طرح توجیهی ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) را می توانید از لینک ( های ) دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید .
در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) چه می خوانیم ؟
همانطور که در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر ارائه شده است ، ماءالشعیر یک نوشیدنی غیرالکلی و بدون گاز می باشد . هر بطری ماءالشعیر تقریباً 330 گرم وزن دارد و دارای رنگی زلال و شفاف می باشد . اگر ماءالشعیر در مکانی دور از نور خوشید و خنک نگهداری شود تاریخ انقضای آن 3 ماه پس از تولید می باشد .
ماءالشعیر در بطری های شیشه و یا قوطی های فلزی بسته بندی می شود . لازم به ذکر است که واردات ماءالشعیر ممنوع است . ماءالشعیر یک کالای مصرفی است و جزء مواد اولیه محصولات دیگر نیست . بنابراین ماءالشعیر دارای اهمیت استراتژیکی نمی باشد .
چون ماءالشعیر یک نوشیدنی است ، می توان نوشابه ها را جایگزین این محصول معرفی نمود . شما می توانید جهت تکمیل اطلاعات خود ، طرح توجیهی تولید ماءالشعیر را دانلود نمایید و اطلاعات مورد نیاز خود را از آن استخراج نمایید .
فرایند تولید که در طرح توجیهی ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
فاز اول تولید آبجو غیر الکلی شامل مراحل زیر می باشد .
- شیشه شور
- بازرسی بطری
فاز دوم تولید آبجو غیر الکلی شامل مراحل زیر می باشد .
- بخش تهیه و تصفیه آب
- شربت سازی
- بخش امتزاج و گاز زنی
فاز سوم تولید آبجو غیر الکلی شامل مراحل زیر می باشد .
- بازرسی بطری ها و پر کردن آن ها
- تاریخ و برچسب زدن
- بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) در ذیل آمده است :
- عصاره مالت
- شکر
- اسیدهای خوراکی
- دی اکسیدکربن
- درب بطری
- برچسب بطری
- نایلون
- شیشه رنگی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) در ذیل آمده است :
- شیشه شور
- برچسب زن و تاریخ زن
- بازرسی بطری
- درب زن
- پرکن
- بسته بندی
- نوارنقاله
- تجهیزات تولید جانبی ( مخازن )
تاسیساتی که برای پیاده سازی پروژه تولید ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) مورد نیاز است ، عبارتند از :
- تأسیسات برق
- تأسیسات آب
- تأسیسات سوخت
- تأسیسات گرمایش
- تعمیرگاه
جهت اطلاع از ماشین آلات و تجهیزات خط تولید ماءالشعیر ( آبجو غیر الکلی ) و مالت جو کلیک کنید