• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید پودر کیک آماده ⭐️ 1403(Doc+pdf+کامفار)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید پودر کیک آماده سال 1400 (word و pdf)

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر کیک آماده ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1403 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ کارخانه تولید پودر کیک آماده را با تاریخ تدوین قبل از 1402 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره  احداث کارخانه تولید پودر کیک در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .

این اطلاعات شامل ماشین آلات خط تولید پودر کیک ، مساحت زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید پودر کیک ، مواد اولیه مورد نیاز ، آب و برق و سوخت مورد نیاز ، تجهیزات ازمایشگاهی و کارگاهی طرح و همینطور فرآیند تولید پودر کیک می‌باشد  .


درباره پودر کیک


پودر کیک یک ماده غذائی است که پایه ماده اولیه آن از آرد گندم یا سایر غلات میباشد و در تهیه انواع کیک ها و شیرینی های خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. پودر کیک به دلیل داشتن کلیه مواد لازم برای پخت کیک ، کار را برای کسانی که قصد طبخ کیک دارند آسان نموده است.

پودر کیک یک ماده غذایی است که در جوامع امروز بسیار کاربرد دارد چه در ابعاد صنعتی و چه خانگی . از این رو برای این نوع محصول کالای جایگزین خاصی نمی توان در نظر گرفت شاید تنها کالای جایگزین آن کیک آماده باشد.

کد آیسیک پودر کیک (( 15311641 )) و شماره تعرفه گمرکی آن (( 19019000 )) و حقوق ورودی آن 55 درصد میباشد.

استانداردهای پودر کیک :

بررسی های به عمل آمده از مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بیانگر آن است که پودر کیک دارای استانداردی به شماره 6949 تحت عنوان غلات و فرآورده های آن – پودر کیک نیمه آماده – ویژگی ها و روش های آزمون می باشد.


معرفی نوع مواد اولیه ، میزان مصرف سالانه برای تولید 300 تن پودر کیک در سال


مواد اولیه مصرفی طرح برای تولید پودر کیک شامل ، شکر ، شیر خشک ، امولسیفایر ، نمک ، بکینگ پودر و سایر افزودنی ها و اسانس های خوراکی مجاز می باشد که هر کدام بر اساس ترکیب تولید انتخابی ، تامین و مورد استفاده قرار می گیرد .

از نظر مقدار مصرف سالانه می توان گفت که ضریب مصرف ثابتی از مواد اولیه در کلیه محصولات به کار می رود که این ضریب و همینطور مقدار مصرف سالانه مواد اولیه ، به شرح ذیل می باشد :

  • آرد ( 35درصد ) :   105000کیلوگرم در سال
  • شکر ( 20درصد ) : 60000 کیلوگرم در سال
  • شیر خشک ( 30 درصد ) : 90000 کیلوگرم در سال
  • امولسیفایر ( 2 درصد ) : 6000 کیلوگرم در سال
  • نمک (  5درصد ) : 15000 کیلوگرم در سال
  • پکینگ پودر ( 2 درصد ) : 6000 کیلوگرم در سال
  • پودر میوه ( 5درصد ) : 15000 کیلوگرم در سال
  • دکستروز ( افزودنی های مجاز ) ( 1درصد ) : 3000 کیلوگرم در سال

کل نیاز مواد اولیه مورد نیاز از داخل کشور تامین خواهد گردید .


فرایند تولید پودر کیک


فرایند تولید و ترکیب پودر کیک پزی در واحدهای صنعتی موجود

  1. آرد گندم وارد کارخانه می‌شود و پس از بررسی و کنترل های لازم و تطابق با استاندارد های لازم ، برای تولید محصول بکار گرفته می شود .
  2. سپس طبق فرمولاسیون موجود در واحد های صنعتی اقدام به وزن کشی مقادیر لازم مواد اولیه همچون شکر ، شیر خشک ، امولسیفایر ، نمک ، بکینگ پودر ، اسانس ها و افزورنی های مجاز خوراکی جهت تولید محصول می شود .
  3. پس از برداشت به مقدار کافی هر یک از مواد اولیه شروع به ترکیب کرده و بعد از ترکیب در وزن های مورد نظر بسته بندی می گردد.

میزان زمین مورد نیاز طرح تولید پودر کیک

مجموع کل فضاهای کاری طرح معادل 1160 متر مربع برآورد شد . از اینرو حداقل زمین مورد نیاز طرح با در نظر گرفتن فضای لازم تردد کامیون های حمل بار ( مواد اولیه و محصول ) و توسعه آتی معادل 3500 متر مربع برآورد می گردد .


محوطه سازی مورد نیاز برای طرح تولید حداقل 300 تن پودر کیک در سال


محل اجرای طرح، یکی از شهرک های صنعتی در سطح کشور پیش بینی شده است. از این رو محوطه سازی شامل تسطیح زمین به مساحت 3500 متر مربع، دیوار کشی به مساحت 600 متر مربع، خیابان کشی، پارکینگ و محوطه ها به مساحت 720 متر مربع، فضای سبز به مساحت 600 متر مربع و درب ورودی است.

شرح ساختمان ها با توجه به حداقل ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز، برای تولید حداقل 300 تن پودر کیک در سال

  • سالن تولید ( 800 مترمربع )
  • انبارها ( 200 مترمربع )
  • ساختمان پشتیبانی تولید ( 60 مترمربع )
  • اداری – خدماتی ( 60 مترمربع )
  • سایر ( 40 مترمربع )

ماشین آلات، تاسیسات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی کارخانه تولید پودر کیک با ظرفیت 300 تن در سال


ماشین آلات زیر برای یک واحد صنعتی تولید پودر کیک پزی مورد نیاز می‌باشد .

  • نوار بالابر استیل ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • دستگاه شستشوی میوه جات سخت ( سیستم درام تمام استیل ) ( منبع تامین : داخلی )  ( تعداد : 1 )
  • دستگاه شستشوی میوه جات نرم و سبزیجات ( سیستم غوطه وری تمام استیل ) ( منبع تامین : داخلی )  ( تعداد : 1 )
  • بازرسی و کنترل کیفی تمام استیل ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • منو پمپ استیل هلیس دار یا هابر ورودی ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • کراشر (خردکن) استیل ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • گرم کن تمام استیل ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • صافی تک مرحله تمام استیل ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • تمام استیل با همزن جهت میکس کردن مواد با پمپ ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 3 )
  • اسپری درایر ( خشک کن ) ( منبع تامین : خارجی ) ( تعداد : 1 )
  • دی اریتور تمام استیل با متعلقات ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • دستگاه پاستوریزه تمام استیل با متعلقات ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • پاستوریزه تمام استیل ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • فیلر ( پر کن اتومات ) تا 1000 گرم ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )
  • اتوکلاو یا استرلیزه نهایی با سبد ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 4 )
  • تابلوی فرمان داخل سالن ( منبع تامین : داخلی ) ( تعداد : 1 )

نام کشورها و شرکتهای سازنده ماشین آلات :

تکنولوژی تولید پودر کیک پزی در کشورمان بومی شده است . از اینرو شرکت های متخصص داخلی در طراحی کارخانه ، ساخت ماشین آلات و راه اندازی آنها در حال فعالیت می باشند . بنابر این می توان گفت که کلیه ماشین آلات و تجهیزات مورد استفاده فرایند تولید در داخل کشورمان قابل ساخت می باشند .

تاسیسات الکتریکی و مکانیکی مورد نیاز کارخانه تولید پودر کیک با ظرفیت 300 تن در سال :

  • تاسیسات برق ( شرح : توان  300 KW هزینه‌های انشعاب )
  • دیگ بخار ( شرح : تن ظرفیت با متعلقات )
  • آب ( شرح : _ )
  • سوخت ( شرح : تانک سوخت )
  • تلفن و ارتباطات ( شرح : _ )
  • تاسیسات گرمایشی و سرمایشی ( شرح : _ )

تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی کارخانه تولید پودر کیک با ظرفیت 300 تن در سال  :

وجود آزمایشگاه مجهز کنترل کیفیت امری است که سبب کنترل فرایند تولید و کیفیت محصول تولیدی می گردد . این تجهیزات شامل موارد زیر خواهد بود :

  • اتوکلاو آزمایشگاهی
  • ترازوی دقیق
  • PH متر دیجیتال
  • میکروسکوپ
  • کلنی کانتر
  • یخچال
  • محیطهای کشت مختلف
  • میزهای کار
  • قفسه ها
  • دستگاه استریل کننده شیشه ای

براورد آب ، برق و سوخت مورد نیاز کارخانه تولید پودر کیک با ظرفیت 300 تن در سال


برآورد برق مورد نیاز و چگونگی تأمین آن :

توان برق مورد نیاز طرح با توجه به مصرف ماشین آلات و تاسیسات و همچنین نیاز روشنایی ساختمان‌ها و غیره  300KW برآورد شده است . این توان برق به راحتی از شبکه برق سراسری کشور و در کلیه استان‌های کشور قابل تامین است .

برآورد آب مورد نیاز و چگونگی تأمین آن :

در طرح حاضر آب جهت شستشوی مواد اولیه و نیازهای بهداشتی و آشامیدنی کارکنان ان و همچنین برای آبیاری فضای سبز مورد نیاز خواهد بود که با توجه به ظرفیت تولید و تعداد کارکنان حجم مصرف سالیانه  3000متر مکعب برآورد می‌گردد که این میزان آب از طریق شبکه لوله کشی شهرک صنعتی محل اجرای طرح قابل تامین است.

برآورد سوخت مصرفی مورد نیاز و چگونگی تأمین آن :

سوخت در طرح حاضر برای مصارف دیگ بخار و تاسیسات گرمایشی خواهد بود . بهترین سوخت پیشنهادی طرح ، گاز شهری است ولی نظر بر اینکه برخی شهرک‌ها دارای لوله کشی گاز بوده ولی برخی دیگر فاقد آن هستند از اینرو در طرح حاضر گازوئیل به عنوان سوخت انتخاب شده است ولی در صورتی که محل نهایی انتخاب شده برای اجرای طرح از لوله کشی گاز شهری برخوردار باشد انتخاب آن اولویت خواهد داشت .


نیروی انسانی مورد نیاز برای بهره برداری از کارخانه تولید پودر کیک با ظرفیت 300 تن در سال

  • مدیریت ( 1 نفر )
  • کارشناس فنی ( 3 نفر )
  • کارشناس اداری – مالی ( 2 نفر )
  • کارشناس فروش ( 1 نفر )
  • تکنسین فنی ( 2 نفر )
  • کارگر فنی ماهر ( 4 نفر )
  • کارگر فنی نیمه ماهر ( 5 نفر )
  • کارمند اداری ( 2 نفر )
  • منشی – راننده – نگهبان ( 3 نفر )

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر کیک آماده ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ تولید پودر کیک آماده

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر 46 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:10
حجم فايل 684.27 KB
دانلود 414

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر کیک 50 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:09
حجم فايل 737.32 KB
دانلود 296

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﮐﯿﮏ ﻏﻼت ﺣﺠﯿﻢ ﺷﺪه 100 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:07
حجم فايل 971.63 KB
دانلود 207

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کیک و کلوچه سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:51
حجم فايل 997.86 KB
دانلود 165

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید کیک کلوچه بیسکویت و ویفر در زمینی به مساحت 2825 متر مربع با ظرفیت 1400 تن کیک و کلوچه و 600 تن ویفر ( بیسکویت ) در سال آپدیت سال 1401 (با کامفار جمعا 128 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 24 فروردين 1402 00:17
حجم فايل 4.87 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories