• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید پلی استال ⭐️ پلی اکسی متیلن (0 تا 100)

(3 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه تولید پلی استال ( پلی اکسی متیلن )

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید پلی استال ( پلی اکسی متیلن ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید پلی استال ( پلی اکسی متیلن ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی محصول طرح توجیهی تولید پلی استال (POM)


پلی استال چیست؟

پلی استال چیست؟

پلی استال(POM)  یا پلی اکسی متیلن ( Polyoxymethylene ) نوعی ترموپلاستیک مهندسی بوده که مقاوت بالایی در برابر سایش دارد و در کاربردهای مختلفی مانند ریخته گری، لمینیت و قالب گیری استفاده می شود.

پلی استال با نام هوستافرم و دراکن نیز در ایران شناخته می شود، که دارای گروه عاملی کربن و گروه های عاملی OR است. مونومر سازنده ی پلی استال، فرمالدئیدها هستند به همین دلیل به پلی استال ، پلی فرمالدئید هم میگویند.

خواص پلی استال :

  • دمای ذوب پلی استال بین 165 تا 175 درجه سانتی گراد است و اگر در برابر دمای بالاتر قرار بگیرد به پلیمر های سازندش تجزیه می شود و گازهای سمی آزاد می کند.
  • پلی استال به سختی آتش می گیرد، رنگ شعله آن آبی رنگ است و معمولاً دیده نمی شود.
  • بعد از حذف شعله نیز به سوختن خود ادامه می دهد و گاز سمی منتشر می کند.
  • پلی استال دارای ضریب اصطحکاک پایین و مقاومت بالا است.
  • پلی استال انعطاف پذیری خیلی خوبی دارد.
  • جذب آب پلی استال بسیار پایین است.
  • پلی استال یا هوستافرم در برابر عوامل شیمیایی مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.
  • هوستافرم قابلیت بازیافت شدن دارد.

کاربرد های پلی استال :

کاربرد های پلی استال یا پلی اکسی متیلن

  • پلی استال در ساخت انواع فنرها، چرخ دنده ها، پیچ ها، خارها و لولای درب باک سوخت ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در مواردی که قطعه حرکت دوران زیادی دارد و در معرض اصطکاک است، بهترین انتخاب می باشد.
  • در صنایع صنایع خودرو سازی.
  • در صنایع قطعات الکتریکی.
  • در ساخت محصولات اکسترودری مانند پروتز های پا و قلم انسولین در پزشکی.
  • قطعات مختلف ماشین آلات صنعتی مانند تسمه نقاله، دستگیره، یاتاقان، بوش ها و قرقره ها.
  • ساخت بعضی از قطعات پمپ ها.
  • پلی استال در ساخت لوازم خانگی مانند قهوه ساز ها، صفحه کلید کامپیوترها، زیب لباس ها، قاب ها عینک و اسلحه های پینت بال نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پلی استال به علت مقاوم بودن در برابر آب در تولید انواع عایق ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • و...

انواع پلی استال :

پلی استال معمولاً در دو نوع هموپلیمر و کوپلیمر تولید شده و به بازار عرضه می شوند. هموپلیمرها از یک واحد تکرار شونده ساخته می شوند اما کوپلیمرها بیش از  یک نوع واحد تکرار شونده در ساختار خود دارند.

مزایای اجرای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید پلی استال

  • مواد اولیه برای تولید پلی استال قابل تهیه از پتروشیمی های فعال در کشور هستند.
  • واحد های فعال تولید کننده پلی استال در داخل کشور و خاورمیانه یا وجود ندارد یا بسیارمحدود هستند، بنابراین بازار فروش خوبی در داخل و خارج از کشور دارد.
  • مصارف گوناگون پلی استال باعث می شود همواره میزان تقاضا برای این محصول زیاد باشد.

نام شرکت های بزرگ تولید کننده پلی استال (پلی اکسی متیلن) در جهان

  • شرکت دوپونت
  • شرکت Delrin
  • شرکت Celcon
  • شرکت Ramtal
  • شرکت Tenac
  • شرکت Duracon

✔️ هزینه ، درامد و سود کارخانه تولید پلی استال چگونه در طرح توجیهی براورد میشود ؟


هزینه ، درامد و سود کارخانه تولید پلی استال

قبل از هر چیز باید بگوییم که هزینه راه اندازی و درآمد و سود کارخانه تولید پلی استال، به مواردی همچون ظرفیت کارخانه ، ماشین آلات و دستگاه های آن و همینطور مکان راه اندازی کارخانه تولید پلی استال و ... بستگی دارد و رقم ثابتی نمیتوان برای آن ذکر کرد.

فقط در طرح توجیهی کارخانه پلی استال میتوان به براوردی تخصصی از درامد و سود و هزینه ساخت کارخانه تولید پلی استال رسید.

اما در اینجا ما روشی را به شما ارائه میکنیم که بتوانید به صورت سرانگشتی و تقریبی ، این اقلام را محاسبه کنید.

✳️ هزینه راه اندازی کارخانه تولید پلی استال چگونه در طرح توجیهی برآورد میشود ؟

برای این منظور سه مورد از مهمترین اقلام سرمایه ثابت پروژه را به شما معرفی میکنیم که شما با جمع کردن این 3 مورد میتوانید به صورت حدودی هزینه ساخت کارخانه پلی استال خود را محاسبه نمایید !

مهمترین اقلام هزینه های ثابت راه اندازی کارخانه تولید پلی استال به قرار زیر میباشند :

  1. هزینه زمین و راه اندازی کارخانه پلی استال «که معمولا با یک استعلام قیمت زمین و سوله میتوان به آن برسید. متراژهای لازم در ادامه مطلب آورده شده است»
  2. هزینه ماشین آلات خط تولید پلی استال «این هزینه را میتوانید از شرکتی که قصد تامین تکنولوژی خود را از آنجا دارد بپرسید. نمونه لیست ماشین آلات خط تولید در ادامه آورده شده است»
  3. هزینه ی تاسیسات زیر بنایی و تجهیزات آزمایشگاه و کارگاه کارخانه پلی استال «این اقلام را هم با استعلام قیمت از تاسیسات چیان و بازار قابل گرفتن میباشد. لیست مهمترین تاسیسات مورد نیاز در ادامه ارائه شده است»

قیمت دستگاه های خط تولید پلی استال چقدر است؟

قیمت ماشین آلات و دستگاه های خط تولید پلی استال به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و مقدار ثابتی نمیتوان برای آن تعیین کرد. داخلی یا خارجی بودن خط تولید پلی استال و سطح اتوماتیک بودن آن تاثیر مستقیمی در قیمت آن دارد.

اما در صورتی که نیاز به خط تولید پلی استال دارید میتوانید با کارشناس ارشد واحد تامین ماشین آلات ما در این صفحه تماس بگیرید.

میزان درامد و سود کارخانه تولید پلی استال چقدر است !

برای محاسبه درامد کارخانه تولید پلی استال، باید قیمت روز پلی استال را در ظرفیت تولید سالانه خود ضرب کنید تا به درامد سالانه خود برسید. اما برای محاسبه سود کارخانه پلی استال باید هزینه های جاری تولید پلی استال را هم بشناسید و مجموع آن را از درامد کارخانه کم کنید.

در اینجا ما به سه مورد از مهمترین هزینه های جاری تولید پلی استال اشاره میکنیم:

  1. هزینه مواد اولیه مصرفی سالانه کارخانه پلی استال «میزان مواد اولیه مورد نیاز در ادامه آورده شده است» !
  2. هزینه نیروی انسانی مصرفی کارخانه پلی استال «تعداد پرسنل مورد نیاز در ادامه آورده شده است»!
  3. هزینه سوخت و انرژی مصرفی سالانه کارخانه پلی استال «یوتیلیتی مصرفی و میزان سالانه مورد نیاز آنها در ادامه آورده شده است»!

با جمع کردن 3 هزینه ی بالا میتوانید به صورت حدودی هزینه های جاری کارخانه پلی استال را محاسبه نمایید. حال با کم کردن این هزینه ها از درامد سالانه میتوانید به سود تقریبی سالانه کارخانه تولید پلی استال برسید.

نکته بسیار مهم این است که بسیاری از اقلام هزینه ای مانند هزینه استهلاکات ، هزینه تعمیر و نگهداری ، هزینه های سربار و هزینه ی مالیات و ... در این براورد قید نشده بنابراین براورد حاصل بسیار تقریبی و با واریانس بالا خواهد بود.

برای انجام یک براورد حرفه ای از هزینه راه اندازی و درامد و سود کارخانه تولید پلی استال ، باید بیزنس پلن تخصصی کارخانه پلی استال برای شما و بر اساس مختصات دقیق کسب و کار شما تدوین شود که برای این منظور میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. اما پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مقاله را از دست ندهید چرا که در این صفحه ما به صفر تا صد کسب و کار تولید پلی استال از ابعاد فنی و اقتصادی و مالی پرداخته ایم.


✔️ نوشتن طرح توجیهی راه اندازی کارخانه تولید پلی استال برای اخذ مجوز و وام بانکی !


نوشتن طرح توجیهی راه اندازی کارخانه تولید پلی استال برای اخذ مجوز و وام بانکی

در این قسمت به بررسی روش اخذ مجوز کارخانه پلی استال و همینطور ارائه توضیحاتی درباره وام بانکی و توجیه اقتصادی کارخانه تولید پلی استال میپردازیم.

