• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی روغن پالم ⭐️ 0 تا 100 تولید روغن هسته خرما

(3 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه تولید روغن پالم از هسته خرماطرح توجیهی کارخانه تولید روغن پالم از هسته خرما

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید روغن پالم از هسته خرما با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید روغن پالم از هسته خرما را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ روغن پالم ، روغن پرمصرف استخراج شده از هسته ی خرما را بهتر بشناسیم !


روغن پالم ، روغن پرمصرف استخراج شده از هسته ی خرما را بهتر بشناسیم !

محصول مورد نظر در این مقاله ، روغن هسته خرما یا همان روغن پالم میباشد. هسته خرما حدوداً 10 درصد وزن کل خرما را تشکیل می دهد. هسته به عنوان ضایعات در بسیاری از کارگاه های فرآوری خرما نظیر تهیه شیره،  قند، اسید سیتریک و الکل از خرما تولید می شود و در برخی از کشورها مقداری از این هسته صرف خوراک دام های اصلی می شود.

گوشت خرما حاوی روغن اندکی در حدود 2/0 الی 5/0 درصد می باشد، در صورتی که هسته آن 7/7 الی 7/12 درصد روغن دارد.

روغن هسته خرما که به رنگ زرد مایل به سبز کم رنگ است، از هسته خرما استخراج می گردد و وزن مخصوص آن تقریبا 9207/0 میباشد. 

در روغن هسته خرما مقادیری از اسیدهای چرب لینولنیک، لئوریک، میریستیک و بالفتیک وجود دارد. استخراج روغن از هسته خرما، توسط حلال هایی نظیر آب، تترا کلرید کربن، هگزان و هپتان صورت می گیرد اما تجربیات نشان داده است که حلال هگزان جهت استخراج روغن پالم مناسب تر است.

در سالهای قبل از کرونا هسته خرما با قیمت جهانی هر تن حدوداً 80 دلار و پودر هسته خرما هر تن حدودا 90 دلار در دنیا معامله میشد. همچنین بررسی های میدانی حاکی از آن بود که نرخ بین المللی روغن هسته خرما طی همام ماه ها حدود 860 دلاردر هر تن بوده است.

کشورهای هند و چین از بزرگترین مصرف کنندگان روغن هسته خرما بوده و سنگاپور و مالزی نیز تولید کنندگان بزرگ این محصول میباشند.

استانداردهای ملی مرتبط با صنعت تولید روغن هسته خرما به قرار زیر میباشند :

  • ویژگی های پالم اولئین خام، خنثی شده، خنثی و رنگبری شده و تصفیه خوراکی (شماره استاندارد : 4466)
  • ویژگی های پالم اولئین خام، خنثی شده، خنثی و رنگبری شده و تصفیه خوراکی اصلاحیه 1 (شماره استاندارد : -a4466)
  • ویژگی های روغن پالم خام خنثی شده و تصفیه شده خوراکی (شماره استاندارد : 4467)
  • ویژگی های روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی روغن پالم استئارین (شماره استاندارد : 8631)

✔️ موارد مصرف و کاربرد روغن هسته خرما چیست !


کاربرد روغن هسته خرما

✳️ عمده ی مصارف روغن های هسته ی خرما (پالم) به شرح زیر میباشند :

1ـ مصرف روغن هسته خرما در تولید مارگارین  :

یکی از بیشترین مصارف روغن پالم به شکل محصولات مارگارین می باشد. انواع مختلف مارگارین عبارتنداز: مارگارین سفره، مارگارین شیرینی پزی و مارگارین نان پزی.

2ـ مصرف روغن هسته خرما در تولید روغن Shortening :

 روغنهای شورتنینگ به صورت نیمه جامد می باشند و در عملکرد و فرمولاسیون خیلی شبیه مارگارین کیک هستند. روغن های شورتنینگ در 20 درجه سانتی گراد بین 25ـ15 درصد جامد بوده و نقطه ذوب بالای 28 درجه سانتی گراد دارند.

3ـ مصرف روغن هسته خرما در تولید روغن Vanaspati : 

وناسپاتی نوعی روغن پخت و پز گیاهی است که به طور کامل یا جزئی هیدروژنه شده است و اغلب به عنوان جایگزین ارزان‌تری برای روغن و کره در هند استفاده می‌شود.

روغن واناسپاتی از روغن های گیاهی مجاز مانند روغن پالم ساخته می شود که تا حدی هیدروژنه شده و به فرم جامد تبدیل می شوند.

4ـ مصرف روغن پالم برای سرخ کردن (Frying fat) : 

سرخ کردن یک روش آشپزی سنتی معروف در منزل میباشد و به طور گسترده در صنعت غذایی جهت تهیه کردن غذاهای ساده و مختصر به کار میرود. در روغن پالم چون درصد اسیدهای چرب غیراشباع با چند باند مضاعف (لینوئیک) بالا نمیباشد لذا برای سرخ است.

5ـ کاربرد روغن پالم به عنوان روغن شیرینی سازی :

روغن نیمه ترکیبی پالم برای مصارف شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد.

6 ـ مصارف دیگر روغن هسته خرما :

استئارین سفت شده پالم برای مصارف دیگر نیز از قبیل استفاده در صنعت ،خمیر، قهوه مایع و ... استفاده میشوند.

✳️ آیا روغن هسته خرما کالای جایگزینی دارد !

روغن پالم به صورت روغن های شورتنینگ میتواند جایگزین مناسبی برای مارگارین کیک باشد. همچنین اگر به صورت واناسپاتی استفاده شود، می تواند جایگزین مناسبی برای چربی کره باشد.

از روغن پالم ، می توان برای سرخ کردن با بو و طعم مناسب به جای روغن های سرخ کردنی نیز بهره برد. ضمنا بر فروشندگان روغن های خوراکی پوشیده نیست که بهای روغن ها و چربی ها در بازار تابع قانون عرضه و تقاضا می باشد. افزون بر این به جز در مواردی استثنایی می توان چربی ها و روغن ها را به جای یکدیگر مورد استفاده قرار داد.

طی دهه های اخیر میزان عرضه روغن پالم به بازارهای جهانی با رشدی چشمگیرتر از دیگر روغن های خوراکی همراه بوده است که دلیل این امر ، بهای مقرون به صرفه و بسیار رقابت پذیر آن است.

در تایید مقرون به صرفه بودن قیمت روغن پالم ، می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • بهای روغن پالم تصفیه و بی رنگ و بی بو شده همواره از بهای روغن سویای هیدروژنه پایین تر بوده است.
  • بهای اولئین پالم تصفیه ، بی رنگ و بی بو شده، غالبا از روغن سویای خام پایین تر بوده است.
  • بهای استئارین پالم تصفیه، بی رنگ و بی بو شده، در پاره ای موارد از بهای پیه (تالوی) خام مورد استفاده در کاربردهای صنعتی پایین تر بوده است.

✳️ مزایای روغن هسته خرما نسبت به سایر روغن ها به شرح زیر میباشند :

  • روغن هسته خرما حاوی مقدار فراوان گلیسیریدهای جامد میباشد که به آن بدون نیاز به هیدروژناسیون قوام و غلظت لازمه را میدهد.
  • روغن هسته خرما در مقابل مواد اکسید کننده مقاوم است و دارای عمر طولانی تری نسبت به سایر روغنها میباشد.
  • به دلیل اینکه نقطه ذوب تری گلیسیریدهای موجود در روغن در سطح بالایی میباشد و حتی در دمای 10 درجه سانتی گراد مقداری به صورت جامد است، این ویژگی روغن سبب می شود که مصارف گوناگونی داشته باشد خصوصاً در مناطقی که از آب و هوای گرم برخوردار هستند.
  • یکی دیگر از امتیازات روغن پالم ، تمایل به کریستالیزه شدن این روغن بوده که که جهت مصرف در مارگارین و کیکها مناسب و مطلوب است.
  • قیمت روغن پالم قابل رقابت با سایر روغن ها می باشد و کاملا اقتصادیست.
  • به دلیل میزان اسید لینولئیک موجود در روغن پالم (%11ـ10) باید جهت مصرف در مارگارین از مقدار محدود و مشخصی استفاده شود.
  • به دلیل اینکه تغییرات حرارتی زیادی لازم است تا روغن پالم به نقطه ذوب برسد (35ـ5) لذا این میزان تغییرات در سیالیته روغن قادر است محصولات متنوعی را عرضه نماید.
  • چون روغن هسته خرما دارای خاصیت کریستالیزه شدن آهسته میباشد لذا میتواند محصول نهایی با قوام سفت عرضه کند و همچنین به خاطر علاقه به دوباره کریستالیزه شدن ، قوام سفت به سرعت قابل تبدیل  میباشد.

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال


فرایند تولید روغن پالم

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • میوه پالم : 2500 تن
  • ظروف بسته بندی : 100 هزارعدد

✳️ فرایند تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال به شرح زیر میباشد:

تکنولوژی و روش تولید روغن پالم شامل مراحل مختلفی از جمع آوری دانه پالم تا روغن کشی نهایی میباشد که در دیاگرام فرآیند  روغن کشی در ادامه نشان داده شده است. به هر یک از این مراحل در ادامه به آن پرداخته می شود. 

1 - جمع آوری میوه های پالم :

خوشه های میوه تازه رسیده پالم را در نخلستان جمع آوری کرده و با سرعت به وسیله کامیون، تراکتور ،قطار یا هر وسیله دیگر به کارخانه های روغن کشی انتقال  میدهند تا در اولین فرصت ممکنه فرآیند روغن کشی آغاز شود.  

جهت سرعت در امر جابجایی در بین  زمین های مسطح که امکان استفاده از وسایل نقلیه باشد از تراکتورها و کامیون استفاده  میشود.

خوشه های پالم پس از رسیدن به کارخانه در داخل سرسره هایی ریخته از آن جا به داخل قفسه هاییکه به قسمت استریلیزاسیون منتهی می شود انتقال می یابد.  

2 - استریل کردن (Sterilization) :

سبدهای حاوی خوشه ها بعد از ورود به این قسمت توسط بخار گرم حرارت داده می شوند مقدار بخار اشباع در فشار2kg/cm3 و درجه حرارت 140 درجه سانتیگراد میباشد و به طور معمول استریلیزاسیون در حدود 90ـ70 دقیقه طول میکشد.    

3 - جداکردن ساقه از میوه (Stripping) :

بعد از مرحله استریلیزاسیون خوشه ها در داخل استوانه های مدوری قرار گرفته که حرکت میوه و خوشه سبب جداسازی آن ها می گردد.

خوشه ها چندین بار داخل استوانه ها بالا و پایین رفته تا جاییکه قسمت ساقه جدا شده و سپس میوه های جدا شده از ساقه از غربال هایی عبور داده می شود و بقیه از سیکل خارج میگردد. 

4 - هضم کردن (Digesting) :

جهت هضم میوه در این قسمت میوه توسط بخار آب گرم خیسانده  میشود. هضم کننده شامل یک لوله سیلندری عمودی است که بخار آب گرم سبب پخته شده میوه درون آن می گردد.

همچنین این قسمت سبب تسهیل در روند روغن گیری از سلول های روغن در گوشت میوه پالم می شود. سپس مجموعه میوه و مقداری از روغن خام به دستگاه پرس جهت روغن کشی ارسال می گردد. جهت استفاده بهتر از هضم کننده دائمًاً باید محتویات موجود در داخل این سیلندرها پر باشد.  

5 - پرس، روغن کشی و استخراج روغن پالم خام :

میوه و مقدار کمی روغن خام که از قسمت قبلی وارد این قسمت  میشود زیر دو پرس فشاری قرار میگیرند این عمل تحت فشار زیاد صورت گرفته و سبب خروج روغن از سلول های فروکارپ میگردد.

در صورتی که نیاز باشد برای خروج و به جریان انداختن روغن از آب داغ هم استفاده می شود. سپس روغن خام و آب همراه در  تانک های بزرگ برای ته نشین شدن و زلال سازی ذخیره میگردند.  

الیاف چربی همراه هسته در این قسمت جدا شده و در پرس دیگری قرار میگیرند. در شرایط ایده آل دستگاه های پرس روغن کشی باید قادر باشند که با حداکثر فشار وارد آمده تمامی روغن را از فروکارپ میوه گرفته بدون آنکه باعث شکستن هسته پالم شوند.

ولی در عمل هیچوقت امکان پذیر نیست، البته هر مقدار که فشار  دستگاههای پرس بالاتر باشد ممکن است سبب روغن کشی ایده آل شود ولی در این صورت باعث خرد شدن تعداد یاز هسته هم می شوند و بر عکس در صورتی که فشار خیلی پایین باشد در آن صورت روغن گیری از فروکارپ به طور کامل انجام نمی پذیرد.  

برای اینکه در عمل دچار چنین مشکلی نشوند در کارخانجات روغن کشی میوه را 2 بار بعد از پرس عبور میدهند بدین ترتیب که در بار اول فشار پرس جهت روغن کشی پایین باشد و بعد در مرحله دوم مجدداً با افزایش فشار بقیه روغن را از فروکارپ میوه جدا می نمایند. با این روش هم میزان استحصال روغن افزایش مییابد و هم میزان شکستن هسته ها کاهش می یابد.   

زلال سازی روغن پالم

6 - پاکسازی و زلال سازی روغن پالم خام (Clarification & Purification) :

روغن پالم خام بعد از مرحله روغن کشی حاوی آب فراوان است که جهت جداسازی و زلال سازی محلول را در داخل تانک های بزرگی که به طور مستمر روغن وارد آن شده ریخته تا آب و روغن از یکدیگر تمیز داده شوند این تانک می تواند در هر دو وضعیت عمودی یا افقی این کار را انجام دهند درجه حرارت داخل تانک به طور متوسط 90oC و یا بیشتر است تا باعث جداسازی بهتر شود.  

7 – سانتریفوژ :   

بعد از جداسازی اولیه روغن خامی که از تانک های زلال سازی خارج شده با سرعت خیلی زیاد مورد سانتریفوژ قرار می گیرند. این عمل سبب خواهد شد که آب و املاح باقی مانده از روغن خام جدا گردند.

سپس جهت  ذخیره سازی، ابتدا در محفظه های خشک خلأ قرار گرفته تا مواد زائد و آب آن به حداقل برسد و پس از عبور از  خشک کننده های خلأ در داخل  تانک های ذخیره قرار میگیرد. در این شرایط ممکن است روغن حاوی حدود 01/0ـ1/0 درصد مواد زائد باشد.  

8 - شن گیر :   

اضافات و لجن های باقیمانده در تانک  زلال سازی چون ممکن است حاوی مقادیر کمی روغن باشند مجدداً در مراحل بعدی شن گیری و سانتریفوژ شده تا روغن آن جدا گردد و به تانک های زلال سازی فرستاده شود. 

9 - جداسازی الیاف چوبی از هسته :   

الیاف چوبی و هسته خارج شده از پرس روغن کشی در مرحله بعدی می باید از یکدیگر جدا شوند. در این فاز به وسیله جریان شدید باد به وسیله مکش، الیاف چوبی را از هسته جدا ساخته و از دور خارج می کنند.

الیاف چوبی به داخل بویلرها فرستاده شده و در آن جا ذخیره میگردند. هسته های باقیمانده به داخل استوانه های چرخنده وارد شده تا بقیه الیاف چوبی باقیمانده جدا گردد. سپس هسته ها به قسمت خرد کننده وارد میشوند.

سرعت هوای این جداکننده تا  درجه ای تنظیم  میگردد که بتواند باعث جداسازی هسته و الیاف گردد .اگر سرعت جریان جریان هوا ناکافی باشد در آن صورت جداسازی به خوبی صورت نمی پذیرد. 

10 - خرد کردن هسته :   

هسته های جدا شده از مرحله جداسازی هسته از الیاف چوبی، هنوز گرم بوده و اکثریت مغزها در درون هسته آزاد نبوده و به قسمت پوسته هسته چسبیده اند.

شکستن هسته ها در این مرحله با یک خردکننده هسته از نوع سانتریفوژی هم باعث دو نیم شدن پوسته هسته شده و هم مغز هسته را که به شل (Shell) چسبیده است به دو نیم  میکند و باعث به هدر رفتن مقداری از محتویات داخل هسته که از نظر روغن کشی بسیار مهم است میگردد.

پس سرد کردن هسته ها سبب آزاد شدن مغز هسته از پوسته شده و مغز هسته از این طریق به هدر نمی رود. بهتر است که قبل از خرد کردن حتماً هسته ها سرد شده که نتیجه حاصل بهتر خواهد شد.  

11 - جدا کردن پوسته هسته از مغز هسته :    

جدا کردن پوسته هسته (شل Shell) از مغز آن (Kernel) براساس اختلاف وزن مخصوص های آن دو میباشد.

وزن مخصوص مغز هسته پالم و پوسته هسته (شل) به ترتیب 07/1 و 25/1ـ5/1 میباشد. لذا از یک جداکننده بینابین (متوسط) این دو که شامل سوسپانسیون خاک رس یا محلول نمک که وزن مخصوص آن 12/1 میباشد استفاده میشود که قادر است به طور مؤثر سبب جداسازی پوسته هسته از مغز هسته شود.

انتخاب هریک از این محلول ها براساس در دسترس بودن، قیمت و عمر مفید ماده ارزیابی میگردد. در حال حاضر از جداکننده های مشهور، سیلکون های آبی که از نظر کاربرد بسیار ساده است استفاده میکنند.

12 - خشک کردن :    

مغز هسته پالم خارج شده از قسمت فوق باید به اندازه ای خشک شود تا رطوبت آن به کمتر از %7 برسد که در این صورت قابل ذخیره سازی بوده و همچنین از کپک زدگی کرنل هم جلوگیری به عمل آید.

کپک زدگی مغز هسته پالم نه تنها سبب فساد شدن و از بین رفتن ظاهر آن می شوند بلکه همچنین سبب عدم آزادسازی روغن از مغز هسته پالم می گردد. 

13 - استخراج روغن از مغز هسته پالم (Kernel) :   

روغن هسته پالم تقریباً مانند فروکارپ پالم حاوی %50 روغن می باشد. در صنعت به دو طریق فشردن مکانیکی یا روش تقطیر مایع استحصال  میگردد.   

دیاگرام فرایند روغن کشی از هسته خرما به قرار زیر میباشد :

دیاگرام فرایند روغن کشی از هسته خرما

✳️ مقایسه روش صنعتی و سنتی روغن کشی از هسته خرما !

به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به شکل اجمالی) در فرآیند تولید روغن پالم ، به روش های سنتی و صنعتی  که برای استخراج روغن از میوه پالم وجود دارد، اشاره می شود: 

روش سنتی روغن کشی از هسته خرما به شرح زیر میباشد :

در روش سنتی، میوه نخل را با ضربه زدن از خوشه پالم جدا می کنند و سپس آن را وارد یک مخزن می کنند تا طی مدت 4-3 روز عمل تخمیر انجام گیرد. سپس آن را حرارت می دهند تا اینکه هسته از میوه پالم به راحتی جدا شود.

حجم دیگ پخت 200 لیتر است. با استفاده از پرس حلزونی، روغن را از گوشت میوه استخراج می کنند که در این روش راندمان استخراج روغن 40 تا 65 درصد است. شایان ذکر است که روغن پالم استحصال شده حاوی 10 درصد اسیدهای چرب آزاد خواهد بود که منجر به کیفیت بد محصول خواهد شد. 

روش صنعتی روغن کشی از هسته خرما به شرح زیر میباشد :  

در این روش، خوشه های میوه پالم در مزارع به وسیله کامیون جمع آوری شده و این کامیون ها در بدو ورود به کارخانه وزن می شوند و پس از تخلیه خوشه ها در واگن هایی ظرفیت 5/3 تن، مجددا توزین می گردند.

روغن پالم در کارخانه طی مراحلی که به آن پرداخته شده است، استخراج می شود. پر واضح است که راندمان استخراج روغن در این روش به مراتب بیشتر از روش سنتی خواهد بود.

ضمن اینکه حجم استحصال روغن در این روش در یک زمان مشخص، بیش از پیش بر مقرون به صرفه تر بودن این روش تاکید دارد. 


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال


کارخانه تولید روغن پالم

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید روغن پالم به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 6000 مترمربع
  • محوطه سازی ، خیابان کشی ، پارکینگ و فضای سبز : 2000 مترمربع
  • دیوارکشی : 600 مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 2000 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 1000 مترمربع
  • زمین محوطه : 2000 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 1000 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید روغن پالم به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 800 مترمربع
  • انبارها : 1200 مترمربع
  • ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی : 500 مترمربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال


ماشین آلات کارخانه تولید روغن پالم

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • ماشین بوجاری : 1 دستگاه
  • ماشین آلات فرآوری روغن پالم (شامل دستگاه استریلیزاسیون، هسته گیری، پرس، سانتریفیوژو سایر تجهیزات خط تولید) : 3 دستگاه
  • ماشین آلات بسته بندی : 3 دستگاه
  • تجهیزات آزمایشگاه : 1 دستگاه
  • سایر لوازم و متعلقات خط تولید ( 5 درصد کل) : --
  • هزینه حمل و نقل، خرید خارجی ، نصب و را ه اندازی (10درصد کل) : --     

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید کنسانتره زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب

حق انشعاب :

  • انشعاب برق : سه فاز 400 آمپر - تک فاز 125 آمپر رشته                         
  • انشعاب آب : 4.3 اینچ                      
  • انشعاب گاز : 24 مترمکعب در ساعت  
  • تلفن : 2 خط         

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • برق مصرفی : 2340 کیلووات
  • آب مصرفی : 30300 مترمکعب
  • گازوئیل : 105000 لیتر
  • بنزین : 9000 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید روغن پالم با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:
  • مدیر ارشد : 3 نفر
  • مدیر واحدها : 6 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 6 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) : 6 نفر
  • کارگر ماهر : 9 نفر
  • کارگر ساده : 30 نفر
  • خدماتی : 6 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید روغن پالم از هسته خرما ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید روغن پالم از هسته خرما

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید روﻏﻦ از ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ 73 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:36
حجم فايل 565.26 KB
دانلود 509

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید روﻏﻦ ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ 55 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:39
حجم فايل 433.66 KB
دانلود 382

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories