• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09127975250
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی لوله و اتصالات پلی پروپیلن ⭐️ (لوله های سفید و سبز)

(1 vote, average 5 out of 5)

57 58

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن (لوله سبز و لوله سفید) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ لوله و اتصالات پلی پروپیلن (لوله سفید) ، محصولی بی رقیب در لوله کشی آب ساختمان ها


پلی پروپیلن پلیمریست که از دسته ی پلی اولفین ها می باشـد و اسـتفاده از آن در صـنعت لوله و اتصالات ، از سـال 1982 رواج یافت و امروزه نوع سفید رنگ لوله های پلی پروپیلنی که به نام ((لوله سفید)) در بازار معروف است را جهت مصارف لوله کشی آب خانگی به کار میبرند .

لوله کشی با لوله های پلی پروپیلن در مصارف خانگی و صنعتی با توجه به هزینه کمتر آن نسبت به لوله های فلزی و همینطور سایرمزایایی که در قسمت های بعدی به طور کامل بیان میکنیم ، باعث می شود که این محصول نقش مهم استراتژیکی در دنیای امروز داشته باشد.

از لوله و اتصالات پلی پروپیلن (لوله سبز و لوله سفید) در موارد زیر استفاده میشود :

  • شبکه های آب سرد و گرم منازل، هتل ها، بیمارستان ها، مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری
  • سیستم های آب آشامیدنی و بهداشتی
  • شبکه های آب رسانی شهری و آبیاری صنعتی و تحت فشار
  • صنایع غذایی و شیمیایی، محیط های اسیدی و قلیایی (PH = 14 تا 1)
  • تأسیسات داخلی کشتی ها، قطارهای مسافری و تجاری
  • تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع
  • انتقال هوای فشرده
  • لوله های حرارتی زیرزمینی (سیستم گرمایش کف بدون استفاده از رادیاتور)
  • تأسیسات کارخانجات
  • شبکه های آب رسانی صنعتی و کشاورزی
  • شبکه های تحت فشار و اطفاء حریق

به سبب خواص فیزیکی و مکانیکی پائین پلی اتیلن در برابر گرما ، نمیتوان از آن در انتقال آب گرم استفاده نمود و باید از سایر لوله ها و اتصالات پلاستیکی مانند پلی بوتیلن ، پی وی سی و همینطور پلی پروپیلن استفاده نمود چرا که یکی از مهمتـرین ویژگی های پلی پروپیلن (PP)، مقاومت بالای آن در برابر مواد شیمیایی در دمای بالا می باشد.

لازم به ذکر است لوله و اتصالات پلی پروپیلن با کد آیسیک 25201228 ، در ایران به نام لوله سبز نیز شناخته میشود.

✳️ لوله های پلی پروپیلن بهتر است یا لوله های سوپر پایپ و PEX !

کالاهای جایگزینی لوله های پلی پروپیلن، لوله های PEX (پلی اتیلن کراس لینک ) و چنـد لایـه آلومینیـوم و  پلیمر (لوله های سوپر پایپ ) می باشد که به علت مشخص ات فنی بالاتر به نسبت لوله های پلی پروپیلن گرانتـر می باشند.

ضمناﹰ شکل لوله کشی با لوله های PEX و سوپر پایپ با شکل سنتی لوله کشی در ایران تفـاوت دارد، لذا مصرف این لوله ها در مقایسه با لوله های پلی پروپیلن کمتر می باشد.   


✔️ مزایای استفاده از لوله های پلی پروپیلن (PP) یا همان لوله های سبز و سفید چیست !


مزایای استفاده از لوله های پلی پروپیلن

✳️ مزایای گسترده و قابل ملاحضه ی استفاده از لوله های پلی پروپیلن به قرار زیر میباشند :

  • لوله و اتصالات پلی پروپیلن زنگ نمی زند، نمی پوسد و آب درون آن کاملاﹰ بهداشتی است.
  • ناهمواری سطح داخلی لوله های پلی پروپیلن تقریباﹰ صفر است و در نتیجه افت فشار ندارد.
  • لوله و اتصالات پلی پروپیلن تحمل فشار 20 اتمسفر در دمای معمولی و فشار 10 اتمسفر در دمای 95 درجه سانتیگراد را دارد.
  • لوله و اتصالات پلی پروپیلن در مقابل اسیدها و بازها مقاوم است.
  • استفاده از لوله و اتصالات پلی پروپیلن در لوله کشی توکار ، مطمئن و در نصب روکار ، زیباست.
  • ضریب انبساط طولی لوله و اتصالات پلی پروپیلن بسیار کم و در حد فلز می باشد.
  • لوله ها و اتصالات پلی پروپیلن غیر قابل نفوذ در مقابل گازها میباشند.
  • لوله های پلی پروپیلن با هوای گرم 140 درجه قابل فرم دهی می باشد.
  • روش نصب بسیار سریع و آسان. سهولت در نصب لوله ها و اتصالات پلی پروپیلن در سـایه سـبکی وزن آنهـا تحقق یافته است . وزن لوله و اتصالات پلی پروپیلن 1 وزن تولیدات فلزی مشابه بوده و محصولات تولیدی بـه راحتـی و با سرعت قابل نصب میباشد.
  • لوله و اتصالات پلی پروپیلن دارای کیفیت مطلوب با طول عمر مناسب میباشند.
  • مقاوم بودن در برابر خوردگی ، عوامل بیولوژیک و مواد شیمیایی. از ویژگیهای ذاتی لوله و اتصالات پلی پروپیلن ، مقاومـت در برابر عوامل شیمیایی و خوردگی مصالح ساختمانی از قبیل آهک و سیمان است.
  • مقاوم بودن در برابر یخ زدگی ، به دلیل اینکه خود لوله و اتصالات پلی پروپیلن عایق می باشد و این مانع از یخ زدن می شود.
  • افت فشار کم در صورت استفاده از لوله و اتصالات پلی پروپیلن
  • تعریق و افت حرارتی بسیار کمِ لوله ها و اتصالات پلی پروپیلن
  • مقاوم در مقابل ساییدگی و خراش
  • عدم ایجاد صدای ناشی از ارتعاش به خاطر صیقل بودن سطوح داخل لوله و اتصالات پلی پروپیلن. سـرو صـدای مربوطه به کلیه ارتعاشات ناشی از جریان مایع داخل لوله ها و اتصالات که در انواع لوله های فلـزی ، یـک عیـب بـه شمار میرود ، در لوله های پلی پروپیلنی به حداقل کاهش می یابد.
  • مناسب جهت استفاده در مناطق زلزله خیز
  • عدم رسوب گرفتگی به دلیل صاف و صیقل بودن سطح داخلی لوله و اتصالات پلی پروپیلن.
  • مقاوم در برابر جریان های الکتریکی . لوله هـا و اتـصالات  پلـی پروپیلنـی  نـسبت بـه جریانهـای پراکنـده الکتریکی و اتصالات برق موجود در محیط در ضعیف ترین سطح رسانایی الکتریکی و به بیـان دیگـر بـه عنوان عایق عمل مینماید و در نتیجه کیفیت بالای خود را همواره حفظ میکند.
  • لوله و اتصالات پلی پروپیلن از سایر لوله ها سبکتر بوده و بـه همـین جهـت نقـل و انتقـال آن بـسیار راحت و نصب آن کم هزینه است.
  • مقاوم در برابر نفوذ اکسیژن
  • صرفه جویی در هزینه و زمان : کاهش قابل توجه مخارج نصب و عمر طولانی لولـه هـای پلـی پروپیلنـی ، باعث صرفه جویی فراوان در هزینه ها می شود.
  • عایق حرارتی- نارسانایی لوله و اتصالات پلی پروپیلنی سبب میشود افت گرمایی سیالات داخـل لولـه هـا به حداقل کاهش یابد. این ویژگی به نوبه خود از تشکیل توده های متراکم و جرم بر سطح خـارجی لولـه پیشگیری به عمل می آورد. در نتیجه لوله و اتصالات پلی پروپیلن نسبت به لوله های فلزی به عایقکاری کمتری نیاز دارد.
  • به هیچ وجه نور از لوله و اتصالات پلی پروپیلنی عبور نکرده و طعم آب تغییر نمی یابد.

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید لوله پلی پروپیلن (لوله سبز و سفید) با ظرفیت 900 تن در سال


فرایند تولید لوله پلی پروپیلن

مواد اولیه مصرفی در تولید لوله پلی پروپیلن با ظرفیت 900 تن در سال :        

  • گرانول پلی پروپیلن 950 :  تن

✳️ تولید لوله های پلی پروپیلن از طریق چه سیستمی انجام میگیرد و روش تامین دانش فنی و تکنولوژی آن چیست !

تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن یک فرایند پیوسته بوده و تولید کنندگان این محصول در دنیا اغلب از فرایند اکستروژن برای تولید لوله استفاده می کنند.

به طور کلی جهت تولید پیوسته محصولات پلیمری ، اغلب از روش اکستروژن استفاده می شـود . زیـرا در ایـن روش سطح اتوماسیون و کنترل بر روی دما و فشار و درعین حال شرایط محصول خروجی بالاترمیباشـد و همچنین فن آوری منتخب جزء بهترین و به روزترین فناوری موجود می باشند.

به طور کلی محصولاتی با این روش قابل تولید هستند که دارای سطح مقطـع پیوسـته باشـند . از جملـه ایـن محصولات می توان به انواع لوله، ورق و پروفیل اشاره کرد.

در این روش ماده پلیمری خام به صورت گرانول یا پودر وارد اکسترودر گردیده و پس از تبدیل شدن به حالت مذاب و هموژن شدن در طول اکسترودر، در قالـب شکل دهی شده و سپس محصول بعد از طی کردن دستگاه های پایین دست ، به محـصولی بـا ابعـاد وشـکل نهایی مدنظر تبدیل می شود.

هم اکنون کشورهای متعددی در نقاط مختلف جهان (نظیر کشورهای چین و کره در آسیا، آلمان و ایتالیا در اروپا و کشور آمریکا) در زمینه ساخت ماشین آلات مورد نیـازجهـت تولیـد محـصول طـرح حاضـر فعالیـت می نمایند. از این رو مشکلی در زمینـه جـذب فنـاوری بـه نظـرنمـیرسـد .

در داخـل کـشور نیـز برخـی از تولیدکنندگان قادر به ساخت ماشین آلات مورد نیاز می باشند (مانند شـرکت خـدمات صـنعتی کرمان). علاوه بر این از آنجا که فرایند مورد نظر در طرح حاضـر تنهـا محـدود  بـه شـکل دهـی مـواد اولیـه می باشد، تنها نکات مهم در این فرایند چگونگی راه اندازی خط تولید، روش کار با اجزای مختلف خط تولیـد و چگونگی تنظیم شرایط فرایندی جهت تولید محصول مورد نظر است که همه این موارد بدون دریافت هزینه اضافه از طرف شرکت سازنده تامین می گردد. 

در نهایت اینکه با توجه به عدم پیچیدگی فرایند مورد نظر در این طرح هزینـه ای بـرای تـامین فـن آوری در نظر گرفته نمی شود. لازم به ذکر است آموزش مربوط به پرسنل نیز به هنگام تحویـل خطـوط تولیـد انجـام می شود و هزینه ای برای آن دریافت نمی گردد. 

عمده دارندگان دانش فنی خطوط تولید لوله های پلی پروپیلن ، شرکت های اروپایی به خصوص شـرکت هـای آلمانی، اتریشی، ایتالیایی و سوییسی و تا حدودی شرکت های آسـیایی نظیـر شـرکت هـای چینـی و ژاپنـی هستند. 

تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن با استفاده از تکنولوژی مذکور دارای پایداری تکنولوژی بـالایی مـی باشـد .

اهم دلایل این پایداری به شرح زیر است:

الف) مسایل اقتصادی (سرعت تولید بالا)

فرایندهای پیوسته همواره در صنایع مختلف دارای مزیت سرعت بالا بوده اند. فرایند اکستروژن نیز کـه  بـرای تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن استفاده می شود، به عنوان یک فرایند پیوسته مزیت سرعت بالای تولیـد را با خود به ارمغان می آورد.

‌ب) به روز بودن تکنولوژی تولید

این تکنولوژی به دلایل ذکر شده در قسمت فوق در سطح جهان خریدار بیشتری داشته و این امر باعث رغبت زیاد تولیدکنندگان ماشین آلات برای بهبـود و گـسترش ایـن روش و حمایـت بیـشتر از دارنـدگان ایـن نـوع تکنولوژی شده است. 

‌ج) قابلیت تولید محصولات مختلف

این تکنولوژی قابلیت تولید محصولات متنوعی را دارد. به عنوان مثال یک خط تولید لوله قابلیت تولید لوله بـا اندازه های متنوع (اقطار گوناگون و ضخامت دیـواره هـای مختلـف) و از جـنس بـسیاری از پلیمرهـا را دارد.

همچنین با استفاده از این تجهیزات می توان کلیه محصولات با سطح مقطع ثابت را تولید نمود.

✳️ فرایند تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن (لوله های سفید و سبز) دارای مراحل مختلف می باشدکه عبارتند از:

  1. توزین
  2. اکستروژن
  3. کلگی و قالب
  4. کالیبراسیون
  5. سرمایش
  6. چاپ
  7. جمع آوری

در بخش توزین از سیستمی به نام سیستم گراویمتری (وزن سنجی) استفاده می شـود . دسـتگاه گراویمتـری وسیله ای است که دبی جرمی یا میزان وارد شدن پلی پروپیلن و سایر مواد افزودنـی را بـه داخـل اکـسترودر کنترل می نماید. این دستگاه دارای قیف هـایی مـی  باشـد  کـه همگـی بـر روی قیـف اصـلی اکـسترودر نـصب گردیده اند. 

قلب خط تولید، اکسترودر است که با ذوب کردن مواد و یکنواخت کردن مذاب، مواد را برای تولید لوله پلی پروپیلن آمـاده می کند. به طور کلی اکستروژن را می توان فرایندی دانست که طی آن مواد جامد به صورت کاملاً یکنـواختی ذوب یا نرم می شوند و سپس قابلیت تبدیل به شکل و ابعاد مورد نظر را پیدا می کنند. 

پلی پروپیلن پس از عبور از اکسترودر کاملاً نرم بوده و قابلیـت شـکل دهـی دارد. در ایـن مرحلـه مـذاب وارد قسمت کلگی شده و کلگی وظیفه ایجاد مذاب یکنواخت پلی پروپیلن را بر عهده دارد.

مذاب یکنواخت و گـرم پلی پروپیلن پس از عبور از کلگی وارد قالب می شود. قالب وظیفه شکل دادن مذاب یکنواخت و تبدیل آن به لوله با ابعاد مشخص را بر عهده دارد. کلگی هایی که برای ایجاد جریان یکنواخت مذاب پلی پـروپیلن بـه کـار می روند، دارای طراحی های مختلفی می باشند.

همه این کلگی ها دارای دو اسـتوانه تـو در تـو هـستند کـه مذاب از بین آنها عبورمی کند و به شکل یک استوانه توخالی مذاب که آنالوس نام دارد، در می آید. قالـب در انتهای کلگی بسته شده و تعیین کننده ابعاد لوله می باشد.

قالب ها با اندازه های متفاوت به کلگی بسته شده و در نتیجه برای تولید محدوده ای گسترده از اندازه لوله ها می توان از یک کلگی و چند قالب استفاده کرد. به این معنی که برای تغییر اندازه لوله، فقط کافیست که قالب تعویض گردد و احتیاجی به تغییر کلگی نیست.


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید لوله پلی پروپیلن (لوله های سبز و سفید) با ظرفیت 900 تن در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر می باشد :

  • مساحت زمین : 3000 مترمربع
  • خاکبرداری وتسطیح : 1800 مترمربع
  • خیابان کشی وپارکینگ :300 مترمربع
  • فضای سبز : 500 مترمربع
  • دیوارکشی : 460 مترمربع
  • چراغهای محوطه (به عدد) : 13 عدد

ساختمان سازی تولیدی و اداری به قرار زیر می باشد :  

  • سالن تولید مسقف : 1000 مترمربع
  • انبارهای مسقف : 70 مترمربع
  • آزمایشگاه : 20 مترمربع
  • تأسیسات و تعمیرگاه : 48 مترمربع
  • ساختمان های اداری : 75 مترمربع
  • ساختمانهای رفاهی ،  سرایداری  و … : 90 مترمربع 
  • سردخانه : 0
  • سالن تولید غیرمسقف : 0
  • انبارهای غیرمسقف : 160 مترمربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن (لوله های سفید و سبز) با ظرفیت 900 تن در سال


مراحل تولید کارخانه لوله و اتصالات پلی پروپیلن

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید لوله پلی پروپیلن به قرار زیر میباشد :

✳️ خط تولید لوله با قطرهای 16 تا 32 میلیمتر به قرار زیر میباشند :

1 - اکسترودر تک پیچ SX35/30 :

خروجی این دستگاه بین 45 تا 50 کیلوگرم در ساعت است. قدرت موتور آن 15 کیلووات و آب مورد نیاز آن 2/0 مترمکعب در ساعت است. دارای 3 ناحیه حرارتی سیلندر و 3 ناحیه حرارتی هد می باشد. یک آداپتور نیز برای آن لازم است.          

2 - هد و قالب های هد POHL0 :

قطر خارجی لوله های حاصل از این دستگاه بین 2 تا 40 میلیمتر است. نوع هد مارپیچی است و دارای 3 ناحیه حرارتی است. توان برق مصرفی آن 15/2 کیلووات برآورد شده است. در ضمن آنکه قالب های 16 تا 32 برای این خط مناسب است.      

3 - حمام خلاء HKG32 :

حمام خلاء HKG32 از نوع غرقابی است و برای کالیبره کردن لوله استفاده می شود. طول آن 2 متر است و قطر لوله های ورودی به آن بین 2 تا 32 میلیمتر است. قابلیت تنظیم طولی دستی تا 200 میلیمتر را دارد. نازلهای آبپاش آن برنجی است. توان پمپهای آب آن 1/1 کیلووات و پمپ های آن از نوع لوله ونتوری است. این حمام شامل کالیبراتور وکیوم نیز می باشد.  

4 - حمام دوشHG 63  :

این ماشین از نوع غرقابی است و برای خنک کردن لوله استفاده می شود. طول آن 5 متر است و قطر لوله های ورودی آن بین 2 تا 63 میلیمتر است. آب مورد نیاز آن 2 مترمکعب در ساعت می باشد.              

5 - کشنده KL16 :

این دستگاه برای کشش لوله به کار برده می شود و قابلیت تنظیم پنوماتیک زنجیرهای بالایی و همچنین تنظیم دستی زنجیرهای پایینی را دارد. سرعت آن به صورت الکترونیک کنترل می گردد.

6 - ماشین برشBLG40  :

از نوع گیوتینی است و برای برش لوله استفاده می شود. قابلیت تنظیم سرعت حرکت طولی لوله را دارد. سرعت برش آن با سیستم فشارشکن بادی تنظیم می شود. توان برش لوله های با قطر 2 تا 40 میلیمتر را دارد. حداکثر ضخامت برش آن 8 میلیمتر است.

7 - مترور دیجیتال ML2

✳️ خط تولید لوله پلی پروپیلن با قطرهای 16 تا 63 میلیمتر به شرح زیر میباشد :

1 - اکسترودر تک پیچ SX50/30 :

خروجی این دستگاه بین 120 تا 150 کیلوگرم در ساعت است. قدرت موتور آن 55 کیلووات بوده و دارای 4 ناحیه حرارتی سیلندر و 6 ناحیه حرارتی هد می باشد. 6/0 مترمکعب آب در ساعت نیاز دارد و از ملزومات آن آداپتور می باشد

2 - هد و قالب های هدPOHL1  :

این مجموعه به همراه خط زن وسط هد، برای تولید لوله با قطر خارجی بین  8 تا 125 میلیمتر مناسب است. نوع آن مارپیچی است و دارای 3 ناحیه حرارتی می باشد. توان مصرفی آن 6/7 کیلووات است. قالبهای مناسب برای این مجموعه قالب 16 تا 32 با فشار 10 بار و قالب 40 تا 63 با فشار10 بار می باشد.