قبل از هر چیز به این نکته اشاره میکنیم که برای اخذ مجوز کارخانه پلی استال یکی از مدارکی که قطعا نیاز خواهید داشت طرح توجیهی تولید پلی استال میباشد که جهت سفارش آن میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

چگونه مجوز کارخانه تولید پلی استال را بگیریم ؟

برای شروع کار باید به «سامانه مجوزها» مراجعه نمایید. در آنجا کلمه «پلی استال» را سرچ کنید تا لیست مجوزهایی که امکان صدور آنها برای تولید پلی استال وجود دارد ظاهر شود ، روی مجوز مد نظر خود کلیک کرده و مراحل ثبت نام را طی نمایید. پس از تکمیل سامانه مجوزها به سامانه بهین یاب انتقال داده میشوید تا ثبت نام را کامل نمایید.

به طور معمول در صورتی که نیاز به اخذ تاییدیه های دیگر، مانند تاییدیه های بهداشت یا منابع طبیعی و... نباشد، فرایند صدور مجوز کسب و کار بین 2 هفته تا 1.5 ماه زمان میبرد. اما در صورت نیاز به مجوز بهداشت و ... نیز باید از طریق سامانه آنها اقدام نمایید و در صورت عدم وجود سامانه ، از طریق مراجعه به دفاتر آن سازمانها در محل زندگی خود اقدام نمایید.

مقدار وام بانکیِ راه اندازی کارخانه تولید پلی استال چقدر است؟

معمولا مقدار از پیش تعیین شده ای وام برای راه اندازی کارخانه تولید پلی استال وجود ندارد و میزان وام بر اساس ظرفیت تولید کارخانه و رقمی که در طرح توجیهی کارخانه تولید پلی استال شما نوشته شده مشخص میشود. معمولا میزان وام بانکی برای یک کارخانه تولید پلی استال میتواند بین 60 تا 70 درصد حجم سرمایه گذاری ثابت آن باشد.

به همین دلیل ضرورت دارد که شما قبل از هر گونه اقدام عملی، نسبت به نگارش طرح توجیهی راه اندازی کارخانه تولید پلی استال با نرم افزار کامفار اقدام نمایید.

آیا راه اندازی کارخانه تولید پلی استال توجیه اقتصادی دارد؟

از نظر علمی ، تقریبا هر طرحی را در یک ظرفیت تولید خاص میتوان به توجیه اقتصادی رساند، در مورد کارخانه تولید پلی استال نیز وضع به همین صورت است اما این وظیفه ی مدیریت کارخانه و تیم بازاریابی و فروش کارخانه پلی استال است که ظرفیت فروشی که در طرح توجیهی برای آنها براورد شده را محقق کنند.

برای این منظور باید یک پلن فروش موفق (Marketing Plan) برای کسب و کار تولید پلی استال خود داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با پلن فروش و بازاریابی و سفارش یک مارکتینگ پلن تخصصی اینجا کلیک نمایید.

مطالعات بازار پلی استال چه اطلاعاتی به ما میدهد ؟

در مطالعه بازار یا همان تحقیقات بازار پلی استال ، عرضه و تقاضای داخلی و خارجی پلی استال بررسی میشود و با استفاده از استعلاماتی که از سازمان صنایع و ارگانهای مرتبط دیگر گرفته میشود کلیه رقبای فعال شما شناسایی شده و به همراه ظرفیت تولیدشان به شما معرفی میشود.

حتی شرکتهایی که جواز تاسیس تولید پلی استال گرفته اند و در سالهای آتی به بهره برداری میرسند نیز شناسایی شده و بدین ترتیب میتوانید براوردی از ظرفیت تولید پلی استال کشور در چند سال آینده داشته باشید.

همچنین با استعلاماتی که از اداره گمرک کشور گرفته میشود، میزان صادرات و واردات پلی استال نیز در چند سال گذشته، استخراج شده و در مطالعات بازار پلی استال قرار میگیرد.

و در نهایت نتایج مطالعات بازار پلی استال ، مبنی بر توجیه یا عدم توجیه بازار برای راه اندازی کارخانه تولید پلی استال بدست میآید که به صورت یک گزارش کامل و جامع به شما ارائه میشود.

نتایج مطالعات بازار پلی استال میتواند به شما در تصمیم گیری درست درباره راه اندازی یا عدم راه اندازی کارخانه تولید پلی استال کمک شایانی کند و ریسک سرمایه گذاری شما را کاهش دهد.

پیشنهاد میکنیم قبل از انجام هر کاری اقدام به تهیه مطالعات بازار پلی استال کنید و برای این کار میتوانید از طریق شماره های موجود در این صفحه با کارشناسان ما تماس بگیرید.


✔️ خلاصه اطلاعات فنی طرح توجیهی تولید پلی استال (پلی اکسی متیلن) با ظرفیت 20000 تن در سال


اطلاعات فنی طرح توجیهی تولید پلی استال (پلی اکسی متیلن)

پلی استال یک پلیمر است که مواد اولیه اصلی آن فرمالین ، اتیلن گلیکول و بوتانول و مواد دیگر است که در ادامه مقادیر این مواد ارائه شده است.

لیست مواد اولیه تولید 20000 تن پلی استال در سال:

  • فرمالین یا فرمالدئید : 19718100 کیلو گرم
  • اتیلن گلیکول : 633150 کیلو گرم
  • بوتانول : 54270 کیلو گرم
  • سایر مواد اولیه ( 3٪ موارد فوق )

فرآیند تولید پلی استال :

برای تهیه پلی استال ابتدا باید فرمالدئید ها را تولید کرد و یا اینکه مانند پروژه ی مورد بررسی در این مقاله فرمالین یا فرمالدئید را به عنوان ماده اولیه خریداری کرده و به عنوان خوراک خط تولید استفاده کرد.

برای ساخت هموپلیمر پلی استال، ابتدا فرمالدئید را دی هیدراته میکنند. سپس فرمالدئید دی هیدراته را با روش های تجزیه ی آنیونی پلیمریزه می کنند و پلیمر به دست آمده را با واکنش با انیدرید استیک تثبیت می نمایند. در این واکنش آب تولید میشود که باید از خط خارج شود.

برای ساخت کوپلیمر پلی استال ، فرمالدئید باید به وسیله ی کاتالیز اسیدی به تری اکسان تبدیل شده و سپس به وسیله ی تقطیر و یا استخراج، از ناخاصی های هیدروژن دار و آب جدا شود.

بعد از تولید، گرانول های پلی استال را به روش های مختلف می توان قالب گیری کرد و به محصول دلخواه خود تبدیل نمود.

✳️ اشتغال زایی کارخانه پلی استال 20000 تنی

اشتغال زایی کارخانه پلی استال یا پلی اکسی متیلن

در این طرح مفروضات نوبت کاری به صورت 3 شیفت کاری 8 ساعته در 330 روز کاری در سال می‌باشد . بر این اساس نیروی انسانی مورد نیاز در بخش های مختلف به صورت زیر برآورد گردیده است:

پرسنل ادرای این کارخانه پلی استال به قرار زیر می باشد :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی ، اداری و فروش : 3 نفر
  • پرسنل مالی ، ادرای و فروش : 9 نفر
  • منشی : 3 نفر
  • کارگر خدمات : 2 نفر
  • نگهبان : 12 نفر

پرسنل تولیدی این کارخانه پلی استال به قرار زیر می باشد :

  • مدیر تولید : متخصص ، 1 نفر
  • سرپرست شیفت : متخصص ، 1 نفر
  • مهندس کنترل کیفیت : متخصص ، 9 نفر
  • کارگر ماهر : ماهر ، 45 نفر
  • کارگر ساده : غیر ماهر ، 120 نفر
  • تکنسین فنی تاسیسات : ماهر ، 15 نفر
  • انبار دار : غیر ماهر ، 4 نفر
  • راننده : غیر ماهر ، 9 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پلی استال با ظرفيت اسمی 20000 تن در سال

کارخانه پلی استال یا پلی اکسی متیلن

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز این کارخانه پلی استال به قرار زیر می باشد :
  • زمین : 80000 متر مربع
  • تسطیح و خاکبرداری : 80000 متر مربع
  • دیوار کشی : 2400 متر مربع
  • درب ورودی : 4 عدد
  • فضای سبز : 1600 متر مربع
  • جدول بندی ، کانال کشی : 5333 متر
  • خیابان کشی و آسفالت : 26200 متر مربع
  • روشنایی : 1044 عدد
✳️ ساختمان سازی تولیدی و اداری این کارخانه پلی استال به قرار زیر می باشد :
  • استراکچر فلزی تولید : 10000 متر مربع
  • فنداسیون و مخازن مواد اولیه : 8000 متر مربع
  • فنداسیون و مخازن محصول : 8000 متر مربع
  • ساختمان ادرای و نگهبانی : 500 متر مربع
  • ساختمان های تاسیساتی : 1000 متر مربع
  • ساختمان پست برق : 500 متر مربع
✳️ نمودار گانت چارت احداث کارخانه پلی استال به ظرفیت 20000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

گانت چارت احداث کارخانه پلی استال

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید  پلی استال ( پلی اکسی متیلن ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید پلی استال ( پلی اکسی متیلن )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پلی استال
تاريخچهارشنبه, 12 دی 1397 00:40
حجم فايل 294.44 KB
دانلود 98

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پلی استال 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخشنبه, 21 دی 1398 16:11
حجم فايل 2.75 MB
دانلود 136

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories