توجیهی تولید کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا چه می خوانیم ؟
در این بخش به معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا خواهیم پرداخت . در دنیای امروزی بیماری های متفاوتی گریبانگیر انسان ها شده است . یکی از بیماری های شایع بیماری قند ، بالا بودن چربی و فشار خون می باشد . این بیماری ها سبب شده است که برخی از مواد غذایی و غذا ها از سبد غذایی افراد بیمار حذف شود . دلیل حذف مربا ها در بیمارانی که بیماری دیابت دارند ، عدم توانایی جذب گلوکز و فروکتوز موجود در قند توسط بدن آن ها می باشد . همانطور که در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا ذکر شده است ، هنگامی که مواد قندی وارد بدن می شوند به سرعت به گلوکز و فروکتوز تبدیل می شوند ، که با استفاده از انسولین موجود در لوزالمعده بدن توانایی تحمل و کنترل این مواد را دارد . اما افرادی که دیابت دارند در بدن آن ها به طور کامل انسولین تولید نمی شد ، به همین جهت با مصرف مواد قندی به سرعت قند خون آن ها افزایش پیدا می کند . به همین جهت تولیدکنندگان به فکر استفاده از شیرین کننده هایی افتادند که ، برای بدن افراد دیابتی مشکل نداشته باشد . فروکتوز و استویا دو شیرین کننده ای می باشند ، که مشکلی در بدن انسان ایجاد نمی کنند . فروکتوز از خرما تولید می شود و استویا از یک گیاه با همین نام تولید می شود . فروکتوز به صورت شربت غلیظ تولید می شود ، به همین جهت به قند مایع معروف است . استویا نیز به صورت پودر تولید و عرضه می شود . کمپوت و مربا رژیمی که با استفاده از فروکتوز و استویا تولید می شوند فاقد شکر بوده و چون افراد دیابتی از آن ها استفاده می کنند به نام رژیمی شناخته می شوند . مربای رژیمی دارای کد ایسیک 15131319 می باشد . محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا دارای شماره تعرفه گمرکی اختصاصی نمی باشند . استاندارد های شماره 8898 ، 214 ، 4468 ، 5509 ، 5781 ، 6151 و 7251 مرتبط با کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا می باشند . کشور های آمریکا ، چین ، روسیه ، لهستان ، انگلستان ، فرانسه ، ژاپتن ، ایتالیا و ... از عمده تولیدکنندگان محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا می باشند .
فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات و هزینه های ثابت مورد نیاز به منظور اجرای این طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا :
فرایند تولید که در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- شستشو و تمیزکردن میوه
- درجه بندی
- پوست گیری
- دم گیری و درآوردن هسته
- بلانچینگ
- پرکردن در قوطی
- اگزاستینگ و درب بندی
- فرایند حرارتی
- سرد کردن قوطی ها
- بسته بندی شرینگ
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی تولید کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا در ذیل آمده است :
- انواع میوه های تازه
- هویچ
- فروكتوز ( قند مایع )
- استویا
- وانیل
- پكتین
- اسید سیتریك
- قوطی فلزی 500 گرمی
- شیشه 330 گرمی با درب و غلاف دور آن
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا در ذیل آمده است :
- كانوایر سورت اولیه میوه و سبزی
- تانك های شستشوی میوه و سبزی
- ماشین پوست گیری میوه
- ماشین دم گیر گیلاس و آلبالو
- ماشین چرخ هویچ
- ماشین بلانچر در دمای 85-80 درجه
- تانك های مختلف
- تانك اختلاط مواد مربا
- ماشین پركن شیشه برای مربا
- ماشین درب بند شیشه
- ماشین پركن قوطی برای كمپوت
- ماشین درب بند قوطی فلزی
- كانوایر انتقال قوطی ها به اتو كلاو
- اتو كلاو استرلیزاسیون با استفاده از آب داغ
- دستگاه لیبل زن قوطی
- دستگاه شرینگ پك
- تانك های واسطه ، لوله كشی ها و پمپ ها
هزینه های ثابت ( سرمایه ثابت ) مورد نیاز به منظور اجرای پروژه که در طرح توجیهی کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا آمده است ، شامل موارد زیر است :
- زمین
- محوطه سازی
- ساختمان ها
- ماشین آلات تولیدی
- تجهیزات آزمایشگاهی
- تأسیسات
- وسایل نقلیه
- وسایل اداری و خدماتی
- هزینه های قبل از بهره برداری
- هزینه های پیش بینی نشده ( 5 درصد هزینه های بالا )
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
دانلود فایل طرح توجیهی تولید کمپوت و مربا رژیمی با استفاده از فروکتوز و استویا