3 - حمام کالیبراسیونHK125  :

حمام کالیبراسیونHK125  از نوع اسپری، با طول 4 متر. قطر لوله های ورودی 8 تا 125 میلیمتر است. به شکل دستی تنظیم طولی آن تا 1200 میلیمتر صورت می گیرد. پمپهای آب آن به توان 3 کیلووات و پمپهای وکیوم به توان 2/2 کیلووات نیاز دارند. خطوط لوله اسپری از جنس پلاستیک هستند و نازلهای آبپاش از جنس برنجی.             

4 - حمام دوشHG63  :

این ماشین از نوع غرقابی بوده و مشخصات آن نظیر خط تولید SX35/30 می باشد.          

5 - کشنده KL63 :

کشنده KL63 با قابلیت کشیدن لوله های با قطر 2-63 میلیمتر. دارای 2 خط کشش. دامنه سرعت آن 3/0 تا 5/1 متر در دقیقه است. نیروی گیره آن 1500 نیوتن و قدرت نصب شده  5/1 کیلووات می باشد. این مدل از نوع تسمه ای است.     

6 - ماشین برشBL75  :

نوع اره آن بالارو بوده و حداکثر ضخامت برش توسط آن 20 میلیمتر است. توان برش لوله های با قطر 8 تا 75 میلیمتر را دارد و قطر دیسک آن 250 میلیمتر است.          

7 - مترور دیجیتال ML2

✳️ خلاصـه مشخـصات فنـی ، تعـداد و فهرست ماشین آلات به قرار زیر می باشد :

  • خط تولید SX-35 ( 16 تا 32 ) : 1 عدد
  • خط تولید SX-50 ( 8 تا 125 ) : 1 عدد

✳️ تاسیسات مورد نیاز این کارخانه به قرار زیر میباشند :

  • تأسیسات برق
  • تأسیسات آب
  • تأسیسات سوخت
  • تأسیسات گرمایش
  • سایرتأسیسات
  • تعمیرگاه

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید لوله پلی پروپیلن (لوله های سفید و سبز) با ظرفیت 900 تن در سال

سوخت و برق مصرفی این کارخانه به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفی : 1949,0 مگاوات ساعت
  • آب مصرفی : 3267,0مترمربع
  • گاز طبیعی : 79,9 هزار مترمکعب
  • بنزین : 16200,0 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید لوله پلی پروپیلن (لوله های سفید و سبز) با ظرفیت 900 تن در سال

تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر : 1 نفر
  • مهندس : 1 نفر
  • تکنسین : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 6 نفر
  • کارگر غیر ماهر : 15 نفر
  • تکنیسین فنی (تعمیرگاه، تاسیسات و …) : 3 نفر
  • کارمندان اداری و مالی : 4 نفر
  • نگهبان، کارگر ساده و خدمات : 4 نفر
  • تعداد کل کارکنان : 35 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن (لوله های سفید و سبز)

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید سالانه 6000 تن لوله چند جداره پلی پروپیلن، سال 1400 + کامفار ( 108 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخشنبه, 13 فروردين 1401 16:22
حجم فايل 2 MB
دانلود 6

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻟﻮﻟﻪ ﭘﻠﻲ ﭘﺮﻭپیلن 44 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 07 آذر 1396 17:40
حجم فايل 486.84 KB
دانلود 207

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻟﻮﻟﻪ ﭘﻠﻲ ﭘﺮﻭپیلنی 106 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 07 آذر 1396 17:41
حجم فايل 3.45 MB
دانلود 333

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی لوله های پلی اتیلنی و پلی پروپیلنی آبیاری 30 صفحه سال 95 داغ
تاريخسه شنبه, 24 دی 1398 18:10
حجم فايل 861.72 KB
دانلود 117

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories