دانلود طرح توجیهی تولید شیر ماست و خامه پاستوریزه 158 صفحه
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع غذایی
طرح توجیهی تولید شیر ماست و خامه پاستوریزه 158 صفحه را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی تولید شیر ماست و خامه پاستوریزه چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید شیر ماست و خامه پاستوریزه می خوانید که ، شیر و فراورده های شیر به عنوان غذای کامل شناخته شده اند . فراورده های شیر شامل ماست ، پنیر ، دوغ ، کشک و ... می شوند . شیر و فراورده های آن سرشاز از ویتامین های مختلف بوده و غذای کامل به حساب می آیند . هر قدر که استفاده از شیر و فراورده های آن در هر کشور بیشتر باشد ، سطح بهداشت و سلامت مردم آن کشور نیز بیشتر می باشد .
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی شیر ماست و خامه پاستوریزه عبارتند از :
- دوغ ، شیر ، خامه ، ماست ، کفیر و سایر شیر ها و خامه های تخمیر شده ؛ سایر : 9090/0403 ، با حقوق ورودی 15 درصد
- دوغ ، شیر ، خامه ، ماست ، کفیر و سایر شیر ها و خامه های تخمیر شده ؛ ماست : 9010/0403 ، با حقوق ورودی 15 درصد
برای واردات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی شیر ماست و خامه پاستوریزه ، باید ماده 16 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و .... که در سال 1346 تصویب شده است رعایت شود .
استاندارد های مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی شیر ماست و خامه پاستوریزه به شرح زیر می باشند :
- شير پاستوريزه - ويژگي ها : 93
- شير و فرآورده هاي آن - ويژگي ها و روش ها : 164
- شير و فرآورده هاي آن - ماست پاستوريزه - ويژگي ها و روش ها : 695
- شير و فرآورده هاي آن - خامه پاستوريزه - ويژگي ها : 191
- شير و فرآورده هاي آن - خامه شير - تعيين نسبت درصد : 1189
- شير و فرآورده هاي آن – ماست - آزمون اندازه گيري اسيديته : 5224
- شير و فرآورده هاي آن - خامه شير - روش ارزيابي حسي : 4939
- شير و فرآورده هاي آن - روش هاي نمونه برداري : 326
- شير و فرآورده هاي آن - انتخاب و تعداد نمونه شير : 419
- شير - اندازه گيري چربي ( روش ژربر ) : 366
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی شیر ماست و خامه پاستوریزه در ذیل آمده است :
- شیر خام
- نمک : جهت استفاده در دوغ
- کیسه سه لایه : با وزن کیسه 20 گرم
- ظروف ماست : با حجم 500 سی سی
- بطری دوغ : با حجم 1.5 لیتر
- HDPE : جهت شرینگ بطری های دوغ ( هر 6 بطری در یک بسته )
- ظروف خامه : با حجم 80 گرم
- سبد حمل ماست و خامه : با ابعاد 10 * 30 * 40 سانتیمتر
- سبد حمل شیر : با ابعاد 15 * 40 * 50 و ظرفیت 20 کیلوگرم
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید شیر ماست و خامه پاستوریزه در ذیل آمده است :
- وان روی ترازو
- کلاریفایر
- فیلر تمام اتوماتیک PET
- وت دریافت
- هموژنایزر
- دستگاه برچسب زن
- فیلتر خطی
- تانک نگهداری شیر پاستوریزه
- دستگاه شرینگ پک
- پلیت کولر
- پرکن کیسه ای شیر پاستوریزه
- جت پرینتر
- تانک نگهداری شیر خام
- پروسس تانک سه جداره ماست
- پروسس تانک خامه
- پاستوریزاتور
- پرکن تمام اتوماتیک روتاری ماست
- پرکن خامه
- دی اریتور
- پروسس تانک سه جداره دوغ
- سیستم CIP
- سپراتور
- تانک ذخیره اختلاط دوغ
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی شیر ماست و خامه پاستوریزه مورد نیاز است ، عبارتند از :
- تاسیسات برق
- تاسیسات آب
- تاسیسات سوخت
- تاسیسات گرمایش
- سایر تاسیسات
- تعمیرگاه
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی شیر ماست و خامه پاستوریزه دیده شده به شرح زیر است :
- تولید
- انبار
- اداری ، رفاهی و خدماتی
- تاسیسات و تعمیرگاه
- آزمایشگاه
- زمین
- خاکبرداری و تسطیح
- خیابان کشی و پارکینگ
- فضای سبز
- دیوارکشی