• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس سال 97

(3 votes, average 4 out of 5)

Chocolate

جهت دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس ، تدوین شده در سال 97 و همینطور آشنایی با ماشین آلات خط تولید کسب و کار تولید تافی ، شکلات و آدامس ، این صفحه را مطالعه نمایید . برای تولید آدامس می توان از صمغ طبیعی و یا صمغ مصنوعی استفاده نمود . همچنین برای تولید شکلات که ، در طرح توجیهی شکلات سازی ( تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات ) بررسی شده است ، از پودر کاکائو ، شکر ، گلوکز مایع و .... استفاده می شود .

معرفی طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس

معرفی شکلات :

شکلات ماده غذایی می باشد که ، با استفاده از دانه های کاکائو تولید می شود . دانه های کاکائو دارای مزه تلخ می باشند ، به همین جهت برای شیرین کردن شکلات از شکر استفاده می شود . دانه های درخت کریئولو گران ترین نوع کاکائو در جهان می باشند که ، تقریبا 10 درصد از شکلات ها با استفاده از دانه های این درخت تولید می شوند .

دانه های درخت کریئولو دارای تلخی خیلی کمتر با توجه به نوع های دیگر کاکائو بوده ، اما در عین حال دارای عطر و بوی بسیار خوب و منحصر به فردی می باشد . شکلات ها در انواع و اشکال مختلفی از قبیل شکلات شیری ، شکلات تیره ، شکلات سفید تولید می شود . در برخی از انواع شکلات از قبیل شکلات سفید به جای خود کاکائو ، از روغن کاکائو استفاده می شود .

معرفی آدامس :

آدامس نوعی جویدنی می باشد که ، اغلب برای ازبین بردن بوی دهان و یا سرگرمی استفاده می شود . آدامس ها در انواع مختلفی ازقبیل آدامس های معمولی ، آدامس های حاوی ویتامین ، آدامس های بادکنکی و آدامس های نیکوتین دار و ... تولید می شوند . برای تولید آدامس هم می توان از صمغ طبیعی استفاده نمود و هم می توان از صمغ مصنوعی استفاده کرد .

در کشور ما ، صمغ طبیعی آدامس از تنه درخت بنه به دست می آید . لازم به ذکر است که ، میزان کربنات کلسیم در صمغ طبیعی ، حداقل باید یک درصد وزن کل صمغ باشد . صمغ مصنوعی اغلب پلی مری می باشد که ، افزودنی هایی از قبیل پرکننده ها ، مواد ضد چسبندگی دندان ، نرم کننده و اموسیفایر و ... نیز به آن اضافه شده است .

معرفی تافی :

تافی نوعی شیرینی می باشد که ، با استفاده از شکر ، آرد و گردو یا کشمش تولید می شود . یکی از انواع تافی های معروف ، تافی انگلیسی می باشد که با استفاده از کره بسیار زیاد تولید می شود .

فرایند تولید شکلات جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس به شرح زیر می باشد

برای تولید شکلات ابتدا لیکور کاکائو ، شیرین کننده حجیم ، خمیر شکلات و مقداری کره کاکائو با یکدیگر ترکیب می شوند . بدین طریق یک خمیر تقریبا سفت که دارای قوام پلاستیکی می باشد تولید می شود . در مرحله بعد خمیر شکلات به غلطک تصفیه کننده منتقل می شود که ، خمیر شکلات را آسیاب می کند .

در مرحله بعد که کنچینگ نام دارد ، مواد فراری که اضافی هستند از خمیر شکلات جدا می شوند ، سپس تمام کره کاکائو لازم به خمیر اضافه می شود . ( اگر کنچینگ مرطوب باشد ، ابتدا کره کاکائو اضافه می شود ، سپس عملیات کنچینگ انجام می شود . اما اگر کنچینگ خشک باشد ، کره کاکائو در پایان عملیات اضافه خواهد شد . ) در نهایت عملیات تمپرینگ انجام می شود .

بدین طریق پایداری مناسب شکلات در مدت نگهداری شکلات تضمین خواهد شد .

فرایند تولید آدامس جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس به شرح زیر می باشد

در مرحله اول ابتدا باید بیس آدامس آماده شود . برای تولید بیس آدامس ، صمغ را با ترکیبات رزینی و کربنات کلسیم ، حرارت ( بالا تر از 60 تا 70 درجه سانتی گراد ) می دهند . سپس مخلوط به دست آمده به میکسر انتقال داده می شود ، در مرحله بعد مخلوط تولید شده به قالب منتقل شده و سرد خواهد شد .

بدین طریق بیس آدامس تولید خواهد شد . اگر بیس آدامس از خارج از کشور وارد شود ، باید به آزمایشگاه منتقل شده و تست و کنترل شود . ماده بیس آدامس دارای رنگ سفید بوده و سفت می باشد . در مرحله بعد بیس آدامس با شکر پودر شده ، اسانس و گلوکز ترکیب می شود .

پس از این که به مدت 10 دقیقه این ترکیبات با یکدیگر مخلوط شدند ، مخلوط به دست آمده را به دستگاه اکسترودر انتقال می دهند . از این دستگاه خمیر آدامس با ضخامت دلخواه خارج می شود . سپس خمیر آدامس با استفاده از تیغه برش می خورد . در مرحله بعد ورقه های آدامس درون صفحات چوبی قرار داده شده و به یخچالی دارای درجه حرارت کمتر از 15 درجه سانتی گراد منتقل می کنند .

پس از گذشت 10 تا 15 ساعت آدامس ها را از یخچال خارج می کنند . در مرحله بعد ، قطعات آدامس به دیگ های دراژه انتقال داده می شوند . در این مرحله شربت روی آدامس ها ریخته می شود ، همچنین توسط لوله بزرگی جریان هوا به داخل دیگ منتقل می شود . در درون دیگ توپ های پلاستیکی کوچکی هم وجود دارند که ، باعث جداکردن آدامس ها از یکدیگر شده و از چسبیدن آن ها به یکدیگر جلوگیری می کنند .

سپس آدامس ها به سردخانه انتقال داده خواهند شد . در مرحله بعد آب را حرارت می دهند تا به جوش آید ، سپس شکر را به آب اضافه می کنند . سپس پودر CMC را به آب اضافه می کنند . سپس داخل آدامس ها اسانس و CMC ریخته می شود . هنگامی که آدامس سرد شد ، به آن جلا دهنده اضافه می کنند .

در نهایت آدامس ها الک می شوند و قطعا شکسته از آدامس ها جدا می شوند . آدامس های سالم نیز به قسمت بسته بندی منتقل می شوند .

ماشین آلات مورد نیاز تولید آدامس جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس عبارتند از
• دستگاه فرم دهی
• دستگاه اکسترودر
• میکسر
• سورتینگ
• دستگاه دراژه

ماشین آلات مورد نیاز تولید شکلات ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس ، عبارتند از

• مخزن های نگهداری شکلات
• میکسر
• کنچ شکلات
• بال میل شکلات
• مخزن ذوب روغن
• تمپرینگ
• آسیاب
• پمپ شکلات
• لوله های دوجداره

مواد اولیه مورد نیاز تولید شکلات ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس ، عبارتند از :

• شکر
• لستین
• شیرخشک
• گلوکز مایع
• روغن مایع
• کلرید سدیم
• پودر کاکائو
• مغز خشکبار
• بسته بندی

:: دانلود فایل طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories